günaydın çıtırım
eylül çok iyi sağlığı keyfi yerinde çok şükürr ama beni çok yoruyorr delikafadulden
artık iyice beni emzik olarak kullanmaya başladı.. sürekli meme istiyo, ağzından sütler fışkırıyo, fazlasını çıkarıp duruyo ama yokkk
benim kız emme isteğini memede karşılamak istiyo.. biliyosun emzik almıyo.. ahhhh şimdiki aklım olsaydı doğar doğmaz alıştırırdım emziğe.. doğduğunda vermiştim, tutmuştu da ama erken diye vermedim bidaha.. kafama mçiimmm keşke verseymişim herkes veriyoda bi mok mu oluyo sanki.. 2 aylıktan beri alıştırmaya uğraşıyorum ama nafile :çok üzgünüm:
kısacası gece hiç uyutmadı sürekli meme istiyo beşiğine yatırınca uyanıyo.. artık gündüzleri ağlasa da bağırsa da emziğe alıştırcam valla zorla tepicem ağzına ve karnı tokken meme vermicem
bu arada kızıma sulanmaya başladını haaa noliiii:dilcikar:
[
themis anam noldiii :uhm:
günaydın çıtırım
eylül çok iyi sağlığı keyfi yerinde çok şükürr ama beni çok yoruyorr delikafadulden
artık iyice beni emzik olarak kullanmaya başladı.. sürekli meme istiyo, ağzından sütler fışkırıyo, fazlasını çıkarıp duruyo ama yokkk
benim kız emme isteğini memede karşılamak istiyo.. biliyosun emzik almıyo.. ahhhh şimdiki aklım olsaydı doğar doğmaz alıştırırdım emziğe.. doğduğunda vermiştim, tutmuştu da ama erken diye vermedim bidaha.. kafama mçiimmm keşke verseymişim herkes veriyoda bi mok mu oluyo sanki.. 2 aylıktan beri alıştırmaya uğraşıyorum ama nafile :çok üzgünüm:
kısacası gece hiç uyutmadı sürekli meme istiyo beşiğine yatırınca uyanıyo.. artık gündüzleri ağlasa da bağırsa da emziğe alıştırcam valla zorla tepicem ağzına ve karnı tokken meme vermicem
iklim nasıl diye sormayı unuttum kusura bakma yaa açlıktan başım döndüüüüü delikafadulden
iboşcum ne guzel ver memennı oynassın dıonda sonra memeler yara oluyor yara olmasada bak olcay ve benımkı gıbı acı oluyor.gereksız emzırmeyın bence.:ecrin_bebek:
su smıleyındeCüvCüv:) hamıle gacı olduğunu yenı farkettımkaydirigubbakcemile3
günaydınlaaaaaar
gunaydınn zambakk zumbakk:roflol:
bole bi tekerleme vardıı di mi
ibooooooş bu son görüşmemizmi gııııııı
sensiz nedcez şincik yerine birini vekil kıl barim
taam iboşcum gıdemedın bıturlü:jeyyar:
:roflol:
hehehe kimi kılim anam kaydirigubbakcemile3
:dilcikar:
günaydın kızlar
ibolya nettün kızz netin war mı hala senin yoksa adamlar başında duruoda sen dur be bu son msjcım bu son deip bekletion muu kaydirigubbakcemile3
yavrum yav emsin işte memeni, ben hiç şikayet etmiyom vallaha, ne güzel benim mememle oynaşıyo
küsme len küsmee sakkaa:roflol::roflol:
gunaydın kankananiknanik
armut suyu yaptım hatuna yınee..
senı gorunce aklıma ek gıdalarr geliikaydirigubbakcemile3
ya işte boyle bı tutmayınca bıdaha tutturamıosun..
mamaya gecınce bıberon nası tutcak bu sımdık??
ben suyu bıberon ıle verıyorum accık öğürür gıbı oluyr ama alıyor bıberonu.
biberon da almıyo işte burda yazıp duruyom ya biberon savaşları devam ediyo diyeee
benimki ile celeninki ayrı bi dünyadan sanırsam kafamçokkarıştı
buarada göğüs uçlarım çok kötü oldu senağlama bütün gece ağzında yaaa yara etti valla senağlama
ibolyayaa duyurulurrr .. emsin nolcakmışşşşşşşş :dilcikar:
he ii yapmışsın armut suyu bencede çok ii portakal ve mandilanadan yani...onunda gaz yapma ihtimali var ama sonuçta çok fazla olacağını sanmam...sulandırıpda verebilirsin zaten çok fazla vermiyorsun demi CADIARZU
ay ben bu cadının fotoğrafı çok güzelll :ecrin_bebek: Allah nazarlardan uzak korusun iklimciğimi
biberon da almıyo işte burda yazıp duruyom ya biberon savaşları devam ediyo diyeee
benimki ile celeninki ayrı bi dünyadan sanırsam kafamçokkarıştı
buarada göğüs uçlarım çok kötü oldu senağlama bütün gece ağzında yaaa yara etti valla senağlama
ibolyayaa duyurulurrr .. emsin nolcakmışşşşşşşş :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?