ben geldimmmmmmmmsositososito
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, haliloo, terken+
puhahaaaaaaa:roflol:
kimsin lenÇok üzgünüm çoook
emiyo çpk şükür emmezse ayağımda sallıyom öyle veriyorum keyfi yerinde oluncada memeyi çıkarıyo etrafa yada televizyona bakıyo illa emmeyecek ya işte annelik zor napalım sen kompostomu vermiştin komposto bizim bile bağırsaklarımızı çalıştırıyoterken nettin len emiyo mu bebişin seniii.ben kandırıyom öle emiyo.yoksa basıyo cıngarı:roflol:
zati dün verdiğim kompostıyla yoğurt meleğimin karnını ağrıttı ve ishal yaptı.bidaha mıııı tübeee:roflol:
ya ben fisherprice aldım 79 ytleye düşmüş hemde çok yer kaplamıyoo jokerde indirimde
dbest kaç ytaleye aldın olim bunu.ben de almayı düşünüyorum da
dbestcim alıntı yapma dedin die bööle yazıyorumyerimseniben ya cok var sesli oyuncak.ama benmkisi sıkıntılı oto koltuğunda oturmuoÇok üzgünüm çoook illa yayılcak.şimdi yere minder attım kıpırdanıo bana bakıo aguluo ama birazdan skılıcak çünkü oyalanacağı oyuncak yok tepesinde.ya 120 olmus.bana ii geldi baya kullanır bunu.büyyünce evcilik falan oynarız avantajımız kız cocuğu olması.o bahsettiğin coraplara baktım kocaman gözüktü gözüme.demek sende işe yaradı ha.bende baakiim hafta sonudelikafadulden
resmini koy len:mymeka: bizde gittil bu hafta sonu jokere içerenköyde carfur var ya oraya.ama maşallah indirim falan yoktuÇok üzgünüm çoook
ben 139 a aldım ama 3 ay oluyo alalı şidi indirimde olabilüü
bence tiny love ın tekmele oynası güzel ama monkey island diye bi modeli daha var ona da bak istersen o da çok güzel...
celencim o patikler büyük değil yaaa hatta bizim cadının ayağına zor oluyo ellerine giydiriyom bazen a.s yeşil olanı ötüyo, turuncu olanı çıngıraklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?