2008 Ekim Anneleri

aman okuncek bişi yok gel boşver, yafrim sen neden 1 ay alıyon ücretsiz izini,

ya hem maddi hem manevi olarak işe başlamam lazım evde saldım kendimi iyice biran önce sosyal hayata dönmeliyim buarada keremi ek gıdaya iyice alıştırcam bu ay şuan 2-3öğün ek bişeyler yiyo yoğurt mama falan ama az az tabi yarım porsiyon şeklinde
bide ben işimde yeniyim eğitimler falan aldım tam öğrendiklerimi uyguluycam sıra doğum izni girdi araya bide bana ihtiyaç var beklioz diyorlar her seferinde tam 6ayını bitirmiş olcak 4-5günde geçmiş olcak bakacak babanemiz de var oyönden rahat içim böle işte
bide ücretsiz izin alırsam tek maaşa düşcez kiradayız şuan köşeden yemiş olcaz biran önce ev almak istioduk krediler düşünce artık şuan çok yüksek falan ....hayat şartları yani hepiniz bilionuz senağlama

daha da istesem verirlerdi belki ama ben de biran önce dönmek istiom artık iyi niyetlerini sömürmeyim yani diğer 6ay alan arkadaş 20yıllık bi çalışan emekli olcak zaten 1-2yıl içinde

hayırlısı olsun özlemcim sen şartlarını daha iyi biliyorsun ona göre davranırsın artık...iyi tarafı oğluşuna babanesi bakcakmış kendi kanından canından birisi olması çok iyi :teselli:

hee ana kucağı da olabilü dimi

yoook bizim daire güzel, çıkan herbişeyini yaptırmış, hemi de 2. kat tam ideal, dğer daireler öyle diil ama bizim şansımıza banyoda duşakabini bileme var a.s

anakucağı olabilüü tabi nie olmasınn yerimseniben
hadi iyisin ha evinde iyiymiş 2.kat gerçekten iidir..inş.kafana uygun komşularda bulursun süper olur kaydirigubbakcemile5

heeeee anladım yavru, dğru diyon maddiyat da önemli, bizimde köşede 3-5 milyar para var onu harcayacaz yetmediği yerde, tedaviydi zırttı pırttı derken para biriktiremediydik biz, hamile kalınca biriktirmeye başladık, bizim de anneannemiz var bakcak ama ne bilim ya böcüğümün yaşamının ilk dönemlerinde yanında olmak istiyorum, herşeyini ben öğretmek istiyorum, şöyle bi ayaklansa koşuşturmaya başlaasa o zaman kendi başını becerir diorum, gerçi o zaman ayrılmak da çok zor olack ama, hani doğururken ilk çığlığını biz duymak istediydik de bazı arkadaşlar epidural sezeryan istedilerdi, işte onun gibi bişiy yani, benim amirlerim bekliyolar zaten ücretsiz izin alacağımı, düşük yaşadığımda da tedavi gördüğümde de onlarla birlikte çalışıyodum, aşılamanın ertesi gün vücudumun bana verdği rahatsızlığa rağmen gidip çalışıyodum, hiçbizaman da suistimal etmedim iyi niyetlerini, onun için çok severler beni, hatta ilk hamile kaldığım zamanlarda 40 gün rapor almıştım, düşük tehlikesi var diye, raporum bitip de işyerinie döndüğümde amirim beni odasına çağırdı, bizim işimiz çok yğun ve ağır siz de tedavi gördünüz daha önceden de bi düşüğünüz olmuştu, sizinkisi gibi hamilelikler riskli oluyomuş o yüzden ben sizi doğurana kadar daha hafif bi bölümde çalıştırmak istiyorum ne dersiniz demişti, hatta ben gitmek istememiştim, sizden başka bi amirle çalışmak istemiorum dedim, açıkcası bi başka amirin lafını küfünü çekemem ama sizinle hep abi kardeş giibi çalıştık, gece yarılarına kadar mesai kaldık, yeri geldi sizden azar işittğim zamanlarda oldu ama sizin gibi bi amir başka bi yerde bulamam beni göndermeyin falan dedim, o da eğer bebeğinize bişey olursa bunun vebalini kaldıramam zaten doğumdan sonra geri geleceksiniz buraya dei, ben istesemde göndermez zaten, hatta bazen duyuyorum, ben olsaymışım başkalarının 8e 9a kadar yaptığı işi ben saat 4 de bitirirmişim, öyle diyomuş, karar bile o yönde, doğum izninden dönene kadar diye karar çıkmıştı, velhasıl kelam şimdik onlar benim durumumu anlıyolar, aslında gelip çalışmamı istiyolar, ukalalık olaarak algılamayın da adam benimle gözü kapalı çalışıyodu, çok yardımcı oluodum yanlışlarını düzeltiyodum o yüzden çok seviyodu beini, dikkatimi işime hakimiyetimi heryerde konuşurlar hatta, ama benim de bebeimle olabileeceği kadar birlikte olmak isteğimi de anlayışla karşılıyolar, nasıl olsa eninde sonunda kürkçü dükkanına geri dönecem, accuk daha zaman geçiri m böcüğümle Şeniz

