2008 Ekim Anneleri

canım ya benim kız doğduğundan 2 aylık olana kadar biberon alıyodu..
emzik ise doğduğunda verdim aldı ama ben daha küçük diye, onun yerine beni emsin, 1 aylık olunca emziğe alıştırırım diye düşündüm (doğunca emzik verdim ve tuttu ya, hep tutacak sandım yanılmışım kafamçokkarıştı) nerdeyse 2 aydır denemediğim marka model kalmadı
avent in emziğini alıyodu uyurken
şimdi onu da almıyo
1 haftadır gece de beni emmek istiyo

diğer marka emzikleri tekrardan çıkardım sterilize ettim sırayla deniyorum ama yokkkk
almıyo işte almıyooooo senağlama artık her gece böyle uykusuz mu geçecek yawww
gece uyusa hiç umrumda değil emzik emmezse emmesin napim
ama bu velet beni emzik yerine kullaniiiiiiii klava:

Bizde pek emzik verme taraftari degildik bi brosurde okumustum emzigin zararlari felan diye bizimki 1 aylik viyak viyak bas gelemiyoruz aman alalim dedik verdik ilk baslarda sadace keyfi yerinde olunca aliyodfu aglayinca almiyodu tabi ben ne anladim bu isten sonra sonra alisti simdi emiyo emzigi alinca direk uyuma moduna geciyo ama agzindan firlliyo ya bazen surekli agzina vermekten sinir oluyorum

bence bu kudar çok emmek istemesi gaz sancısından olabilir şu bebek çaylarını denesen belkide denemişsindir :uhm: ama seni çok yıpratır bu normal değil anacım hep istemesiiii

sinirimi senden çıkarmayayım ibolyacım kaydirigubbakcemile3
vallah bu cadı beni delirttiiiiiiii delikafadulden

çıkar yavrum çıkar, çocuktan çıkarma yazıktır, gel sinirin benden çıkar Şeniz

bi kızı bin kişi ister bi kişi alır lülülülülülü biz o bi kişi olucez nihahahaha :jeyyar::roflol:

yaa ben tattırıyım diyom ağzını burnunu ekşitiyo, mıymıntı bişeymi olcek ne :1shok:

nörüyonuz len ekim karılarııı.bi ceee değip gidecem ulen bizim iskan alınacakmış apartmanın.o yüzden 2 gündür su yok.bugün evden kaçıyozz.hadi öptüm karılarr

eylüüüüüllll ben gidiyom elvedaaaaaaaaaaaa :a015:

e sen onun emziğisin zati, oyuncağı da sensin herbişeyi sensin :roflol: şaka bi yana zor yav, benikisi öyle emzik manyağı deel allahtan

bence bu kudar çok emmek istemesi gaz sancısından olabilir şu bebek çaylarını denesen belkide denemişsindir :uhm: ama seni çok yıpratır bu normal değil anacım hep istemesiiii

gazı yok yaa nasıl neşeli bi bebek görsennnn
şımarık işteeeeeee:asigim:

bunu alcam galiba istediğim özellikler var rahat bişeye benzio çift tepsi ve çift klılıf kolay temizlenebiliormuş falan 219 tl miş...

Kılıfın içi dolgulu malzeme ile doldurulmuştur, saran bir yapıya sahiptir.
Yüksekliği ayarlanabilen ayak dayama bölümü ve bebeğin aşağı kaymasını engelleyen desteği ile kullanımı çok rahattır.
Üç ayrı pozisyonda ayarlanabilen sırt dayama bölümü mevcuttur.
Oturma yeri ise yedi farklı pozisyonda ayarlanabiliyor.

hıı güzel bişeye benziyo ama ben şimdilerde alamam sanırsam :çok üzgünüm:

hıı güzel bişeye benziyo ama ben şimdilerde alamam sanırsam :çok üzgünüm:

şimdi zaten erken artı tek çocuk olsa belki bende almam a.s ama 2 çocuk olunca masada mecbur çünkü kızımlada ben uğraşıyorum :çok üzgünüm: bi tane alırsın bi güzel sofra bezini serersin yere yedirirsin olmamasıda çok dert değil üzülme :dance:

bende mama sandalyesi isyiyom ama evim zaten çok dar nereye sığırcam ki malum lojmanlar çok dar oluyo özellikle de doğuda aynı iboş gibin zaten ne versem ağzını büzüyo burun kıvırıyo bi tek armudu biraz seviiii babası gibin

he canım ya lojmanlara ayak uydurmakla geçio sizin ömrüzde....ama tek çocuk olunca idare edersiniz mama sandalyesi olmasada..
armut sevdi senin cadı demekk :dance:

selam arkadaşlar....... aranıza yeni katıldım...ekim27 doğumlu ikizlerim var..... hoş bir paylaşım diliyorum.....

slm canım hoşgeldin aramıza a.s. Allah kolaylık versin daha fazla kolaylık versin sana :Saruboceq:
sen neler yapıyorsun iki bebekle anlatsana..bebişlerin kızmı erkek mii... Şeniz

kızlar merhabalar
sabah işyerime gittim bizim bölümden doğum yapan bi arkadaş daha vardı onunla beraber gittik izin dilekçelerimizi verdik 2marta kadar oğluşumlayım inş diğer arkadaş 6ay izin istedi bakalım verceklermi makam onayı gerekiomuş
ay kızı da arabadaydı aslı hanım nasıl hanımcık anlatamam uslu uslu bakındı maşallah sonra uyudu pusetinde bizimki olsa yırtardı ortalığı
eee siz naptınız çok kıllattınız mı okusam mı geçmişi

hee ana kucağı da olabilü dimi
selam arkadaşlar....... aranıza yeni katıldım...ekim27 doğumlu ikizlerim var..... hoş bir paylaşım diliyorum.....

Şeniz yafrim hoşgeldin

he canım ya lojmanlara ayak uydurmakla geçio sizin ömrüzde....ama tek çocuk olunca idare edersiniz mama sandalyesi olmasada..
armut sevdi senin cadı demekk :dance:

yoook bizim daire güzel, çıkan herbişeyini yaptırmış, hemi de 2. kat tam ideal, dğer daireler öyle diil ama bizim şansımıza banyoda duşakabini bileme var a.s

aman okuncek bişi yok gel boşver, yafrim sen neden 1 ay alıyon ücretsiz izini,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…