canim herkesden fikir alirim sonucta akil akildan ustundur psikiyatristlede gorustum en buyuk is bana dusuyor kafayi yemezsem iyidir
meran kiz senin buyuk kac yasinda
kızımın adaşının annesine merhaba demek istedim. benim kızım da 17 ekim doğumlu herhalde doğum tarihleri de yakın .. çok tatlı görünüyo maşallahh..
yok anam yok gitme ne güz4el sıpişler büyümüşş senin lokmanlığından yararlanıyorum sen bize lazımsın
hadi yürü git bakalım mesai bitiminde kesceklerherhalde senin netünü
neyse ben kaçar sonra görüşürüz
he gitmioom ben buraya aitim
sen ne zamandır burdasın de hele hamileyken de burdamıydın sankim hatırlameyom ben senii :sm_confused:
bence çocuğunun karakteride çok önemlii....bazen sen herşeyi yapsanda olmazz yalnız çocuğun isterse aşacaktır bu durumu
ama anlamadığım neden psikiyatristle görüştün ?? o kadar ciddi mi durum?bence psikoloğa götürmen daha iyi olurduu a.s
17 ocakta 5.5 ve 59 diyecektım pardonnnn
ben aslında kasım annesi olacaktım ama 35 haftalıkken acil olarak doğuma girdim.. bir hafta solunum problemi nedeniyle küvezde kaldık allahım ne günlerdi o yoğun bakım kapısını allah kimseye yaşatmasın. çok şükür artık yaşıtlarımıza kilo olarak da yaklaşmaya başladık. benim kızım 17 ekim de 5.5 kg boyu da 59 cm di sizinkiler nasıl..
kızlar bir de şu ay takibini gösteren çizelgeyi nasıl yapıcam bilgi verirseniz sevinirim..[/once
once bizim cetvellerin uzerinde yazan siteye gir tickershack orada istediginn cetveli olustur o seni yonlendirir istedigin resmi bilgisayarindan ekle sana bir link verilecek sonra kullanici panelinden profil duzenleye gir en altta kilo dogum takip cetveli yaziyor verilen linki oraya yapistir bu kadar
Ya kıslar benim sıpa daha fazla uyanık kalmaya başladı artık eskiden memede uyurdu şimdi cin cin bakıyor etrafa ilgisi arttı zaten doğduğu günden beri elektriğe ışıklar alambalara takmış vaziyette acayip ilgili yani elektriği keşfetmeselermiş bekleselermiş DERİN' imi :roflol:keşfederdi kesin ellerine taktı birkaç gündür de sürekli ağzında sonra çekip ağzından incelemeye alıyor ellerini birbirinin üstüne koyoyor bakıyor bakıyor parmaklarını çekiştiriyor çok tatlı bunlar ya oturdum izliyorum ÖZLEMMMMMM gı başlayacağız işe bunları bırakıp göremeyeceğiz o zaman bu ilklerinisenağlamaNeyse ya bunalım olmayalım şimdi belkim h.sonu yaparlar ilklerini bizde kaçırmamış oluruz
Haklisin canim onu da dusunduk ama derslerinde birdenbire bu kadar dusus gece bizimle yatmalar agresif hareketler gorunce ozel bir hastanenin psikiyatrisinden randevu aldim psikolog da var odalari yan yana zaten o bizi yonlendirir diye dusundum aklima neler gelmedi ki algilama eksikligi kisilik bozuklugu ilac falan gerekir diye dusundum
canım maşallah demek kızın 4 hafta daha sabredeydi 6.5 falan doğacaktı erken doğmasına rağmen maşallahı var annesi benimki 3,430kg 51 cm doğdu 38+6 da peki şimdi kaç kilo oldu
sagol canim abiyle cok problemler yasadik kardesi olduktan sonra 8 yasinda ama kiskancliklar basladi
gecen sene sinif birincisiydi bu sene iki tane 4 u var cok kotu gunler gecirdim kitap okuma yarismasinda birincilik odulu aldi bu sene iki kitap bile okutamadik o kadar da dikkat ediyoruz ama simdilerde daha iyiyiz
yani bilmiyorum durum biraz ciddi galiba :çok üzgünüm: çok detaylı yazmıyorsun ama bundan onu çıkardım...benim kızımda 2 yaşından beri odasında yatıyor bebek doğunca bizim odamızda olacağı düşüncesine kızımızı iyice alıştırdık.seni rahatsız edebilir o yüzden bizimle kalacak bi süre dedik.. a.s
ama yaklaşık 2 ay kadar birgün babası birgün ben onun yatığına birlikte uzandık yatak sohbeti yaptık yatağına daha çok bağlamak için...şimdide onsuz sevmiyorum oğlumu emzirirken yanıma kızımıda alıyorum onada birşeyler veriyorum dışlanmış hissetmesin diye
babasıda öyle oğlumuzu kucağına aldı bak nisan kardeşin ne kadar savunmasız dedi kendini tutamıyor deyip hafifçe bıraktı o zaman daha iyi anladı kızım onun bebek olduğunu..
etrafımızdaki herkes annemler babamlar eşimin ailesi yakınları arkadaşları nisanı abla olduğu için hep ödüllendirdi..mesela babam hergün arar ve sadece nisanla konuşur...nisan evdeki yerini hiç kaybetmedii tam tersi sürekli ödüllendirildi abla olduğu için...karekteride zaten çok sahiplenici...inşallah böyle devam eder...ve tekrar kardeş isteyecek kadar cesur bizde inanamıyoruz kızımızın bu tavrına a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?