Canim dr goturdum abisi faranjit oldu dr ilac verecek kadar ciddi bir sey degil dedi hafif bogazi kizarikmis yani ne hasta ne degil 8 sene gecti unutmusum aptal oldum zaten bunlarla ugrasmaktan ocaga koyup geliyorum
çok güzel yazmışsın ibolyacım...
sen aranılmaycak karumusun bee :mymeka: bikaç gün gelmicen die bak herkes soruo ne zaöman gelcen ne zaman gelcen :1hug:
düşüncen çok güzel bencede durum elverdiği sürece bebeklerinize bakın .... en az 2 yaşına kadar.. Şeniz
ibolya seker ve limon kullandinmi
ya işte herkesin kendi kararı düşüncesi tabi sen yıllarca çalışmıssın emek vermişsin bence senin hakkın şimdi istediğin kadar izin almak ama ben okadar çalışmadım yeniyim daha bukadar çok izin almam ters karşılanır bende çok düşündüm napcam diye ama bu kararı verdim şimdilik Allahtan bi mani olmazsa tabi....köşedeki paradan değil tabi hazıra dağ dayanmaz birikimle ev almayı düşünüoduk biz zaten kerem doğdu doğalı üstüne gelmedi gitti bile doktoru aşısı vırtı zırtı gitcek tabi bi insan yetiştirioz....millet 2aylıkken bırakıp başlıo çalışmaya herkesin şartları farklı....alıştıktan sonra bırakmak daha da zorlaşcak biran önce düzenimi kurma fikrindeyim ben sengözlerimebaksanab
eksik olmus kiziminki hafif abisi faranjit antibiyotik kullaniyor
yav anam sizin bebişler hep 4. ayını tamamlamış nasıl ekim anasısınız bakim
hepsii değiil benim 8 ekimdi 25 eylülde 38 haftalık sezeryan olduu sengözlerimebaksanab gideyim mi eylul annelerinee :çok üzgünüm:
sagol canim abiyle cok problemler yasadik kardesi olduktan sonra 8 yasinda ama kiskancliklar basladi
gecen sene sinif birincisiydi bu sene iki tane 4 u var cok kotu gunler gecirdim kitap okuma yarismasinda birincilik odulu aldi bu sene iki kitap bile okutamadik o kadar da dikkat ediyoruz ama simdilerde daha iyiyiz
ÖZLEMMMMM sende benim gb 2 martta başlıcan he hadi bakalım hayırlısı biliyonuzmu ben hamile olduğumu 2 martta öğrenmiştim şimdi oğlum benimle ve ben onu 2 martta ırakıp işe başlıcamsenağlamaAma ne yapayım şatlar öyle gerektiyo inşallah bakıcımız helal süt emmiş biridir zaten öğlenleri geleceğim oğlumun yanına istanbul gb yerde evim işime 15 dk mesafede şans yanim bir de haftada 1 gün izinli olucam RABBİM' e emanet hissetti heralde yavrum ağlıyor ya İBOLYA' m iyi bari net hemen bağlanacakmış kaydirigubbakcemile5sevindim SARIAL sizede geçmiş olsun anacım burnu açıkmı benimkide ilk doğduğunda sesi kısılmıştı burnu tıkalı dedi dr burnu açlınca düzeldi azdı geliyorum kızlar
ya işte herkesin kendi kararı düşüncesi tabi sen yıllarca çalışmıssın emek vermişsin bence senin hakkın şimdi istediğin kadar izin almak ama ben okadar çalışmadım yeniyim daha bukadar çok izin almam ters karşılanır bende çok düşündüm napcam diye ama bu kararı verdim şimdilik Allahtan bi mani olmazsa tabi....köşedeki paradan değil tabi hazıra dağ dayanmaz birikimle ev almayı düşünüoduk biz zaten kerem doğdu doğalı üstüne gelmedi gitti bile doktoru aşısı vırtı zırtı gitcek tabi bi insan yetiştirioz....millet 2aylıkken bırakıp başlıo çalışmaya herkesin şartları farklı....alıştıktan sonra bırakmak daha da zorlaşcak biran önce düzenimi kurma fikrindeyim ben sengözlerimebaksanab
hepsii değiil benim 8 ekimdi 25 eylülde 38 haftalık sezeryan olduu sengözlerimebaksanab gideyim mi eylul annelerinee :çok üzgünüm:
yok anam yok gitme ne güz4el sıpişler büyümüşş senin lokmanlığından yararlanıyorum sen bize lazımsın
sıpiş ha :roflol::roflol: sevdim ben bunu, du sıpişimi emzirim gelim acıkmış herhal elini emiyo, sıpişim benimmmmmmmm :asigim:
burnu tikali degil canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?