2008 Ekim Anneleri

aa kuzum ya sana bişey sorcaktım ben...sen sigara böreğini sarıp dolaba atıorsun ya neye koyup saklıyorsun... :uhm:

merancım sıgara boreklerını bıldiğin buzdolabı poşetlerıne koyuyorum.15 er tane falan..
bende sabah kahvaltıda yapiim bari yarına.s

guzelmiş canım ya ben beğendım.ıstediğin ozellıklerde varsa,ne guzel işte..

selam arkadaşlar....... aranıza yeni katıldım...ekim27 doğumlu ikizlerim var..... hoş bir paylaşım diliyorum.....

hşgeldinn...bebeişlerlerle uğrasmak zordur yaa.yardım eden bırı var mı canım?:1rolleyes:

Arkadaslar bir sey soracagim kizim sesi kisildi ihlamur vermek istiyorum veren varmi seker kullanmiyoruz degil mi simdiden sagolun

ibolya seker ve limon kullandinmi

bende 2 gunde bır falan verıorm ıhlamur.ama kaynatmıycaksın bılıyorsun değil mi?bır faydası kalmıyor kaynatınca.kaynamış suyu dokup demleyeceksın..ben lımon,şeker vs.. koymuyorum.koyulmaması gerek zaten..a.s

Canim dr goturdum abisi faranjit oldu dr ilac verecek kadar ciddi bir sey degil dedi hafif bogazi kizarikmis yani ne hasta ne degil 8 sene gecti unutmusum aptal oldum zaten bunlarla ugrasmaktan ocaga koyup geliyorum

geçmiş olsun sarilal..:1hug:
gel len gitme ona bakarsan bende kasım annesiydim :mymeka:

len seni yakalamıştık hatılıon mu.ben kasım annelerını daha cok sevıom diye yazmışın orda.bırı yakaladıdı seni:icecream:

merancım,canım arkadasım.senınle gurur duyuyorum gercekten.bır cocuk gelişimci olarak soylemem gereken ne varsa soylemıssın.nerde nasıl davranacaını bılen ,doymuş,aklı basında cocuklar yeiştirebılen boyle bilinci anne,babaları gordukce cok sevınıorum ınan..kutluorum senı tekrar..a.s.:1hug:
ee netimi kapatmamşlar bende sizle fingirdiyom fenamı :dance:

len sen hala brda mısınnn lenlülülülülülü

:roflol::roflol::roflol: ay evet yakalanmıştım dimi destina yakalamıştı, ya bu arada biraz önce ömrümden ömür gitti yaaaaa senağlama

ne oldu len girip bi bakım dediim ne olduu bee :1shok:

yaa aslında hiçbişey yok, biraz önce babası böcüğümü kucağnda gezdirirken uyuttu, yatak odasına yatırdık, yarım saat geçti ağlamaya başladı, ilk başta normal bi ağlamaydı, sonra ben koştum yatak odasına, babası benden önce varmış zaten, ya bi ağladı tıkandı nefes alamıyo, korkumdan silkeledim hadiii diye bağırdım, sonra nefes almaya başadı, ama durmadan ağlıyo, hani bikaç gün önce bebekle çok ağlayınc a soyun diye konuşulmuştu, bende soyayım dedim, yatırdığım an öle bi çığlık öle bi ağlama anlatamam yani, sadece ağlasa çığlık atsa yine bişiy demicem, böle kafasını sola sola döndüre döndüre hık hık hık dio allahım nolduğumu bilemedim böle bi acayip oldu çocuk, nefes alamıyomuş gibi sanki, o korkuyla nasıl kucakladım ağlamaya başladım kendimi kaybettim bişey oldu diye, hiç yapmamıştı öyle, gözleri falan bi acayip geldi o korkuyla, sonra kucağıma aldım sakinleştirdim falan, şu anda hala ağlıyo ama o an çok kötüydü yaaa :çok üzgünüm:

çok teşekkür ederim canım gazeteye sarınca daha taze oluyormuş falan die duymuştum ama gazeteylede nasıl olur bilmiyorum..yarın alıp atcam bende dolaba lor peynirimi kullanıyorsun yoksa normal beyaz peynir mii? :uhm:
bilinçli anne baba olmak için elimizden geleni yapmalıyız canım okuyoruz uygulamaya çılıyoruz bazen içimizden geldiği gibi davranıyoruz işte yavrum mutlu olsunda dedim ya yeterki mutlu olsun hihoyyyt

Allah Allah yavrum ya neden olmuş olabilir kii :çok üzgünüm: Allah esirgesin yavrumu yaa oku üfle bakalım bii :Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol: ay evet yakalanmıştım dimi destina yakalamıştı, ya bu arada biraz önce ömrümden ömür gitti yaaaaa senağlama

ahh canım ya nede ole oldukı.?öle nefes alamadığında hem en acık havaya cıkar balkona ya da pencre onune falan..alahj bıdaha asatmasın inş..:teselli::teselli:
selam kızlar ne yaptınız ya. bugünlerde çok fazla giremiyorum eşim evde olduğu için fırsat bulamıyorum.siz neler yaptınız zbakalım.

zaten fazla gelmıodun kı be casnım..:sm_confused:

dbestcim seninle daha önce hiç muhabbetimiz olmamıştı galiba. tanışalım mı ne dersin ben özge.öğretmenim altta gördüğün fıstık da benim fıstığım senin kızın da çok tatlı allah bağışlasın

haklısın çıtırcım az geliyorum ama inanki burda olmaktan çok memnunum. ben geliyorum aslında ama benim old. saatlerde kimse olmuyor genelde sabah erken saatlerde geliyorum çünkü benim zilli o zman izin veriyor

ya gazeteye nasıl sarılıo ya ??ılk kez dydum..ben lor kullanıorum ama beyaz peynırde olur..bende 1 poşetını dondurucudan cıkardım dolaba koydum.kahvaltı için..

sigara börğeinin gazeteye sarılması bence çok sağlıksız olur ben buzdolabı poşetine koyuyorum ya da saklama kabına kouyorum çıkarıp çok az mikrodalgada ısıtıp kızartıyorum enfes oluyorr

yarın da kahvaltıda misafirim var. şu teflon tencerede yapılan yufka böreği var ya hatta yemekteyizde biri yapmıştı ondan yapacam inş. tam hatırlarsam

haklısın çıtırcım az geliyorum ama inanki burda olmaktan çok memnunum. ben geliyorum aslında ama benim old. saatlerde kimse olmuyor genelde sabah erken saatlerde geliyorum çünkü benim zilli o zman izin veriyor

denk gelmıodur sekerım.sana kasıtlı bişi olduğunu sanma..a.s bende gec saatlerde daha musaıt oluyorum ama herkes kacıo gıdıoo..:sm_confused:

avrupa yakasını izliomrumda..kahve muhabbetınden canım türk kahvesı istedi valla.kalktım yaptım.kız meroş sana da yaptım allyerimseniben

alıntı ynlış olmş ıboşum.anladin sen onii:icecream:

yarın da kahvaltıda misafirim var. şu teflon tencerede yapılan yufka böreği var ya hatta yemekteyizde biri yapmıştı ondan yapacam inş. tam hatırlarsam

bencede sağlıksız olur.murekkebi falan geçer hemen..a.s
nasılmş o borek??anlat bakalımmcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…