küsme len küsmee sakkaa:roflol::roflol:
gunaydın kankananiknanik
armut suyu yaptım hatuna yınee..
senı gorunce aklıma ek gıdalarr geliikaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
ibolya nettün kızz netin war mı hala senin yoksa adamlar başında duruoda sen dur be bu son msjcım bu son deip bekletion muu kaydirigubbakcemile3
leyynnn bütün gece mememi emdi, beşiğine koyduğum an uyanıyo.. hiç uyutmadı hiçççç.. emsin nolcak diyo yaaaa :mymeka: :mymeka:klava: kötükedihüso
küsme len küsmee sakkaa:roflol::roflol:
gunaydın kankananiknanik
armut suyu yaptım hatuna yınee..
senı gorunce aklıma ek gıdalarr geliikaydirigubbakcemile3
biberon da almıyo işte burda yazıp duruyom ya biberon savaşları devam ediyo diyeee
benimki ile celeninki ayrı bi dünyadan sanırsam kafamçokkarıştı
buarada göğüs uçlarım çok kötü oldu senağlama bütün gece ağzında yaaa yara etti valla senağlama
ibolyayaa duyurulurrr .. emsin nolcakmışşşşşşşş :dilcikar:
Gecmisi okudum geldim ibolyaam gidiyonmu len biz oksuz kaliriz burda sensiz celende yok zaten netcez len siz biyere gitmeyin emi
deli aç olduğu anlarda denedın mı..yınede mı almıyorr??:uhm:
dayısı kuzşuma bebek telsızı almış kızlar:dance:
iyi be bişiy demedik tamam aaaaa bi de döveydiniz bari :tomato:
benim kızın deli aç olduğu bi an henüz olmadı canım delikafadulden yarım saat-1 saatte bir emiyo, sürekli ağzından sütler akıyo
bildiğin meme manyağı yaniiii delikafadulden
Ya ben daha bu cadiya su dan baska bisey vermedim ya daha biz 3 ayligiz 4 aylik olsunda veriyim diye dusunuyodum versemmki kii meran tattiriyimmi biseyler ne diyon benim sutumden gayet memnun emiyo doyunca birakiyo agzinda bekletmiyo
benim kızın deli aç olduğu bi an henüz olmadı canım delikafadulden yarım saat-1 saatte bir emiyo, sürekli ağzından sütler akıyo
bildiğin meme manyağı yaniiii delikafadulden
çok emzirisen gazıda fazla olur hırslanıp daha çok emmep isteyecektir başka bişey yap canım avutmak için...çıplak olmayı severler bebekler genelde odayı normalden fazla ısıt soy bş güzel yağla masaj yap ... belki hoşuna gider a.s
netten mı alıcaksın merancımCADIARZU
evet bu dediğini yapıyoz zaten çıplak olmaya bayılıyo ama bunlar onu o an oyalıyo
bütün gün çıplak tutamam ya
giydirince yine meme arıyo işteeeeeee
bütün gün meme ağzında dursa şikayet etceğini sanmam..
neden ısrarla emziğe alıştırmak istediğimi anlıyo musunuz şimdiiiiiiii senağlama
nörüyonuz len ekim karılarııı.bi ceee değip gidecem ulen bizim iskan alınacakmış apartmanın.o yüzden 2 gündür su yok.bugün evden kaçıyozz.hadi öptüm karılarr
benim oğlan hem anne sütü hem mama aldığı için o yüzden biz erken başladık benim ki doktorumun isteğiyle oldu yanii....
ama sadece anne sütü verseydim az az tattırırdım mesela şimdi çıtırcım az az tattırmaya başladı öğün olarak değil sadece tattırıyor sende öyle yapabilirsin yerimseniben
ben gidiim işimi gücümü yapıyımm..
sularda kesılmiş.allahtan camaırları aksamdan atmıştım.
nese hadı öptüm hepünüzü aksama gorusurukk:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?