Kıslar slm geçmişe şööle bi baktım ama çanım yanıyor ya dün kimdi göğsüm acıyo diyen benimkide bi felaket oğlan meme isticek diye ödüm patlıyor yara felan de yok üstelik acayip sert içi canımı dişime takıp biraz sağayım dedim öyle fazla sütte çıkmadı ÇITIR dı sanki ya acıyo diyen y ne ypıcam ben çok cnm acıyosenağlamasenağlama
Kıslar slm geçmişe şööle bi baktım ama çanım yanıyor ya dün kimdi göğsüm acıyo diyen benimkide bi felaket oğlan meme isticek diye ödüm patlıyor yara felan de yok üstelik acayip sert içi canımı dişime takıp biraz sağayım dedim öyle fazla sütte çıkmadı ÇITIR dı sanki ya acıyo diyen y ne ypıcam ben çok cnm acıyosenağlamasenağlama
gittiğim arkadasın 3 yasında oğlu var.benımkı emıyor ya annee neden emıyorr dıye sordu.oğlum dişleri yok ya ondan dedi.hanı hanı bakcam aç ağzını bebeğin goster dıye tutturdu .kötükedihüso aa dedım ağzı acılmaz bebeğinnkötükedihüso
oyy yavrum yanlız mı kaldın sen burlarda :teselli:
benimde 2 gündür akşam yemeğine eşimin arkadaşı gelior dün benim böbreklerim ağrıordu eşimde söyleyince iş çıkışı birlikte gelmişler çok severim kendisini sağolsun...ama dün yemek yoktu evde biz nisanla hastane alışverişten sonra yemek yemeye gitmiştik :jeyyar: onlarda bişeyler sipariş edip yediler cokacimcoook
bugunde ben yemeğe çağırdım muhabbet iyiydi yarında gelcek yemeğe muhtemelen fazlaca yemek yaptığım için yarın gelip yine yeriz dedii ii dedim gel sevinirim kaydirigubbakcemile3
açsaydııın kızz merak etmiş çocuukkk kaydirigubbakcemile3
annesı acıcakmış olmklava:
selam hanımlar bu ne ya kilo muhabbeti yapmış durmuşsunuz.biz bu gün feyzayı tarttırmaya götürdük 6 kilo çıktı 6.5olsaydı çok sevinecektim boyu 66 cm.bunada şükür ne yapalıp sağlıklı olsunda küçük olsun çıtırım 4 ayına 10 gün falan var 6 şubatta girecek.o zamana kadar biraz daha alır belki.aşı tarihinde tekrar ölçtürürüm 22 şubatta aşı tarihimiz
selam hanımlar bu ne ya kilo muhabbeti yapmış durmuşsunuz.biz bu gün feyzayı tarttırmaya götürdük 6 kilo çıktı 6.5olsaydı çok sevinecektim boyu 66 cm.bunada şükür ne yapalıp sağlıklı olsunda küçük olsun çıtırım 4 ayına 10 gün falan var 6 şubatta girecek.o zamana kadar biraz daha alır belki.aşı tarihinde tekrar ölçtürürüm 22 şubatta aşı tarihimiz
neyse hayırlı geceler hepinize kızlar bir yorum yapmadınız saolun valla
hadi ordan leyn deseydinn kaydirigubbakcemile3
neyse ben çıkıyorum kızlar oğluşumu doyurup yatcem...öptüm sizi yerimseniben
slm cnm maşallah kuzuna sağlığı yerinde olsun tabiki öncelik o:dance:
hamileykende öyleydi kilo boy muhabbetii yapılırdı hala öyle devam edio iştee
bizim kilolar bebişlerin kiloları dün ibolyayada söyledim artık babalarında boy ve kilolarını yazalıım :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?