2008 Ekim Anneleri

Canim dr goturdum abisi faranjit oldu dr ilac verecek kadar ciddi bir sey degil dedi hafif bogazi kizarikmis yani ne hasta ne degil 8 sene gecti unutmusum aptal oldum zaten bunlarla ugrasmaktan ocaga koyup geliyorum

abiyede geçmiş olsun faranjit zor ya bende olmuştum oğlum 1aylıkken çok fena :çok üzgünüm: inş. ikiside düzelir biran önce fisfisfis

:roflol::roflol: tabi canımmmmmmmmmmm, yaf para sıkıntısı çekcez birazcık ama böcüüme herşey feda olsn :lepi:

ibolya seker ve limon kullandinmi

yok yafrim kullanmadım sadece ıhlamur verdim
,

yafrim yanlış anladın gı ben seni yargılamıom, tabiki de senin kararın da doğru bi karar, hemi de yabancıya emanet etmiyon ki kendi babannesine emanet ediyon, açıkcası belkim benim bi ikinci böcüğüm olmayabilü herbişeyin tadını ilkinde alem diye düşünüyom da ondan yane, aslında benim evle işyeri çok yakın işe başlasam da öğle aralarında falan gidip gelebilirim ama diomya böcüğüümün ilklerini kendim görmek istiorm, bi de ben fazla duygusalım ondan sanırsam

eksik olmus kiziminki hafif abisi faranjit antibiyotik kullaniyor

geçmiş olsun anacım, bu farancit bulaşıcımı oluo yaa :uhm:

sagol canim abiyle cok problemler yasadik kardesi olduktan sonra 8 yasinda ama kiskancliklar basladi
gecen sene sinif birincisiydi bu sene iki tane 4 u var cok kotu gunler gecirdim kitap okuma yarismasinda birincilik odulu aldi bu sene iki kitap bile okutamadik o kadar da dikkat ediyoruz ama simdilerde daha iyiyiz

ÖZLEMMMMM sende benim gb 2 martta başlıcan he hadi bakalım hayırlısı biliyonuzmu ben hamile olduğumu 2 martta öğrenmiştim şimdi oğlum benimle ve ben onu 2 martta ırakıp işe başlıcamsenağlamaAma ne yapayım şatlar öyle gerektiyo inşallah bakıcımız helal süt emmiş biridir zaten öğlenleri geleceğim oğlumun yanına istanbul gb yerde evim işime 15 dk mesafede şans yanim bir de haftada 1 gün izinli olucam RABBİM' e emanet hissetti heralde yavrum ağlıyor ya İBOLYA' m iyi bari net hemen bağlanacakmış kaydirigubbakcemile5sevindim SARIAL sizede geçmiş olsun anacım burnu açıkmı benimkide ilk doğduğunda sesi kısılmıştı burnu tıkalı dedi dr burnu açlınca düzeldi azdı geliyorum kızlar

ay evet ya bu dengeyi kurmak çok zor sanırsam, bak meran çok güzel kurmuş o dengeyi bence ondan akıl al zilloşum her mokları da bilir kaydirigubbakcemile3

yafrim sen ne işinde çalışıyon :uhm:

özlemcim şartların nasıl gerektiriyorsa öyle davranacaksın...çakıltaşım galiba 2 aylıkken bırakıp çalışmaya başladı kızını....evet en az 2 yaşına kadar olsan iyi olur ama olamıyorsanda olamıyorsundur :teselli:

len bi geldimmi heryeri talan ediyom hiçkimseye yazma fırsat ıvermiyom ne karıyım yaaaa :roflol: icük de siz yazın leyn

canim herkesden fikir alirim sonucta akil akildan ustundur psikiyatristlede gorustum en buyuk is bana dusuyor kafayi yemezsem iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…