2008 Ekim Anneleri

leyla seni rüyamda görmüştüm kız dünn söylemeyi unutmuşum..hayırdır inş.deyip oku :Saruboceq:
ikimizde hamileyiz benim çok güzel bir oğlum olduu sende hamileymişsin ama kimseye söylemiyormuşsun ve erkekmişşş kızz oğlun mı olcakk nee :jeyyar: hamilesinde bize söylemion muu yokssaa kaydirigubbakcemile3

muhahaaa bana derken muhahaaa:roflol:

ben kaçar kuaföre gider azcık dolaşır relax bi halde cicii kıss olar gelirim hihoyyyt öptümm sizi Şeniz

muhahaaa bana derken muhahaaa:roflol:

hee kız çıkarmı çıkarr... kaydirigubbakcemile3

bu zamana kadar hamile gördüklerim gerçektende çıktıı...
ablamı 13 yıldan sonra görmüştüm gerçekten hamile kaldıı yengemi de görümüştüm amcamın kızınıda ..... bu konuda vukuatlıyımdır yanii kimi görsem çıkar :1shok: kendimi bi çok kez görmüşümdür ama biçok kez hamile kalmadım...benim için geçerli değil yanii...

leylaa senden şüpleneioom kaydirigubbakcemile3 geçen gecede gelmedin zaten :jeyyar: mercimeğii fırına verdiğinden süphelenioomm kaydirigubbakcemile3

celen geçmiş olsun eşin eve gelirken mercan köşk alsın kaynat mide bulantısı ve kusmaya birebir nan limon kaynatmışsındır heralde bende kurban bayramında midemi üşütmüşüm 2 saatte bir kusuyordum o arada birde çocuğu emzirmek ölüm gibi geliyordu

canım daha önce dikkat etmemiştim senin zilliyle benim sıpa aynı gün doğmuş herhald 22 ekim:))

Evet bende 22 sinde dogum yaptim 18:30 felen civarinda galiba

Hayirdir ins annaam yok oyle bisey yoktur galiba yani daha regl olmadim ama hamile olmami gerektirecek bi durum olmadi midemde bulanmiyo ya harbiden simdi hamile kaldigimi dusundumde kabus gibi bi 2 hacer hayatta cekemem galiba allahim ben kendimi hazir hissedince verir ins

selam kızlar naptınız bakem sabah sabah gene formunuz yerinde bakıyorum sayfalar katlanmış.bende feyzayı banyo yaptıracağım sonra görüşürüz

Len agzindan yel alsin suss yok oyle bisey gecen gece hangi geceyi diyon hatirlamiyom amma mercimegi firina versek bile olmazki korunuyoz olum beni killandirma simdi gider bi test yaparim len aslinda sabsh dus aldim bu karin nasil gidecek diye bastiriyodum karnima sert bisey degdi elime bune len bebe mi yoksa dedim bi an yeni hamile kaldigim siralarda kizim sag tarafimda portakal kadar duruyodu her gece sevip uyuyodum oyle sandim bi an kesin ben ona yorumladim ruyani yoksa olamaz diye dusunuyom

üffff birazdan misafirim geliyomuş erayı da yeni uyutmutum keyif yapıcaktım gidiim de bi kek çırpıım
sonra görüşürüzzz

Len mamayi niye dokuyon sen yeseydin ya mu haha ha acokacimcoook

selam kızlar naptınız bakem sabah sabah gene formunuz yerinde bakıyorum sayfalar katlanmış.bende feyzayı banyo yaptıracağım sonra görüşürüz

Napalim canim sen ne yaptin feyzayi tek yikiyabiliyosun ne guzel ben daha hic tek yikamadim hep babannesi yikar bende su dokerim simdi cok haraketlendi filede zipliyo atiyo kendini hic yikayamam herhalde gerci hic denemedim

Hanginiz haliloo diye uye oldu ibolyadir kesin bide gelmis buraya hemen haliloo hosgeldin aylardir seni sayiklar dururuz len gel opacam seni mu haha ha ha hh ha len ne guldum yå ay allah iyiligini versin halil sen cok yasa

Len mamayi niye dokuyon sen yeseydin ya mu haha ha acokacimcoook
yok umduğum gibi cıkmadı baktım tadına ii olsaydı götürcektimcokacimcoook ama ı-ıh:dilcikar:
celeen nasıl oldun bacuumm

rezene yaptım kendime terkenm onu içiyorum.hem süt yapar.ben nane-limon ıhlamur adacayı i.çemiom:1no2: aksilik bugun cmreninde durası yok:mymeka:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, haliloo, terken+
puhahaaaaaaa:roflol:
kimsin lenÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…