2008 Ekim Anneleri

yavrum işin zor haklısın :çok üzgünüm: aceba çok mu yüklendin evdeki herşeyi üzerine herşeyii dicem yüklenmesende kim yapacak kii diyede düşünüyorum :çok üzgünüm:
bir evde iki erkek olmaz yavrum sen erkek gibisinn herşeyi yapıyorsun tez canlısın atiksin pratik zekan var ondan da öyle olmasını istiyorsun ama mümkün değil yavrum yaa onunda karakteri öyle...kalp kırmamakta var bizim dinimizde eşini hoş tutmakta var ...sen namaz kılmayabilirsin bu senin tercihin her tartışmada bunu söyleyerek seni iyice soğutacak dinden imandan..yanlış yapıoo farkına varmıo olayların ama çok yazık edioo :çok üzgünüm:

ayyy ağlama iboşum nolur yaa.üzülürüm.o hödük seni üzdüğüne yansın.sen kötü bişi dememişinki.boşver o bitlensin kızzz.senin komşun yok mu onunla yıka.

yooooooookkkkk daha yeni taşındım olm buraya yaaaaa senağlama bu hödükten de baba olcak yaa, nebiçim insan anlamadım ben artık, bu kadar basit bişey için beni azarlıyon diyo bana, çocuğunla ilgili hiçbişey basit olamaz sen basit olarak görüyosan söyleyecek bişeyim yok diyom bu sefer de suusuyo, nası basit yaa, çocuk kokcak, birazdan sabunlu bezle silicem artık, tek başıma yıkayamam ki çok hareketli, 24 saat boyunca benim sorumluluğum altında zaten, doğru dürüst yıkamışlığımız da yok kendisiyle, hep annemle yıkıyoz, sanki annemin görevi de bu çocuğa bakmak, annem gelince yıkayın diyo annem olmasa ne mok yicek bilmem, onun tarafından görmediğim kalmadı, bizimkilerin hep faydası oluyo, ama yine de yaranılmıyo, o öküz görümce de kendine hizmet ettirdiydi ona da laf söyletmedi, pis herif, valla ben bu herifi boşarım siz de duyarsınnız, almayveririm ücretsiz izin, anamı dikerim çocuğun başına gier çalışırım kendi kazandığım bana yeter, lojmandayım da zaten, çok fazla kira parası vermiycem, bi gün evden sttrettcem ya bakam ne zaman :çok üzgünüm:

yavrum kıymet bilmeyen adamı sürgüne göndersen bişee farketmezz kötükedihüso

ya tamam beni doğru şeyler yapmaya sevketmek istiyo ama yanlış anlatıyo, ne demek ben sapıyorum ya, afedersin o..luk mu yapıyom ne yapıyom, ya bak bi arkadaşım var benim, vakti zamanında çok ağlıyodu, benim eşim niye bana böyle yapıyo diye, şimdi 7 yaşında bi kızı var ilkokula gidiyo, çok uzun zaamandır tanıyorum yani, beni et parçası gibi görüyo hiç saçımı okşamıyo zırt pırt diye ağlıyodu bana, ben de ya yle düşünme bak erkekler bazı şeyleri anlamazlar relax ol sen çocuğuna bak boşver diyodum, şimdik karı önüne gelenle düşüp kalkıyo, herifin haberi yok, bana anlatıyo bazen şöyle byle diye, hatta bi üniversite öğrencisiyle flrt ediyomuş şu anda, istanbulluymuş çocuk, ya kadına hayret ettim, o ağlayan insan gitmiş, aşığım ona diyo, çok seviyorum diyo, bana sevgi veriyo diyo, kızım yapma bak kocaman çocuğun var yarın allah sorar diorum, bana ne artık takmıcam hiçbişeyi diyo, içimdeki boşluğu dolduruyo diyo, ya yanlış yapıyo ama kocası neden oldu buna, ben de mahsus bak diyom böyle olmuş diyom eşime, kocası hödük ilgilenmedi karısıyla, gül gibi karısını çocuğunu ihmal etti şimdi karı adamı iplemiyo diyom, çaktırmadan gz korkutuyom, bak bi kadın sevgi bulamazsa yanlış yola sapar diyom, hani ders alsın die, benim herifte tık yok, takoz bu herif yaaa:mymeka:

