bana da yappppp.lüffeeeeeeeeeennnnnnnnnn
kım ne yapıoo anlamadım:sm_confused:
teflonu hafif yağlıyorsun yufkanın birini seriyorsun diğer yufkanın birini de yoğurtla yağ sürüyon araya peynir diğer yufkayı da üstüne tencerenin dışında kalan yerleri de üstüne katlıyon yoğurtla yağdan döküyon üstüne teflonun kapağını kapatıp pişiriyon nasıl anlattın dersen berbattt
kahve yapacam dedin yaa ben de şımarıklık ettim azcuk bana da yap diye
çıtırcım kızlarımız aynı günde doğmuş 11 ekim değil mi benimki saat 10 da doğdu ya seninki
çıtırım yavrum kahve süper olmuş eline sağlııkk
gazeteye sarılınca daha taze kalıyormuş...ayrıca kullanılmamış yeni gazetede hijyeniktir :dance:
bızde kızı bıcı bıcı yaptırdık babasının dogum gunuyduya doğugunu pastası felan almışlar caydı felan derken ancak girebildim
Allah Allah yavrum ya neden olmuş olabilir kii :çok üzgünüm: Allah esirgesin yavrumu yaa oku üfle bakalım bii :Saruboceq:
ibolyacım çok geçmiş olsunnn
neden öyle oldu acaba ateşini bi ölçsene
ahh canım ya nede ole oldukı.?öle nefes alamadığında hem en acık havaya cıkar balkona ya da pencre onune falan..alahj bıdaha asatmasın inş..:teselli::teselli:
zaten fazla gelmıodun kı be casnım..:sm_confused:
haklısın çıtırcım az geliyorum ama inanki burda olmaktan çok memnunum. ben geliyorum aslında ama benim old. saatlerde kimse olmuyor genelde sabah erken saatlerde geliyorum çünkü benim zilli o zman izin veriyor
afıet osssunnkaydirigubbakcemile3
yok ya hıjyenık lmass.murekkebi gecer mutlak..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?