[img=http://img16.imageshack.us/img16/8247/fotoraf0330xs4.th.jpg].....
ben de sabahleyin o emziklerden sipariş verdim bi de aynı markanın biberonundan bi de hoppala..
hoppala için çok heyecanlıyım kızım deli olcak yaaa zıplamayı çok seviyiiiiiii :sm_cool: :dance: :dance:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sanmıyorum canım ibolya olduğunu...başka birisiii oo günahını almayın karunun :jeyyar:kesin ibolyadıdelikafaduldendelikafaduldenrrr
evet canım bende ayrı ayrı oyuncaklar alcam....yerimsenibencelencim ben kızıma tiny love tekmele oyna aldım..
ama nacizane fikrimi söliiim illa oynaması için bişey alacaksan bu halının üzerinde asılı olan oyuncaklar tek de satılıyo, yine tiny love marka çok güzel sesli olanları var.. başka markalar da var.. 130 yetale bu halıya bayılacağına o oyuncaklardan 2-3 tane al, teki 10-14 yetale arasında değişiyo daha hesaplı olur..
araba koltuğun var ya ona as ben öyle yapıyom çünkkü benim cadı yatmayı sevmiyor..
bak bi de ayağına giydirilen çıngıraklı patiklerden alabilirsin onları da çok seviyo bazen eline takıyom deli oluyoooo hem yumuşacık ya kafasına çarpınca ağlamıyo..
hadii gezenti git bakalım..afiyet olsuun :dance:amannnn:1rolleyes:kaynanacımla beni alt komşum çaya çağırdı.ben oraya gidiyorum.:sm_cool:çay içecikkk artıkın.haydiyin öptümm:icecream:
şimdiden güle güle kullanın canım hoppalanızı..bende doktorumuza sorayım önümüzdeki ay kontrolce :uhm: bende almak istiyorum...ay çokk seviyorum hoppalayıı da ben kendimi nasıl tutcam bilmiooom bende büyüğünüü isterimm bananeee yaaaa kaydirigubbakcemile3ben de sabahleyin o emziklerden sipariş verdim bi de aynı markanın biberonundan bi de hoppala..
hoppala için çok heyecanlıyım kızım deli olcak yaaa zıplamayı çok seviyiiiiiii :sm_cool: :dance: :dance:
Ne ettunuz loooo
selam kızlar benim kızı uyuttum bi bakayım dedim.bu ayağa takılan çıngırak neki.hay Allahım öyle bir yere denk geldiki kızım hiç bişey yok burda yaa
patik canıım çıngıraklıı oluoo... hihoyyyt
ayy hiç duymadım ben yaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ayy bu arada bakımlı karı ne yaptın kuaförde bakiim
kaşlarımını aldırdım yüzüme bakım yaptırdımsaçımıda boyatcaktım ama karar veremedim rengine şimdilik erteledimm belki haftayaa yerimseniben değişik bişe olsun istiyorum ama karar veremioom yaw laelaelaelaelae
ben kuaföre gittim geldim alışveriş yaptımm gellldimm.... :dance:
sen nettün kızım sen yalnız evden dışarı çıkmıosun heeç CADIARZU hava güzel gidiormuş bugünlerde azcık kızını atıp arabasına dolaştır sende hava alırsın :teytey: ooff ya çok özledim caddeyii beecaddede tükkanı olan manyaqq bi arkadaşım var ona gitmeyii özledim :çok üzgünüm:
int.buldum çıngıraklı patik kızlar siz ne kadara aldınızz
güle güle kullan bacım
darısı sana canım ne diim kaydirigubbakcemile3
ufakta olsa bişey yapınca kendini ii hissedio insan :jeyyar: walla çok ii hissettim kendimii azcık lafladıkta ii olduuu hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?