- 2 Ocak 2008
- 5.424
- 10
- 156
aa kuzum ya sana bişey sorcaktım ben...sen sigara böreğini sarıp dolaba atıorsun ya neye koyup saklıyorsun... :uhm:
merancım sıgara boreklerını bıldiğin buzdolabı poşetlerıne koyuyorum.15 er tane falan..
bende sabah kahvaltıda yapiim bari yarına.s
bunu alcam galiba istediğim özellikler var rahat bişeye benzio çift tepsi ve çift klılıf kolay temizlenebiliormuş falan 219 tl miş...
Kılıfın içi dolgulu malzeme ile doldurulmuştur, saran bir yapıya sahiptir.
Yüksekliği ayarlanabilen ayak dayama bölümü ve bebeğin aşağı kaymasını engelleyen desteği ile kullanımı çok rahattır.
Üç ayrı pozisyonda ayarlanabilen sırt dayama bölümü mevcuttur.
Oturma yeri ise yedi farklı pozisyonda ayarlanabiliyor.
guzelmiş canım ya ben beğendım.ıstediğin ozellıklerde varsa,ne guzel işte..
selam arkadaşlar....... aranıza yeni katıldım...ekim27 doğumlu ikizlerim var..... hoş bir paylaşım diliyorum.....
hşgeldinn...bebeişlerlerle uğrasmak zordur yaa.yardım eden bırı var mı canım?:1rolleyes:
Arkadaslar bir sey soracagim kizim sesi kisildi ihlamur vermek istiyorum veren varmi seker kullanmiyoruz degil mi simdiden sagolun
ibolya seker ve limon kullandinmi
bende 2 gunde bır falan verıorm ıhlamur.ama kaynatmıycaksın bılıyorsun değil mi?bır faydası kalmıyor kaynatınca.kaynamış suyu dokup demleyeceksın..ben lımon,şeker vs.. koymuyorum.koyulmaması gerek zaten..a.s
Canim dr goturdum abisi faranjit oldu dr ilac verecek kadar ciddi bir sey degil dedi hafif bogazi kizarikmis yani ne hasta ne degil 8 sene gecti unutmusum aptal oldum zaten bunlarla ugrasmaktan ocaga koyup geliyorum
geçmiş olsun sarilal..:1hug:
gel len gitme ona bakarsan bende kasım annesiydim :mymeka:
len seni yakalamıştık hatılıon mu.ben kasım annelerını daha cok sevıom diye yazmışın orda.bırı yakaladıdı seni:icecream:
yani bilmiyorum durum biraz ciddi galiba :çok üzgünüm: çok detaylı yazmıyorsun ama bundan onu çıkardım...benim kızımda 2 yaşından beri odasında yatıyor bebek doğunca bizim odamızda olacağı düşüncesine kızımızı iyice alıştırdık.seni rahatsız edebilir o yüzden bizimle kalacak bi süre dedik.. a.s
ama yaklaşık 2 ay kadar birgün babası birgün ben onun yatığına birlikte uzandık yatak sohbeti yaptık yatağına daha çok bağlamak için...şimdide onsuz sevmiyorum oğlumu emzirirken yanıma kızımıda alıyorum onada birşeyler veriyorum dışlanmış hissetmesin diye
babasıda öyle oğlumuzu kucağına aldı bak nisan kardeşin ne kadar savunmasız dedi kendini tutamıyor deyip hafifçe bıraktı o zaman daha iyi anladı kızım onun bebek olduğunu..
etrafımızdaki herkes annemler babamlar eşimin ailesi yakınları arkadaşları nisanı abla olduğu için hep ödüllendirdi..mesela babam hergün arar ve sadece nisanla konuşur...nisan evdeki yerini hiç kaybetmedii tam tersi sürekli ödüllendirildi abla olduğu için...karekteride zaten çok sahiplenici...inşallah böyle devam eder...ve tekrar kardeş isteyecek kadar cesur bizde inanamıyoruz kızımızın bu tavrına a.s
ya bunu sonradan okudum
sınıf birincisi olmasın iki tane 4 ü olsun kitapta okumasın bence çokta önemli değil...bu yüzden eğer sen neden böyle yapıyorsun dersen daha asi bir çocuk olacaktır...zamanla düzelir bence..şimdi fazlasıyla kardeş durumu üzmüş onu dikkat çekmek için yapmıyor birçok seyi kitap okumaması mesela...ama üzerinde fazla durma...sen böyle olsanda bizim için harika bir çocuksun ve herşeyi kendin için yapacaksın deyip motive edebilirsin....kitap okumak istemiyorsan okuma dersin.....cesaretlendir....etkinliklere yönlerdir onu...spor yapsın mesela onunla daha fazla zaman geçir...
hergün size burdan laf yetiştirirken kocaman masamızın üstüne yayılıyoruz kızım yanımda onunla resimler yapıyoruz oyun hamurlarıyla oynuyoruz masal dinliyoruz internetten ...çocuğuna kıskançlığı düşünecek vakit bırakma bencee a.s
evet kuzum kesinlikle doğru söylüyorsun....param olsada almıyorum her istediğini...varı yoğu bilcek...her zaman her istediğini almayacaksın azcık yaratıcı olmayı öğretceksin bi ton oyuncağı var hediyede çok gelior bende alıyorum ama her zaman değill..
bazende eline verceksin 2 tane tahta bez kendine bebek yapmaya çalışcak...şimdi kumbaramız var mesela nisan oraya atıo paralarını biriktirmeyi öğreniyor çok istediği bir şey var onu almak için daha çok birikmesi gerekior bekliyoruz bakalım yavaş yavaş birikioo...sabır etmesinide öğrenio.. :lepi:
hayır alamayız dediğimde tamam anneciğim dior...ama birşeye alcaz dediysem oyalamadan alıyorum o istediğini kaydirigubbakcemile5 çünkü bende çocukken annem birşey istediğimde tamam alcaz dedikten sonra aradan zaman geçmesine tahammül edemezdim..keşke almıcaz deseydi annem derdim o anda olsun isterdim alıncaksa kaydirigubbakcemile3
merancım,canım arkadasım.senınle gurur duyuyorum gercekten.bır cocuk gelişimci olarak soylemem gereken ne varsa soylemıssın.nerde nasıl davranacaını bılen ,doymuş,aklı basında cocuklar yeiştirebılen boyle bilinci anne,babaları gordukce cok sevınıorum ınan..kutluorum senı tekrar..a.s.:1hug:
ee netimi kapatmamşlar bende sizle fingirdiyom fenamı :dance:
len sen hala brda mısınnn lenlülülülülülü