İBOLYA' m kaç gün yoksun sen şimdi işimi bitirdim aklıma geldi gideceğin gündüz pek giremiyorum bilyosun senin için geldim vallaa.s.Bu arada ne gün döneceksin ramıza diyeydin goncana ilk iş netim bağlanacak taşınınca diye olmadı bıçak neyim çekersin:roflol:Şaka bi yana özlücez seniŞenizAklıma gelmişken MERAN bana fare zehirini önermişti ya küçük kadınlarda şükriyr köfteye koydu fare zehirini benimkide diyo ki bak kocasını zehirliyor fare zehiri mdası var galiba bende dedim pu ha ha ama yazamadım akşam size çok cnm acıyodu bugünde acıyo ama akşamki kadar değil LANSİNOH diye bi krem var bende boca ettim akşam bugün biraz daha iyi

Arkadaslar bir sey soracagim kizim sesi kisildi ihlamur vermek istiyorum veren varmi seker kullanmiyoruz degil mi simdiden sagolun

anakucağı olabilüü tabi nie olmasınn yerimseniben
hadi iyisin ha evinde iyiymiş 2.kat gerçekten iidir..inş.kafana uygun komşularda bulursun süper olur kaydirigubbakcemile5

inşallah anacım, ya hepsi zaten aynı kurumda çalıştığım tanıdığım insanlar, kafadan 3 aile tanıorum zaten, hatta hamileyken gecenin 3ünde birini yatağından kaldırıp hastaneye götürttüydük kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: senin adam tırsar artıkın senden leyn, gece uyuyamaz bileme :roflol::roflol: bu arada anacım yarına yeni eve naklediliyomuş net, öle demişler eşime, inşalllllah gecikmezler yaaa dayanamam ben sizsiz:Saruboceq:

bu arada senin için gldim demişin sağol yafrimmmmmmmmm Şeniz

çok güzel yazmışsın ibolyacım...
sen aranılmaycak karumusun bee :mymeka: bikaç gün gelmicen die bak herkes soruo ne zaöman gelcen ne zaman gelcen :1hug:
düşüncen çok güzel bencede durum elverdiği sürece bebeklerinize bakın .... en az 2 yaşına kadar.. Şeniz

ii walla ne güzel kaydirigubbakcemile5

Arkadaslar bir sey soracagim kizim sesi kisildi ihlamur vermek istiyorum veren varmi seker kullanmiyoruz degil mi simdiden sagolun

geçmiş olsun canım a.s.
sesi neden kısıldı kii bağırmaktan falansa normal ama eğer bağırmaktan değilse doktora götür bence a.s
ıhlamur içinde şeker falan kullanma sadece ıhlamuru demleyip ver...bal falan verilmez zaten biliyorsundur yerimseniben

Canim dr goturdum abisi faranjit oldu dr ilac verecek kadar ciddi bir sey degil dedi hafif bogazi kizarikmis yani ne hasta ne degil 8 sene gecti unutmusum aptal oldum zaten bunlarla ugrasmaktan ocaga koyup geliyorum

ya işte herkesin kendi kararı düşüncesi tabi sen yıllarca çalışmıssın emek vermişsin bence senin hakkın şimdi istediğin kadar izin almak ama ben okadar çalışmadım yeniyim daha bukadar çok izin almam ters karşılanır bende çok düşündüm napcam diye ama bu kararı verdim şimdilik Allahtan bi mani olmazsa tabi....köşedeki paradan değil tabi hazıra dağ dayanmaz birikimle ev almayı düşünüoduk biz zaten kerem doğdu doğalı üstüne gelmedi gitti bile doktoru aşısı vırtı zırtı gitcek tabi bi insan yetiştirioz....millet 2aylıkken bırakıp başlıo çalışmaya herkesin şartları farklı....alıştıktan sonra bırakmak daha da zorlaşcak biran önce düzenimi kurma fikrindeyim ben sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…