2008 Ekim Anneleri

iyi geceler canm datlu rüyalar bende yatcam ama kociş hala gelmedi 1saate kadar geliodu güya 2saat oldu yok ortada klava:

işin bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştir özlemcim.. :1hug:
benimde eşim 1 saate gelirim dedi işi uzadıı yeni geldii işte... :asigim:

Gece haceri emzirmmeye uyandim dedim bi bakim cok cene calmislar mi iyi aferim az killatmissiniz opuldunuz

günaydın:çok üzgünüm: ben cok kötüym hala cok kötü midem.aksam dedim ya size kacıom ben kötüyüm die pc yi zor attım kucağımdansenağlama lavaboya zor yetiştim.hatta eşim kapattı sayfayısenağlama
nese midenin öz suyuna kadar cıkarttıktan sonra dedim kızı emzireyimde gece rahat uyuyim.ama gözler falan kaydı artık bende.bu annelik ne delice bişi ya:uhm: o halimden birden uzaklastım emzirmeye baslayınca.nasıl pozitif bi enerji yükledi kızım bana:asigim:

iğneyi vurulduğunla kaldı karuuuu :roflol:
bikerem onlar çiçek sulamıyo artık de mi kız celen kaydirigubbakcemile3
çiçek:uhm: hani nerdedelikafadulden
alla allaaaa
sen ciddisin heee
geçmiş olsun celencim akşam ne yedin içtin besin zehirlenmesi olmasın leynnn :uhm:
sanırım deil.az yemiştim canım istemiodu.misafirlerlede cok cay içtim dokundu gibi geldi banafisfisfis

kız celen ne oldu üşüttünmü geçmiş olsun bacım. nane limon iç
saol anam:çok üzgünüm::1hug:

cicim bana varsa internet adresini veya resmini gönderirmisin:1rolleyes: cocuk yasına gelicek daha alamadık.bugun gönderirsen kesin alıcam artık:enbuyukkk:
Gece haceri emzirmmeye uyandim dedim bi bakim cok cene calmislar mi iyi aferim az killatmissiniz opuldunuz

ucmusun sen yaakaydirigubbakcemile3 ne işin var kız o saattemirmirmirmir:mymeka:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35
haliiiiiiiillll ben uf oldum yaaa:çok üzgünüm:

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRR
BUGÜN ERKENCİYİM HALBUKİ 2DE UYUDUM HERÜFÜ BEKLEDİM KEREM DE EMDİ UYUDU BİRAZDAN UYANIR 1SAAT SONRA KAHVALTISINI VERCEM

CELEN GEÇMİŞ OLSUN CANM a.s.

günaydınnnhihoyyyt
celencim geçmiş olsun tatlum mideni üşütmüşndür belkim bi nane limon neyim kaynatsaydın inş önemli deildir bak geçmezse mutlaka dr a git olur mu:teselli:

bu oyun halısı muhabbetine dalıım hemen bizde aldık çocuk 2-3 gün bön bön baktı 5 dk sonra ağladı şimdik alıştı mozartını açıyom oyuncaklarına vuruyo çekiştiriyo filangerçi bebiş küçük olduğu için daha tekmeleme işini kavrayamadı ben vuruyom pahalı mahalı ama oyalanıyoo ya bende rahat ediyom kaydirigubbakcemile2gerçi ne yalan söliyim 130 tl edecek kadar da deil ama bebekler iyi bir rant kapısı işte satıcılar için

saol hosgeldin buaradaŞeniz
ya oyun halısı o kadar cok cesit ki kafam karıstı.ve heryerde fiyatlar acaip oyhnuoi
ahan bi fiyat
Banka havalesi : 119,97 TL (%7 indirimli)
ahan diğer fiyat
Fiyat : 157,00 YTL
kDV Dahil : 157,00 YTL
Banka Havalesi : 149,15 YTL :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…