2008 Ekim Anneleri

selam ekim Kraliçeleri , Prens ve Prenseslerimiz nasıllar bakalım ...................

celenim sabah o bahsettiğin 1 misafir okuyucu bendim , topicten , konulardan kopmamak için arada girip okumaya çalışıyorum ama sohbetinize yetişemiyorum ki :) ne yazık ki yazmaya fırsat bulamıyorum .....................

Evde olanlar tadını çıkarsın , öyle bir koşturmaca oldu ki hayat , 24 saat yetmiyor inanın ............

Hepinizi özledim , muhabbetiniz bol olsun ,fırsat buldukca gelirim ............. öpüldünüz

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy çakılım gelmiş kıs fırsat buldukça gel özgemiz nasıl neler yapıyoo anlat çık bu celen karusunun hızına bende yetişemiyom zati:roflol: sen ona bakma
hem sen ev sahibi sayılırsın ne öle misafir gibin gelip gidiyonnyerimseniben

Gunaydin millet ben geldimm plates yaptim biter bitmez size kostu her tarafim agriyo yavv ve cok terledim bi dus alcam kiz rahat verirse siz neler yaptiniz bakiim

zambakçım hemen ekledim seni arkadaşım:1hug:a.s.

yaw ben yokken yediniz mi bu teşekkür butonunu nereye gitti bu kimseye teşekkür edemiyommmşakkıdı

zambakçım hemen ekledim seni arkadaşım:1hug:a.s.

yaw ben yokken yediniz mi bu teşekkür butonunu nereye gitti bu kimseye teşekkür edemiyommmşakkıdı

edhakçım bizim kazen babamız arada bir büle şeyler yapıyo işte bazı hatalar oluşuyomuş galiba o yüzden teşekkürü kaldırdılar

EDHAK YA SENİN OĞLAN ÇOK AFACAN GÜLMÜŞ GÜLESİM GELDİ VALLA:roflol:

teşekkür ederim canım ya a.s. bilmiyom her bebek mi böle yoksa sadece bizimki mi ama veledin dili hep dışarda durmadan dil çıkarıyo bize dalga mı geçiyo bizimle anlamadım gitti valla CADIARZU:uhm:

ben geldim.çok sinirliyiiimmÇok üzgünüm çoook dün cıkarttığım için ve hala bişe yemekte zorlandığım iiçin ciddi bir süt sıkıntısına girdik.doymuo couk.gittim mama yaptım biberonuna.aaabbbbboooooww senmisin biberon vereeen:1shok: yıktı ortalığıııÇok üzgünüm çoook içmedi.döktüm bendeÇok üzgünüm çoook kocam olacak hödüğü aradım ööleden sonra izin al midem kötü die.yok çok işi varmış yok arabaylan gitmemiş nasıl gelcekmişÇok üzgünüm çoook allahım elden ayaktan düşrmesin:Saruboceq:

e ii yabancıya gitmemişim uf'um:roflol:Şeniz
Celen gecmis olsun iyilesemedinmi daha ah canim beniim
iileşemediiimmm:çok üzgünüm:

geldi canm gece burdaydı ama bugün çarşıya gitcekti oğlana oyun halısı falan bakcam dediydi
össsllleeeeemm ben keremi izlemekten bakamadım len halıyaaaŞeniz ben onu yeriiimm dicem ama midem kötü bugunluk kalsın

teşekkür ederim canım ya a.s. bilmiyom her bebek mi böle yoksa sadece bizimki mi ama veledin dili hep dışarda durmadan dil çıkarıyo bize dalga mı geçiyo bizimle anlamadım gitti valla :

len acaip deişmiş ya bu sıpaaŞeniz çoook tatlı olmuşşcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…