biz psikoloğa gitmiştik özel bi hastanedeydi a.s ama devlette üniv.hastanlerinede gidilebilir
hödükleri öldürmeyelim!
onları topluma geri kazandıralım!:enbuyukkk:
nörüyon kızz meran karısııı Şeniz
kaydirigubbakcemile2o ne ola ki
heee leyla nerde sahiiiii :uhm:
len iboş sen geçen mq diye bişiden bahsettin.açıkla len o neyimiş biz de öğrenek.öğrenmenin yaşı yoktur dimi lennn:roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sanırsam tameri doyuruyordur senin mesacı görmemiştir
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
*Mutluluğun
Sırrı:*
Mahallesindeki kahvede sohbet eden adama arkadaşları;
-'Senin yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var,karının bir dediğini iki
etmiyorsun ,Bu mutluluğun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz' derler.
Adam kısaca anlatayım der:
'Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına ben de kendi
atıma bindik,evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim eğilip atıma;
-'iki' dedi.
Bir sure sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi
ve atıma 'Üç' dedi.
Ve çeyizinden çıkardığı tabancası ile atımı alnından vurdu.
Ben şoke olmuştum.Eşime hışımla çıkıştım.
-'Neden vurdun atı yazık değil mi, manyak mısın sen
kadın' diye bağırdım.
Karım arkasını döndü ve bana;
-'Bir' dedi.
O gün bu gündür Karımın bir dediğini iki etmedim.
:roflol: :roflol: :roflol:
*Mutluluğun Sırrı:*
Mahallesindeki kahvede sohbet eden adama arkadaşları;
-'Senin yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var,karının bir dediğini iki
etmiyorsun ,Bu mutluluğun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz' derler.
Adam kısaca anlatayım der:
Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına ben de kendi
atıma bindik,evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim eğilip atıma;
-'iki' dedi.
Bir sure sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi
ve atıma 'Üç' dedi.
Ve çeyizinden çıkardığı tabancası ile atımı alnından vurdu.
Ben şoke olmuştum.Eşime hışımla çıkıştım.
-'Neden vurdun atı yazık değil mi, manyak mısın sen
kadın' diye bağırdım.
Karım arkasını döndü ve bana;
-'Bir' dedi.
O gün bu gündür Karımın bir dediğini iki etmedim.
:roflol: :roflol: :roflol:
çok haklısın canım geçenlerde bende çok sinirlendim kocama evde yokken tek başıma yıkadım gelince aaa kızı nasıl yıkadın diyo bende baba baba olmazsa hem anne hem baba olurum dedim lafı oturttum yani
ibolya üzme kendini hadi neşelen biraz bak halilin geldiiisositosositoŞeniz
:roflol::roflol: hoşgeldin aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmm buldun tabe ben gibi karıyı aşkıma dayanamadın üye oldun dimi :roflol::roflol:
ehaa sesli okudum benim adam biliomuşş kaydirigubbakcemile3 aferin dediim :hooray:
ben bunu çok sevdim beyaw kocacım gelsin hemen ona da okuyacam ve arkasından biiiiir diyecem yer mi ki
üzme cannını iboşum geçicek hepsi sabret...senin de sınavın buymuş demek...bebişini düşün..bebeklerimiz olmasa heralde 5 dakka sabredemezdik olanlara ama onlar için herşeye değer......
merancım oyun minderin güzel olmuş eline sağlık.....
yaw müsait deiilim geçmişi tam okuyamıom......
merak ediiioomm..........................................
napıosunuz kızlar??sengözlerimebaksanab
gelişmeler var mı anlatın bakalım..
bundan sonra daha az burada olacağım.çok vakıt olduruyor burası gercekten.
daha once zaman ayırabıldiğim hıcbırseyı yapamaz oldum.onlara vakıt ayırmak ıstıyorum.ıklım hanım da artık daha afzla ılgi&oyun istıyor.boyle yani..:ecrin_bebek:
ee anatın havadısleri.gecmısı okumakla zaman kaybetme ıstemıyorum.
