saolasın bacım daha güzeli senin olsun diyeceğimde zaten daha güzeli vardır sende heeyerimsenibenpırlantalar falan :lepi:
teşekkür ederiz canım.düştüğünde ambulansla erzuruma gittiğimizde bir bebek mağazasından almıştım.düşmesi işe yaradı yani Allah bidaha göstermesinde:Saruboceq:.burda böyle şeyleri asla bulamıyorum
Yaprak dokumune bakiyomm ya su nejla cok guzel cok begeniyorum hamileykene hep baktim lki kizim ona benzesin diye
öğretmen evinin karşısında küçük bir bebek mağazasından aldım.adını hatırlamıyorum canım.ama fişi duruyor özelden atarım.25 ti sanırımcanım baby house dan mı aldın yada nerden kaça aldın bende alıcam çok beğendim
teşekkür ederim canım daha iyileri sana olsunkocişim bizi gezmeye çıkardı güyaa arabadan burnumuzu çıkarmadık fındık kadar arabanın içinde nefes darlığı geçirdim hava alamadık ay havada ne güzel burda ya tam gezmelik harika çok özledim kendi kendime otobüse atlayıp gezmeyi ya nihalcim hediyeni güle güle kullan canım bizimki daha bilekliğimi alamadı
saolasın bacım daha güzeli senin olsun diyeceğimde zaten daha güzeli vardır sende heeyerimsenibenpırlantalar falan :lepi:
teşekkür ederiz canım.düştüğünde ambulansla erzuruma gittiğimizde bir bebek mağazasından almıştım.düşmesi işe yaradı yani Allah bidaha göstermesinde:Saruboceq:.burda böyle şeyleri asla bulamıyorum
Yaprak dokumune bakiyomm ya su nejla cok guzel cok begeniyorum hamileykene hep baktim lki kizim ona benzesin diye
amaaaaaaaan nejla da kimmiş be bizim prenseslerin eline su dökemez
kız celen ne ettin sipariş verdin miii
benimki henüz kargoya verilmemişşş yaaaaklava: ben bugün kargoya verilir yarın elime geçer diyodummm
heeeyyy herkes dökülüyor yavaş yavaşş
haftaya süpeeeeeeeeeeerrrrrrrr (yaprak dökümü)
mrb sonunda gelebildim...oğluma oyun halısıı yaptıkk babası ve ablasının yardımıyla çok eğlenceli olduu.... :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?