2008 Ekim Anneleri

öne konur mu kıs çocuk arka koltuğa koydum çaprazıma görebileceğim gibin zaten evden çıkaken emzirmiştim giderken uyudu o yüzden
ama adliyeden çıkıp da araba ya koyunca başladı vızırdamaya evde uzak bizim allahtan bagajdan puseti çıkarmıyoz biz hemen çarşıya park ettim gezince rahatladı velet anası kılıklı eve giresi yokmuş:ecrin_bebek:
biraz gezdirip yordum sonra cafeye girip karnını doyurdum baktım uyumaya müsait hemen arabaya dönüp eve geldim gamyoncuiremsu
valla bi daha ne zaman cesaret ederim allah bilür

ay kereme mama yedrdim kayınvaliem aradı kayınpederin eski sekreteri keremi görmeye gelcekmiş 5dk şimdi haber veriolar allahtan salon toplu ...keremin de uykusu geldi zil çalnca uyancak die uyutmuom ve çaldı

Deviti hergun ayni saatte ver demisya yav ben hep unutuyom cok duzensiz veriyom bi kac kerede unuttum zaten bize eczaci gunde bi defa bi damla demisti hep bi damla vermistim sonra dr hayir 3 damla dedi 3 e basladik yani bizde durum vahim

tünaydın kızlar...yaw leyla sen şimdi deviti 3 damlamı verion..ben 8 damla veriom... bana doktor öle demişti.. ben mi yanlışım:uhm::uhm: yoksaa her çocuğa farklı dozmu verilio:sm_confused:...bak endişelendim şimdi...kızlar beni aydınlatın lütfen....

kızzz sakın haaaa ön koltuğa konur muuuuu :mymeka:

len o oyun halısını nerden aldınız yaa dün çarşıya gittim oyuncakçıları filen dolaştım abi kraftınkisini 65 ytl dio yav, nerden aldıysanız söleyin bende alim çok pahalı geldi bana o fiyat yaa, bi de içinde hiçbişiy yok, elyaftan bişiy işte, bir iki tane de oyuncak kondurmuşlar kenarına olmuş sana oyun halısı, o parayı haketmiyo yani, sankim nette 30 ytl civarında grdüydüm ben :uhm:

öğlen doktora gidecez neler sormam gerekiyo bi yardımcı olsanız

pişt sende yolla baam bi oyun halısının linkini kaça aldın nası bişi bi de ben bakim

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

sen kimsin lennnnnnnn :roflol::roflol::roflol:

len bu halilo ibolya karısı mı yoksam lenn

ben diilim olm dün hiç girmedim nete, ahan da daha şimdik giriyom, bu hödük kocaya iyice sinir olmaya başladım zati, sinirimden yattım zıbardım :tomato:

kocaylan gene kavga ettim senağlamasenağlama

Hallilo gene geldigine gore meran degil kesin ibolya bu ancak ondan beklenir bu

len ben değilim diyom amma günahıma girmişiniz haaaaa, aklıma bilem gelmediydi böle bişiy, he aklımag else yaparım doğru ama ben diiilim yani, lan zaten halilo olcek halimmi var benim gafam bozuk zati

buda oltu taşı.buraya özel bir taş

olan var olmayan var dimi :mymeka: güle güle kullan anacım Şeniz

kıslar ben çıkıyorum oğlanı yıkayacasgamyoncuiremsusize donsuz gecelerrlülülülülülülülülülülülü

o ne lennnnnnnnnn :roflol::roflol:

fotoğrafların üzerine tıklasaydın büyürdü...walla heeç becerüklü değülümdür düğme bile dikemem kaydirigubbakcemile3 1 saat sürmedi yapmamızz yaw ne zamanınızı alcek kii :lepi:

len çok güzel yapmışınız o oyun halısını, ben de kendim yapim bari yahu, çok pahalı diyonuz 130 ytl filen o ne lannnnnn, onun yarı fiyatına gecekondu bilemee yaparım ben oğluma halı da neymiş ki :roflol:

celen gel sarılam saaa, canım benim dert ortağım, boşayacam ben bu herifi az kaldı yaaaa senağlama

la noluyo herkeş birbirini görmeye başladı rüyasında, hayır olsun inşallah, ya ben de geçen gün sizi grdüm rüyamda ama ben cümbürcemaat gördüm herkeşleri, ama şimdik nasıl gördüm hatırlamıyom, sanırsam her zamanki gibi gırgır yapıyoduk

girmedim olm benimkisi sürekli bağlı kala ayarlı belkim ondan öyle görünüo olabilü

yav bizim dr da ebemiz de 3 damla dediydi, meran da sankim kilosuna göre dediydi, benim de kafam karıştı du bi doktora gittiğimde soruyum bakim CADIARZU

