2008 Ekim Anneleri

biz psikoloğa gitmiştik özel bi hastanedeydi a.s ama devlette üniv.hastanlerinede gidilebilir

2-3 yıl önce ben de deprasyondaydım anacım, herife diyodumkine bak ben eyi deeelim beni dra götür, herif karı depresyondan çıkamadı diyodu, baktı son raddeye gelmişim, tuttu kolumdan gtürdü, sen pisikolojik manyaksın dedi baa, şizofrensin die baardı, sona efem gittik, ben drun odasında 1 saat böüğre böğüre ağladım, sona bana ilaç neyin verdi, kafa mis gibi oldu anasını satim, ooooh anana küfraetseler banamısın demicen, gerçi öncesinde pisikologa gittiydik o da senin durumun beni aşar önce ilaç tedavisi alman lazım dediydi, 6 ay kullandım kullanmadım sona herif tutturdu bizim tek eksiğimiz bebek bi bebeğimiz olsun çok mutlu olcaz zırt pırt demeye, beni kandırdı anasını satim, ahan şindi bebe oldu yine mutlu deeliz, aman başlıcem ha, ben bu herifi boğazlayacam başka yolu yok, ciğerlerim soğusun barim kötükedihüso

kaydirigubbakcemile2o ne ola ki

hani olcay kocası hasta diye tuzlu limonlu su vermeye kalkmış herifin boğazına takılmış az daha boğuluyomuş ya, işte benimkisi az dhaa boğulmayacak, cidi ciddi boğulcak, bende ay kocacım vay kocacım gitme kocacım dicem kötükedihüso :roflol:

heee leyla nerde sahiiiii :uhm:

fırında mercimek yapiii sanırsam :jeyyar:

len iboş sen geçen mq diye bişiden bahsettin.açıkla len o neyimiş biz de öğrenek.öğrenmenin yaşı yoktur dimi lennn:roflol:

len yazdıydık ya okumadınmı :mymeka: şindik anam mesacların altında alıntı yap butonunun yanında mq butonu var, ona tıklıyon o pasif hale geliyo, sonra başka hankı mesajlardan alıntı yapcaksan onların altındaki mqya tıklıyon onlar da pasif hale geliyo, en son alıntı yapacağın mesajda mq yerine alıntı yapa tıklıyon sona haşırtttt bütün mesaclar alıntı yapman için hazır hale geliyo sende o mesaclara yazıyon sona cevaplaya tıklıyon böle oluyo yani, yeterince açık anlatabildimmi :dance:

sanırsam tameri doyuruyordur senin mesacı görmemiştir

he yavrum oğlumu doyuruodum walla bildin kuzum kaydirigubbakcemile5 tamer ağlamadan çıkıom doyuruyorum o da oynamaya başlıoo misait olunca geliorum ancak...geneldede müsait oluyorum ama görmedim yanii eylülcümm..selamı sabahı kesmedik yanee Şeniz şimdide kızım sinemaya gitcek ona film bakıorum halası götürcekmişş

*Mutluluğun
Sırrı:*

Mahallesindeki kahvede sohbet eden adama arkadaşları;

-'Senin yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var,karının bir dediğini iki
etmiyorsun ,Bu mutluluğun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz' derler.

Adam kısaca anlatayım der:

'Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına ben de kendi
atıma bindik,evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.

Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.

Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim eğilip atıma;

-'iki' dedi.

Bir sure sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi

ve atıma 'Üç' dedi.

Ve çeyizinden çıkardığı tabancası ile atımı alnından vurdu.

Ben şoke olmuştum.Eşime hışımla çıkıştım.

-'Neden vurdun atı yazık değil mi, manyak mısın sen

kadın' diye bağırdım.

Karım arkasını döndü ve bana;

-'Bir' dedi.

O gün bu gündür Karımın bir dediğini iki etmedim.
:roflol: :roflol: :roflol:

ehaa sesli okudum benim adam biliomuşş kaydirigubbakcemile3 aferin dediim :hooray:

ben bunu çok sevdim beyaw kocacım gelsin hemen ona da okuyacam ve arkasından biiiiir diyecem yer mi ki

üzme cannını iboşum geçicek hepsi sabret...senin de sınavın buymuş demek...bebişini düşün..bebeklerimiz olmasa heralde 5 dakka sabredemezdik olanlara ama onlar için herşeye değer......
merancım oyun minderin güzel olmuş eline sağlık.....
yaw müsait deiilim geçmişi tam okuyamıom......
merak ediiioomm..........................................

napıosunuz kızlar??sengözlerimebaksanab
gelişmeler var mı anlatın bakalım..
bundan sonra daha az burada olacağım.çok vakıt olduruyor burası gercekten.
daha once zaman ayırabıldiğim hıcbırseyı yapamaz oldum.onlara vakıt ayırmak ıstıyorum.ıklım hanım da artık daha afzla ılgi&oyun istıyor.boyle yani..:ecrin_bebek:
ee anatın havadısleri.gecmısı okumakla zaman kaybetme ıstemıyorum.

