2008 Ekim Anneleri

Araba almadik daha bahar gelsinde alalim diye ertlediydik ama en kisa zamanda alalim bende ciklak istitom disari gecen bi markete gittim kolum koptu bee simdi bende useniyom disari cikmaya araba alinca durmam garii caaddeki hangi tukan arkadasinin

alın canım yaa ertelemee her zaman lazıım al şimdideenn gamyoncuiremsu hem şimdi daha uygun olur falan dee herkes baharı bekler almak içinn pahalı olabilüü o zaman kocaman bi atkıyla sarabilirsin bebeği kendine yurtdışında öyle yapıoarlar bizdede çingeneler yaparlar ya en azından ağırlığının bir kısmını alır cimcimenin kucakta zor walla yerimseniben
arkadaşımın tükkanı aşiyan bilirsin belkii ahmt hızmamıda ona deldirtmiştim o kadar güvenir severim gendülerini :teytey: kayserinin tekdüzeliğinde sıra dişi birisidir sengözlerimebaksanab

halilo sendin dimi:mymeka:

yok kuşum ben değildim nie ben olayım kii nerden çıkardın merak ettim CADIARZU
dün biz burda dbestle yazışırken geldi haliloo :dilcikar:
öyle bişey aklıma yapmak aklıma gelmezz ama ip numarasından öğrebiliriz kim olduğunu :lepi:

Oh ne guzell bende varya bi hevesle rofle yaptirdim hamile kaldim sonra dip boyasi geldi boyatamidim yasak diye kafa iki renk dolandim oyle gecen gittim kestirdim cok uzadi bakamaz oldum bide dokuluyo sadaca uclari sari sari kaldi patlican moruna boyatiyim dedim haceri eve birakmistik aglar durmaz simdi onla gelelim dedik geri geldi daha gidecem

Hee biliyom asiyani bi kackere girmoistik benim gorumcem takilir oraya kuru kafali kolye ney alir di ama ama ahmeti bilemedim yani isim olarak bilmiyom ama gormusumdur

Hee biliyom asiyani bi kackere girmoistik benim gorumcem takilir oraya kuru kafali kolye ney alir di ama ama ahmeti bilemedim yani isim olarak bilmiyom ama gormusumdur

oranın sahibi şakkıdı bool dövmeli bol piercingli birisidir gendüleri görmüşsündür muhtemelen yerimseniben çook iii biridir :sm_cool:

Hallilo gene geldigine gore meran degil kesin ibolya bu ancak ondan beklenir bu

hayır canım bence ibolya değil ibolya olsa espri yapardı laf atardı bize gülüp eğlenirdik ama bu ibolya değill CADIARZU hem öğrencezz ip numarasından a.s çünkü kim olduğunu söylemedii şaka yapar gibi değill ayıpp edioo yanii klava:
dbestle ben aynı şeyi düşünüyoruz muhtemelende dbest nerdesiinn CADIARZU

adrianarda canım hoşgeldinn özlettin len kendinii Şeniz
nerlerdesin döndün mü evinee arda nasıll ventolin alıyormusunuz halaa sengözlerimebaksanab ne kadar çok soru sormuşum bea kaydirigubbakcemile3

misafirlerimi gönderdim geldim
üff ne kaynatmışınız haliloo da gelmiş bak çok şaşırdım biri üşenmemiş bi de halilo adıyla üye olmuş çok güldüm valla :roflol:
neyse uydurak bi yemek yapmam lazım şimdi yoksa kocişim aç kalıcak kıyamam ben ona:asigim:

Kim ozaman yav merak ettim benim aklima bitek ibolya geliyodu ee sen degilsin celen degil dbest degil nihal hic degil bende degilim zambak hastahanede edhak yeni geldi belkim halloyu bile bilmiyo buldum citirr

adrianarda canım hoşgeldinn özlettin len kendinii Şeniz
nerlerdesin döndün mü evinee arda nasıll ventolin alıyormusunuz halaa sengözlerimebaksanab ne kadar çok soru sormuşum bea kaydirigubbakcemile3

caniminici, hosbulduk.. evime donmedim.. subat sonu donucez. ama bizim geldigimizi duyan, ardayi gormeye geliyo. hep misafir.. giremedim nete.. arda cok iyi cok sukur. oksurugu kesildi. korkuma ventolini veriyom gunde bi defa. cuma doktora goturcem de artik keselim mi diye sorcam.. sen naapiyosun guzelim? bakim yapmissin gecen gun.. ohh sefan olsun. sac rengine karar verebildin mi?

nedir bu halilo geyigi yahu? okuyamadim butun gecmisi.. cok kaynatmisiniz..

şimdi biz bi ara fotoğraflarımızı falan koyuyorduk o sırada birisi geldi hll kısaltmasıyla bende halil gelmiş falan dedim...o hll de yazmadı buraya bişe...artık şimdi misafir olarak gelen biri olsa halil diorlar..gerçi ben haliloş diyorum çünkü buraya girip yazdıklarımızı tek tek okuyan bi erkek olmaz...olsa olsa halilooşş olur ondan kaydirigubbakcemile3 haliloş geldi haliloş gitti diyoruz aramızda şimdide birisi halilo olarak geldi buraya tek msj yazmış o da bu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bizde şimdi kızlarda kim bu dioruz...ibolya sandılar bende günahını almayın dedim ibolya olsa bizi güldürürdüü laf atardı dedim bu sefer sensin dediler bende ben değilim dedim aklımın ucundan geçmez böyle birşey
şimdi arıoz kim bu diye ama bulcaz :lepi:
kim bu halilo :1ninca:

halilo halilo destaneeeee :teytey: diye sarki soyleyesim geldi.. ibolya giriyo mu artik nete? bitmis mi tasinma isleri??

ooo uzunmuş sizin izin yaa ne güzel hihoyyyt
zararı olmaz canım arada bir ventolin vermenin ben 10 gün vermiştim sonra doktor gerek görmedi...cumadan sonra ventolin vermezsin muhtemelen iyileşmiştir artık tedbir amaçlı veriorsundur zaten... sengözlerimebaksanab
walla bende napım canım ya azcık dışarı çıktım saçımıda boyatayım dedim ama karar veremiorum...şöyle değişik bişe yapayım diorum mesela hepsini platin sarısı boyatayım diorum aceba çok mu yıpranır bide sürekli dip boyası ister o aceba zor olur mu bana...saçlarım koyu kahve çünküü...röfle gölge fln sevmiyorum ben...kararsız kaldım yaw laelaelaelaelae

halilo halilo destaneeeee :teytey: diye sarki soyleyesim geldi.. ibolya giriyo mu artik nete? bitmis mi tasinma isleri??

hee celende söyler o şarkıyıı kaydirigubbakcemile3
ibolyanın taşınma işleri bitti internetide bağlandıı gelioo :teytey: bugün çarşıya gitcekti oyun halısı bakmak için a.s

platin sarisi cok guzel ama dip boyasi istiyo dedigin gibi. dip boyasini da gec makyaj istiyo devamli yoksa cok soluk benizli duruyo insan. sogan kabugu cok severim ben. tenine giderse bi dusun derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…