ne biliim valla basımda cok dönüo.sanırım kusmak üzereyim
Ahanda cemre2 geliyo len saa demismiydim 3 aylik igneye guvenme deyi
Ahanda cemre2 geliyo len saa demismiydim 3 aylik igneye guvenme deyi
benimki geldi sonundaabenümki de gelmedi adamların makinası yetişcekmiş fuara offf allahtan kerem arıza çıkarmadı fazla uyudu salıncağında zıp zıp
telekomcu özlem ha:roflol::roflol::roflol:
len seni tebrik ediom geçenlerde eşimin tel.den girdim yorulduum olm ya çok azimlisin çook :hooray:Cep telefonuyla baglanip her moka bi lafimmi var pu hahaha kiskanma olm kucuck ekrandan minnacik klavyeyle hpicinize laf yetistiriyom ne maharetli gariyim herufum dogumgunumde leptop alacak baa o zaman kimse tutamaz benii aslinda pc musait oluyo m.a bin ona gecmiyom ya bu na alistim gezdigim yerde laf yaristiriyom pc nin basina oturunca oyle kaliyom butun isler kaliyo ne ev temizleyebiliyom ne bebeyle ilgilenebiliyom ben gezici pcyimde ondan her lafa yetisiyom wc bile yazarim len
hayırdır canım ya ne olduu :uhm:ben kaçanzi gacılar.cook midem bulanıo.çok kötyüm(((((((
sen olmadan olur muu leyn emzik delüsüü -tatlicadiarzu-ben yok muyum leyyynnn
beni adamdan saymıyonuz mu leyynnn
leylacım bana güzel bi ad bulmuştu
emzik dbest :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
vaşşşş yakışır leylamıza cepten böle laf yetiştirion da laptoptan naparsın artık kimbilir kimselerbilmez bilir puahahahahahahaha:roflol:
nie kız yeni geldiydin yoksam hamilemisin:uhm: yoksa beyaz çizmeli karımı mideni bulandırdınaniknanik
demedin:mymeka: ben baya kötüyüm ya haden bye:1ninca:senağlama
ne biliim valla basımda cok dönüo.sanırım kusmak üzereyim
hoşgeldin canım aramıza.a.s.
kız sana kızanın alnını karışlarım ben heee:teselli:yavrus rahat ol azcım yaaaa
hee valla demi oraya başkasımı yazacak gene biz yazacağız.ve burda aldığın cevapların aynısını alacaksın
sen buranın gülüsün sensiz olurmu:1hug: sakın haaa
ayynen benimde öyle herif tatildeya anam ne zaman otursam bunun başıma arkamda bitiyor.ciğerci kedileri gibi bekliyor kalksada ben otursam diyee.bazen gıcığına kalkmıyorum zavallı pes ediyor gidiyor:teytey:
yok kız oyun halısına erken değil tam zamanı benimkisi keyfi yerindeyse bayılıyor nasıl heyecenlanıyor
demedin:mymeka: ben baya kötüyüm ya haden bye:1ninca:senağlama
iğneyi vurulduğunla kaldı karuuuu :roflol:
bikerem onlar çiçek sulamıyo artık de mi kız celen kaydirigubbakcemile3
anaa hadi git yat barim len haber et emi, büyük ihtimal soğuk algınlığı olmuşundur sen geçmiş olsun pamuğum beni m Şeniz
hele biz hele biz çiçekler susuzluktan kuruudu ayo :roflol:
Bundan sonra her moka karismiyom oyun hasini sormayacam
o arkadaşın yaptığı oyun halısı bu değil ama buna benzioo
anaammmm halilo gelmişşşşşşşşşş :1shok:
vallaha bu bizden biri ama kimmmmm CADIARZU
hah bizimki bunun aynısı işte ama kocaman bişey yaaa koyacak yer bulamıyom haaaaaaa
halilo gelmiş diyom kimse sallamıyo yaaaaaaaaaaa :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?