Babalarin ki nicun babamiz 185 76 kilo galiba zayifladi bu ara bugun pantolon denerken farkettim cok zayiflamis ve onunla hic ilgilenmedigimi dusundum aslinda sorunu hep ona yuklememem gerektigini kendimdede hata aramam gerektigini dusundum ben gercektende dogum yapinca butun enerjimi kizima harcadigim icin hic ona bakmiyorum en basit orn sabah ise giderken benim hic haberim olmuyo gece 1 2 kere uyandigim icin uyanamiyorum sessizce kalkip gidermis hergun arkani donup yatiyon da dedi bugun kafa dank etti oda cocuk ilgi istiyo
Deluui gibi kendi kendime konusuyom yavv ben gidiyom o zaman citir kusme bacim kurudunuz
benim oğlum artık günde en fazla 3 kere kaka yapıyor düzene girdi heralde sab simplexi kesince çocuğun gazıda kaka sayısıda azaldıhihoyyyt şimdi nurse harveys veriyorum birde artık gazı olduğunda konuşarak sakinleştiriyorum birde bu ay 600 gramdan fazla alsak süper olacak sanki bu ay az aldı geçen ayda 800 gram almıştı çok hareketlikızlar el kol bacak bir an durmuyor yediğini yakıyor ibolyacım yeni evin hayırlı olsun güle güle otur bacıma.s. en iyisini yapmışsın ücretsiz izneayrılmakla bebişin sana en ihityacı olduğu zaman:ecrin_bebek: .ben özelde çalıştığım için tamamen ayrıldım 2 yıl çalışmayacağım bu arada herkese iyi geceler ben iyice gece kuşuoldum:içelim: dün gece 5 te yattım nisanur şimdi seni daha iyi anlıyorum
ibolyacım ve çıtırcım sanırsam bi yanlış anlaşma olmuş ben bızdıkcan nickli arkadaşınız değilim evet bızdıkcanım dedimya ben oğluşumu bızdıkcanım diye seviyorum rütbe kısmınada bızdıkcan yazmıştım ondan evet dedim iboşu yanlış anlamışım ben minik patikkk:dance:
he dün baya kıllattık ha :teytey: laelaelaelaelae
sğl teyzesi efet oğlum biraz irice :jeyyar: yaa 4 aylık en fazla 8250 yazıor benim oğlan 9 kilo maşallahama dün nerde ya hatırlamıyorum bi yerde okudum arkadaşın oğlu 4 aylık 6800 miş doktor avrupa standartlarının üstünde demiş ona ...
olm o kilo avrupa standartlarının üstündeyse benim oğluşş neyin üstünde leyyn :1shok:
tarhana çorbasını sevdi çok şükür ben tattırmak amaçlı yapmıştım ama 1 kase yedi
elma suyunu tamerde sevmedi mandalina portakalda kesinlikle vermem...meyveli kaşık
mamaları yiyor bi süre onlarla idare edelim..6 aydan sonra tam olarak başlarım meyve suyuna.... kaydirigubbakcemile5
yavrus devam maması gibi toz halinde...suyla ve mamayla yapılanlar var..milupanın her çeşidini alıyorum daha kullanmadıklarımda var...ama kızımdan tecrubeliyim milupanın mamasının üstüne tanımam muzlusu sebzelisi herçeşidi var...
kavonoz mamalarıda çok güzel...organik sütlacı var mesela tamer çok beğendi...doktorum 10 aylık olana kadar arada bunları yicek sonra sizinle birlikte tencere yemeği yicek dedi..
lütfen öyle olsun inanın kızımdan dolayı tahümmülüm kalmadıı yesin die peşinden dolaşmak ağlamak üzülmek istemiyorum yine :çok üzgünüm:
Ben geldim len bugun adam akilli killatamadim giriyom yazilanlari okuyom bisey yazamiyom aksam haceri babannesine biraktik disari ciktik benim herifin yarin dogum gunu ya dedimki bi hediye aliyim len yine dayanamadim haa dogum gunun kutlu olsun bile demiyecem dedim ama hediye aldim sabahtan beri nasil ilgileniyo hastayim ya surekli mesaj atti isten nasil oldun diye sonra ilacini aldin mi felen diye sevgim depresti gelince optu felan yumusadim bee dolastik sivas caddesinde kot pantolan ve kazak aldim oda bana kazak aldi geldik kizim acikmis onu emzirdim verdim simdi uyutuyo du bakalim duzeluyo mu ne hadi bakalim eski kocam olsun allahim lutfen
ibolyaya bak hele
2009 ekim anneleri topiğini kıllatmışşşş :roflol: hasta hali bu vallahhhh bu karıdan korkulurrrr
bu alemde ona her yere yetişen ibolya deniyomuşşşş delikafadulden
1 - 12 aylar arası Türk kız çocukları tartı / boy çizelgesi
En az En fazla
1 Aylık bebek 2950 g - 50 cm 5400 g - 59 cm
2 Aylık bebek 3500 g - 52.5 cm 6400 g - 62 cm
