yok oleeee bişeyyyy :mymeka:
bu kıme dendıı kıııııı
prensese sanırım
yok len merak etmedik seni hiiiçç nerden gelion kimsin len senle hiiiç paylaşımız olmadı demii :mymeka: hakettin olm bunuuu tabi merak ettik ne oldu dedim bu kıza nie böyle yapıo slm vermeden gidio girio çıkıo bişe mi var dedim hatta :1closedeyes: neyseki yokmuşş :dance: eşinin doğum günü de kutlu olsun anacım a.s.
sagol canım kaydirigubbakcemile3valla mı len merak mı ettiz benıdelikafadulden
iyi geceler deyip kaçıorum nevresimleri yıkamıştım yenilerini takcam oğlan uyumadı daha babasıyla oynuo iyi kaynatmalar size tarifler verilmiş yine alırım biara
hoş bisüre butip şeyler yapmasam daha iii olur ama enine genişleyen bir anne oldum iyice
öptüm hepinizi
senı cok ıyı anlayabılıyorum su an..:teselli:len o korkuyla aklıma şunu getirim bunu getirmim diye seçecek durumum olmuo valla, o şekil görünce neler nenler düşündüm, böle hüngür hüngür ağlamaya başladım şok geçirdim, benim herüf sakin ol filen dio ama şoka uğradım ay, la bubalar da eyi adamda bu anaların yüreği bi başka çarpıyomuş bee, şindik sakin kafayla düşünüyom da o an ciğerlerimi pinçik pinçik ettiler sankim, allah yokluklarını göstermesin :Saruboceq:
prensese dendi girmio girincede sitem edio kimse yok kimse benle konuşmuo die falan filan herkes onu çok severmiş normal hayatta falan filan hep sitem hep sitem...len soru soruyo cvp yazıosun kimse cvp vermedi fln deip çekip gidioo....ben konuşmuom olm gıcık olurum böyle durumlarda... :1closedeyes:
vardır vardıııııııııııııırrrrrrrrrr :roflol:
yok vallaa olm cok canım acıyo uzak kacıyom zatennnnn
ettık tabı olmm noldiiiii hoşuna mı gıttı lemnnkaydirigubbakcemile3
aynı işlerı ben yaptım az once..cıkarmıstım carsafları.temızını taktıum sımdi.
ama kırlıler yıkanamad malesef.sularımız kesık hala.baktım buyuksehırın sotesıne cuma gelıcekmiş.aksam 8 de..yterlı suyumuz sukur dolu duruyordu ne olue ne olmaz dıe ama olmuo yınede cesnmeden aktığı gıbı..bakalım napczz cok var yaa,kurtlanır mıyız aceppkaydirigubbakcemile3
senı cok ıyı anlayabılıyorum su an..:teselli:
]
yok vallaa olm cok canım acıyo uzak kacıyom zatennnnn
had, size doyum olmaz kaçtum ben mucuksssssssssssssss
aynen bende gıcık oluorm, geçen sefer hanfendiler sitem ettikleri zaman leylalya kimselerbilmeze de aynı şeyler oldu ama onlar sitem etmediler daldılar aramıza dedim, hanfendi cevap verme gereeği bile duymuyolar sağolsunlar, ahan yine cevap verme gereği duymadan çekip gitmişler, sabahın köründe geliyosan okuyeccek vaktin de var demekki, geçmişi okuyunca da görecen kim ne yazmış, sankim sayfalarca yazı yazıyomuşuz gibi:mymeka:
had, size doyum olmaz kaçtum ben mucuksssssssssssssss
kıllatma ekibi fire vererek kıllatmaya devam ediyoo :lepi: :enbuyukkk:
celen dbest zambal nihal olcay yook eylülgillerinde suyu kesikk evden gittiler kaydirigubbakcemile3
ya şu yorgana nevresim geçirmeye gıcıkkkkkkkkkk oluorum ya sırf bu yüzden nevresim yıkayasım gelmio ama saolsun kerem bazı atıklar bıraktığı için 1haftayı bulmuo değiştirmemiz
hoşgelmişşlerr kaydirigubbakcemile3kallk kıı mısafırlerede sen gayfe yapppkaydirigubbakcemile3anacım 2 tane haliloşş gelmişş kaydirigubbakcemile3
ya kuzum sınır yapmayın lomirmirmirmiraynen bende gıcık oluorm, geçen sefer hanfendiler sitem ettikleri zaman leylalya kimselerbilmeze de aynı şeyler oldu ama onlar sitem etmediler daldılar aramıza dedim, hanfendi cevap verme gereeği bile duymuyolar sağolsunlar, ahan yine cevap verme gereği duymadan çekip gitmişler, sabahın köründe geliyosan okuyeccek vaktin de var demekki, geçmişi okuyunca da görecen kim ne yazmış, sankim sayfalarca yazı yazıyomuşuz gibi:mymeka:
yavrum adam senii bigün çok fena kıstırcak haberin olsuun haa kaydirigubbakcemile3
valla leylacım kac ay oldu olm acıması normal değil.utanma gıt bakalım bı ya..bende n. doğum yaptım 40 gun zor bekledım kaydirigubbakcemile3..acı macı yokkkaydirigubbakcemile3
yavrum adam senii bigün çok fena kıstırcak haberin olsuun haa kaydirigubbakcemile3
yavrum doktora git seenn biii a.s
eveet sana sonuna kadar katılıyorum bıde anlamdgım şu varr şimdıben sadece bugun bi kac saat gıremedım okadar sayfa birikmişki hepsını okuyamadım bak benı merak etmişsiniz onları okumadım ooo hanfendıı arada sırada geldıgı halde o kadar sayfayı okudugunu sanmıyorum nerden biliyo onu hiç sormadıgımızı demı belkıde sorduk okudun mukı hesap soruyon dımıklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?