ooo halilo beyler pardon pardon ibolya hanımlar gelmişşş.:mymeka:bizi mi kekliyon len sen
boşayacam bu herifi ben boşayacam yetti beeee senağlama ya çocuğu en son geçen cuma annemle birlik banyo ettirdik, annem de gelemicekmiş hafta içi, cumartesi günü güünüm var benim pasta brek neyin yapmak için hemi de çocuğu yıkamak için yardıma gelcek, e o zamana kadar çocuk yıkanmasınmı, 8 gün olcak yıkanmayalı, dün akşam hadi çocuğu yıkayalım dedim benim hdüğe, efem neymiş annem gelince yıkayalımmış, yav annemi mi beklicek bu çocuk kokar o zamana diyom ne varmış 2 gn daha beklicekmiş, ya dr haftada 3 kere yıkayın diyo biz 2 kere yıkıyoz daha napalım diyom, yav sen 1 hafta yıkanmayınca rahatsız olmuyonmu diyom ben olmuyom diyo, ben 2-3 gün yıkanmayınca kafam kaşınıyo kirden kokuyom kendi kendime nasıl bişey olmuyomuş yav diyom, bi güzel kavga ettik, ya nalet olsun diyom artık yaa, vakti zamanında çocuk olmuyo diye evlatlık alcak olan adam şimdi kendi çocuğunu yıkamaktan aciz, sen akşamları gel yemeğini ye ibadetini yap sonra zıbar dedim, herif kafayı bozmuş ibadetle, doğumdan önce 5 vakit namazımı kılıyodum ben, doğumdan sonra boşladım açıkcası, onun için de eleştiriyo sürekli beni, neymiş efem ben ne için yaratıldığımı ne için yaşadığımı unutmuşum, yine sapmaya başlamışım vs vs, ben bakarım kendi çocuğuma sana gerekmez sen sadece sevileceği zamanlarda gel sev sonra uyu dedim, bana bağırıyo sen hep bana öğretmen gibi ders veriyosun her yaptığımı eleştiriyosun zır t pırt diye, nalet olsun daha da sana bişiy söylersem dedim, sölemeyecem artık bişey herif psikolojik manyak oldu iyice ya, niye böyle yapıyo anlamıyorum eskiden böyle diildi bu herif, doktora git tedavi ol bak psikolojin iyi değil senin diom onu da yapmıyo, çok dertliim ben çoooookkk senağlama
ayyy ağlama iboşum nolur yaa.üzülürüm.o hödük seni üzdüğüne yansın.sen kötü bişi dememişinki.boşver o bitlensin kızzz.senin komşun yok mu onunla yıka.
ibolyaaa hoşgeldinnnn özledim leynnnn gelll öpüjemmmm Şeniz
yawww neden kavga ediyonuz kocaylan ikide biii :uhm: azcık uzak kalsanız özlerdiniz birbirinizi kızzzz kocanı singapura yollaaa delikafadulden
o halılar nette 80-130 yetale arasında sanırsam.. meranın yaptığını gördün mü bak yapabiliyosan sen de yap çok güzel olmuşşşşş :lepi:
monovit d diye bişiy bizimkisi, sanırsam devitle aynı şey dimi
yavrum işin zor haklısın :çok üzgünüm: aceba çok mu yüklendin evdeki herşeyi üzerine herşeyii dicem yüklenmesende kim yapacak kii diyede düşünüyorum :çok üzgünüm:
bir evde iki erkek olmaz yavrum sen erkek gibisinn herşeyi yapıyorsun tez canlısın atiksin pratik zekan var ondan da öyle olmasını istiyorsun ama mümkün değil yavrum yaa onunda karakteri öyle...kalp kırmamakta var bizim dinimizde eşini hoş tutmakta var ...sen namaz kılmayabilirsin bu senin tercihin her tartışmada bunu söyleyerek seni iyice soğutacak dinden imandan..yanlış yapıoo farkına varmıo olayların ama çok yazık edioo :çok üzgünüm:
mono tek demek canım tek d vitamini var içinde
ya tamam beni doğru şeyler yapmaya sevketmek istiyo ama yanlış anlatıyo, ne demek ben sapıyorum ya, afedersin o..luk mu yapıyom ne yapıyom, ya bak bi arkadaşım var benim, vakti zamanında çok ağlıyodu, benim eşim niye bana böyle yapıyo diye, şimdi 7 yaşında bi kızı var ilkokula gidiyo, çok uzun zaamandır tanıyorum yani, beni et parçası gibi görüyo hiç saçımı okşamıyo zırt pırt diye ağlıyodu bana, ben de ya yle düşünme bak erkekler bazı şeyleri anlamazlar relax ol sen çocuğuna bak boşver diyodum, şimdik karı önüne gelenle düşüp kalkıyo, herifin haberi yok, bana anlatıyo bazen şöyle byle diye, hatta bi üniversite öğrencisiyle flrt ediyomuş şu anda, istanbulluymuş çocuk, ya kadına hayret ettim, o ağlayan insan gitmiş, aşığım ona diyo, çok seviyorum diyo, bana sevgi veriyo diyo, kızım yapma bak kocaman çocuğun var yarın allah sorar diorum, bana ne artık takmıcam hiçbişeyi diyo, içimdeki boşluğu dolduruyo diyo, ya yanlış yapıyo ama kocası neden oldu buna, ben de mahsus bak diyom böyle olmuş diyom eşime, kocası hödük ilgilenmedi karısıyla, gül gibi karısını çocuğunu ihmal etti şimdi karı adamı iplemiyo diyom, çaktırmadan gz korkutuyom, bak bi kadın sevgi bulamazsa yanlış yola sapar diyom, hani ders alsın die, benim herifte tık yok, takoz bu herif yaaa:mymeka:
boşayacam bu herifi ben boşayacam yetti beeee senağlama ya çocuğu en son geçen cuma annemle birlik banyo ettirdik, annem de gelemicekmiş hafta içi, cumartesi günü güünüm var benim pasta brek neyin yapmak için hemi de çocuğu yıkamak için yardıma gelcek, e o zamana kadar çocuk yıkanmasınmı, 8 gün olcak yıkanmayalı, dün akşam hadi çocuğu yıkayalım dedim benim hdüğe, efem neymiş annem gelince yıkayalımmış, yav annemi mi beklicek bu çocuk kokar o zamana diyom ne varmış 2 gn daha beklicekmiş, ya dr haftada 3 kere yıkayın diyo biz 2 kere yıkıyoz daha napalım diyom, yav sen 1 hafta yıkanmayınca rahatsız olmuyonmu diyom ben olmuyom diyo, ben 2-3 gün yıkanmayınca kafam kaşınıyo kirden kokuyom kendi kendime nasıl bişey olmuyomuş yav diyom, bi güzel kavga ettik, ya nalet olsun diyom artık yaa, vakti zamanında çocuk olmuyo diye evlatlık alcak olan adam şimdi kendi çocuğunu yıkamaktan aciz, sen akşamları gel yemeğini ye ibadetini yap sonra zıbar dedim, herif kafayı bozmuş ibadetle, doğumdan önce 5 vakit namazımı kılıyodum ben, doğumdan sonra boşladım açıkcası, onun için de eleştiriyo sürekli beni, neymiş efem ben ne için yaratıldığımı ne için yaşadığımı unutmuşum, yine sapmaya başlamışım vs vs, ben bakarım kendi çocuğuma sana gerekmez sen sadece sevileceği zamanlarda gel sev sonra uyu dedim, bana bağırıyo sen hep bana öğretmen gibi ders veriyosun her yaptığımı eleştiriyosun zır t pırt diye, nalet olsun daha da sana bişiy söylersem dedim, sölemeyecem artık bişey herif psikolojik manyak oldu iyice ya, niye böyle yapıyo anlamıyorum eskiden böyle diildi bu herif, doktora git tedavi ol bak psikolojin iyi değil senin diom onu da yapmıyo, çok dertliim ben çoooookkk senağlama
şimdii ben o arkadışının yaptığı şeyi hoşgörmüyorum kötükedihüso kocası ne öküzlük yaparsa yapsıın kimse aldatılmayı haketmez...boşansın aç yaşasın ama aldatmanın haklı sebebii olamaz ya çok ağır...boşanırsın ilgin kalmaz ne halt yersen yersin yaniii...neysee
yavrum sen adama bunu söyleyerek ii etmiyorsun adam bilmez mii karısının ilgi göstermeyince kendinden soğuyacak karısıı..bu tamamen karakterle alakalı...ama sen ona sürekli söyleye söyleye bıktırırsın adamıı...sizin yardım almanız gerekiioo...en azından o gitmezse senin gitmen lazım destek alman lazım...ancak böyle daha güçlü olabilirsin..oğlun için herşey daha ii olur...bizde destek aldık inanılmaz zor zamanlar yaşadıkk sen diorsun evlendik üstümüze bir ton borç yıkıldı ondan sonra ne olduysa oldu die...işte aynısı bizimde başımıza geldii kaynım borçları hemde keyfinii çıkardı borcu bize kaldıı hemde nee borç nee borçç öde öde bitmedi anasını satıım 2 arabamız vardı gitti 2de ev parasıı neysee...en çok kavgalar o zaman çıktı ama çok şükür atlattık..siz yanlışı orda yapmışsınız o zaman yardım almanız şarttı...tmm o zaman olmadı şimdi bebeğini var şimdii geç kalmayınn daha fazla yıpranmayın o yavru anladığı zaman işler zorlaşacak biliorsun :çok üzgünüm:
ya zaten ne oluyosa çocuklara oluyo.isterler isterler ,Allah verince de ilk 1 ay babalık yapar sonra bıkarlar.sanki oyuncak bebek.sıkılınca at bi köşeye,özleyince al oyna.ama sen de gitme üzerine boşver.ben gelirim beraber yıkarız kızz böcüğünü boşverr.:roflol:Allah yeterki sağlık versin.huzur versin gerisi boş anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?