3 Aylık bebek 4000 g - 54 cm 7200 g - 64.5 cm
4 Aylık bebek 4500 g - 56 cm 8000 g - 67.5 cm
5 Aylık bebek 5000 g - 57.5 cm 8700 g - 70 cm
6 Aylık bebek 5400 g - 59 cm 9250 g - 72 cm
7 Aylık bebek 5800 g - 60.5 cm 9800 g - 73 cm
8 Aylık bebek 6150 g - 61.5 cm 10350 g - 75 cm
9 Aylık bebek 6500 g - 62.5 cm 10800 g - 77 cm
10 Aylık bebek 6750 g - 63.5 cm 11200 g - 78.5 cm
11 Aylık bebek 7000 g - 65 cm 11700 g - 79.5 cm
12 Aylık bebek 7200 g - 66 cm 12000 g - 81 cm
1 - 12 aylar arası Türk erkek çocukları tartı / boy çizelgesi
En az En fazla
1 Aylık bebek 3000 g - 51 cm 5750 g - 59.5 cm
2 Aylık bebek 3600 g - 53 cm 6600 g - 62.5 cm
3 Aylık bebek 4150 g - 55 cm 7500 g - 65 cm
4 Aylık bebek 4600 g - 57 cm 8250 g 67.5 cm
5 Aylık bebek 5100 g - 58 cm 9000 g - 70 cm
6 Aylık bebek 5500 g - 60 cm 9600 g - 72.5 cm
7 Aylık bebek 6000 g - 62 cm 10250 g - 75 cm
8 Aylık bebek 6300 g - 63 cm 10900 g 77 cm
9 Aylık bebek 6700 g - 64.5 cm 11300 g - 78.5 cm
10 Aylık bebek 6950 g - 66 cm 11900 g - 80 cm
11 Aylık bebek 7200 g - 67.5 cm 12200 g - 81.5 cm
12 Aylık bebek 7450 g - 68.5 cm 125000 g 82.5 cm
ya kimi duysam avrupa standartları üzerinde yazıo bende aceba gerçekten öylemiş diorum.
türk standarlarına bakıyorum onun bile altında kalıyor nasıl avrupa standartlarının üstünde olur diyorum...
çünkü avrupa standartları türk standartlarından 500-800 gr daha fazla ve boy olarakta 3-5 cm daha uzun hem kızda hem erkekte...ben mi yanlış biliyorum dbesttcim
benımkıde memedeyken bırakı bakınıo bakınıo sonra elını goturuyor cuk cuk..bende kızıyorum demek memeden tatlı yok sana memee dıyorumşakkıdı
gittiğim arkadasın 3 yasında oğlu var.benımkı emıyor ya annee neden emıyorr dıye sordu.oğlum dişleri yok ya ondan dedi.hanı hanı bakcam aç ağzını bebeğin goster dıye tutturdu .kötükedihüso aa dedım ağzı acılmaz bebeğinnkötükedihüso
İBOLYA' m hadi affetdüm senü bu veletler akılımıza başımızdan alıyolar haklısın bazı gceler insan nasıl yatağını bulduğunu bile bilemiyor çk cnm acıyo yaaa DBEST goncan geldi unutulduk leynklava:LEYLA buzlar eriyo galiba hadi hayırlısı anlıyolar ama anacım insan tuz buz oluyo neye yarar iyi yapmışsın hediyesini almakla cnm çok acıyorsenağlama
annesı acıcakmış olmklava:
Ben celeni osledim yaa simdi olsa hoduk herifinden bahsederdi cemrenin cildirdigni anlatir bizim yazilarimizada mu ha aha ha diye cevap yazardi demi
benim oğlum artık günde en fazla 3 kere kaka yapıyor düzene girdi heralde sab simplexi kesince çocuğun gazıda kaka sayısıda azaldıhihoyyyt şimdi nurse harveys veriyorum birde artık gazı olduğunda konuşarak sakinleştiriyorum birde bu ay 600 gramdan fazla alsak süper olacak sanki bu ay az aldı geçen ayda 800 gram almıştı çok hareketlikızlar el kol bacak bir an durmuyor yediğini yakıyor ibolyacım yeni evin hayırlı olsun güle güle otur bacıma.s. en iyisini yapmışsın ücretsiz izneayrılmakla bebişin sana en ihityacı olduğu zaman:ecrin_bebek: .ben özelde çalıştığım için tamamen ayrıldım 2 yıl çalışmayacağım bu arada herkese iyi geceler ben iyice gece kuşuoldum:içelim: dün gece 5 te yattım nisanur şimdi seni daha iyi anlıyorum
ibolyacım ve çıtırcım sanırsam bi yanlış anlaşma olmuş ben bızdıkcan nickli arkadaşınız değilim evet bızdıkcanım dedimya ben oğluşumu bızdıkcanım diye seviyorum rütbe kısmınada bızdıkcan yazmıştım ondan evet dedim iboşu yanlış anlamışım ben minik patikkk:dance:
ulan sizin mok muhabettınızin yuzunden dn ruyamda iklimn mokuyla ugrastım:mymeka:
bişiler gormusum bezınde dra goturuyorm.aa dıo rotavırusu vurdunmadn mı dıyor.yo dıyrum.hemen yaptı dıo falan ole karısık bi ryadı..:mymeka:
heee tamam sımdık oldu..yerimseniben
ibolya ya senın burda aynı işyerınde calıştığın bı arkaasın vardı bı zamanlar.ben terken die hatırladım ankı.kımd oo:uhm:
günaydın kızlarrrrr
Gunaydın yavruss..nasıl eylul??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?