2008 Ekim Anneleri

ben de sabahleyin o emziklerden sipariş verdim bi de aynı markanın biberonundan bi de hoppala..

hoppala için çok heyecanlıyım kızım deli olcak yaaa zıplamayı çok seviyiiiiiii :sm_cool: :dance: :dance:

ben de sabahleyin o emziklerden sipariş verdim bi de aynı markanın biberonundan bi de hoppala..

hoppala için çok heyecanlıyım kızım deli olcak yaaa zıplamayı çok seviyiiiiiii :sm_cool: :dance: :dance:

nerden buldun len emziğidelikafadulden aadresini msn ime atsana

kesin ibolyadıdelikafaduldendelikafaduldenrrr
sanmıyorum canım ibolya olduğunu...başka birisiii oo günahını almayın karunun :jeyyar:
evet canım bende ayrı ayrı oyuncaklar alcam....yerimseniben
amannnn:1rolleyes:kaynanacımla beni alt komşum çaya çağırdı.ben oraya gidiyorum.:sm_cool:çay içecikkk artıkın.haydiyin öptümm:icecream:
hadii gezenti git bakalım..afiyet olsuun :dance:

şimdiden güle güle kullanın canım hoppalanızı..bende doktorumuza sorayım önümüzdeki ay kontrolce :uhm: bende almak istiyorum...ay çokk seviyorum hoppalayıı da ben kendimi nasıl tutcam bilmiooom bende büyüğünüü isterimm bananeee yaaaa kaydirigubbakcemile3

dbest karusuu tarişe gittimm lenn manyakk şeyler var incir almaya gittim aldım ama incirlee bitmedii :jeyyar: beniim en çok sevdiğim fındükk ezmeside varmışş fiskobirliğin iri taneli şekerli manyaqq bişeee len cokacimcoook ondanda aldım baktım fıstıkta varmışş ondan daa derkeeenn senin yüzünden bu hafta iki kilo alırım olmm yaa al bu saa :mymeka:

selam kızlar benim kızı uyuttum bi bakayım dedim.bu ayağa takılan çıngırak neki.hay Allahım öyle bir yere denk geldiki kızım hiç bişey yok burda yaa

Ne ettunuz loooo

ben kuaföre gittim geldim alışveriş yaptımm gellldimm.... :dance:
sen nettün kızım sen yalnız evden dışarı çıkmıosun heeç CADIARZU hava güzel gidiormuş bugünlerde azcık kızını atıp arabasına dolaştır sende hava alırsın :teytey: ooff ya çok özledim caddeyii bee caddede tükkanı olan manyaqq bi arkadaşım var ona gitmeyii özledim :çok üzgünüm:

ayy hiç duymadım ben yaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ayy bu arada bakımlı karı ne yaptın kuaförde bakiim

kaşlarımını aldırdım yüzüme bakım yaptırdım saçımıda boyatcaktım ama karar veremedim rengine şimdilik erteledimm belki haftayaa yerimseniben değişik bişe olsun istiyorum ama karar veremioom yaw laelaelaelaelae

bu ne olm ya çarşıya giden gelmioo dün çıtır gitti gelemedi şakkıdı bugünde ibolya gittii ondan da ses yok sengözlerimebaksanab çarşıyıı toptan mıı aldıılar ne delüü karulaaaa -tatlicadiarzu-

Araba almadik daha bahar gelsinde alalim diye ertlediydik ama en kisa zamanda alalim bende ciklak istitom disari gecen bi markete gittim kolum koptu bee simdi bende useniyom disari cikmaya araba alinca durmam garii caaddeki hangi tukan arkadasinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…