nerdeydin la sen sabahtır, mercimek durumları filanmı vardı hımmmm CADIARZU
hee bızde merak ettuydkk..
kocanla nıce senelere hadı canımm..a.s.
iboşum ne yaptın yusuf paşa asıl len yazdıgını okurken korktum haa sonunda kotu bışey okuyacam dıye
ama cok sukurrr
bızde kızı bıcı bıcı yaptırdık babasının dogum gunuyduya doğugunu pastası felan almışlar caydı felan derken ancak girebildim
ah yavrum yaaa şok oldum aklıma neler geldi, kafasını hık hık diye döndürünce ödlerim gitti, felç geçirio sandım allahım sen koru kuzularımızı yarappimmmmmmmmmmm :Saruboceq:
iyi geceler deyip kaçıorum nevresimleri yıkamıştım yenilerini takcam oğlan uyumadı daha babasıyla oynuo iyi kaynatmalar size tarifler verilmiş yine alırım biara
hoş bisüre butip şeyler yapmasam daha iii olur ama enine genişleyen bir anne oldum iyice
öptüm hepinizi
ah yavrum yaaa şok oldum aklıma neler geldi, kafasını hık hık diye döndürünce ödlerim gitti, felç geçirio sandım allahım sen koru kuzularımızı yarappimmmmmmmmmmm :Saruboceq:
mercimek durumları noldu anacım :roflol:
senin olduğun saatlerdede birileri oluo ama sen benimle konuşmuyonuz diosun, sonra herkes sana kucak açıo sana bi sürü mesajlar yazılıyo ama sen hiçbirine cevap verme gereği duymuyosun ben o yüzden kırgınım sana
aynen ibolyacım
yok kuşum kullanılmamış gazete hijyeniktir bilioom
ayyyyy aklına oyle seyler getırme deluuuukötükedihüso
sagol canım kaydirigubbakcemile3valla mı len merak mı ettiz benıdelikafadulden
sagol canım kaydirigubbakcemile3valla mı len merak mı ettiz benıdelikafadulden
geçmiş olsun canım ya arada adrenalin (aman doğru mu yazdım bunu) yaşatıo yumurcaklar yoksa tadımı çıkar demi hep uyu uyan em altını değiştir olmuogamyoncuiremsu
bu kıme dendıı kıııııı
ettik tabi iyişleştin mi kız eşinin de doğumgünüymüş nice yıllara diyelim
olur tabi ıboscum.daha rahat nefes alır acık havada.
bence uyuyamadığı için yapmıştır merak etme.benımkıde uyuyamayınca delı gıbı oluyor.o sakın,huzurlu,mutlu bebek gıdıyor yerine bambaska bırr bebek gelıyor sankı.uyuduğunda ıse pek keyıflı masallahç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?