ibolyam sen üzülme canım ya bence çok güçlüsünsen öylede olmalısın zaten çünkü ANNESİN
herkese merhaba
uzun zamandır girememiştim.çok özledim sizleri.
ibolyacım üzülme canım.heriflere arada bi bi haller oluyo..belkide depresyondadır eşin.meran a katılıyorum.en güzeli yardım almanız canım.ama sakın birbirinize yüklenmeyin.hele de bebeğinizin yanında kavga etmeyin.onlar herşeyi anlıyo aslında.
hepimizin başına geliyo bu tip olaylar.hemen ayrılığı getirme aklına kuşum ya,bi yuva kolay kolay kurulmuyoki:1no2:
umarım en kısa zamanda problemlerinize bi çözüm bulursunuz
evet katılıyorum phatosha.bebeişlerimiz her şeyi anlıyolar.valla bizim elma şekerimiz bizim mimiklerimize göre davranıyo.onunla konuşurken gülüyosak gülüyo,hafif kaşlarımızı çatarak konuşursak dudağını büzüveriyo.sen olgun bir annesin.bunları şimdiden önle ve bebeğine asla yansıtma.hani çocuklar duymasında vardı ya MUTFAK sen de öle bişi yap barime:roflol:
yavrum bende tasvip etmiyorum yaptığını zaten, doğru yapmıyo tamam ama bunu yapmasında kocasının da payı var bence, insanlar her zaman mantıklı düşünemezler ki, kadın mantığını kaybetti, hatta psikolojik tedavi gördü, neyse o kendi bilir herkes kendi yaptığından sorumludur, şindik ben herife bu konuyu 1 defa söylediydim, böyle byle yapmış diye, sonra da çaktırmadan bence kocasının suçu çok fazla bu şekilde kadını boş bırakmamalıydı filen dedim, kadın sevgi ister ilgi ister bi adam karısına sevgi verirse kadının da karakteri sağlamsa niye böyle şeyler yapsınki filen dedim, yoksa ben de yaparım filen demedim yani, ya ne bilim bunu biri bana anlatacak, vay şunun kocası karısı ilgi göstermedi diye aldatmış diyecek ben ayağımı denk alırım, eksiklerim varsa tamamlamaya çalışırım, ya bu yardım olayını da konuştum ben eşimle, dedim bak bi yardım alalım tek başımıza halledemioruz işte birilerinin bize destek olması lazım dedim herif tık demiyo, umursamıyo yani, tek başıma da kimden yardım alcam ben yaaaa, hem tek başına ne moka yarar ki, hadi ben bişeyleri düzeltcem diye uğraştım uğraştım karşı taraftan da buna destek gelmeyince nasıl olcak ki, hüfff neyse ya siz baa bakmayın, ama duyarsınız bi gün herifi boğazlamış diye, az kaldı delikafadulden
canım haklısında sonuna kadar sana hak veriom tek başına neye yarar destek almak dion haklısın o da verici olsun azcık istiyon ama adamın derdi o değil kii azcık sıyırmışş ... kendini ahiret işlerine fazla adamışş unutmuşş bazı şeyleri...denge problemi var yanii seninde tahammülün artık bitmiş...nasıl çözüm olur bilmiyorum yaa...onda o kafa varken nasıl düzelir bilmiorum Allah sana kolaylık versinn :çok üzgünüm:
adamı boğazlama başına iş açmaa beni dellendirmee :mymeka:
tuzlu limonlu sumuydu neydi onu versem :roflol::roflol:
olurr kaydirigubbakcemile3 ama belki tutturamazsın tam miktarını olcaya sormak lazım oo ii yapıoo ne kadar tuz ne kadar limon :roflol:
ibolya canım ya ben mesajını şimdi gördüm o sayfayı okumamışım da..
gerçekten çok can sıkıcı ama güçlü olmalısın canım yaaa bir de herifle sakinken konuş baktın anlamıyo, seni delirticek başka odaya geç sakinleşin öyle konuşun..
canım evlilik danışmanları var psikoloji eğitimi almış oluyolar onlardan birine gitseniz beraber..
la bu evlilik yardımı nerden alınıyokine :uhm:
yafrim hoşgeldin, sağol yaa, ya bu herif önceden böyle değildi, flört ederken çok mutlu bi evliliğim olacağını düşünüyodum, ara ara kendinden soğuttuğu zamanlar oluyo da yine yeniden başlıyoruz herşeye, hamileyken böyle değildi bu hödük, yani en azından bu kadar değildi, katlanılabilir derecede hödüktü, idare edip gidiyoduk, şimdik beni delirtiyo, geberdecem elimde kalcak :mymeka:
ule patoşum konuş len, bu günün konusu benim hödük, hödük nasıl öldürülür buyururun er meydanına fikirlerinizi alalım, :roflol:
tuzlu limonlu sumuydu neydi onu versem :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?