2008 Ekim Anneleri

canım baby house dan mı aldın yada nerden kaça aldın bende alıcam çok beğendim

Yaprak dokumune bakiyomm ya su nejla cok guzel cok begeniyorum hamileykene hep baktim lki kizim ona benzesin diye

kocişim bizi gezmeye çıkardı güyaa arabadan burnumuzu çıkarmadık fındık kadar arabanın içinde nefes darlığı geçirdim hava alamadık ay havada ne güzel burda ya tam gezmelik harika çok özledim kendi kendime otobüse atlayıp gezmeyi ya nihalcim hediyeni güle güle kullan canım bizimki daha bilekliğimi alamadı

canım baby house dan mı aldın yada nerden kaça aldın bende alıcam çok beğendim
öğretmen evinin karşısında küçük bir bebek mağazasından aldım.adını hatırlamıyorum canım.ama fişi duruyor özelden atarım.25 ti sanırım
teşekkür ederim canım daha iyileri sana olsun

yok kızzz ne pırlantası.. biz varsa yoksa eylül hanıma harcıyoz paraları kaydirigubbakcemile3 zaten takı kullanmayı da sevmem pek.. benim kociş de anlamıyo takıdan.. ama pırlanta olsa fena olmazdı haaa :jeyyar: naniknanik

Yaprak dokumune bakiyomm ya su nejla cok guzel cok begeniyorum hamileykene hep baktim lki kizim ona benzesin diye

kızz senin hacer babasına benziyo aynıııı
beni cadı da aynı babasıııı
eşim dalga geçiyo bu çocuk niye sana benzemiyo diye.. kaydirigubbakcemile3

amaaaaaaaan nejla da kimmiş be bizim prenseslerin eline su dökemez

:lepi:

kız celen ne ettin sipariş verdin miii
benimki henüz kargoya verilmemişşş yaaaa klava: ben bugün kargoya verilir yarın elime geçer diyodummm

kıslar ben çıkıyorum oğlanı yıkayacasgamyoncuiremsusize donsuz gecelerrlülülülülülülülülülülülü

mrb sonunda gelebildim...oğluma oyun halısıı yaptıkk babası ve ablasının yardımıyla çok eğlenceli olduu.... :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…