2008 Ekim Anneleri

had, size doyum olmaz kaçtum ben mucuksssssssssssssss

hadı canım iyi geceleryarın gorusuruss inş..:1hug:

.bende gidecün uykum var yarın saat 8.30da damlyacaklarmış taşımaclar

ayyy ev tasıma telası..
elını bişeye surmeyecek olsan bıle stresı yeter..kolay gelsın sımdıden hadı gıtdınlen sende.öpttmm:1hug:

ii bakalım sende fazla yorma kendinii hödüğün yapsın kaydirigubbakcemile3

hödüğüm kendinden beklenmeyecek şeyler yapıo bu aralar aşık neyin mi olsam ne

yavrum ben yazınca bide dövseydin demiştin haksızmıyım olm :mymeka:

len olm herşeye iyi tarafından bakmaya çalışıyom ama sabrıımı taşırıolar yaaa

hödüğüm kendinden beklenmeyecek şeyler yapıo bu aralar aşık neyin mi olsam ne

len olm herşeye iyi tarafından bakmaya çalışıyom ama sabrıımı taşırıolar yaaa

ol anacım ol yaa hadi yeni yıl yeni ev yeni bebek yeni başlangıç moduna gir herşey güzel olacak de bak güzell olacak :hooray: senin adam hödük değil melek olsun melekkk :dance: leyloşumkinde inş. :Saruboceq:

ol anacım ol yaa hadi yeni yıl yeni ev yeni bebek yeni başlangıç moduna gir herşey güzel olacak de bak güzell olacak :hooray: senin adam hödük değil melek olsun melekkk :dance: leyloşumkinde inş. :Saruboceq:

hödüğümün de o moda girmesi lazım ama tek tarafılı olurmu olm

anamm tamerıme bak nası bakıoo kaşlara bak helee alllahaamm:1rolleyes:

hödüğümün de o moda girmesi lazım ama tek tarafılı olurmu olm

olm sen adamı motive et işte hayatımıza yeniden başlayalım falan de bakalım konuş...bütün kavgalar hödüklükler hepsini o evde bırakın çıkın yeni evde mutlu olmaya bakıınn :asigim:

anamm tamerıme bak nası bakıoo kaşlara bak helee alllahaamm:1rolleyes:

vercen mi len kızını :jeyyar: kayfenizide içtikk aldık gitti kızıı :teytey:

bubasınada söyledim ahanda bu cimcimeyi oğluşumuza alcem izmirli dedim bubasıda beğendii sende bubasına gösteriveee damat adayını :dance: beğenir bence aslan gibi çucukk kaydirigubbakcemile3

""""""""Bebek masajı, anne sütünün artmasını sağlayan prolaktin hormonunun salgılanmasına, bebeğin kilo almasına ve anne – bebek arasında sağlıklı iletişim kurulmasına neden olur. Ayrıca kas koordinasyonunun artmasına, dolaşım, sindirim ve solunum sistemlerinin gelişmesine, rahatlamaya, hareketliliğin artmasına yardımcı olarak bağışıklık sistemini güçlendirir""""""""""""""""a.s.

baslı parası neym ısterız olm.kuru kahvee kız mı verılır lenÇok üzgünüm çoook
hem bubasu daha doğmadan ben vermem kzıımı kımseye verememm dıoduu..
senın oğluşu napar bılmem artukunn:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…