2008 Ekim Anneleri

leylacım kusura bakmasın kocan valla.benım kocamda sessız sedasız gıdıyor işe.benımde haberım olmuyor cıktığından.zaten okulda kahvaltı edıyor.
ve sessız sedasız gıtmek zorunda.ben yanında bıle yatmıyorum esımın.
burda ılgılenılmesı greken bırı varsa oda sensın.napıcaksın esıne zayıfladı dıye yemek mı yedıreceksın ye ye bırzdaha deyıp??????
kendınde bakacak,,sanada bakacak,,sen tabıkı tum enerjını kzıına ayıracaksın.oda bunu anlayışla karsılamak zorunda en azından bır surelığıne..

bıde arkanı donup yatıon dıo.
kendısı sana değer vermeyı öğrensın önce.baskasının yanında azarlamamayı(hatta hıc azarlamamayı) öğrensın..
hiç kendını suclayıp durma yavrum
gıcık oldum kocana zaten bıkere:mymeka:

ayrıca anası var zaten ya yanınızda bakıversın oğluna bı zahmet..
koskkoca adam neden bakıma muhtac oda bı garıp ya:roflol:

benim oğlum artık günde en fazla 3 kere kaka yapıyor düzene girdi heralde sab simplexi kesince çocuğun gazıda kaka sayısıda azaldıhihoyyyt şimdi nurse harveys veriyorum birde artık gazı olduğunda konuşarak sakinleştiriyorum birde bu ay 600 gramdan fazla alsak süper olacak sanki bu ay az aldı geçen ayda 800 gram almıştı çok hareketli kızlar el kol bacak bir an durmuyor yediğini yakıyor
ibolyacım yeni evin hayırlı olsun güle güle otur bacıma.s. en iyisini yapmışsın ücretsiz izneayrılmakla bebişin sana en ihityacı olduğu zaman:ecrin_bebek: .ben özelde çalıştığım için tamamen ayrıldım 2 yıl çalışmayacağım
bu arada herkese iyi geceler ben iyice gece kuşuoldum:içelim: dün gece 5 te yattım nisanur şimdi seni daha iyi anlıyorum

Gunaydiiiin ne yaptiniz bakalim uyuyonuz dimi neyse bende geri yatiyim bari terkencim bebisinin kakasinin azalmasina sevindim benilkide bu ay 700 aldi ben hic takmiyom hareketlendiler artik kizimi yatirinaca hic sevmiyo kalmak oturmak istiyo yatirinca kalkmaya cabaliyo kafasini omuzlarini kaldiriyo gogsunu kaldiramiyo sinir oluyo pusetine oturtunca neydeyse kendini one atacak hemen dikiliyo o yuzden sen te takma

ibolyacım ve çıtırcım sanırsam bi yanlış anlaşma olmuş ben bızdıkcan nickli arkadaşınız değilim evet bızdıkcanım dedimya ben oğluşumu bızdıkcanım diye seviyorum rütbe kısmınada bızdıkcan yazmıştım ondan evet dedim iboşu yanlış anlamışım ben minik patikkk:dance:

ulan sizin mok muhabettınızin yuzunden dn ruyamda iklimn mokuyla ugrastım:mymeka:
bişiler gormusum bezınde dra goturuyorm.aa dıo rotavırusu vurdunmadn mı dıyor.yo dıyrum.hemen yaptı dıo falan ole karısık bi ryadı..:mymeka:

heee tamam sımdık oldu..yerimseniben

ibolya ya senın burda aynı işyerınde calıştığın bı arkaasın vardı bı zamanlar.ben terken die hatırladım ankı.kımd oo:uhm:

o doktorda biraz angutluk varmıymış kaydirigubbakcemile3 benim oğlan bile minnacıkken ve daha 3 aylıkken 5 kiloyu geçti ne demek 4. aylıkken 6800 çok acayip yav

yavrum bence sen ye diye değil yeme diye peşinde koşacan hç tasalanma tamer beyler yiyecek ayırd edecek cinsten görünmüyolar kaydirigubbakcemile3

eferim eferim kocan gözüme girmeye başladı kaydirigubbakcemile3

ibolyaya bak hele
2009 ekim anneleri topiğini kıllatmışşşş :roflol: hasta hali bu vallahhhh bu karıdan korkulurrrr
bu alemde ona her yere yetişen ibolya deniyomuşşşş delikafadulden

