oh be yeni takvim yaptım nihayet güle güle kullanayımm
zambakçım hemen ekledim seni arkadaşım:1hug:a.s.
yaw ben yokken yediniz mi bu teşekkür butonunu nereye gitti bu kimseye teşekkür edemiyommmşakkıdı
ibolyamı görmedim gece de mi gelmedi
EDHAK YA SENİN OĞLAN ÇOK AFACAN GÜLMÜŞ GÜLESİM GELDİ VALLA:roflol:
Edhak eray buyumus masallah dil cikariyo bak bak
e ii yabancıya gitmemişim uf'um:roflol:Şenizselam ekim Kraliçeleri , Prens ve Prenseslerimiz nasıllar bakalım ...................
celenim sabah o bahsettiğin 1 misafir okuyucu bendim , topicten , konulardan kopmamak için arada girip okumaya çalışıyorum ama sohbetinize yetişemiyorum ki :) ne yazık ki yazmaya fırsat bulamıyorum .....................
Evde olanlar tadını çıkarsın , öyle bir koşturmaca oldu ki hayat , 24 saat yetmiyor inanın ............
Hepinizi özledim , muhabbetiniz bol olsun ,fırsat buldukca gelirim ............. öpüldünüz
iileşemediiimmm:çok üzgünüm:Celen gecmis olsun iyilesemedinmi daha ah canim beniim
össsllleeeeemm ben keremi izlemekten bakamadım len halıyaaaŞeniz ben onu yeriiimm dicem ama midem kötü bugunluk kalsıngeldi canm gece burdaydı ama bugün çarşıya gitcekti oğlana oyun halısı falan bakcam dediydi
teşekkür ederim canım ya a.s. bilmiyom her bebek mi böle yoksa sadece bizimki mi ama veledin dili hep dışarda durmadan dil çıkarıyo bize dalga mı geçiyo bizimle anlamadım gitti valla :
birazdan çıkıyorum doktora gitcez akşama gelirim
bebeciklere vede kendinize iyi bakın
günaydın kızlarr
celenim hala iyileşemedin mii yaa yazıık saa :bbo:
hee yasık banaa:teselli: kenafir gözl karı nazar değdirdi galibaÇok üzgünüm çoookkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?