2008 Ekim Anneleri

küsme len küsmee sakkaa:roflol::roflol:

gunaydın kankananiknanik
armut suyu yaptım hatuna yınee..
senı gorunce aklıma ek gıdalarr geliikaydirigubbakcemile3

biliyom be cilve yapıyom kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

ibolya nettün kızz netin war mı hala senin yoksa adamlar başında duruoda sen dur be bu son msjcım bu son deip bekletion muu kaydirigubbakcemile3

yok anam herif dışarı çıktı, nüfusa uğrayacaktı, sonra telekoma uğrayacaktı, başvuruyu yapınca hemen keserler herhal, ne zaman kesileceği belli olmadığı içün öyle diom senağlama
leyynnn bütün gece mememi emdi, beşiğine koyduğum an uyanıyo.. hiç uyutmadı hiçççç.. emsin nolcak diyo yaaaa :mymeka: :mymeka: klava: kötükedihüso

iyi yav bişi deemedik, ben kendimi baz alarak sölediydim :tomato:

küsme len küsmee sakkaa:roflol::roflol:

gunaydın kankananiknanik
armut suyu yaptım hatuna yınee..
senı gorunce aklıma ek gıdalarr geliikaydirigubbakcemile3

ay gülen fotoğraf daha güzeldi beeeeeee, gülüşüne kurban oluyum ben onun Şeniz

iyi be bişiy demedik tamam aaaaa bi de döveydiniz bari :tomato:

Gecmisi okudum geldim ibolyaam gidiyonmu len biz oksuz kaliriz burda sensiz celende yok zaten netcez len siz biyere gitmeyin emi

dayısı kuzşuma bebek telsızı almış kızlar:dance:

güle güle kullanın canım ... nisan da almıştım bende ama telsize güvemiyordum ne işe yaradı bilmiorum...ilk doğduğu zaman sadece 1 aylık dönemde kullanabildim ben inş.sen kullanabilirsin yerimseniben

bende mama sandalyesi alcam..nisanda almamıştım evde durmuorduk ki otel odalarında geçti yavrumla çoğu zaman....
ama artık evdeyiz bakıyorum bakalım en kısa zamanda almam lazım doktorumuzda yavaş yavaş oturabilirsiiniz dedi..yemek yerken lazım olcak şimdilik oto koltuğunda yediriyorum o da iyii oluyor ama bir kaç ay sonra dökerek yer kesin bu sıpacan o zaman zor olur

Ya ben daha bu cadiya su dan baska bisey vermedim ya daha biz 3 ayligiz 4 aylik olsunda veriyim diye dusunuyodum versemmki kii meran tattiriyimmi biseyler ne diyon benim sutumden gayet memnun emiyo doyunca birakiyo agzinda bekletmiyo

sulanma len ibolya karısıı iklime ben aylaarr öncesinden talibiim demii çıtırım :dilcikar: 1 im 1 imm önce ben istedimm lülülülülülü

çıtırım sanada yuh demeden geçemeyeciğiim yanee :CüvCüv: şunu farketmedin öylemii olm hemen göz toktoruna git leynn kalk yürüü kaydirigubbakcemile

benim kızın deli aç olduğu bi an henüz olmadı canım delikafadulden yarım saat-1 saatte bir emiyo, sürekli ağzından sütler akıyo
bildiğin meme manyağı yaniiii delikafadulden

Bazi bebekler zevkine duskun olurmus tadini cikara cikara agzini sapirdatarak emermis senin kiz oyle anacim basa gelen cekilir

Ya ben daha bu cadiya su dan baska bisey vermedim ya daha biz 3 ayligiz 4 aylik olsunda veriyim diye dusunuyodum versemmki kii meran tattiriyimmi biseyler ne diyon benim sutumden gayet memnun emiyo doyunca birakiyo agzinda bekletmiyo

benim oğlan hem anne sütü hem mama aldığı için o yüzden biz erken başladık benim ki doktorumun isteğiyle oldu yanii....
ama sadece anne sütü verseydim az az tattırırdım mesela şimdi çıtırcım az az tattırmaya başladı öğün olarak değil sadece tattırıyor sende öyle yapabilirsin yerimseniben

benim kızın deli aç olduğu bi an henüz olmadı canım delikafadulden yarım saat-1 saatte bir emiyo, sürekli ağzından sütler akıyo
bildiğin meme manyağı yaniiii delikafadulden

çok emzirisen gazıda fazla olur hırslanıp daha çok emmep isteyecektir başka bişey yap canım avutmak için...çıplak olmayı severler bebekler genelde odayı normalden fazla ısıt soy bş güzel yağla masaj yap ... belki hoşuna gider a.s

ben gidiim işimi gücümü yapıyımm..
sularda kesılmiş.allahtan camaırları aksamdan atmıştım.
nese hadı öptüm hepünüzü aksama gorusurukk:1hug::1hug:

evet bu dediğini yapıyoz zaten çıplak olmaya bayılıyo ama bunlar onu o an oyalıyo
bütün gün çıplak tutamam ya
giydirince yine meme arıyo işteeeeeee
bütün gün meme ağzında dursa şikayet etceğini sanmam..

neden ısrarla emziğe alıştırmak istediğimi anlıyo musunuz şimdiiiiiiii senağlama

nörüyonuz len ekim karılarııı.bi ceee değip gidecem ulen bizim iskan alınacakmış apartmanın.o yüzden 2 gündür su yok.bugün evden kaçıyozz.hadi öptüm karılarr

yavrum ya sizin doktorunuz söylemedimi emzik verin biberon verin alışsın falan die... :uhm:

ya bizim doktor odama çıkar çıkmaz geldi emzik alışkanlığı edinsin sakinleştirir diye ondan beri veriyorum emzik...hatta biberonu alır beni bırakır diye korkuyorum demiştim annemle doktorumuz cesaretlendirdi beni... :lepi: çokta iyi olmuş alışması işim zordu yoksa...
inşallah alır bakalım seninkide zamanlaa a.s

nörüyonuz len ekim karılarııı.bi ceee değip gidecem ulen bizim iskan alınacakmış apartmanın.o yüzden 2 gündür su yok.bugün evden kaçıyozz.hadi öptüm karılarr

ii bakalım hadi git haber verdiğin ii olduu kaydirigubbakcemile5 cadı kızınıda senide öptümm Şeniz

Tamam bugun elma suyuyla basliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…