ooff işte en buyuk dedim.bende alıp cıkmak istiyorum ama cemre mumkun deil yatmıo oto koltuğunda.orda bile kucak istio.yada yanında birini görmek.krizi tuttmu mumkun deil susmaz.sen koltuğu arkayamı koydun yan koltuğunamı:uhm:
Deviti hergun ayni saatte ver demisya yav ben hep unutuyom cok duzensiz veriyom bi kac kerede unuttum zaten bize eczaci gunde bi defa bi damla demisti hep bi damla vermistim sonra dr hayir 3 damla dedi 3 e basladik yani bizde durum vahim
ooff işte en buyuk dedim.bende alıp cıkmak istiyorum ama cemre mumkun deil yatmıo oto koltuğunda.orda bile kucak istio.yada yanında birini görmek.krizi tuttmu mumkun deil susmaz.sen koltuğu arkayamı koydun yan koltuğunamı:uhm:
neyini sorcan kız ben cevaplıyayım aşkolsun burda da alıngan olmak moda oldu haaaaklava:
tiny love diye bi marka var ben de onunkini aldım, tekmele oyna aktivite halısı.. ama başka markalar da var mesela şimdi alcak olam ben monkey island diyo yine tiny love ın sanırsam onu alırdım daha güzel bişeyyyy
öğlen doktora gidecez neler sormam gerekiyo bi yardımcı olsanız
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
len bu halilo ibolya karısı mı yoksam lenn
bu ne olm ya çarşıya giden gelmioo dün çıtır gitti gelemedi şakkıdı bugünde ibolya gittii ondan da ses yok sengözlerimebaksanab çarşıyıı toptan mıı aldıılar ne delüü karulaaaa -tatlicadiarzu-
Hallilo gene geldigine gore meran degil kesin ibolya bu ancak ondan beklenir bu
buda oltu taşı.buraya özel bir taş
kıslar ben çıkıyorum oğlanı yıkayacasgamyoncuiremsusize donsuz gecelerrlülülülülülülülülülülülü
fotoğrafların üzerine tıklasaydın büyürdü...walla heeç becerüklü değülümdür düğme bile dikemem kaydirigubbakcemile3 1 saat sürmedi yapmamızz yaw ne zamanınızı alcek kii :lepi:
günaydın:çok üzgünüm:migrenm gecmedi daha.sabah kocama dedimki kötüyüm gitme.biraz durdu suratıma baktı.dedim sen bilirsin.kalktı hazırlandı gittisenağlama cok üzgün vede sıkıntılıyımsenağlama
üzülme kuzum ya üzüldükçe daha kötü oluyı geçen benide çok üzdü kocam o gün süütüm azalmış çok şükür 2 gündür normale döndü
ya ben gece ibolyayı rüyamda gördüm bize yatıya gelmiş yalnız 1 değil 2 çocuğu var yusuf eymende var hani hep böcük böcük diyo ya ayağa falan kalkmaya çalışıyo sonra hepimiz anneler çocuklar cümbür cemaat aynı yatakta yatmaya çalışıyos ne saçma rüyaymış be dün gece 4e kadar uyuyamadım sabah 4ten sonrada bu salak rüyayı gördüm
valla bende anlamadım.hemen hemen hepsi cevrimdısı.yönetime ters bişe yapan şutlanıoşutarafagitti yani anlıycaan hepimiz ipin ucundayız farkında olmadan:içelim:
öslem banada at bakem len o sitenn adresini.msn acık.sen nerden buldun adresi
buarada leylacım ibolya dn gece girmiş :1ninca:
tünaydın kızlar...yaw leyla sen şimdi deviti 3 damlamı verion..ben 8 damla veriom... bana doktor öle demişti.. ben mi yanlışım:uhm::uhm: yoksaa her çocuğa farklı dozmu verilio:sm_confused:...bak endişelendim şimdi...kızlar beni aydınlatın lütfen....
tünaydın kızlar...yaw leyla sen şimdi deviti 3 damlamı verion..ben 8 damla veriom... bana doktor öle demişti.. ben mi yanlışım:uhm::uhm: yoksaa her çocuğa farklı dozmu verilio:sm_confused:...bak endişelendim şimdi...kızlar beni aydınlatın lütfen....
yav bizim dr da ebemiz de 3 damla dediydi, meran da sankim kilosuna göre dediydi, benim de kafam karıştı du bi doktora gittiğimde soruyum bakim CADIARZU
la bu oyun halıları çok pahalı yaaa ben kendim yapim bari hemi istediğim gibi olar ama nasıl bişi yapim :uhm:
ay nihal yaa takılarını güle güle kullan yavrum ya görmemişimm :dance:
eşimde bana kırmızı gümüşten set almıştıı :asigim: değişik bişee bende koyarım bi ara fotoğrafını :teytey:
ibolya cadısıı nerlerdesin bea..ben dedim kesin annesinde kalmıştır deyi düşünmüştüm yerimseniben niye kavga ettiniz lenn :çok üzgünüm:
canım sizinki sadece devit...benimki multitabs içinde acd var o yüzden benimki fazla...ama kilosuna göre verilen demir damlasıı yani ferrum yerimseniben
la bu oyun halıları çok pahalı yaaa ben kendim yapim bari hemi istediğim gibi olar ama nasıl bişi yapim :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?