2008 Ekim Anneleri

merancim insallah bi terslik olmazsa bi hafta hepberaber gelelim diyorum. ardayla alex attil yaparken ben de seminerlere girip cikarim. aksamlari da bulusuruz :)
evet ya çok güzel olur wallahii...umarım denk gelir bende burda oluruum...çok isterimm kafalarda tutuoo zaten hem oğlanları güreştircezz
heee biliyom o fiskobirliğin fındık ezmesini ama o da çok şekerli beee beni bayıyo ama kociş çok seviyo onu..

incir datlunu yaptın mı kızzzz nasıl olduuuu delikafadulden
yok kuzum incirler süperdi yedikk cokacimcoook yarın yine incir alcemm kaydirigubbakcemile3
nasıl yaptın:uhm: fotosunu koysana

tmm koyayım belki pek güzel olmamıştır ama biz çok eğlendik yaparken tamerde oynuyoo hatta nisandaa hihoyyyt
kızımın kullanmadığı oyuncaklarını çıkardım temizledim birde kullanmadığımız kızımdan kalan bellonadan almıştık uyku seti onun yorganını falan katladık bu denizde kullanılan sosisler varya makarnada denioo onu kaplayıp üzerine diktik..ben dikişten anlamam ama uydurduk iştee kaydirigubbakcemile2 duu koyayım fotunu..

Son düzenleme:
kızzz merannnn sende ne marifetler varmış :hooray:

bence çok güzel olmuş kızlarrrr yapabilirseniz siz de yapınn valla çok hoşşşş

Meran ben yapmak istesem bu havuzda seettirilen kavcuk mu ne onu nerden bulabilirim veya onun yerine altarnatif ne olabilir

Meran ben yapmak istesem bu havuzda seettirilen kavcuk mu ne onu nerden bulabilirim veya onun yerine altarnatif ne olabilir

yok yavrum plastik tesisat su borusu süper olurrmuş eşim öyle dioo...kullanmadığın yorganın yok mu onu ikiye katlarsın yada battaniyee cicili kaplarsın...oyuncaklarıda diktin mii tamam...müzikli bi kelebek vardı onu koyduk bi önünee daha bissürü oyuncak konulabilir :lepi:

meran çok güzel yapmışsınız eline sağlık.bende kasım annesiyim OFt de gördüm yazıyı da geldim bakmaya.maşallah pek beceriklisiniz.
Ama resimler küçük çıkmış.keşke vakit olsada bende yapsam.
hortum da iyi fikir cidden

kızlar ben erken doğum yaptığım için ağustos annelerine de takılıodum ya site yönetimiyle ters düşmüşler konular silindiği için falan hemen hemen hepsi yasaklanmış kk ya giremiolar onlarda başka bi site kurmuşlar birinin eşi yapmış sanırım ay dedikodu gibi oldu ama baktım biraz baya güsel bi site olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…