şimdii ben o arkadışının yaptığı şeyi hoşgörmüyorum kötükedihüso kocası ne öküzlük yaparsa yapsıın kimse aldatılmayı haketmez...boşansın aç yaşasın ama aldatmanın haklı sebebii olamaz ya çok ağır...boşanırsın ilgin kalmaz ne halt yersen yersin yaniii...neysee

yavrum sen adama bunu söyleyerek ii etmiyorsun adam bilmez mii karısının ilgi göstermeyince kendinden soğuyacak karısıı..bu tamamen karakterle alakalı...ama sen ona sürekli söyleye söyleye bıktırırsın adamıı...sizin yardım almanız gerekiioo...en azından o gitmezse senin gitmen lazım destek alman lazım...ancak böyle daha güçlü olabilirsin..oğlun için herşey daha ii olur...bizde destek aldık inanılmaz zor zamanlar yaşadıkk sen diorsun evlendik üstümüze bir ton borç yıkıldı ondan sonra ne olduysa oldu die...işte aynısı bizimde başımıza geldii kaynım borçları hemde keyfinii çıkardı borcu bize kaldıı hemde nee borç nee borçç öde öde bitmedi anasını satıım 2 arabamız vardı gitti 2de ev parasıı neysee...en çok kavgalar o zaman çıktı ama çok şükür atlattık..siz yanlışı orda yapmışsınız o zaman yardım almanız şarttı...tmm o zaman olmadı şimdi bebeğini var şimdii geç kalmayınn daha fazla yıpranmayın o yavru anladığı zaman işler zorlaşacak biliorsun :çok üzgünüm:

ya zaten ne oluyosa çocuklara oluyo.isterler isterler ,Allah verince de ilk 1 ay babalık yapar sonra bıkarlar.sanki oyuncak bebek.sıkılınca at bi köşeye,özleyince al oyna.ama sen de gitme üzerine boşver.ben gelirim beraber yıkarız kızz böcüğünü boşverr.:roflol:Allah yeterki sağlık versin.huzur versin gerisi boş anacımmm

çok haklısın canım geçenlerde bende çok sinirlendim kocama evde yokken tek başıma yıkadım gelince aaa kızı nasıl yıkadın diyo bende baba baba olmazsa hem anne hem baba olurum dedim lafı oturttum yani

ya noluyo bu adamlara anlamıyorum valla.kızlar şükürler olsun ki çok iyi ve anlayışlı bi eşim var.o beni yatıştırıyo bişiler olunca.herkes hatasını bilse bu sorunların hiçbirisi olmaz işte.ama herkes uçsada keçi diyo işteeeklava:

yavrum bende tasvip etmiyorum yaptığını zaten, doğru yapmıyo tamam ama bunu yapmasında kocasının da payı var bence, insanlar her zaman mantıklı düşünemezler ki, kadın mantığını kaybetti, hatta psikolojik tedavi gördü, neyse o kendi bilir herkes kendi yaptığından sorumludur, şindik ben herife bu konuyu 1 defa söylediydim, böyle byle yapmış diye, sonra da çaktırmadan bence kocasının suçu çok fazla bu şekilde kadını boş bırakmamalıydı filen dedim, kadın sevgi ister ilgi ister bi adam karısına sevgi verirse kadının da karakteri sağlamsa niye böyle şeyler yapsınki filen dedim, yoksa ben de yaparım filen demedim yani, ya ne bilim bunu biri bana anlatacak, vay şunun kocası karısı ilgi göstermedi diye aldatmış diyecek ben ayağımı denk alırım, eksiklerim varsa tamamlamaya çalışırım, ya bu yardım olayını da konuştum ben eşimle, dedim bak bi yardım alalım tek başımıza halledemioruz işte birilerinin bize destek olması lazım dedim herif tık demiyo, umursamıyo yani, tek başıma da kimden yardım alcam ben yaaaa, hem tek başına ne moka yarar ki, hadi ben bişeyleri düzeltcem diye uğraştım uğraştım karşı taraftan da buna destek gelmeyince nasıl olcak ki, hüfff neyse ya siz baa bakmayın, ama duyarsınız bi gün herifi boğazlamış diye, az kaldı delikafadulden

herkese merhaba
uzun zamandır girememiştim.çok özledim sizleri.
ibolyacım üzülme canım.heriflere arada bi bi haller oluyo..belkide depresyondadır eşin.meran a katılıyorum.en güzeli yardım almanız canım.ama sakın birbirinize yüklenmeyin.hele de bebeğinizin yanında kavga etmeyin.onlar herşeyi anlıyo aslında.
hepimizin başına geliyo bu tip olaylar.hemen ayrılığı getirme aklına kuşum ya,bi yuva kolay kolay kurulmuyoki:1no2:
umarım en kısa zamanda problemlerinize bi çözüm bulursunuz

yafrimm sağol anam kuzum benim, böcük uyuyo şindik, birazdan uyanınca sabunlu bezle silecem artıkın, tek başıma banyo yaptıramam bi yerini sakatlarım çocuğun, çok kıpırdak zaten, acaba fileye koysam orda yıkamayı becerebilirmiyim ki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…