2008 Ekim Anneleri

merancim insallah bi terslik olmazsa bi hafta hepberaber gelelim diyorum. ardayla alex attil yaparken ben de seminerlere girip cikarim. aksamlari da bulusuruz :)

Deviti hergun ayni saatte ver demisya yav ben hep unutuyom cok duzensiz veriyom bi kac kerede unuttum zaten bize eczaci gunde bi defa bi damla demisti hep bi damla vermistim sonra dr hayir 3 damla dedi 3 e basladik yani bizde durum vahim

bende düzensiz veriyom unutuyom dedim o yüzden öyle olmaz düzenli ver dedi mutlaka ver kesinlikle unutma dedi

Zambakk bugun halliloo geldi sen biliyon muu

gördüm canım geçmişi okudum bence ya ibolya ya da bu haliloş muhabbeti ni okuyan biridir

canım bundan sonra daha az kilo alcaklar zaten güsel kilosu da üzülme ek gıdaya geçince toparlar biraz daha ek bişeyler vermeye başla dedi mi dr?
ek gıdaya başlama dedi bağışıklık sisteminin gelişmesine engel olur dedi

şimdi yine aynı elektronik tartıda ne kadar gelio yine onda tartsaydın en kadar olduğunu anlardın CADIARZU

tarttım canım 6200 geldi

bu arda çoklu alıntı yaptım farketiniz mi zafer benim :lepi:

aferm sende yaptın
artık su devıte dıkkat ediyim yaaa
bencede ibolya dıyom meran degil dıyo ruh halı seytani dikkat ettınız mı bekar hemide

kızlar merhaba... saç boyamaktan bahsetmişsiniz ben de düşünüyorum ama netten okuduğum kadarıyla emziren annelerin saç boyatması sakıncalı olur diye bi şey okudum. bilgisi olan var mı..

bir de kızıma bir kaç gün azar azar elma suyu vermiştim ve tabiki önlük taktım önlükteki o lekeler çıkmamaış dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum. var mı önerisi bilgisi olan..

15 lira dısarda nette ne kadar
nettede 14 -15 falan tabi kargo bedelide var.
hee aşiyanı bende biliyorum.bikaç kerede girdim güzel şeyler var
selam kızlar bebişlere bu aralar yeni aldığınız kıyafetler falan var mı? önümüzdeki yılın alışverişini yapmayı düşünüyorum. var mı alıp sattığınız bişeyler?
yok anacım bizim hediyelikler bitmedi daha.arada bakıyorum yeni şeyler çıkartıyorum
e kız bebeklerimiz aynı kilo benimde 6 kilo ama boyu 65cm.oyüzden benim kız cılız.sende ne üzülüyorsun gayet ii maaşallah tosur tosur

aynı sorun bendede var elma suyu çıkmadı ne ağız bezinden nede önlüğünden.hacı şakir le rinsoyu karıştırıp yıkıyorum.bu kan damlasıda çıkmıyor haa yeni yeni kullanmaya başlayacaksınız hepiniz.bide ağzına damlatınca oyun yapıyor püskürtüyor heryer kırmızı noktacık oluyorkaydirigubbakcemile3

heee biliyom o fiskobirliğin fındık ezmesini ama o da çok şekerli beee beni bayıyo ama kociş çok seviyo onu..

incir datlunu yaptın mı kızzzz nasıl olduuuu delikafadulden

nettin len kuafördekaydirigubbakcemile.ben saldım bayıra mevlam kayıra valla:lepi:

bi karar vereyim boyatayım fotoğrafımı gönderirim len kaydirigubbakcemile5 ekimde gelcen demiii burda boyatırızz birliktee kaydirigubbakcemile3 canım gelince ardayıda getircen miii :dance:

ben varken göstert resmini yoksa yolarım haakötükedihüso

oyyy maşallah feyzayaaaa
çok tatlı yaaa tulumu da pek güzelmiş güle güle giysinnnn

güle güle kullan canım çok güzellerrr..
saolasın bacım daha güzeli senin olsun diyeceğimde zaten daha güzeli vardır sende heeyerimsenibenpırlantalar falan :lepi:
oyyy maşallah feyzayaaaa
çok tatlı yaaa tulumu da pek güzelmiş güle güle giysinnnn

teşekkür ederiz canım.düştüğünde ambulansla erzuruma gittiğimizde bir bebek mağazasından almıştım.düşmesi işe yaradı yani Allah bidaha göstermesinde:Saruboceq:.burda böyle şeyleri asla bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…