dua et cemreye nazar etmemişşklava: güsel kısım nazarlardan uzakk olsuun
onu sürekli okudum ama kendimi unutmuşumkaydirigubbakcemile3
leyla seni rüyamda görmüştüm kız dünn söylemeyi unutmuşum..hayırdır inş.deyip oku :Saruboceq:
ikimizde hamileyiz benim çok güzel bir oğlum olduu sende hamileymişsin ama kimseye söylemiyormuşsun ve erkekmişşş kızz oğlun mı olcakk nee :jeyyar: hamilesinde bize söylemion muu yokssaa kaydirigubbakcemile3
muhahaaa bana derken muhahaaa:roflol:
canım daha önce dikkat etmemiştim senin zilliyle benim sıpa aynı gün doğmuş herhald 22 ekim:))
leyla seni rüyamda görmüştüm kız dünn söylemeyi unutmuşum..hayırdır inş.deyip oku :Saruboceq:
ikimizde hamileyiz benim çok güzel bir oğlum olduu sende hamileymişsin ama kimseye söylemiyormuşsun ve erkekmişşş kızz oğlun mı olcakk nee :jeyyar: hamilesinde bize söylemion muu yokssaa kaydirigubbakcemile3
hee kız çıkarmı çıkarr... kaydirigubbakcemile3
bu zamana kadar hamile gördüklerim gerçektende çıktıı...
ablamı 13 yıldan sonra görmüştüm gerçekten hamile kaldıı yengemi de görümüştüm amcamın kızınıda ..... bu konuda vukuatlıyımdır yanii kimi görsem çıkar :1shok: kendimi bi çok kez görmüşümdür ama biçok kez hamile kalmadım...benim için geçerli değil yanii...
leylaa senden şüpleneioom kaydirigubbakcemile3 geçen gecede gelmedin zaten :jeyyar: mercimeğii fırına verdiğinden süphelenioomm kaydirigubbakcemile3
ben geldim.çok sinirliyiiimmÇok üzgünüm çoook dün cıkarttığım için ve hala bişe yemekte zorlandığım iiçin ciddi bir süt sıkıntısına girdik.doymuo couk.gittim mama yaptım biberonuna.aaabbbbboooooww senmisin biberon vereeen:1shok: yıktı ortalığıııÇok üzgünüm çoook içmedi.döktüm bendeÇok üzgünüm çoook kocam olacak hödüğü aradım ööleden sonra izin al midem kötü die.yok çok işi varmış yok arabaylan gitmemiş nasıl gelcekmişÇok üzgünüm çoook allahım elden ayaktan düşrmesin:Saruboceq:
e ii yabancıya gitmemişim uf'um:roflol:Şeniz
iileşemediiimmm:çok üzgünüm:
össsllleeeeemm ben keremi izlemekten bakamadım len halıyaaaŞeniz ben onu yeriiimm dicem ama midem kötü bugunluk kalsın
len acaip deişmiş ya bu sıpaaŞeniz çoook tatlı olmuşşcokacimcoook
selam kızlar naptınız bakem sabah sabah gene formunuz yerinde bakıyorum sayfalar katlanmış.bende feyzayı banyo yaptıracağım sonra görüşürüz
Dbest ibolya kimselerbilmez waterlily meran hah dokulun bakiim
yok umduğum gibi cıkmadı baktım tadına ii olsaydı götürcektimcokacimcoook ama ı-ıh:dilcikar:Len mamayi niye dokuyon sen yeseydin ya mu haha ha acokacimcoook
celeen nasıl oldun bacuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?