2008 Ekim Anneleri

iklim nasıl diye sormayı unuttum kusura bakma yaa açlıktan başım döndüüüüü delikafadulden

yavrum yav emsin işte memeni, ben hiç şikayet etmiyom vallaha, ne güzel benim mememle oynaşıyo

bu arada kızıma sulanmaya başladını haaa noliiii:dilcikar:

heaaa senin kızı gözümüze kestirdik sölüyüm :jeyyar:

[
themis anam noldiii :uhm:

hıı t li bişidii doğruu..
bişi yok ya aklıma geldıdee..
o naıo gelmo demı peksengözlerimebaksanab[/QUOTE]

bilmemki anam gelmiii işte, o işe başladı belkim fırsat bulamıyodur

ya işte boyle bı tutmayınca bıdaha tutturamıosun..
mamaya gecınce bıberon nası tutcak bu sımdık??
ben suyu bıberon ıle verıyorum accık öğürür gıbı oluyr ama alıyor bıberonu.

iklim nasıl diye sormayı unuttum kusura bakma yaa açlıktan başım döndüüüüü delikafadulden

iklim ıyı tesesii,uyuyorr

iboşcum ne guzel ver memennı oynassın dıonda sonra memeler yara oluyor yara olmasada bak olcay ve benımkı gıbı acı oluyor.gereksız emzırmeyın bence.:ecrin_bebek:

su smıleyındeCüvCüv:) hamıle gacı olduğunu yenı farkettımkaydirigubbakcemile3

valla benimkisi çok durmuyo belkim de ondan bana rahat geliyodur, iki emiyo sonra bana agulamaya başlıyo, sonra etrafı seyrediyo bi daha emiyo, dinlene dinlene olduuğu içün sorun olmuyo sanırsam, bi de acımıaya başlayınca ben heemen çekiyorum zaten, başka türlü oynaştırmaya başlıorum, bu arada benim herif telekoma gitti birazdan netim kapanır, şimdiden elvedaaaaaaaaaa :çok üzgünüm::a015:

bu arad bişi dicem kızım iki gündür sürekli ağlıyordu ama nası ağlama yarım saat bile uyumuyordu uyanıp bağıra bağıra ağlıyordu ve ne kucakta ne başka şekilde susuyordu kötü annesi farkedemedi ama babamız farketti iki gündür baby starı deniyordum evy babyi denedim çok memnun kaldım bide baby starı deneyim dedim bi daha eve koymam yaaaaaaaa pişik falan yapmadı ama bbay straı kuzum sevmedi sürekli ağladı neden olabilürki CADIARZU
evy babye devaaaaaaaam

günaydın kızlar

ibolya nettün kızz netin war mı hala senin yoksa adamlar başında duruoda sen dur be bu son msjcım bu son deip bekletion muu kaydirigubbakcemile3

hehehe kimi kılim anam kaydirigubbakcemile3

:dilcikar:

küsme len küsmee sakkaa:roflol::roflol:

günaydın kızlar

ibolya nettün kızz netin war mı hala senin yoksa adamlar başında duruoda sen dur be bu son msjcım bu son deip bekletion muu kaydirigubbakcemile3

gunaydın kankananiknanik
armut suyu yaptım hatuna yınee..
senı gorunce aklıma ek gıdalarr geliikaydirigubbakcemile3

yavrum yav emsin işte memeni, ben hiç şikayet etmiyom vallaha, ne güzel benim mememle oynaşıyo

leyynnn bütün gece mememi emdi, beşiğine koyduğum an uyanıyo.. hiç uyutmadı hiçççç.. emsin nolcak diyo yaaaa :mymeka: :mymeka: klava: kötükedihüso

küsme len küsmee sakkaa:roflol::roflol:

gunaydın kankananiknanik
armut suyu yaptım hatuna yınee..
senı gorunce aklıma ek gıdalarr geliikaydirigubbakcemile3

he ii yapmışsın armut suyu bencede çok ii portakal ve mandilanadan yani...onunda gaz yapma ihtimali var ama sonuçta çok fazla olacağını sanmam...sulandırıpda verebilirsin zaten çok fazla vermiyorsun demi CADIARZU
ay ben bu cadının fotoğrafı çok güzelll :ecrin_bebek: Allah nazarlardan uzak korusun iklimciğimi

ya işte boyle bı tutmayınca bıdaha tutturamıosun..
mamaya gecınce bıberon nası tutcak bu sımdık??
ben suyu bıberon ıle verıyorum accık öğürür gıbı oluyr ama alıyor bıberonu.

biberon da almıyo işte burda yazıp duruyom ya biberon savaşları devam ediyo diyeee
benimki ile celeninki ayrı bi dünyadan sanırsam kafamçokkarıştı

buarada göğüs uçlarım çok kötü oldu senağlama bütün gece ağzında yaaa yara etti valla senağlama
ibolyayaa duyurulurrr .. emsin nolcakmışşşşşşşş :dilcikar:

nie öyle oldu yaa yazık sanaa -tatlicadiarzu-

mandalın,prtakal vermıorumkı zaten ben.accık emdırtmiştim sadece okadar.
sulandırmaya gerek olacaığını sanmıyorum.az verıorum zaten ya..
sen mılupanın mamalarıı kullanıyorum demiştin ya.gecen gun ınceledım de baya guzelmiş organık kavanoz mamaları sankım..ozellıkle meyveler ,organik sütlacı falan harıka. 4+ aydan ıtıbaren dıo..ıklımı alıp bı market yapiim diorum bugün.hem gezmiş oluruz..

deli aç olduğu anlarda denedın mı..yınede mı almıyorr??:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…