ben aslında kasım annesi olacaktım ama 35 haftalıkken acil olarak doğuma girdim.. bir hafta solunum problemi nedeniyle küvezde kaldık allahım ne günlerdi o yoğun bakım kapısını allah kimseye yaşatmasın. çok şükür artık yaşıtlarımıza kilo olarak da yaklaşmaya başladık. benim kızım 17 ekim de 5.5 kg boyu da 59 cm di sizinkiler nasıl..
kızlar bir de şu ay takibini gösteren çizelgeyi nasıl yapıcam bilgi verirseniz sevinirim..[/once
once bizim cetvellerin uzerinde yazan siteye gir tickershack orada istediginn cetveli olustur o seni yonlendirir istedigin resmi bilgisayarindan ekle sana bir link verilecek sonra kullanici panelinden profil duzenleye gir en altta kilo dogum takip cetveli yaziyor verilen linki oraya yapistir bu kadar
yapıyorum çizelgeyi ekliyorum ama görünmüyo anlamadım ki ben bu işi..
Bizim hatamiz bebek dogmadan once dunyanin merkezi oglummus gibi davrandik birde hafta sonlari falan mutlaka ucumuz birlikte bir aktivite yapardik sinema tiyatro yuzme gibi
simdi bebek oldu ya ben gidiyordum onunla ya baba onlari bile sorun etti devamli konusuyoruz anlatiyoruz ama dr kendi haline birakin alisacak dedi bebekte buyudu artik disari dordumuz de cikiyoruz daha iyi ikinci donem dersleride duzeltiriz insallah en cok ona takiyorum asiri ilgide hataymis okulla ev ayni sitede oraya bile arabayla gotururduk simdi yapmiyoruz ama bu onunda hosuna gitti yanliz birseyler yapmak
Bizim hatamiz bebek dogmadan once dunyanin merkezi oglummus gibi davrandik birde hafta sonlari falan mutlaka ucumuz birlikte bir aktivite yapardik sinema tiyatro yuzme gibi
simdi bebek oldu ya ben gidiyordum onunla ya baba onlari bile sorun etti devamli konusuyoruz anlatiyoruz ama dr kendi haline birakin alisacak dedi bebekte buyudu artik disari dordumuz de cikiyoruz daha iyi ikinci donem dersleride duzeltiriz insallah en cok ona takiyorum asiri ilgide hataymis okulla ev ayni sitede oraya bile arabayla gotururduk simdi yapmiyoruz ama bu onunda hosuna gitti yanliz birseyler yapmak
sıpa üstüme kustu yaaaa kafamçokkarıştı
nie kustu len oğlan çok mu emdii CADIARZU
ya biliyon benim sıpanın pek kusma huyu yok, memede öyle oynaşıyodu, bende barim bir iki damla su içsin dedim, biberonu verdim, onunla oynamaya başladı, arada bana bakıp gülüyo filen, hatta eliyle biberonu ağzına götürmeye çalışıyodu, birden kustu, öğürme de olmadıydı öncesinde, anlamadım yaf :uhm:
her zaman kusmuyo nasılsa muhtemelen gaz gelmiştir onu çıkarmak için gazla birlikte kusmuştur merak etme yerimseniben
ishali devam ediomu antibiyotik bitti mi CADIARZU
dr her cocugun tepkisi farkli olur dedi bizimki su anda saskin durumdaymis kendi kendine duzelecek dedi paylasmayi ogrenmesini saglayacagiz ne kadar anlatirsaniz anlatin anlar ama yasamda karsilasinca boyle tepki vertebilir dedi yanliz okula gondermek onun fikriydi her istedigi anda ikinizin birden yaninda olamayacagini anlamasi lazim dedi her istedigini yapmayin ve bunu neden yapmadiginizi aciklayin dedi uyguluyoruz bakalim
ule bu leyla karısı nerdeki, yoğsan kocasıyla fırında mercimekmi yapıyolar :roflol:
Bizim baba varlik icinde yokluk cekerek buyumus hem maddi olarak hem sevgi olarak biraz onun fazla vericiliginden kaynaklaniyor aslinda kaynagina donersek
hea bitti anam, ishali de geçti, şimdik de bi model keşfettik, ana kucağında yarı oturur pozisyonda mızıldarken uyuyup kalıyo sonra yatak haline getiriyorum, böyle devam ederse iyi valla kaydirigubbakcemile2
genelde seviorlar anakucağını inş.böyle devam eder :dance:
ya ama çocuğa hayır demeyi öğretcen, her istediğinde herşeyi elde edemeyeceğini anlamalı
ya ama çocuğa hayır demeyi öğretcen, her istediğinde herşeyi elde edemeyeceğini anlamalı
ay inşallah, fosur fosur uyuyo şindik kaydirigubbakcemile3
Ya kıslar benim sıpa daha fazla uyanık kalmaya başladı artık eskiden memede uyurdu şimdi cin cin bakıyor etrafa ilgisi arttı zaten doğduğu günden beri elektriğe ışıklar alambalara takmış vaziyette acayip ilgili yani elektriği keşfetmeselermiş bekleselermiş DERİN' imi :roflol:keşfederdi kesin ellerine taktı birkaç gündür de sürekli ağzında sonra çekip ağzından incelemeye alıyor ellerini birbirinin üstüne koyoyor bakıyor bakıyor parmaklarını çekiştiriyor çok tatlı bunlar ya oturdum izliyorum ÖZLEMMMMMM gı başlayacağız işe bunları bırakıp göremeyeceğiz o zaman bu ilklerinisenağlamaNeyse ya bunalım olmayalım şimdi belkim h.sonu yaparlar ilklerini bizde kaçırmamış oluruz
ÖZLEMMMMM sende benim gb 2 martta başlıcan he hadi bakalım hayırlısı biliyonuzmu ben hamile olduğumu 2 martta öğrenmiştim şimdi oğlum benimle ve ben onu 2 martta ırakıp işe başlıcamsenağlamaAma ne yapayım şatlar öyle gerektiyo inşallah bakıcımız helal süt emmiş biridir zaten öğlenleri geleceğim oğlumun yanına istanbul gb yerde evim işime 15 dk mesafede şans yanim bir de haftada 1 gün izinli olucam RABBİM' e emanet hissetti heralde yavrum ağlıyor ya İBOLYA' m iyi bari net hemen bağlanacakmış kaydirigubbakcemile5sevindim SARIAL sizede geçmiş olsun anacım burnu açıkmı benimkide ilk doğduğunda sesi kısılmıştı burnu tıkalı dedi dr burnu açlınca düzeldi azdı geliyorum kızlar
Canim iste bir yerde tikandik bundan sonra mecbur ogrenecek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?