2008 Ekim Anneleri

fotoğrafların üzerine tıklasaydın büyürdü...walla heeç becerüklü değülümdür düğme bile dikemem kaydirigubbakcemile3 1 saat sürmedi yapmamızz yaw ne zamanınızı alcek kii :lepi:

meran ellerine sağlık valla harika olmuş oyun halısı tamerin....güsel güsel oynasın paşagamyoncuiremsu

sğl canım eğlencelik yaptık işte biz çok eğlendik walla yaparken 10 kere iğne batmıştır elimee anlamam dikişten fln kaydirigubbakcemile3 parasıında değilim ama evde o kadar çok oyuncak vardıı nisandan hepsi bir kutudaydıı aa buda olur şuda olur derken yaptııkk... :lepi:

İnşallah gaza gelir denerim diyeyim o zaman merancım :))
Benim kızda böyle oyuncaklı şeylere bayılıyor.
Ana kucağındaki yatağındaki oyuncakları çok seviyor.böyle bi halısı olsA yatsa oynasa süper olur

walla yaptığımız şeyde en ufak beceri gerektiren bişe yokk abartma yapabilirsiin canııım hihoyyyt benim elimde bütün malzeme vardı evet ondan da kolaylık olduu fisfisfis hepsini almak için uğraşsan yine 1 saat sürmez hemde bebeğine bişey yapmanın zevki bambaşkaa yaw :asigim:

anam kimse kalmamış gene.bizde kocacımla lostu izledik gerildim valla.ben çok korkağımdır hemen etkilenirim.biraz kafam dağılmasın diye baktım ama bu gün sohbet olmamaış burda

Neyse kimse yok ben kacar annem gelecek birazdan hos yine giririm ama soimdi su evi felan toplayim kahvalti yapiyim daha plates de yapacam doncem size varya su platesi yapiyom bir yoruluyom boyle o bittikten sonra gelip oturup bi kahvalti yapiyom ne ise yariyo yaptigim spor anlamiyom yakiyom aninda geri aliyom neyse simdilik bogazimizdan kisamayiz enikler ac kalir yoksa zaten sut kesilmeye bahane ariyo

günaydın:çok üzgünüm:migrenm gecmedi daha.sabah kocama dedimki kötüyüm gitme.biraz durdu suratıma baktı.dedim sen bilirsin.kalktı hazırlandı gittisenağlama cok üzgün vede sıkıntılıyımsenağlama

Ah canim benim bu herifler bu kadar hoduk olmak zorundami

üzülme kuzum ya üzüldükçe daha kötü oluyı geçen benide çok üzdü kocam o gün süütüm azalmış çok şükür 2 gündür normale döndü

ya ben gece ibolyayı rüyamda gördüm bize yatıya gelmiş yalnız 1 değil 2 çocuğu var yusuf eymende var hani hep böcük böcük diyo ya ayağa falan kalkmaya çalışıyo sonra hepimiz anneler çocuklar cümbür cemaat aynı yatakta yatmaya çalışıyos ne saçma rüyaymış be dün gece 4e kadar uyuyamadım sabah 4ten sonrada bu salak rüyayı gördüm

Bende meranin ruyasindan etkilenmis olmaliyim ki kendimi gordum ruyamda hamileymisim anam herkes soruyo guluyo ne cabuk kaldin hemen birini buyutmeden diye bende hic uzgun degilim aman olsun ikisi birlikte buyur iste diyom hemde 3 aylik hamileymisim o nasil oluyosa diyomki ben hic adet olmadim son adet tarihin ne diye sorarlarsa na diyecem diyom muha ha ha ha

günaydın analar ve zuzuları

ya kerem emmeye düştü işe artıkın 2martta başlıycam düzen oturtam diom oğlan alt üst edio sabah 2kere emdi dolayısıyla kahvaltı veremedim e öğlen oluo 12de vercem kahvaltısını sonra yine emcek 2gibi ara öğün yoğurt versem meyve püreli 4-5gibi olcak hoş doğru dürüst yediği de yok of kafam karıştı dr a söyleyim bana bi liste yapsın keremin keyfine göre olmuo bu iş
ya hava çok güsel keremi arabasına atıp bi turlasam mı ki az önce babamız da aradı hava güsel çıkın dio kaydirigubbakcemile

özlemcim burda hava çok kapalı keşke açık olsa bende gezsem gerçi benim sıpaya hala çok güvenim yok geçenlerde ilk defa başbaşa adliyeye gittik giderken otokoltuğunda uyudu ama dönerken ağlamaya başlladı direksiyondan da müdahale edemiyom tabi çaresiz arabayı park edip çarşı pazar gezdirdim
yanıma da hazır mama almıştım allahtan bi cafeye girdim sıcak su aldım mamayı da yedi keyfi geldi sonra tekrar arabaya koyduğumda uyumuştu bende rahat rahat geldim
bizimkinin krizi geldi mi susturabilene aşkolsun bi de hala yatıyolar ya pusette sıkılıyolar tabi
ama kerem abi artıkın oturuyodur herhalde pusette

ooff işte en buyuk dedim.bende alıp cıkmak istiyorum ama cemre mumkun deil yatmıo oto koltuğunda.orda bile kucak istio.yada yanında birini görmek.krizi tuttmu mumkun deil susmaz.sen koltuğu arkayamı koydun yan koltuğunamı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…