2008 Ekim Anneleri

tabiki dünyanın merkezi o bizim için hala öyle bizde sinemaya giderdik şimdi babasıyla gidiyor ben gidemiyorum onlarla ama önemli değil bizde evde yeni çıkan filmleri izliyoruz...
ders konusu dediğin 2 tane 4 ve kitap okumaması bence ona bu kadar takılma rahat ol daha 8 yaşındaa ... düzelecektir inş.
hiç ders yapmaması yada kitap okumaması yada önemli olmaz beni içinn :1no2: ne bilim tembel olsun isterse ama mutlu olsun..eğer tembel olup mutlu olcaksa tembel olsuun :lepi: herkes soruyor ne olcaksın hemen doktor olcam dior bende şimdi diyorum önce mutlu olacaksın...şimdi artık cevabını değiştirdi önce mutlu olcam sonrada doktor olmak istiyorum dior kaydirigubbakcemile3

doktor ne dedi gittiğinizde

nie kustu len oğlan çok mu emdii CADIARZU

ya biliyon benim sıpanın pek kusma huyu yok, memede öyle oynaşıyodu, bende barim bir iki damla su içsin dedim, biberonu verdim, onunla oynamaya başladı, arada bana bakıp gülüyo filen, hatta eliyle biberonu ağzına götürmeye çalışıyodu, birden kustu, öğürme de olmadıydı öncesinde, anlamadım yaf :uhm:

her zaman kusmuyo nasılsa muhtemelen gaz gelmiştir onu çıkarmak için gazla birlikte kusmuştur merak etme yerimseniben
ishali devam ediomu antibiyotik bitti mi CADIARZU

dr her cocugun tepkisi farkli olur dedi bizimki su anda saskin durumdaymis kendi kendine duzelecek dedi paylasmayi ogrenmesini saglayacagiz ne kadar anlatirsaniz anlatin anlar ama yasamda karsilasinca boyle tepki vertebilir dedi yanliz okula gondermek onun fikriydi her istedigi anda ikinizin birden yaninda olamayacagini anlamasi lazim dedi her istedigini yapmayin ve bunu neden yapmadiginizi aciklayin dedi uyguluyoruz bakalim

Bizim baba varlik icinde yokluk cekerek buyumus hem maddi olarak hem sevgi olarak biraz onun fazla vericiliginden kaynaklaniyor aslinda kaynagina donersek

her zaman kusmuyo nasılsa muhtemelen gaz gelmiştir onu çıkarmak için gazla birlikte kusmuştur merak etme yerimseniben
ishali devam ediomu antibiyotik bitti mi CADIARZU

hea bitti anam, ishali de geçti, şimdik de bi model keşfettik, ana kucağında yarı oturur pozisyonda mızıldarken uyuyup kalıyo sonra yatak haline getiriyorum, böyle devam ederse iyi valla kaydirigubbakcemile2

amannnnn zor yavru beeee, ahan siz böyle yazdıkca bende diyorum ha olur da ileride 2. çocuğum olursa o zaman nasıl davranacam die, atlatırsınız inşallah be o da alışcak bu duruma, doktorun da bence mantıklı konuşmuş, sizin onu sevmeyecğinizi bebeği seveceğinizi falan düşünüyo galilba

Merancim senin butun soylediklerine katiliyorum tabiki en iyisi olmasi sart degil ama oda mutlu olmadiki karneden cunku kendi kapasitesini oda biliyor bizde ona hic birsey demedik ona guvendigimizi istedigi halde herseyi basarabilecegini soyledik

hea bitti anam, ishali de geçti, şimdik de bi model keşfettik, ana kucağında yarı oturur pozisyonda mızıldarken uyuyup kalıyo sonra yatak haline getiriyorum, böyle devam ederse iyi valla kaydirigubbakcemile2

genelde seviorlar anakucağını inş.böyle devam eder :dance:

ya ama çocuğa hayır demeyi öğretcen, her istediğinde herşeyi elde edemeyeceğini anlamalı

evet kuzum kesinlikle doğru söylüyorsun....param olsada almıyorum her istediğini...varı yoğu bilcek...her zaman her istediğini almayacaksın azcık yaratıcı olmayı öğretceksin bi ton oyuncağı var hediyede çok gelior bende alıyorum ama her zaman değill..
bazende eline verceksin 2 tane tahta bez kendine bebek yapmaya çalışcak...şimdi kumbaramız var mesela nisan oraya atıo paralarını biriktirmeyi öğreniyor çok istediği bir şey var onu almak için daha çok birikmesi gerekior bekliyoruz bakalım yavaş yavaş birikioo...sabır etmesinide öğrenio.. :lepi:
hayır alamayız dediğimde tamam anneciğim dior...ama birşeye alcaz dediysem oyalamadan alıyorum o istediğini kaydirigubbakcemile5 çünkü bende çocukken annem birşey istediğimde tamam alcaz dedikten sonra aradan zaman geçmesine tahammül edemezdim..keşke almıcaz deseydi annem derdim o anda olsun isterdim alıncaksa kaydirigubbakcemile3

ay inşallah, fosur fosur uyuyo şindik kaydirigubbakcemile3

he benimkide şimdi koltukta uyuyor 1 saat oldu fazlada kalmaması lazımmış kafasının arkası düzleşebilirmiş...ama inanılmaz mutlu oluyor koltukta hihoyyyt
hatta biz gaz çıkarma koltuğu diorduk kaydirigubbakcemile3 nisan gazını çıkaramayınca koltuğa koyardık hemen çıkarır rahatlar ve uyurdu :dance:

ewet canım büyüdükçe etraftaki şeyleri daha çabuk farkediolar mesela emzirirken babası geçsin hemen dönüp ona bakıor gülüor zil çalsın hemen onu dinlior bu ne diye
napalım olcay belki akşamları yaparlar yapcaklarını yada h.sonları dediğin gibi.....

tesadüf olmuş senin için 2mart dönüm noktaları olmuş hayatında.....yine sen öğlenleri gelebilcen benim o şansım da yok evle iş arası metroyla gitsem 35-40dk yürüme yoluyla birlikte bide dönüşü var...araba kullanabilsem 15dk da giderim ama pratik yapmam lazım uzun süredir direksiyona geçmedim gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…