Citir olabilir bugun hic gelmedi zaten
platin sarisi cok guzel ama dip boyasi istiyo dedigin gibi. dip boyasini da gec makyaj istiyo devamli yoksa cok soluk benizli duruyo insan. sogan kabugu cok severim ben. tenine giderse bi dusun derim ben.
hiiç denemediğim iiçin aceba denesem mi diorum CADIARZU
soğan kabuğu bilmiyorum nasıl olur...rengi hemen açılıpp iyice turuncu oluyoo o yüzden biraz korkutuyo beni...
ben sarı röfle,kırmızıı balyaj ve kızıl gölge yaptırmıştım şimdi kahve kendi saç rengime boyattım...en çok kırmızı balyajı sevmişlerdi biraz sıradışıydı ama kırmızı tonları yakışıo..kızıl pek sevmiyorum hemen akıyo çünküü...bugünde bu kararsızla boyatamadım iştee kaydirigubbakcemile3
istersen dene platin sarisini. en seviyorum walla cok. bi de resmini gonder boyatinca merak ederim simdi ben. ben de bugune kadar hep sari balyaj kullandim. ama kendi sacimin ustune. dugunde dogal olsun diye uzatiim kendi sacimi. simdi boya yok. onun icin de biraz kullaniyim diyorum kendi sacimi. degisiklik yapmak da istiyorum ama. almanyada cok sık kuafore gidemiyorum. iyi bitane bulamadim daha. boyle surekli dip boya yaptirmam gereken renklere boyatmaya cesaret edemiyorum o yuzden.
ben geldim ama çok iyi değilkim aslında doktor iyi dedi ama kilo almamış 6 kilo kuzum ve 60 cm ben daha tontiş bekliyordum kan damlası verdi deviti hergün aynı saate ver dedi bide ayaklarının üstüne bastırabilirsin çok uzun süre olmamak şartıyla dedi
leyla senin kocan bebe giyim işi yapıyordu değil mi sen bilirsin neler giydiriyon şu aralar bi de neleri tavsiye edersin
yavrum sağlık olsuun doktor iyi demiş ya a.s hem geçen ay ne kadardı kii nerden biliosun kilo almadığını benneyaptımki
ben geldim ama çok iyi değilkim aslında doktor iyi dedi ama kilo almamış 6 kilo kuzum ve 60 cm ben daha tontiş bekliyordum kan damlası verdi deviti hergün aynı saate ver dedi bide ayaklarının üstüne bastırabilirsin çok uzun süre olmamak şartıyla dedi
geçen ay elektronik tartıda ben tartmıştım doktora götürmemiştim 5800 falandı amaaan bilmiyom işte sağlıklı şükür öbür ayda kilo almazsa mamaya başlarım artık şimdi bişey verme dedi doktorumuz
geçen ay elektronik tartıda ben tartmıştım doktora götürmemiştim 5800 falandı amaaan bilmiyom işte sağlıklı şükür öbür ayda kilo almazsa mamaya başlarım artık şimdi bişey verme dedi doktorumuz
Zambakk bugun halliloo geldi sen biliyon muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?