2008 Ekim Anneleri

terken nettin len emiyo mu bebişin seniii.ben kandırıyom öle emiyo.yoksa basıyo cıngarı:roflol:

zati dün verdiğim kompostıyla yoğurt meleğimin karnını ağrıttı ve ishal yaptı.bidaha mıııı tübeee:roflol:

emiyo çpk şükür emmezse ayağımda sallıyom öyle veriyorum keyfi yerinde oluncada memeyi çıkarıyo etrafa yada televizyona bakıyo illa emmeyecek ya işte annelik zor napalım sen kompostomu vermiştin komposto bizim bile bağırsaklarımızı çalıştırıyo

celencim ben kızıma tiny love tekmele oyna aldım..
ama nacizane fikrimi söliiim illa oynaması için bişey alacaksan bu halının üzerinde asılı olan oyuncaklar tek de satılıyo, yine tiny love marka çok güzel sesli olanları var.. başka markalar da var.. 130 yetale bu halıya bayılacağına o oyuncaklardan 2-3 tane al, teki 10-14 yetale arasında değişiyo daha hesaplı olur..
araba koltuğun var ya ona as ben öyle yapıyom çünkkü benim cadı yatmayı sevmiyor..
bak bi de ayağına giydirilen çıngıraklı patiklerden alabilirsin onları da çok seviyo bazen eline takıyom deli oluyoooo hem yumuşacık ya kafasına çarpınca ağlamıyo..

Son düzenleme:
ya ben fisherprice aldım 79 ytleye düşmüş hemde çok yer kaplamıyoo jokerde indirimde

dbestcim alıntı yapma dedin die bööle yazıyorumyerimseniben ya cok var sesli oyuncak.ama benmkisi sıkıntılı oto koltuğunda oturmuoÇok üzgünüm çoook illa yayılcak.şimdi yere minder attım kıpırdanıo bana bakıo aguluo ama birazdan skılıcak çünkü oyalanacağı oyuncak yok tepesinde.ya 120 olmus.bana ii geldi baya kullanır bunu.büyyünce evcilik falan oynarız avantajımız kız cocuğu olması.o bahsettiğin coraplara baktım kocaman gözüktü gözüme.demek sende işe yaradı ha.bende baakiim hafta sonudelikafadulden

ya ben fisherprice aldım 79 ytleye düşmüş hemde çok yer kaplamıyoo jokerde indirimde

resmini koy len:mymeka: bizde gittil bu hafta sonu jokere içerenköyde carfur var ya oraya.ama maşallah indirim falan yoktuÇok üzgünüm çoook

dbest kaç ytaleye aldın olim bunu.ben de almayı düşünüyorum da

ben 139 a aldım ama 3 ay oluyo alalı şidi indirimde olabilüü
bence tiny love ın tekmele oynası güzel ama monkey island diye bi modeli daha var ona da bak istersen o da çok güzel...

celencim o patikler büyük değil yaaa hatta bizim cadının ayağına zor oluyo ellerine giydiriyom bazen a.s yeşil olanı ötüyo, turuncu olanı çıngıraklı..

amannnn:1rolleyes:kaynanacımla beni alt komşum çaya çağırdı.ben oraya gidiyorum.:sm_cool:çay içecikkk artıkın.haydiyin öptümm:icecream:

ewet şimdi 120 olmus.
o monkeyli olanada baktım.oda güzel bundanda ucuz 100 oda.ama onun ayak bölümünde ses yokyerimseniben

terkencim bizde baktık buna ama emin olamadım ben.bu diğerine göre cok dar.yarın bi gün yuvarlamaya baslayınca ötekinde daha rahat eder sanırsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…