2008 Ekim Anneleri

selam kızlar bebişlere bu aralar yeni aldığınız kıyafetler falan var mı? önümüzdeki yılın alışverişini yapmayı düşünüyorum. var mı alıp sattığınız bişeyler?

Citir olabilir bugun hic gelmedi zaten

yavrum sen haliloo olsan nie halilo olursun ya da ben olsam espri olsun die demii sengözlerimebaksanab bu espride yapmadıı şimdiye kadar naniknanik ben tahmin ediyorum ama yazmıcam(bundan sonrada espri yapabilüü ) ip numarasını sorgulatırız kim olduğunu söylesin yada ...... kötükedihüso

platin sarisi cok guzel ama dip boyasi istiyo dedigin gibi. dip boyasini da gec makyaj istiyo devamli yoksa cok soluk benizli duruyo insan. sogan kabugu cok severim ben. tenine giderse bi dusun derim ben.

hiiç denemediğim iiçin aceba denesem mi diorum CADIARZU
soğan kabuğu bilmiyorum nasıl olur...rengi hemen açılıpp iyice turuncu oluyoo o yüzden biraz korkutuyo beni...
ben sarı röfle,kırmızıı balyaj ve kızıl gölge yaptırmıştım şimdi kahve kendi saç rengime boyattım...en çok kırmızı balyajı sevmişlerdi biraz sıradışıydı ama kırmızı tonları yakışıo..kızıl pek sevmiyorum hemen akıyo çünküü...bugünde bu kararsızla boyatamadım iştee kaydirigubbakcemile3

istersen dene platin sarisini. en seviyorum walla cok. bi de resmini gonder boyatinca merak ederim simdi ben. ben de bugune kadar hep sari balyaj kullandim. ama kendi sacimin ustune. dugunde dogal olsun diye uzatiim kendi sacimi. simdi boya yok. onun icin de biraz kullaniyim diyorum kendi sacimi. degisiklik yapmak da istiyorum ama. almanyada cok sık kuafore gidemiyorum. iyi bitane bulamadim daha. boyle surekli dip boya yaptirmam gereken renklere boyatmaya cesaret edemiyorum o yuzden.

bi karar vereyim boyatayım fotoğrafımı gönderirim len kaydirigubbakcemile5 ekimde gelcen demiii burda boyatırızz birliktee kaydirigubbakcemile3 canım gelince ardayıda getircen miii :dance:

ben geldim ama çok iyi değilkim aslında doktor iyi dedi ama kilo almamış 6 kilo kuzum ve 60 cm ben daha tontiş bekliyordum kan damlası verdi deviti hergün aynı saate ver dedi bide ayaklarının üstüne bastırabilirsin çok uzun süre olmamak şartıyla dedi

yavrum sağlık olsuun doktor iyi demiş ya a.s hem geçen ay ne kadardı kii nerden biliosun kilo almadığını benneyaptımki

kuzuma kavanoz mamasından aldım bi tane deneyecem bide dün iyi geceler çayı almıştım ne zaman verecem ben bu çayı yatmadan ne kadar önce

leyla senin kocan bebe giyim işi yapıyordu değil mi sen bilirsin neler giydiriyon şu aralar bi de neleri tavsiye edersin

Canim ben genelde evde su 3iplik kalin ici pamuklu takimlar oluyo ondan giydiriyorum hep penyeler ince oluyo yelek giyrimek felen gerekiyo ozamanda terliyo bu ici pamuklilar rahat tek onu giydiriyom usumuyo

yavrum sağlık olsuun doktor iyi demiş ya a.s hem geçen ay ne kadardı kii nerden biliosun kilo almadığını benneyaptımki

geçen ay elektronik tartıda ben tartmıştım doktora götürmemiştim 5800 falandı amaaan bilmiyom işte sağlıklı şükür öbür ayda kilo almazsa mamaya başlarım artık şimdi bişey verme dedi doktorumuz

Canim bence guzel boyu kilosu endise etme yavv sen bu koloya uzulursen terken kahrolur duymasin hem meranin dedigi gibi gecen ayki kilosunu bilmiyon ki bende bu ay kasin 1 bucuk kilo almistir dedim agirlasti dedim ama 700 gr almis uzulme sen emzirmene bak

Deviti hergun ayni saatte ver demisya yav ben hep unutuyom cok duzensiz veriyom bi kac kerede unuttum zaten bize eczaci gunde bi defa bi damla demisti hep bi damla vermistim sonra dr hayir 3 damla dedi 3 e basladik yani bizde durum vahim

canım bundan sonra daha az kilo alcaklar zaten güsel kilosu da üzülme ek gıdaya geçince toparlar biraz daha ek bişeyler vermeye başla dedi mi dr?

şimdi yine aynı elektronik tartıda ne kadar gelio yine onda tartsaydın en kadar olduğunu anlardın CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…