2008 Ekim Anneleri

canim herkesden fikir alirim sonucta akil akildan ustundur psikiyatristlede gorustum en buyuk is bana dusuyor kafayi yemezsem iyidir

bence çocuğunun karakteride çok önemlii....bazen sen herşeyi yapsanda olmazz yalnız çocuğun isterse aşacaktır bu durumu
ama anlamadığım neden psikiyatristle görüştün ?? o kadar ciddi mi durum?bence psikoloğa götürmen daha iyi olurduu a.s

he gitmioom ben buraya aitim
sen ne zamandır burdasın de hele hamileyken de burdamıydın sankim hatırlameyom ben senii :sm_confused:

hamileliğimin 6. ayından beri burdayım bu topiği sadece okuyodum o zaman pek bunalımdadım göbişimdenkaydirigubbakcemile3bi yerlere sığamıyodum onun için oturamıyodum pc karşısında doğumdan sonra tam olarak girmeye başladım

Son düzenleme:

Haklisin canim onu da dusunduk ama derslerinde birdenbire bu kadar dusus gece bizimle yatmalar agresif hareketler gorunce ozel bir hastanenin psikiyatrisinden randevu aldim psikolog da var odalari yan yana zaten o bizi yonlendirir diye dusundum aklima neler gelmedi ki algilama eksikligi kisilik bozuklugu ilac falan gerekir diye dusundum

ben aslında kasım annesi olacaktım ama 35 haftalıkken acil olarak doğuma girdim.. bir hafta solunum problemi nedeniyle küvezde kaldık allahım ne günlerdi o yoğun bakım kapısını allah kimseye yaşatmasın. çok şükür artık yaşıtlarımıza kilo olarak da yaklaşmaya başladık. benim kızım 17 ekim de 5.5 kg boyu da 59 cm di sizinkiler nasıl..
kızlar bir de şu ay takibini gösteren çizelgeyi nasıl yapıcam bilgi verirseniz sevinirim..

Ya kıslar benim sıpa daha fazla uyanık kalmaya başladı artık eskiden memede uyurdu şimdi cin cin bakıyor etrafa ilgisi arttı zaten doğduğu günden beri elektriğe ışıklar alambalara takmış vaziyette acayip ilgili yani elektriği keşfetmeselermiş bekleselermiş DERİN' imi :roflol:keşfederdi kesin ellerine taktı birkaç gündür de sürekli ağzında sonra çekip ağzından incelemeye alıyor ellerini birbirinin üstüne koyoyor bakıyor bakıyor parmaklarını çekiştiriyor çok tatlı bunlar ya oturdum izliyorum ÖZLEMMMMMM gı başlayacağız işe bunları bırakıp göremeyeceğiz o zaman bu ilklerinisenağlamaNeyse ya bunalım olmayalım şimdi belkim h.sonu yaparlar ilklerini bizde kaçırmamış oluruz

olcayım hoşgeldin şekerciiiimmmmm, nasılsın bakimm? yine bunalım olacak bişey buldun kendine bakıyorum da

yani bilmiyorum durum biraz ciddi galiba :çok üzgünüm: çok detaylı yazmıyorsun ama bundan onu çıkardım...benim kızımda 2 yaşından beri odasında yatıyor bebek doğunca bizim odamızda olacağı düşüncesine kızımızı iyice alıştırdık.seni rahatsız edebilir o yüzden bizimle kalacak bi süre dedik.. a.s
ama yaklaşık 2 ay kadar birgün babası birgün ben onun yatığına birlikte uzandık yatak sohbeti yaptık yatağına daha çok bağlamak için...şimdide onsuz sevmiyorum oğlumu emzirirken yanıma kızımıda alıyorum onada birşeyler veriyorum dışlanmış hissetmesin diye
babasıda öyle oğlumuzu kucağına aldı bak nisan kardeşin ne kadar savunmasız dedi kendini tutamıyor deyip hafifçe bıraktı o zaman daha iyi anladı kızım onun bebek olduğunu..
etrafımızdaki herkes annemler babamlar eşimin ailesi yakınları arkadaşları nisanı abla olduğu için hep ödüllendirdi..mesela babam hergün arar ve sadece nisanla konuşur...nisan evdeki yerini hiç kaybetmedii tam tersi sürekli ödüllendirildi abla olduğu için...karekteride zaten çok sahiplenici...inşallah böyle devam eder...ve tekrar kardeş isteyecek kadar cesur bizde inanamıyoruz kızımızın bu tavrına a.s

canım maşallah demek kızın 4 hafta daha sabredeydi 6.5 falan doğacaktı erken doğmasına rağmen maşallahı var annesi benimki 3,430kg 51 cm doğdu 38+6 da peki şimdi kaç kilo oldu

canım ben yanlış yazdım doğduğunda 3kg 47 cm di şimdi o kilolara ulaştı. küvezdeyken baya kilo verdi 2 700 e kadar düştü çok şükür şimdi iyi yaşıtlarıyla durumu nasıl şimdi diye merak ettim..

ya bunu sonradan okudum
sınıf birincisi olmasın iki tane 4 ü olsun kitapta okumasın bence çokta önemli değil...bu yüzden eğer sen neden böyle yapıyorsun dersen daha asi bir çocuk olacaktır...zamanla düzelir bence..şimdi fazlasıyla kardeş durumu üzmüş onu dikkat çekmek için yapmıyor birçok seyi kitap okumaması mesela...ama üzerinde fazla durma...sen böyle olsanda bizim için harika bir çocuksun ve herşeyi kendin için yapacaksın deyip motive edebilirsin....kitap okumak istemiyorsan okuma dersin.....cesaretlendir....etkinliklere yönlerdir onu...spor yapsın mesela onunla daha fazla zaman geçir...
hergün size burdan laf yetiştirirken kocaman masamızın üstüne yayılıyoruz kızım yanımda onunla resimler yapıyoruz oyun hamurlarıyla oynuyoruz masal dinliyoruz internetten ...çocuğuna kıskançlığı düşünecek vakit bırakma bencee a.s

Bizim hatamiz bebek dogmadan once dunyanin merkezi oglummus gibi davrandik birde hafta sonlari falan mutlaka ucumuz birlikte bir aktivite yapardik sinema tiyatro yuzme gibi
simdi bebek oldu ya ben gidiyordum onunla ya baba onlari bile sorun etti devamli konusuyoruz anlatiyoruz ama dr kendi haline birakin alisacak dedi bebekte buyudu artik disari dordumuz de cikiyoruz daha iyi ikinci donem dersleride duzeltiriz insallah en cok ona takiyorum asiri ilgide hataymis okulla ev ayni sitede oraya bile arabayla gotururduk simdi yapmiyoruz ama bu onunda hosuna gitti yanliz birseyler yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…