2008 Ekim Anneleri

ibolyam sen üzülme canım ya bence çok güçlüsünsen öylede olmalısın zaten çünkü ANNESİN

tek başıma güçlü olamıyorum yaaaa senağlama hemi kendi başımamı yaptım ben bu çocuğu yaa, aman anlatsam neler var da ben düşüne düşüne bıktım uğraşmayacam artık :çok üzgünüm:

yafrim hoşgeldin, sağol yaa, ya bu herif önceden böyle değildi, flört ederken çok mutlu bi evliliğim olacağını düşünüyodum, ara ara kendinden soğuttuğu zamanlar oluyo da yine yeniden başlıyoruz herşeye, hamileyken böyle değildi bu hödük, yani en azından bu kadar değildi, katlanılabilir derecede hödüktü, idare edip gidiyoduk, şimdik beni delirtiyo, geberdecem elimde kalcak :mymeka:

evet katılıyorum phatosha.bebeişlerimiz her şeyi anlıyolar.valla bizim elma şekerimiz bizim mimiklerimize göre davranıyo.onunla konuşurken gülüyosak gülüyo,hafif kaşlarımızı çatarak konuşursak dudağını büzüveriyo.sen olgun bir annesin.bunları şimdiden önle ve bebeğine asla yansıtma.hani çocuklar duymasında vardı ya MUTFAK sen de öle bişi yap barime:roflol:

mutfağın kapısı yokkine :roflol::roflol:

canım haklısında sonuna kadar sana hak veriom tek başına neye yarar destek almak dion haklısın o da verici olsun azcık istiyon ama adamın derdi o değil kii azcık sıyırmışş ... kendini ahiret işlerine fazla adamışş unutmuşş bazı şeyleri...denge problemi var yanii seninde tahammülün artık bitmiş...nasıl çözüm olur bilmiyorum yaa...onda o kafa varken nasıl düzelir bilmiorum Allah sana kolaylık versinn :çok üzgünüm:
adamı boğazlama başına iş açmaa beni dellendirmee :mymeka:

tuzlu limonlu sumuydu neydi onu versem :roflol::roflol:

ibolya canım ya ben mesajını şimdi gördüm o sayfayı okumamışım da..
gerçekten çok can sıkıcı ama güçlü olmalısın canım yaaa bir de herifle sakinken konuş baktın anlamıyo, seni delirticek başka odaya geç sakinleşin öyle konuşun..
canım evlilik danışmanları var psikoloji eğitimi almış oluyolar onlardan birine gitseniz beraber..

yavrum konuş konuş olmii yaa, bu herif konuşmaya kalkınca baa ders veriyon diye kalkışıyo, ya hiç ses etmez öyle öküz gibi dinler, önüne ot koysan otlucak yani banamısın demiyo, ya da baa ders veriyon diye kavga eder, kaç kere konuştum olmii olmii olmiiiii :mymeka:

ule patoşum konuş len, bu günün konusu benim hödük, hödük nasıl öldürülür buyururun er meydanına fikirlerinizi alalım, :roflol:

sağol canım hoşbulduk
tatlım herkes flört döneminde çok mutlu bi evliliği olacak diye hayal eder:asigim:
evlendikten sonra ilk kavgada eşekten düşmüş karpuza dönerkaydirigubbakcemile3en azından ben öyle olmuştum.evliliğimde zaman zaman ufak problemler olsada gerçekten mutluyum eşimle.ama ne zaman kavga etsek acaba yanlış bi evlilikmi yaptım diye düşünüp üzülüyorum.ayrılmayı düşünüyorum.barışınca herşeyi unutuyorum.aklıma tek bi olumsuz düşünce bile gelmiyo...
bence şöyle düşün,herzaman mutlu mesut olsak hayat ne sıkıcı olurdu dimi??arada bi mutsuz olmalıyızki,güçlü olmayı öğrenelim.her deneyim bizi daha da güçlendirsin.bu da hayatımıza ufak tefek renkler katsın.kendi kendine"bu kötü bi deneyim ama bunu da atlatacağım,herşey en kısa zamanda yoluna girecek,geriye dönüp baktığımda bu günler sadece kısa bi anı olarak hafızamda kalacak"dea.s.

inanamıyorum herkes burda ve leyle yok zaten son zamanlarda leyla ara ara kaybolmaya başladı işkillenmeye başladım meran da rüyasında leylayı hamile görmüştü zaten

len iboş sen geçen mq diye bişiden bahsettin.açıkla len o neyimiş biz de öğrenek.öğrenmenin yaşı yoktur dimi lennn:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…