En dogrusunu yapiyorsin canim para biriktirmesini dr bizede onerdi hesap actirdik harcliklarini evde birikirip ayda bir bankaya yatiracagiz oda cok hosuna gitti cuzdanda kendi adini gorunce sagolsun bizim baba cocugun agzindan bir sey ciktimi en gec yarin alirdi alinacak hediye kalmadi zaten odasini gorseniz en kalitelilerden pazarda satilan pilastiklere kadar oyuncak dolu
2saat önce kerem bi mıçmış beline kadar allahım bide kokuor odayı koku sardı resmen....hemen soydum odayı ısıttım bıcı bıcı yaptık biraz ateşimiz var diş ateş de yaparmış biraz şurup verdim uyyo...uyurken ninni söylüo artık kendine kaydirigubbakcemile3
ya kakasında ince siyah ip gibi minik minik şeyler vardı ne olabilir ki dün muz vermiştim mamasına karıştırıp muzun ortasında siyah şeyler oluo ya ondan mı acaba hiç olmamıştı daha önce eşimin teysesi uğradı o arada ona sordum yediklerindendir dedi ama kafama takıldı :uhm: ulen terken hepimizi kaka manyağı yaptın laelaelaelaelae
evet kuzum kesinlikle doğru söylüyorsun....param olsada almıyorum her istediğini...varı yoğu bilcek...her zaman her istediğini almayacaksın azcık yaratıcı olmayı öğretceksin bi ton oyuncağı var hediyede çok gelior bende alıyorum ama her zaman değill..
bazende eline verceksin 2 tane tahta bez kendine bebek yapmaya çalışcak...şimdi kumbaramız var mesela nisan oraya atıo paralarını biriktirmeyi öğreniyor çok istediği bir şey var onu almak için daha çok birikmesi gerekior bekliyoruz bakalım yavaş yavaş birikioo...sabır etmesinide öğrenio.. :lepi:
hayır alamayız dediğimde tamam anneciğim dior...ama birşeye alcaz dediysem oyalamadan alıyorum o istediğini kaydirigubbakcemile5 çünkü bende çocukken annem birşey istediğimde tamam alcaz dedikten sonra aradan zaman geçmesine tahammül edemezdim..keşke almıcaz deseydi annem derdim o anda olsun isterdim alıncaksa kaydirigubbakcemile3
he benimkide şimdi koltukta uyuyor 1 saat oldu fazlada kalmaması lazımmış kafasının arkası düzleşebilirmiş...ama inanılmaz mutlu oluyor koltukta hihoyyyt
hatta biz gaz çıkarma koltuğu diorduk kaydirigubbakcemile3 nisan gazını çıkaramayınca koltuğa koyardık hemen çıkarır rahatlar ve uyurdu :dance:
özlemcim muzdan oluyoo merak etme a.s posalı gıdalarda daha çok olcak :1rolleyes:
ateşi neden var kii CADIARZU
sanırım dişleri kaşınıo ondan canım ya çok husursuzdu dün akşam da ....diş ateş yaparmış doğru mu biliom gerçi ölçtüm 36.7 çıktı ama alnı kafası sıcak gibi
2saat önce kerem bi mıçmış beline kadar allahım bide kokuor odayı koku sardı resmen....hemen soydum odayı ısıttım bıcı bıcı yaptık biraz ateşimiz var diş ateş de yaparmış biraz şurup verdim uyyo...uyurken ninni söylüo artık kendine kaydirigubbakcemile3
ya kakasında ince siyah ip gibi minik minik şeyler vardı ne olabilir ki dün muz vermiştim mamasına karıştırıp muzun ortasında siyah şeyler oluo ya ondan mı acaba hiç olmamıştı daha önce eşimin teysesi uğradı o arada ona sordum yediklerindendir dedi ama kafama takıldı :uhm: ulen terken hepimizi kaka manyağı yaptın laelaelaelaelae
he benimkide şimdi koltukta uyuyor 1 saat oldu fazlada kalmaması lazımmış kafasının arkası düzleşebilirmiş...ama inanılmaz mutlu oluyor koltukta hihoyyyt
hatta biz gaz çıkarma koltuğu diorduk kaydirigubbakcemile3 nisan gazını çıkaramayınca koltuğa koyardık hemen çıkarır rahatlar ve uyurdu :dance:
iboş ne geziyon kız sen hani gidiyodun
ee netimi kapatmamşlar bende sizle fingirdiyom fenamı :dance:
Naptiniz bakiyii gecmisi okumadin onemli bisey var mi simdi bizim bocugu banyo yaptiracaz vaktim yok
kızlar selammsositososito
bugun bır gezmişiz bır gezmişizz pehhh
burdan cıktıktan sonra öğlen esım geldı.hadı dedı gıdıozzz.eh hazırlandık cıktık.kuşadasına gittik.orda balık ekmek sahıl keyfımızz,,ohh superdi havada..:teytey:
ordan dönüşte şirince köyüne gittik.bizüm cadı sarap mahzenlerınde gezındikaydirigubbakcemile3
her goren bakıo mnıcık velet kaydirigubbakcemile3
az önce geldık.super doping oldu bana valla,kendıme geldım..:sm_cool:
ee sız ne ettünüz bakimmsengözlerimebaksanab
heee ben de seni gittin sandım ibolyaa
herüfüne söyle yarın bağlatsın neti..
yeni eve yarın mı taşıncanız leynnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?