meran çok güzel yapmışsınız eline sağlık.bende kasım annesiyim OFt de gördüm yazıyı da geldim bakmaya.maşallah pek beceriklisiniz.
Ama resimler küçük çıkmış.keşke vakit olsada bende yapsam.
hortum da iyi fikir cidden
meran ellerine sağlık valla harika olmuş oyun halısı tamerin....güsel güsel oynasın paşagamyoncuiremsu
İnşallah gaza gelir denerim diyeyim o zaman merancım :))
Benim kızda böyle oyuncaklı şeylere bayılıyor.
Ana kucağındaki yatağındaki oyuncakları çok seviyor.böyle bi halısı olsA yatsa oynasa süper olur
günaydın:çok üzgünüm:migrenm gecmedi daha.sabah kocama dedimki kötüyüm gitme.biraz durdu suratıma baktı.dedim sen bilirsin.kalktı hazırlandı gittisenağlama cok üzgün vede sıkıntılıyımsenağlama
günaydın:çok üzgünüm:migrenm gecmedi daha.sabah kocama dedimki kötüyüm gitme.biraz durdu suratıma baktı.dedim sen bilirsin.kalktı hazırlandı gittisenağlama cok üzgün vede sıkıntılıyımsenağlama
üzülme kuzum ya üzüldükçe daha kötü oluyı geçen benide çok üzdü kocam o gün süütüm azalmış çok şükür 2 gündür normale döndü
ya ben gece ibolyayı rüyamda gördüm bize yatıya gelmiş yalnız 1 değil 2 çocuğu var yusuf eymende var hani hep böcük böcük diyo ya ayağa falan kalkmaya çalışıyo sonra hepimiz anneler çocuklar cümbür cemaat aynı yatakta yatmaya çalışıyos ne saçma rüyaymış be dün gece 4e kadar uyuyamadım sabah 4ten sonrada bu salak rüyayı gördüm
günaydın analar ve zuzuları
ya kerem emmeye düştü işe artıkın 2martta başlıycam düzen oturtam diom oğlan alt üst edio sabah 2kere emdi dolayısıyla kahvaltı veremedim e öğlen oluo 12de vercem kahvaltısını sonra yine emcek 2gibi ara öğün yoğurt versem meyve püreli 4-5gibi olcak hoş doğru dürüst yediği de yok of kafam karıştı dr a söyleyim bana bi liste yapsın keremin keyfine göre olmuo bu iş
ya hava çok güsel keremi arabasına atıp bi turlasam mı ki az önce babamız da aradı hava güsel çıkın dio kaydirigubbakcemile
özlemcim burda hava çok kapalı keşke açık olsa bende gezsem gerçi benim sıpaya hala çok güvenim yok geçenlerde ilk defa başbaşa adliyeye gittik giderken otokoltuğunda uyudu ama dönerken ağlamaya başlladı direksiyondan da müdahale edemiyom tabi çaresiz arabayı park edip çarşı pazar gezdirdim
yanıma da hazır mama almıştım allahtan bi cafeye girdim sıcak su aldım mamayı da yedi keyfi geldi sonra tekrar arabaya koyduğumda uyumuştu bende rahat rahat geldim
bizimkinin krizi geldi mi susturabilene aşkolsun bi de hala yatıyolar ya pusette sıkılıyolar tabi
ama kerem abi artıkın oturuyodur herhalde pusette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?