2008 Ekim Anneleri

bu kıme dendıı kıııııı

prensese dendi girmio girincede sitem edio kimse yok kimse benle konuşmuo die falan filan herkes onu çok severmiş normal hayatta falan filan hep sitem hep sitem...len soru soruyo cvp yazıosun kimse cvp vermedi fln deip çekip gidioo....ben konuşmuom olm gıcık olurum böyle durumlarda... :1closedeyes:

ya şu yorgana nevresim geçirmeye gıcıkkkkkkkkkk oluorum ya sırf bu yüzden nevresim yıkayasım gelmio ama saolsun kerem bazı atıklar bıraktığı için 1haftayı bulmuo değiştirmemiz

geliyom okuyoym gecmişi bişey yazamdan işim cıkıyooo geri cıkıyom bugun oyle gectııı ozluyom hemen sızıııı yaaaaa

sagol canım kaydirigubbakcemile3valla mı len merak mı ettiz benıdelikafadulden

ettık tabı olmm noldiiiii hoşuna mı gıttı lemnnkaydirigubbakcemile3

aynı işlerı ben yaptım az once..cıkarmıstım carsafları.temızını taktıum sımdi.
ama kırlıler yıkanamad malesef.sularımız kesık hala.baktım buyuksehırın sotesıne cuma gelıcekmiş.aksam 8 de..yterlı suyumuz sukur dolu duruyordu ne olue ne olmaz dıe ama olmuo yınede cesnmeden aktığı gıbı..bakalım napczz cok var yaa,kurtlanır mıyız aceppkaydirigubbakcemile3
senı cok ıyı anlayabılıyorum su an..:teselli:

]

aynen bende gıcık oluorm, geçen sefer hanfendiler sitem ettikleri zaman leylalya kimselerbilmeze de aynı şeyler oldu ama onlar sitem etmediler daldılar aramıza dedim, hanfendi cevap verme gereeği bile duymuyolar sağolsunlar, ahan yine cevap verme gereği duymadan çekip gitmişler, sabahın köründe geliyosan okuyeccek vaktin de var demekki, geçmişi okuyunca da görecen kim ne yazmış, sankim sayfalarca yazı yazıyomuşuz gibi:mymeka:

yok vallaa olm cok canım acıyo uzak kacıyom zatennnnn

:roflol::roflol: eh hadi öle olsun yemedimya neyse lülülülülülü

canım yaaaaaaa senin de başına geldiydi dimi, allah bi daha gstertmesin yüreğim dayanmaycak :çok üzgünüm:

kıllatma ekibi fire vererek kıllatmaya devam ediyoo :lepi: :enbuyukkk:

celen dbest zambal nihal olcay yook eylülgillerinde suyu kesikk evden gittiler kaydirigubbakcemile3

eveet sana sonuna kadar katılıyorum bıde anlamdgım şu varr şimdıben sadece bugun bi kac saat gıremedım okadar sayfa birikmişki hepsını okuyamadım bak benı merak etmişsiniz onları okumadım ooo hanfendıı arada sırada geldıgı halde o kadar sayfayı okudugunu sanmıyorum nerden biliyo onu hiç sormadıgımızı demı belkıde sorduk okudun mukı hesap soruyon dımıklava:

ya şu yorgana nevresim geçirmeye gıcıkkkkkkkkkk oluorum ya sırf bu yüzden nevresim yıkayasım gelmio ama saolsun kerem bazı atıklar bıraktığı için 1haftayı bulmuo değiştirmemiz

esınle bırlıkte degıstırın canım.yorgana nevresım ıkı kısı daha kolay gecırılıo.kolay bı yontemı var onun bılıyorsundur mutlaka.yapın esınle.
anacım 2 tane haliloşş gelmişş kaydirigubbakcemile3
hoşgelmişşlerr kaydirigubbakcemile3kallk kıı mısafırlerede sen gayfe yapppkaydirigubbakcemile3

ya kuzum sınır yapmayın lomirmirmirmir

niiiyse dedikkodusunu yapıp da günaha girmeyelim benim izlenimim bu yönde şahsen bizzat kendisiyle de çok pis kırgınım el ayak öpmemi filenmi bekliyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…