çok haklısın canım geçenlerde bende çok sinirlendim kocama evde yokken tek başıma yıkadım gelince aaa kızı nasıl yıkadın diyo bende baba baba olmazsa hem anne hem baba olurum dedim lafı oturttum yani

Helan olsun sanaa kiz bu lafi tuttum dur yeri gelince bende bu lafi benim hoduge ottuturuyum benim hodukte sizinkilerden farkli degil biliyonuz gecen 2 dk verdim haceri kucagina oda huysuzdu biraz hemen gerildi gicik oldu sus kizim diyom sana diyo dedimki o cocuk cocuklugunu yapiyo sana ne oluyo da 3 aylik cocugu terbiye etmeye calisiyon dedim burak bakma ben bakarim kizima dedim durmuyo 2 dk sinir etti diyo ben aksama kadar boyleyim neden hic anlayisla karsilamiyon dedim uyuz bana surekli yok evi mok goturuyomus yok surda toz varmis diye laf sokuyo sanki hangi moka yetiseceksem hic kimsenin yardimci oldugu yok hersey leylanin ustune amman amaaaan

2 fıkrada ben atam ortaya
1.cisii
Mükemmel bir yerde inebilir miyim?
(Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine)
- Şöför kadını indirirken: Buyrun size layık değil ama! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

2.cisi...
Yaşlı teyze: Evladım müsait bir yerde indirir misin beni?
- Şöför: Ne yalvarıyon teyze, indir de indirelim. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ooofff maşallah topic yine kalabalık tarihi günlerinden birini yaşıyor
ibolyacım üzüldüm valla hodük kocanı adam etmemiz lazım ama nasıl

ehaa sesli okudum benim adam biliomuşş kaydirigubbakcemile3 aferin dediim :hooray:

tevekkeli senin adam ondan pek bi iyi :roflol::roflol:
ben bunu çok sevdim beyaw kocacım gelsin hemen ona da okuyacam ve arkasından biiiiir diyecem yer mi ki

valla onu atın üzerinde giderkene diyeceydin anam geçti artıkın, la gerdek gecesinde tavığın bacağını ayırırlarmışmış, keşkem bende ayıraydım :roflol::roflol:

aman salladım zaten, yav bu herif eskiden iyiydi, şindik niye böyle oldu hala anlayamıom :uhm:

ya o dediğini bende düşündüm aslında, sonra da amannnn salla nasıl olsa kış günü dışarı çıkamıyo m barik burda geyik yapim dedim, zaten böcük uyurkene takılıyom genelde, evin işlerini de araya sıkıştırıveriom :lepi:

demekki bi tek benimkisinde fabrika hatası yokmuş :roflol:

ahh canım ya sıkma canını.biliyorsun her sıkıntının sonu rahmettir.eşin yusufu yıkamak konusunda biraz fevri davranmış ama insanlık hali işte erkekler nedense bazen çok önemli bir konuyu basite indirgeyebiliyorlar.ama eşler arasındaki huzursuzluk küslükler inan şeytanın en sevdiği şeydir.buda demek oluyorki Allah sizi bu konuda imtihan ediyor.ne olur daha sakin düşünün meranın dediği gibi biraz ayrı kalmak çok işe yarıyor özlem araya girince insan hatalarını daha iyi görüyor.namaz konusundada eğer içinden gelmiyorsa bilemem ama eksikliğini hayatında hissediyorsan hiç vakit kaybetmeden tekrar başka.bak o zaman herşey kendiliğinden nasıl düzelir çünkü iç huzuru yakalarsın ve daha pozitif düşünmeye başlarsın.sen güçlü karısın vesselamyerimseniben
vııııyyyy Allah korusun anam tüylerim diken diken oldu delikafaduldenkesinlikle eşinin çok büyük payı var tabi kadındada var hata
la bu evlilik yardımı nerden alınıyokine :uhm:

psikologlar yönlendiriyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…