2008 Ekim Anneleri

teflonu hafif yağlıyorsun yufkanın birini seriyorsun diğer yufkanın birini de yoğurtla yağ sürüyon araya peynir diğer yufkayı da üstüne tencerenin dışında kalan yerleri de üstüne katlıyon yoğurtla yağdan döküyon üstüne teflonun kapağını kapatıp pişiriyon nasıl anlattın dersen berbattt

çıtırcım şu daha açıklayıcı olur sanırımMALZEMELER

3 adet hazır yufka
peynir
sıvı Yağ
su

HAZIRLANIŞI

Orta büyüklükte bir tavayı yağlayın. Yufkalardan birini bütün olarak, kenarlarından taşacak şekilde tavaya serin. Kalan yufkaları parçalayarak bir kasede su ve yağdan oluşan sıvıyla ıslatarak tavaya koyun. Arasına peynir ilave edin. Taşan yufkaları kapatın. Orta ateşte pişirin. Altı kızarınca ters çevirin.

vala ben anladm haa gayet pratk bır borek süper..:teytey:

kahve yapacam dedin yaa ben de şımarıklık ettim azcuk bana da yap diye

haaa canım ayup ettin bızxım meran kahvecı yaf ondan ole dedıum.al canumm buda sanaa

kızlar benımde yaptığım favori bır tatlım var.hem malzemesı az hem daha az kalori(yağ,yumurta yok cunku.., hemde cok guzel oluyor.

şambali

-2 su b. irmik
-2 bardak toz seker
-2 bardak yoğurt
-1kabartma tozu
-unu goz kararı koyuyorum.

serbet:
3 su b. su
4 b. seker
1 talı k. limon suyu

once yoğurt ıle seker çırpılıyor.sonra diğr malzemler eklenerekkek ıvamında yapıosunuz.ben bıraz daha kıvamlı yapıorum sert olsun die cunku yumusak olunca serbet dokulunce tatlı dagılıyor. sevmıyorum..
ıyıce rengı yerıne gelınceye kadar pişiriyorum ve tatlı soğuk serbet sıcak dokuyorum.

afıyett osssunnncokacimcoook

canlanmaaya basladı burası hadı durayım bıraz daha bariidelikafadulden

iboşum ne yaptın yusuf paşa asıl len yazdıgını okurken korktum haa sonunda kotu bışey okuyacam dıye
ama cok sukurrr

çıtırım yavrum kahve süper olmuş eline sağlııkk
gazeteye sarılınca daha taze kalıyormuş...ayrıca kullanılmamış yeni gazetede hijyeniktir :dance:

bızde kızı bıcı bıcı yaptırdık babasının dogum gunuyduya doğugunu pastası felan almışlar caydı felan derken ancak girebildim

çıtırım yavrum kahve süper olmuş eline sağlııkk
gazeteye sarılınca daha taze kalıyormuş...ayrıca kullanılmamış yeni gazetede hijyeniktir :dance:

afıet osssunnkaydirigubbakcemile3
yok ya hıjyenık lmass.murekkebi gecer mutlak..a.s.

Allah Allah yavrum ya neden olmuş olabilir kii :çok üzgünüm: Allah esirgesin yavrumu yaa oku üfle bakalım bii :Saruboceq:

bi okuum ya korkudan hiç aklıma da gelmedi sağol yavrum

ibolyacım çok geçmiş olsunnn
neden öyle oldu acaba ateşini bi ölçsene

sağl canım yaaa ateşi yok ama neden öle oldu anlayamadım ya hala şokundayım sanki felç geçiriyomuş gibi kafasını sola sola hık hık edeede döndürdü yaaa senağlama

ya onun faydası olurmu kine :uhm:

haklısın çıtırcım az geliyorum ama inanki burda olmaktan çok memnunum. ben geliyorum aslında ama benim old. saatlerde kimse olmuyor genelde sabah erken saatlerde geliyorum çünkü benim zilli o zman izin veriyor

senin olduğun saatlerdede birileri oluo ama sen benimle konuşmuyonuz diosun, sonra herkes sana kucak açıo sana bi sürü mesajlar yazılıyo ama sen hiçbirine cevap verme gereği duymuyosun ben o yüzden kırgınım sana :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…