Bize eczananeden 1 damla dediler dr de 3 damla dedi benimde kafam karisik valla

len oku oku bitmiyo.neyse yenilere bakak accık da.kızım kucağımda birlikte okuyoruz.inşallah çakır gözlerine bişi olmaz

ay nihal yaa takılarını güle güle kullan yavrum ya görmemişimm :dance:

eşimde bana kırmızı gümüşten set almıştıı :asigim: değişik bişee bende koyarım bi ara fotoğrafını :teytey:

ibolya cadısıı nerlerdesin bea..ben dedim kesin annesinde kalmıştır deyi düşünmüştüm yerimseniben niye kavga ettiniz lenn :çok üzgünüm:

la bu oyun halıları çok pahalı yaaa ben kendim yapim bari hemi istediğim gibi olar ama nasıl bişi yapim :uhm:

yav bizim dr da ebemiz de 3 damla dediydi, meran da sankim kilosuna göre dediydi, benim de kafam karıştı du bi doktora gittiğimde soruyum bakim CADIARZU

canım sizinki sadece devit...benimki multitabs içinde acd var o yüzden benimki fazla...ama kilosuna göre verilen demir damlasıı yani ferrum yerimseniben

la bu oyun halıları çok pahalı yaaa ben kendim yapim bari hemi istediğim gibi olar ama nasıl bişi yapim :uhm:

kızım nasıl istiyosan yapp biz nisanın bebeklik oyuncaklarından çıkardık müzikli kelebeği vardı ses çıkaran oyuncakları vardıı onları falan diktik...ya bi kaç ay sonra fazla kulanmaz gibi gelio bana o yüzden kullanmıcam bişeyi niye alayım a.s çok güzel oyuncaklar var onları alırım bi battaniyenin üzerinde oynarızz çok mu şart oyun halısıı...... :dance:

boşayacam bu herifi ben boşayacam yetti beeee senağlama ya çocuğu en son geçen cuma annemle birlik banyo ettirdik, annem de gelemicekmiş hafta içi, cumartesi günü güünüm var benim pasta brek neyin yapmak için hemi de çocuğu yıkamak için yardıma gelcek, e o zamana kadar çocuk yıkanmasınmı, 8 gün olcak yıkanmayalı, dün akşam hadi çocuğu yıkayalım dedim benim hdüğe, efem neymiş annem gelince yıkayalımmış, yav annemi mi beklicek bu çocuk kokar o zamana diyom ne varmış 2 gn daha beklicekmiş, ya dr haftada 3 kere yıkayın diyo biz 2 kere yıkıyoz daha napalım diyom, yav sen 1 hafta yıkanmayınca rahatsız olmuyonmu diyom ben olmuyom diyo, ben 2-3 gün yıkanmayınca kafam kaşınıyo kirden kokuyom kendi kendime nasıl bişey olmuyomuş yav diyom, bi güzel kavga ettik, ya nalet olsun diyom artık yaa, vakti zamanında çocuk olmuyo diye evlatlık alcak olan adam şimdi kendi çocuğunu yıkamaktan aciz, sen akşamları gel yemeğini ye ibadetini yap sonra zıbar dedim, herif kafayı bozmuş ibadetle, doğumdan önce 5 vakit namazımı kılıyodum ben, doğumdan sonra boşladım açıkcası, onun için de eleştiriyo sürekli beni, neymiş efem ben ne için yaratıldığımı ne için yaşadığımı unutmuşum, yine sapmaya başlamışım vs vs, ben bakarım kendi çocuğuma sana gerekmez sen sadece sevileceği zamanlarda gel sev sonra uyu dedim, bana bağırıyo sen hep bana öğretmen gibi ders veriyosun her yaptığımı eleştiriyosun zır t pırt diye, nalet olsun daha da sana bişiy söylersem dedim, sölemeyecem artık bişey herif psikolojik manyak oldu iyice ya, niye böyle yapıyo anlamıyorum eskiden böyle diildi bu herif, doktora git tedavi ol bak psikolojin iyi değil senin diom onu da yapmıyo, çok dertliim ben çoooookkk senağlama

ibolyaaa hoşgeldinnnn özledim leynnnn gelll öpüjemmmm Şeniz

yawww neden kavga ediyonuz kocaylan ikide biii :uhm: azcık uzak kalsanız özlerdiniz birbirinizi kızzzz kocanı singapura yollaaa delikafadulden

o halılar nette 80-130 yetale arasında sanırsam.. meranın yaptığını gördün mü bak yapabiliyosan sen de yap çok güzel olmuşşşşş :lepi:

Ben zaten oyun halisi almayi dusunmuyorum en fazla kullanacagi 2 ay sonra ama istersemki kendimde uyduruk bisey yaparim ya ben yurutec almak istiyorum ama zararli diye duydum

ayyy ağlama iboşum nolur yaa.üzülürüm.o hödük seni üzdüğüne yansın.sen kötü bişi dememişinki.boşver o bitlensin kızzz.senin komşun yok mu onunla yıka.

ewt canım yaaa çok pahallılar üstelik benim oğlum yatmaktan nefret edio...bende nette bi araştırma yaptım birkaç fikir edindim kendim yapcam ama malzemeleri almaya vaktim yok bakalım ne zaman yapabilicem.:uhm:.. bez oyuncak dikicem içinede çıngırakları var bi sürü onların zillerini koyucam..

şu devit olayını netleştirsek kızlar yaw..ben yakında gitmicem dr..arasammı acaba:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…