2008 Ekim Anneleri

En dogrusunu yapiyorsin canim para biriktirmesini dr bizede onerdi hesap actirdik harcliklarini evde birikirip ayda bir bankaya yatiracagiz oda cok hosuna gitti cuzdanda kendi adini gorunce sagolsun bizim baba cocugun agzindan bir sey ciktimi en gec yarin alirdi alinacak hediye kalmadi zaten odasini gorseniz en kalitelilerden pazarda satilan pilastiklere kadar oyuncak dolu

2saat önce kerem bi mıçmış beline kadar allahım bide kokuor odayı koku sardı resmen....hemen soydum odayı ısıttım bıcı bıcı yaptık biraz ateşimiz var diş ateş de yaparmış biraz şurup verdim uyyo...uyurken ninni söylüo artık kendine kaydirigubbakcemile3
ya kakasında ince siyah ip gibi minik minik şeyler vardı ne olabilir ki dün muz vermiştim mamasına karıştırıp muzun ortasında siyah şeyler oluo ya ondan mı acaba hiç olmamıştı daha önce eşimin teysesi uğradı o arada ona sordum yediklerindendir dedi ama kafama takıldı :uhm: ulen terken hepimizi kaka manyağı yaptın laelaelaelaelae

babanın tavrı çok yanlışmışş klava: benim eşimde bilir neye izin vercem yada vermicemi bilsede mutlaka sorar kızımız konusunda...kızıma benden habersiz sormadan1 tek oyuncak almamıştır...
doyumsuz oluyor böyle her istediği yapılan çocuklar ... istediğini yap yap nereye kadar yanii :1no2:

özlemcim muzdan oluyoo merak etme a.s posalı gıdalarda daha çok olcak :1rolleyes:
ateşi neden var kii CADIARZU

e öyle olması gerekiyo zaten yavrum, çocuk psikolocisine göre hareket edecen, mesela çocuk anne bu neden böyle diye sorduğunda ona bi cevap alması yeterli, cevabın arkasını araştırmıyo

:roflol::roflol: yok len bizimkisi uzunca bi zaman gıcık olmuştu ana kucağına bi süre kullanmadık unutturduk şimdik seviyo sıpa

özlemcim muzdan oluyoo merak etme a.s posalı gıdalarda daha çok olcak :1rolleyes:
ateşi neden var kii CADIARZU

sanırım dişleri kaşınıo ondan canım ya çok husursuzdu dün akşam da ....diş ateş yaparmış doğru mu biliom gerçi ölçtüm 36.7 çıktı ama alnı kafası sıcak gibi

nasıl ninni söylüyo ay kaydirigubbakcemile3

canım sana zahmet o koltukla işin bittiyse bana postalayıversen hı kaydirigubbakcemile5

Naptiniz bakiyii gecmisi okumadin onemli bisey var mi simdi bizim bocugu banyo yaptiracaz vaktim yok

kızlar selammsositososito
bugun bır gezmişiz bır gezmişizz pehhh
burdan cıktıktan sonra öğlen esım geldı.hadı dedı gıdıozzz.eh hazırlandık cıktık.kuşadasına gittik.orda balık ekmek sahıl keyfımızz,,ohh superdi havada..:teytey:
ordan dönüşte şirince köyüne gittik.bizüm cadı sarap mahzenlerınde gezındikaydirigubbakcemile3
her goren bakıo mnıcık velet kaydirigubbakcemile3
az önce geldık.super doping oldu bana valla,kendıme geldım..:sm_cool:
ee sız ne ettünüz bakimmsengözlerimebaksanab

senağlamasenağlamasenağlama burda yağmur yağiiiiiiii

heee ben de seni gittin sandım ibolyaa
herüfüne söyle yarın bağlatsın neti..
yeni eve yarın mı taşıncanız leynnn

heaa yarın nakledilcekmiş ama burdan kesip oraya aynı gün içinde bağlayacaklar mı onu bilmorum, ay inşallah yarın akşama nete girebilürüm inşallahhhhhhhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…