.bende gidecün uykum var yarın saat 8.30da damlyacaklarmış taşımaclar
niiiyse dedikkodusunu yapıp da günaha girmeyelim benim izlenimim bu yönde şahsen bizzat kendisiyle de çok pis kırgınım el ayak öpmemi filenmi bekliyo acaba
esınle bırlıkte degıstırın canım.yorgana nevresım ıkı kısı daha kolay gecırılıo.kolay bı yontemı var onun bılıyorsundur mutlaka.yapın esınle.
hoşgelmişşlerr kaydirigubbakcemile3kallk kıı mısafırlerede sen gayfe yapppkaydirigubbakcemile3
ya kuzum sınır yapmayın lomirmirmirmir
yavrum adam senii bigün çok fena kıstırcak haberin olsuun haa kaydirigubbakcemile3
valla leylacım kac ay oldu olm acıması normal değil.utanma gıt bakalım bı ya..bende n. doğum yaptım 40 gun zor bekledım kaydirigubbakcemile3..acı macı yokkkaydirigubbakcemile3
sinirlenmiceksin sakin oluceksin dimi çıtırımklava:kötükedihüso
esınle bırlıkte degıstırın canım.yorgana nevresım ıkı kısı daha kolay gecırılıo.kolay bı yontemı var onun bılıyorsundur mutlaka.yapın esınle.
hoşgelmişşlerr kaydirigubbakcemile3kallk kıı mısafırlerede sen gayfe yapppkaydirigubbakcemile3
yavrum adam senii bigün çok fena kıstırcak haberin olsuun haa kaydirigubbakcemile3
valla leylacım kac ay oldu olm acıması normal değil.utanma gıt bakalım bı ya..bende n. doğum yaptım 40 gun zor bekledım kaydirigubbakcemile3..acı macı yokkkaydirigubbakcemile3
ya o dıkış acıları gectıde hanı ıstek olmayınca o işzor oluyo ya hanı vucuttakı tum hormonlar sut yapıyoda cınsellık arzusu olmuyoda olmuyo ya hanı anlaaa işte
had, size doyum olmaz kaçtum ben mucuksssssssssssssss
.bende gidecün uykum var yarın saat 8.30da damlyacaklarmış taşımaclar
ii bakalım sende fazla yorma kendinii hödüğün yapsın kaydirigubbakcemile3
yavrum ben yazınca bide dövseydin demiştin haksızmıyım olm :mymeka:
utanıyommm yaaaaaaa
kuşuım sen normal doğumu nasıl yaptın be bu utangaçlıklaa kaydirigubbakcemile3
ya o dıkış acıları gectıde hanı ıstek olmayınca o işzor oluyo ya hanı vucuttakı tum hormonlar sut yapıyoda cınsellık arzusu olmuyoda olmuyo ya hanı anlaaa işte
ayyyyyy bak bende dertliyim o yöndendoğumdan beri 3 defa şey oldu
sinirlenmiceksin sakin oluceksin dimi çıtırım :oklava:kötükedihüso[/QUOTE .!.:valla cok asabı gordum senı ,,,bu sınırle kocana napasın bılmem artıkın:jeyyar:
hödüğüm kendinden beklenmeyecek şeyler yapıo bu aralar aşık neyin mi olsam ne
len olm herşeye iyi tarafından bakmaya çalışıyom ama sabrıımı taşırıolar yaaa
ol anacım ol yaa hadi yeni yıl yeni ev yeni bebek yeni başlangıç moduna gir herşey güzel olacak de bak güzell olacak :hooray: senin adam hödük değil melek olsun melekkk :dance: leyloşumkinde inş. :Saruboceq:
valla cok asabı gordum senı ,,,bu sınırle kocana napasın bılmem artıkın:jeyyar:
nihahahahahahahaaaaaaaa :jeyyar: gel uleynnnnnnnn hödüğüm benümmmmmmm Şeniz :roflol::roflol:
hödüğümün de o moda girmesi lazım ama tek tarafılı olurmu olm
esınle konus bunlarıı artık esküü mazıde bırakalım dee..romantık ol cılve yap kızz accıkkaydirigubbakcemile3hödüğümün de o moda girmesi lazım ama tek tarafılı olurmu olm
nihahahahahahahaaaaaaaa :jeyyar: gel uleynnnnnnnn hödüğüm benümmmmmmm Şeniz :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anamm tamerıme bak nası bakıoo kaşlara bak helee alllahaamm:1rolleyes:
vercen mi len kızını :jeyyar: kayfenizide içtikk aldık gitti kızıı :teytey:
bubasınada söyledim ahanda bu cimcimeyi oğluşumuza alcem izmirli dedim bubasıda beğendii sende bubasına gösteriveee damat adayını :dance: beğenir bence aslan gibi çucukk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?