hamileyken bi oyun oynuyodum nette, yusuf paşa oldu olalı oynayamıorum artık, zaten adamın rüyalarına giriyo kurtulduğum iyi oldu kaydirigubbakcemile3 böle bi köy oyunuydu, askerlerin oluyo başka köylere saldıryon ganimet elde ediyon falan, köyümün ismi çılgın kraliçeydi, bi birliğim vardı, birlikteki arkadaşlar dalga geaçiolardı benimle çakma kraliçe diye :roflol:, hatta yetkilerim filen vardı, söz sahabısıydım ama yöneticiliği sevmiyom ben huyum kurusun, o yetkiler öyle bekliyodu hiç kullanmıoum, birlikte yetkililerin isimleri yazardı, benimkisinde de kraliçe yazıyodu, neyse efendim uzatmayayım, ben hep free takılırdım, kafama göre ne istersem yani, arkadaşlar da alay ederlerdi dediğim gibi, ben de derdimki hemi hamileyim hemi kraliçeyim istediğim herşeyi yaparım, ahan şindi de sölüyorum hemi anneyim hemi kraliçeyim istediğim herşeyi yaparım :roflol:

iyi iyi biz standartların içindeymişiz kaydirigubbakcemile3

yok yok doğru biliyon izbandut gibi oluyo onlar, bence bi yanlışlık var

benımkıde memedeyken bırakı bakınıo bakınıo sonra elını goturuyor cuk cuk..bende kızıyorum demek memeden tatlı yok sana memee dıyorumşakkıdı

bunlar yavaş yavaş oyun çocuğu olmaya başladılar sanırsam kaydirigubbakcemile3 benim sıpa da iki cuk cuk yapıyo sonra etrafı seyrediyo, kafayı bi o yana bi bu yana çeviriyo, bazen sehbanın üzerindeki çiçeği inceliyo, snra dönüp yine emiyo, sonra bana bakıp agu diyo çok komuk çocuk bunlar canımmmm kaydirigubbakcemile3

acep bizmkilerde büyüyünce böyle yramaz mı olcekler kaydirigubbakcemile3

yavrum geçmiş olsun kuşum kıyamam sana yaaaa :çok üzgünüm: bi sıcak duş filen al baam belkim işe yarar :teselli:

annesı acıcakmış olmklava:

e annesi açsaydı, çocuğun ağzını yırtçak değildi ya :roflol: ya bu arada şu senin kıza ben iyice hasta olmaya başladım söylüyüm yani :jeyyar:

Ben celeni osledim yaa simdi olsa hoduk herifinden bahsederdi cemrenin cildirdigni anlatir bizim yazilarimizada mu ha aha ha diye cevap yazardi demi

harbi yaa bende çok özledim, karıya çatamayınca içimde bi boşluk oluşuyo, eh ben üçbeş gün nete giremiycem biliyosunuz, artıkın celenciğim gelirse selam söyleyin, seni çok özlemiş deyin, benim yerime de onu şap şup öpün lütfeyn, ahhh ah netcem ben siz olmadan yaaa :çok üzgünüm:

seni teselli etmek içün benim sıpa günde 6 defa mıçtı diye yazdıydım ama kaçırdın herhal, her mıçışında da bezden dışarı çıkıyo moku :roflol:

okiş canım :dance:

ah yavrummmm kıyamam, hep terken karısının yüzünden, len bebenin moklu bezinin fotoğrafını bilem çekip koyduydu karı, amma evhamlı karı haaa kesin terkenin yüzünden etkilenmişindir :roflol:

ibolya ya senın burda aynı işyerınde calıştığın bı arkaasın vardı bı zamanlar.ben terken die hatırladım ankı.kımd oo:uhm:

themis anam noldiii :uhm:

nerdesiniz oooluummmm çıbık çıbık konuşalım yav beim herif biazdan dışarı çıkcak neti kapattırmak için o zaman mok bulursunuz beni de yazarsınız :çok üzgünüm:

[
themis anam noldiii :uhm:[/QUOTE]

hıı t li bişidii doğruu..
bişi yok ya aklıma geldıdee..
o naıo gelmo demı peksengözlerimebaksanab

hergün yeni huylar ediniyo benim cadı klava:
daha kahvaltı yapamadım şimdi uyudu hemen karnımı doyurayım gelirim ama kimseler de yok kiiiii

Gunaydın yavruss..nasıl eylul??

günaydın çıtırım
eylül çok iyi sağlığı keyfi yerinde çok şükürr ama beni çok yoruyorr delikafadulden
artık iyice beni emzik olarak kullanmaya başladı.. sürekli meme istiyo, ağzından sütler fışkırıyo, fazlasını çıkarıp duruyo ama yokkk
benim kız emme isteğini memede karşılamak istiyo.. biliyosun emzik almıyo.. ahhhh şimdiki aklım olsaydı doğar doğmaz alıştırırdım emziğe.. doğduğunda vermiştim, tutmuştu da ama erken diye vermedim bidaha.. kafama mçiimmm keşke verseymişim herkes veriyoda bi mok mu oluyo sanki.. 2 aylıktan beri alıştırmaya uğraşıyorum ama nafile :çok üzgünüm:

kısacası gece hiç uyutmadı sürekli meme istiyo beşiğine yatırınca uyanıyo.. artık gündüzleri ağlasa da bağırsa da emziğe alıştırcam valla zorla tepicem ağzına ve karnı tokken meme vermicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…