ben çıkıyom kızlar haydi iyi geceler sizeeee
iyi geceler canm datlu rüyalar bende yatcam ama kociş hala gelmedi 1saate kadar geliodu güya 2saat oldu yok ortadaklava:
çiçek:uhm: hani nerdedelikafaduldeniğneyi vurulduğunla kaldı karuuuu :roflol:
bikerem onlar çiçek sulamıyo artık de mi kız celen kaydirigubbakcemile3
sanırım deil.az yemiştim canım istemiodu.misafirlerlede cok cay içtim dokundu gibi geldi banafisfisfisalla allaaaa
sen ciddisin heee
geçmiş olsun celencim akşam ne yedin içtin besin zehirlenmesi olmasın leynnn :uhm:
saol anam:çok üzgünüm::1hug:kız celen ne oldu üşüttünmü geçmiş olsun bacım. nane limon iç
cicim bana varsa internet adresini veya resmini gönderirmisin:1rolleyes: cocuk yasına gelicek daha alamadık.bugun gönderirsen kesin alıcam artık:enbuyukkk:neyini sorcan kız ben cevaplıyayım aşkolsun burda da alıngan olmak moda oldu haaaa
tiny love diye bi marka var ben de onunkini aldım, tekmele oyna aktivite halısı.. ama başka markalar da var mesela şimdi alcak olam ben monkey island diyo yine tiny love ın sanırsam onu alırdım daha güzel bişeyyyy
Gece haceri emzirmmeye uyandim dedim bi bakim cok cene calmislar mi iyi aferim az killatmissiniz opuldunuz
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35
haliiiiiiiillll ben uf oldum yaaa:çok üzgünüm:
yettim leeeeyyyyyynn celenim yetiştim bacım seni yalnız komam buralarda günaydın ve geçmiş olsun canım
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRR
BUGÜN ERKENCİYİM HALBUKİ 2DE UYUDUM HERÜFÜ BEKLEDİM KEREM DE EMDİ UYUDU BİRAZDAN UYANIR 1SAAT SONRA KAHVALTISINI VERCEM
CELEN GEÇMİŞ OLSUN CANM a.s.
günaydınnnhihoyyyt
celencim geçmiş olsun tatlum mideni üşütmüşndür belkim bi nane limon neyim kaynatsaydın inş önemli deildir bak geçmezse mutlaka dr a git olur mu:teselli:
bu oyun halısı muhabbetine dalıım hemen bizde aldık çocuk 2-3 gün bön bön baktı 5 dk sonra ağladı şimdik alıştı mozartını açıyom oyuncaklarına vuruyo çekiştiriyo filangerçi bebiş küçük olduğu için daha tekmeleme işini kavrayamadı ben vuruyom pahalı mahalı ama oyalanıyoo ya bende rahat ediyom kaydirigubbakcemile2gerçi ne yalan söliyim 130 tl edecek kadar da deil ama bebekler iyi bir rant kapısı işte satıcılar için
celenim hamilemisin yoksa gııııııııı
deilim len:mymeka: yani galiba:uhm: bundan bi kaç sene önce deselerdş bi gün hamile kalmaktan korkucaksın die mötümle glerdim onlarasırnaşık şeyCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?