2008 Ekim Anneleri

DİKKAT DİKKAT!!
bilioz halilonun kim oldğunuuu devam etsin bakalımm sengözlerimebaksanab özelden bana msj atsın kim olduğuna dair yada yönetime söyleyip ip numarasından göndercekler bir hada hiçbir nickle buraya giremez...

ibolya canın sıkkınmış bugünlerde Allah yardımcın olsun.tez zamanda felaha çıkarsınız inşallah

bugün benim kocişimde dağınıklıkta bi numarayız dedi ilk defa.ama benden kaynaklanıyo bi şey yapasım yok.zaten tembeldim iyice saldım çayıra:roflol:

teyzeleri bizim ilk dişimiz pırtladı biliyonuz muu huysuzuz biraz.bi oe çok saçımız dökülüo kestirelim diom korkuyo babası çok başını oynatıo die.siz hiç kestirdiniz mi her yerimiz saç

sağol yafrim, la bu ne dişi erken diilmi daha :1shok:

yavrus sennkinin doğum tarihi ne?bide elinle ellediğinde değdimi:uhm:
sağol yafrim, la bu ne dişi erken diilmi daha :1shok:

annnaaamm ısırcaklar süt tankerleriniiiiiiii:1shok::1no2::çok üzgünüm:

iboşum tadlu hatunum o senin tadunu kaçıranu ezerim benÇok üzgünüm çoookklava:
kıs sıkma sen canını burda arkanda bi ordu hatun var sen bunu da söle bi kocana o zaman eteğinden ayrılıyo mu :roflol:

senın bebış kız mı kac aylık ıyı maşallah

inanamıyorum herkes burda ve leyle yok zaten son zamanlarda leyla ara ara kaybolmaya başladı işkillenmeye başladım meran da rüyasında leylayı hamile görmüştü zaten

Len bugun annem geldi ya o yuzden pek dalamadim buraya sizde lafin dibine vurmussunuz furacam hepinizi.
hödükleri öldürmeyelim!
onları topluma geri kazandıralım!:enbuyukkk:

Dogru diyonda bunlardan hic bi mok olmaz (bazilari haric)
heee leyla nerde sahiiiii :uhm:

Geldim geberdecem sizi bune len ne cok kaynatmissiniz insan beni dusunur
ibolya üzme kendini hadi neşelen biraz bak halilin geldiiisositosositoŞeniz

Puha ha ha ha muhahahaha hatta zu hahhaa karnim agridi gulmekten bu kim yaa ibolya sevgulun sana kiyamadii len ne cazibeli garusun

Anna essahtan bide dis cikardiklarinda yandik valla ham yaparlar memislerimizi

inanamıyorum herkes burda ve leyle yok zaten son zamanlarda leyla ara ara kaybolmaya başladı işkillenmeye başladım meran da rüyasında leylayı hamile görmüştü zaten

Len bugun annem geldi ya o yuzden pek dalamadim buraya sizde lafin dibine vurmussunuz furacam hepinizi.
hödükleri öldürmeyelim!
onları topluma geri kazandıralım!:enbuyukkk:

Dogru diyonda bunlardan hic bi mok olmaz (bazilari haric)
heee leyla nerde sahiiiii :uhm:

Geldim geberdecem sizi bune len ne cok kaynatmissiniz insan beni dusunur
ibolya üzme kendini hadi neşelen biraz bak halilin geldiiisositosositoŞeniz

Puha ha ha ha muhahahaha hatta zu hahhaa karnim agridi gulmekten bu kim yaa ibolya sevgulun sana kiyamadii len ne cazibeli garusun

Anna essahtan bide dis cikardiklarinda yandik valla ham yaparlar memislerimizi ayrica mercimek isi felan yok len benim herif hergun calisiyo bu satte olmasi imkansiz tarihler bile yazmaz kotu niyetle karilar

meran hayirdir canim sorunmu var, bana özelden yazabilirsin yardimci oluruz yerimseniben

Annecigim gitti az once canim annem benim geldi hic oturmadi hacerle ilgilendi bende temizlik yaptim mutfaga bi girdi heryeri topladi aksamada icli kofte yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…