2008 Ekim Anneleri

:asigim:
benümki de gelmedi adamların makinası yetişcekmiş fuara offf allahtan kerem arıza çıkarmadı fazla uyudu salıncağında zıp zıp

telekomcu özlem ha:roflol::roflol::roflol:
benimki geldi sonundaa
len seni tebrik ediom geçenlerde eşimin tel.den girdim yorulduum olm ya çok azimlisin çook :hooray:
ben kaçanzi gacılar.cook midem bulanıo.çok kötyüm(((((((
hayırdır canım ya ne olduu :uhm:
ben yok muyum leyyynnn
beni adamdan saymıyonuz mu leyynnn

leylacım bana güzel bi ad bulmuştu
emzik dbest :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
sen olmadan olur muu leyn emzik delüsüü -tatlicadiarzu-

yerim senin espirinii been :roflol:

hea benim hödüğe bakarsan askere giderkene oynatcek o halının üstünde :roflol::roflol:

demedin:mymeka: ben baya kötüyüm ya haden bye:1ninca:senağlama

anaa hadi git yat barim len haber et emi, büyük ihtimal soğuk algınlığı olmuşundur sen geçmiş olsun pamuğum beni m Şeniz

iğneyi vurulduğunla kaldı karuuuu :roflol:
bikerem onlar çiçek sulamıyo artık de mi kız celen kaydirigubbakcemile3

hele biz hele biz çiçekler susuzluktan kuruudu ayo :roflol:

neyse bende gidim hadi bay anacım, bu sıpa uyumuşkene bende uyuyum dn gece geç yattım sabaha kalkamadım yavrum kendi kendine aguladı durdu ihmal etmiim böcüğümü, öptüm hepinizi len bu sefer baayyyyyyyyyyy

anaa hadi git yat barim len haber et emi, büyük ihtimal soğuk algınlığı olmuşundur sen geçmiş olsun pamuğum beni m Şeniz

hele biz hele biz çiçekler susuzluktan kuruudu ayo :roflol:

Aynen bizimkide kurudu yav benimde karnima agri girdi gidiyom bende

Bundan sonra her moka karismiyom oyun hasini sormayacam

neyini sorcan kız ben cevaplıyayım aşkolsun burda da alıngan olmak moda oldu haaaa klava:

tiny love diye bi marka var ben de onunkini aldım, tekmele oyna aktivite halısı.. ama başka markalar da var mesela şimdi alcak olam ben monkey island diyo yine tiny love ın sanırsam onu alırdım daha güzel bişeyyyy

anaammmm halilo gelmişşşşşşşşşş :1shok:
vallaha bu bizden biri ama kimmmmm CADIARZU

ben evde kullanmadığımm bebek yorganı vardı
onu ikiye katladımmm sonra kumaş aldımmm
onu diktim el dikişi
2 uzun plastik sopa aldımmm birde süslemek için oyuncakkkk çok basit
16 YTL YE MÂL OLDU
Valla 120 ytl bana pahalı geldi
Ya bu ocaklardaki doğalgaz borusu varya siyahh ben onla yaptım iş yerinde vardııı şekle girecek plastik boru olsunda sanırım tesisatçılarda olur
benim aldığım oyuncakalr dokununca ışıkları yanıyo

bak bir arkadaşta bunu yazmışş bana mantıklı geldii evde o kadar çok oyuncakki yaparım gibi gelioo denemek istiyorum :teytey:

hah bizimki bunun aynısı işte ama kocaman bişey yaaa koyacak yer bulamıyom haaaaaaa

halilo gelmiş diyom kimse sallamıyo yaaaaaaaaaaa :teytey:

ewet çok yer kaplıo katlayıp da kaldırmıom ikide bir açmakla uğraşmayım diye....gündüzleri bizim yatağın üstüne atıom onun üstüne de keremi ama yarım saat sonra ondan sıkılıo ...ama çok faydası oldu kereme çok hareketlendi onu tekmelemek için uğraşıo bence boyunu bile uzatmaya yardımcıkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…