Araba almadik daha bahar gelsinde alalim diye ertlediydik ama en kisa zamanda alalim bende ciklak istitom disari gecen bi markete gittim kolum koptu bee simdi bende useniyom disari cikmaya araba alinca durmam garii caaddeki hangi tukan arkadasinin
halilo sendin dimi:mymeka:
kaşlarımını aldırdım yüzüme bakım yaptırdımsaçımıda boyatcaktım ama karar veremedim rengine şimdilik erteledimm belki haftayaa yerimseniben değişik bişe olsun istiyorum ama karar veremioom yaw laelaelaelaelae
alın canım yaa ertelemee her zaman lazıım al şimdideenn gamyoncuiremsu hem şimdi daha uygun olur falan dee herkes baharı bekler almak içinn pahalı olabilüü o zamankocaman bi atkıyla sarabilirsin bebeği kendine yurtdışında öyle yapıoarlar bizdede çingeneler yaparlar ya en azından ağırlığının bir kısmını alır cimcimenin kucakta zor walla yerimseniben
arkadaşımın tükkanı aşiyan bilirsin belkii ahmt hızmamıda ona deldirtmiştim o kadar güvenir severim gendülerini :teytey: kayserinin tekdüzeliğinde sıra dişi birisidir sengözlerimebaksanab
Hee biliyom asiyani bi kackere girmoistik benim gorumcem takilir oraya kuru kafali kolye ney alir di ama ama ahmeti bilemedim yani isim olarak bilmiyom ama gormusumdur
Hallilo gene geldigine gore meran degil kesin ibolya bu ancak ondan beklenir bu
hayır canım bence ibolya değil ibolya olsa espri yapardı laf atardı bize gülüp eğlenirdik ama bu ibolya değill CADIARZU hem öğrencezz ip numarasından a.s çünkü kim olduğunu söylemedii şaka yapar gibi değill ayıpp edioo yaniiklava:
dbestle ben aynı şeyi düşünüyoruz muhtemelende dbest nerdesiinn CADIARZU
adrianarda canım hoşgeldinn özlettin len kendinii Şeniz
nerlerdesin döndün mü evinee arda nasıll ventolin alıyormusunuz halaa sengözlerimebaksanab ne kadar çok soru sormuşum bea kaydirigubbakcemile3
nedir bu halilo geyigi yahu? okuyamadim butun gecmisi.. cok kaynatmisiniz..
şimdi biz bi ara fotoğraflarımızı falan koyuyorduk o sırada birisi geldi hll kısaltmasıyla bende halil gelmiş falan dedim...o hll de yazmadı buraya bişe...artık şimdi misafir olarak gelen biri olsa halil diorlar..gerçi ben haliloş diyorum çünkü buraya girip yazdıklarımızı tek tek okuyan bi erkek olmaz...olsa olsa halilooşş olur ondan kaydirigubbakcemile3 haliloş geldi haliloş gitti diyoruz aramızda şimdide birisi halilo olarak geldi buraya tek msj yazmış o da bu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bizde şimdi kızlarda kim bu dioruz...ibolya sandılar bende günahını almayın dedim ibolya olsa bizi güldürürdüü laf atardı dedim bu sefer sensin dediler bende ben değilim dedim aklımın ucundan geçmez böyle birşey
şimdi arıoz kim bu diye ama bulcaz :lepi:
kim bu halilo :1ninca:
caniminici, hosbulduk.. evime donmedim.. subat sonu donucez. ama bizim geldigimizi duyan, ardayi gormeye geliyo. hep misafir.. giremedim nete.. arda cok iyi cok sukur. oksurugu kesildi. korkuma ventolini veriyom gunde bi defa. cuma doktora goturcem de artik keselim mi diye sorcam.. sen naapiyosun guzelim? bakim yapmissin gecen gun.. ohh sefan olsun. sac rengine karar verebildin mi?
halilo halilo destaneeeee :teytey: diye sarki soyleyesim geldi.. ibolya giriyo mu artik nete? bitmis mi tasinma isleri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?