hakket bu halillo kim ki hadi tahmin edelim içimizden biri mi
ben simdi yemek hazirliklarina giriscem. aksam gelmeye calisirim. yaprak dokumu de var. cadi ferhuınde yapcak yine yapacagini..
Deviti hergun ayni saatte ver demisya yav ben hep unutuyom cok duzensiz veriyom bi kac kerede unuttum zaten bize eczaci gunde bi defa bi damla demisti hep bi damla vermistim sonra dr hayir 3 damla dedi 3 e basladik yani bizde durum vahim
Zambakk bugun halliloo geldi sen biliyon muu
ek gıdaya başlama dedi bağışıklık sisteminin gelişmesine engel olur dedicanım bundan sonra daha az kilo alcaklar zaten güsel kilosu da üzülme ek gıdaya geçince toparlar biraz daha ek bişeyler vermeye başla dedi mi dr?
şimdi yine aynı elektronik tartıda ne kadar gelio yine onda tartsaydın en kadar olduğunu anlardın CADIARZU
bende düzensiz veriyom unutuyom dedim o yüzden öyle olmaz düzenli ver dedi mutlaka ver kesinlikle unutma dedi
gördüm canım geçmişi okudum bence ya ibolya ya da bu haliloş muhabbeti ni okuyan biridir
ek gıdaya başlama dedi bağışıklık sisteminin gelişmesine engel olur dedi
tarttım canım 6200 geldi
bu arda çoklu alıntı yaptım farketiniz mi zafer benim :lepi:
nettede 14 -15 falan tabi kargo bedelide var.15 lira dısarda nette ne kadar
hee aşiyanı bende biliyorum.bikaç kerede girdim güzel şeyler varalın canım yaa ertelemee her zaman lazıım al şimdideenn gamyoncuiremsu hem şimdi daha uygun olur falan dee herkes baharı bekler almak içinn pahalı olabilüü o zamankocaman bi atkıyla sarabilirsin bebeği kendine yurtdışında öyle yapıoarlar bizdede çingeneler yaparlar ya en azından ağırlığının bir kısmını alır cimcimenin kucakta zor walla yerimseniben
arkadaşımın tükkanı aşiyan bilirsin belkii ahmt hızmamıda ona deldirtmiştim o kadar güvenir severim gendülerini :teytey: kayserinin tekdüzeliğinde sıra dişi birisidir sengözlerimebaksanab
yok anacım bizim hediyelikler bitmedi daha.arada bakıyorum yeni şeyler çıkartıyorumselam kızlar bebişlere bu aralar yeni aldığınız kıyafetler falan var mı? önümüzdeki yılın alışverişini yapmayı düşünüyorum. var mı alıp sattığınız bişeyler?
e kız bebeklerimiz aynı kilo benimde 6 kilo ama boyu 65cm.oyüzden benim kız cılız.sende ne üzülüyorsun gayet ii maaşallah tosur tosurben geldim ama çok iyi değilkim aslında doktor iyi dedi ama kilo almamış 6 kilo kuzum ve 60 cm ben daha tontiş bekliyordum kan damlası verdi deviti hergün aynı saate ver dedi bide ayaklarının üstüne bastırabilirsin çok uzun süre olmamak şartıyla dedi
kızlar merhaba... saç boyamaktan bahsetmişsiniz ben de düşünüyorum ama netten okuduğum kadarıyla emziren annelerin saç boyatması sakıncalı olur diye bi şey okudum. bilgisi olan var mı..
bir de kızıma bir kaç gün azar azar elma suyu vermiştim ve tabiki önlük taktım önlükteki o lekeler çıkmamaış dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum. var mı önerisi bilgisi olan..
sanmıyorum canım ibolya olduğunu...başka birisiii oo günahını almayın karunun :jeyyar:
evet canım bende ayrı ayrı oyuncaklar alcam....yerimseniben
hadii gezenti git bakalım..afiyet olsuun :dance:
şimdiden güle güle kullanın canım hoppalanızı..bende doktorumuza sorayım önümüzdeki ay kontrolce :uhm: bende almak istiyorum...ay çokk seviyorum hoppalayıı da ben kendimi nasıl tutcam bilmiooom bende büyüğünüü isterimm bananeee yaaaa kaydirigubbakcemile3
dbest karusuu tarişe gittimm lenn manyakk şeyler var incir almaya gittim aldım ama incirlee bitmedii :jeyyar: beniim en çok sevdiğim fındükk ezmeside varmışş fiskobirliğin iri taneli şekerli manyaqq bişeee len cokacimcoook ondanda aldım baktım fıstıkta varmışş ondan daa derkeeenn senin yüzünden bu hafta iki kilo alırım olmm yaa al bu saa :mymeka:
ben kuaföre gittim geldim alışveriş yaptımm gellldimm.... :dance:
sen nettün kızım sen yalnız evden dışarı çıkmıosun heeç CADIARZU hava güzel gidiormuş bugünlerde azcık kızını atıp arabasına dolaştır sende hava alırsın :teytey: ooff ya çok özledim caddeyii beecaddede tükkanı olan manyaqq bi arkadaşım var ona gitmeyii özledim :çok üzgünüm:
bi karar vereyim boyatayım fotoğrafımı gönderirim len kaydirigubbakcemile5 ekimde gelcen demiii burda boyatırızz birliktee kaydirigubbakcemile3 canım gelince ardayıda getircen miii :dance:
işte kocamın aldığı zümrüt takım
saolasın bacım daha güzeli senin olsun diyeceğimde zaten daha güzeli vardır sende heeyerimsenibenpırlantalar falan :lepi:güle güle kullan canım çok güzellerrr..
oyyy maşallah feyzayaaaa
çok tatlı yaaa tulumu da pek güzelmiş güle güle giysinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?