2008 Ekim Anneleri

iboşum ne yaptın yusuf paşa asıl len yazdıgını okurken korktum haa sonunda kotu bışey okuyacam dıye
ama cok sukurrr

ah yavrum yaaa şok oldum aklıma neler geldi, kafasını hık hık diye döndürünce ödlerim gitti, felç geçirio sandım allahım sen koru kuzularımızı yarappimmmmmmmmmmm :Saruboceq:

senin olduğun saatlerdede birileri oluo ama sen benimle konuşmuyonuz diosun, sonra herkes sana kucak açıo sana bi sürü mesajlar yazılıyo ama sen hiçbirine cevap verme gereği duymuyosun ben o yüzden kırgınım sana

aynen ibolyacım

iyi geceler deyip kaçıorum nevresimleri yıkamıştım yenilerini takcam oğlan uyumadı daha babasıyla oynuo iyi kaynatmalar size tarifler verilmiş yine alırım biara
hoş bisüre butip şeyler yapmasam daha iii olur ama enine genişleyen bir anne oldum iyice
öptüm hepinizi

güle güle yafrimmmmmmmm öpiiim seni Şeniz

ah yavrum yaaa şok oldum aklıma neler geldi, kafasını hık hık diye döndürünce ödlerim gitti, felç geçirio sandım allahım sen koru kuzularımızı yarappimmmmmmmmmmm :Saruboceq:

geçmiş olsun canım ya arada adrenalin (aman doğru mu yazdım bunu) yaşatıo yumurcaklar yoksa tadımı çıkar demi hep uyu uyan em altını değiştir olmuogamyoncuiremsu

olur tabi ıboscum.daha rahat nefes alır acık havada.
bence uyuyamadığı için yapmıştır merak etme.benımkıde uyuyamayınca delı gıbı oluyor.o sakın,huzurlu,mutlu bebek gıdıyor yerine bambaska bırr bebek gelıyor sankı.uyuduğunda ıse pek keyıflı masallahç...

bu kıme dendıı kıııııı

ayyyyy aklına oyle seyler getırme deluuuukötükedihüso

len o korkuyla aklıma şunu getirim bunu getirmim diye seçecek durumum olmuo valla, o şekil görünce neler nenler düşündüm, böle hüngür hüngür ağlamaya başladım şok geçirdim, benim herüf sakin ol filen dio ama şoka uğradım ay, la bubalar da eyi adamda bu anaların yüreği bi başka çarpıyomuş bee, şindik sakin kafayla düşünüyom da o an ciğerlerimi pinçik pinçik ettiler sankim, allah yokluklarını göstermesin :Saruboceq:

sagol canım kaydirigubbakcemile3valla mı len merak mı ettiz benıdelikafadulden

yok len merak etmedik seni hiiiçç nerden gelion kimsin len senle hiiiç paylaşımız olmadı demii :mymeka: hakettin olm bunuuu tabi merak ettik ne oldu dedim bu kıza nie böyle yapıo slm vermeden gidio girio çıkıo bişe mi var dedim hatta :1closedeyes: neyseki yokmuşş :dance: eşinin doğum günü de kutlu olsun anacım a.s.

he anam uyuyamadığı için de o şekile girmesi beni şok etti, yoksam her geceki muhabbetimiz yane, saat 10/11 e kadar illlallah çektiriyo snra uyuyo, ama bugün bambaşkaydı yaa, nasıl tıkanır nasıl hık hık eder hala kafam almıyo yaa, sankim biyerini kopartıyomuşuz gibin nasıl bağırdı allahım ölecem yav, ecelsiz öldürcek bu bebeler insanı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…