Helan olsun sanaa kiz bu lafi tuttum dur yeri gelince bende bu lafi benim hoduge ottuturuyum benim hodukte sizinkilerden farkli degil biliyonuz gecen 2 dk verdim haceri kucagina oda huysuzdu biraz hemen gerildi gicik oldu sus kizim diyom sana diyo dedimki o cocuk cocuklugunu yapiyo sana ne oluyo da 3 aylik cocugu terbiye etmeye calisiyon dedim burak bakma ben bakarim kizima dedim durmuyo 2 dk sinir etti diyo ben aksama kadar boyleyim neden hic anlayisla karsilamiyon dedim uyuz bana surekli yok evi mok goturuyomus yok surda toz varmis diye laf sokuyo sanki hangi moka yetiseceksem hic kimsenin yardimci oldugu yok hersey leylanin ustune amman amaaaan
ahh canım ya sıkma canını.biliyorsun her sıkıntının sonu rahmettir.eşin yusufu yıkamak konusunda biraz fevri davranmış ama insanlık hali işte erkekler nedense bazen çok önemli bir konuyu basite indirgeyebiliyorlar.ama eşler arasındaki huzursuzluk küslükler inan şeytanın en sevdiği şeydir.buda demek oluyorki Allah sizi bu konuda imtihan ediyor.ne olur daha sakin düşünün meranın dediği gibi biraz ayrı kalmak çok işe yarıyor özlem araya girince insan hatalarını daha iyi görüyor.namaz konusundada eğer içinden gelmiyorsa bilemem ama eksikliğini hayatında hissediyorsan hiç vakit kaybetmeden tekrar başka.bak o zaman herşey kendiliğinden nasıl düzelir çünkü iç huzuru yakalarsın ve daha pozitif düşünmeye başlarsın.sen güçlü karısın vesselamyerimsenibenboşayacam bu herifi ben boşayacam yetti beeee senağlama ya çocuğu en son geçen cuma annemle birlik banyo ettirdik, annem de gelemicekmiş hafta içi, cumartesi günü güünüm var benim pasta brek neyin yapmak için hemi de çocuğu yıkamak için yardıma gelcek, e o zamana kadar çocuk yıkanmasınmı, 8 gün olcak yıkanmayalı, dün akşam hadi çocuğu yıkayalım dedim benim hdüğe, efem neymiş annem gelince yıkayalımmış, yav annemi mi beklicek bu çocuk kokar o zamana diyom ne varmış 2 gn daha beklicekmiş, ya dr haftada 3 kere yıkayın diyo biz 2 kere yıkıyoz daha napalım diyom, yav sen 1 hafta yıkanmayınca rahatsız olmuyonmu diyom ben olmuyom diyo, ben 2-3 gün yıkanmayınca kafam kaşınıyo kirden kokuyom kendi kendime nasıl bişey olmuyomuş yav diyom, bi güzel kavga ettik, ya nalet olsun diyom artık yaa, vakti zamanında çocuk olmuyo diye evlatlık alcak olan adam şimdi kendi çocuğunu yıkamaktan aciz, sen akşamları gel yemeğini ye ibadetini yap sonra zıbar dedim, herif kafayı bozmuş ibadetle, doğumdan önce 5 vakit namazımı kılıyodum ben, doğumdan sonra boşladım açıkcası, onun için de eleştiriyo sürekli beni, neymiş efem ben ne için yaratıldığımı ne için yaşadığımı unutmuşum, yine sapmaya başlamışım vs vs, ben bakarım kendi çocuğuma sana gerekmez sen sadece sevileceği zamanlarda gel sev sonra uyu dedim, bana bağırıyo sen hep bana öğretmen gibi ders veriyosun her yaptığımı eleştiriyosun zır t pırt diye, nalet olsun daha da sana bişiy söylersem dedim, sölemeyecem artık bişey herif psikolojik manyak oldu iyice ya, niye böyle yapıyo anlamıyorum eskiden böyle diildi bu herif, doktora git tedavi ol bak psikolojin iyi değil senin diom onu da yapmıyo, çok dertliim ben çoooookkk senağlama
vııııyyyy Allah korusun anam tüylerim diken diken oldu delikafaduldenkesinlikle eşinin çok büyük payı var tabi kadındada var hataya tamam beni doğru şeyler yapmaya sevketmek istiyo ama yanlış anlatıyo, ne demek ben sapıyorum ya, afedersin o..luk mu yapıyom ne yapıyom, ya bak bi arkadaşım var benim, vakti zamanında çok ağlıyodu, benim eşim niye bana böyle yapıyo diye, şimdi 7 yaşında bi kızı var ilkokula gidiyo, çok uzun zaamandır tanıyorum yani, beni et parçası gibi görüyo hiç saçımı okşamıyo zırt pırt diye ağlıyodu bana, ben de ya yle düşünme bak erkekler bazı şeyleri anlamazlar relax ol sen çocuğuna bak boşver diyodum, şimdik karı önüne gelenle düşüp kalkıyo, herifin haberi yok, bana anlatıyo bazen şöyle byle diye, hatta bi üniversite öğrencisiyle flrt ediyomuş şu anda, istanbulluymuş çocuk, ya kadına hayret ettim, o ağlayan insan gitmiş, aşığım ona diyo, çok seviyorum diyo, bana sevgi veriyo diyo, kızım yapma bak kocaman çocuğun var yarın allah sorar diorum, bana ne artık takmıcam hiçbişeyi diyo, içimdeki boşluğu dolduruyo diyo, ya yanlış yapıyo ama kocası neden oldu buna, ben de mahsus bak diyom böyle olmuş diyom eşime, kocası hödük ilgilenmedi karısıyla, gül gibi karısını çocuğunu ihmal etti şimdi karı adamı iplemiyo diyom, çaktırmadan gz korkutuyom, bak bi kadın sevgi bulamazsa yanlış yola sapar diyom, hani ders alsın die, benim herifte tık yok, takoz bu herif yaaa:mymeka:
la bu evlilik yardımı nerden alınıyokine :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?