kım len bu halılooo:1shok:
ooofff maşallah topic yine kalabalık tarihi günlerinden birini yaşıyor
ibolyacım üzüldüm valla hodük kocanı adam etmemiz lazım ama nasıl
meran demek bana takacak bı ad bulamadın:1closedeyes::dilcikar:
özlemeh neden sılık gozukuyor?:sm_confused:
ibolya canın sıkkınmış bugünlerde Allah yardımcın olsun.tez zamanda felaha çıkarsınız inşallah
bugün benim kocişimde dağınıklıkta bi numarayız dedi ilk defa.ama benden kaynaklanıyo bi şey yapasım yok.zaten tembeldim iyice saldım çayıra:roflol:
teyzeleri bizim ilk dişimiz pırtladı biliyonuz muu huysuzuz biraz.bi oe çok saçımız dökülüo kestirelim diom korkuyo babası çok başını oynatıo die.siz hiç kestirdiniz mi her yerimiz saç
yavrus sennkinin doğum tarihi ne?bide elinle ellediğinde değdimi:uhm:ibolya canın sıkkınmış bugünlerde Allah yardımcın olsun.tez zamanda felaha çıkarsınız inşallah
bugün benim kocişimde dağınıklıkta bi numarayız dedi ilk defa.ama benden kaynaklanıyo bi şey yapasım yok.zaten tembeldim iyice saldım çayıra:roflol:
teyzeleri bizim ilk dişimiz pırtladı biliyonuz muu huysuzuz biraz.bi oe çok saçımız dökülüo kestirelim diom korkuyo babası çok başını oynatıo die.siz hiç kestirdiniz mi her yerimiz saç
sağol yafrim, la bu ne dişi erken diilmi daha :1shok:
ibolya canın sıkkınmış bugünlerde Allah yardımcın olsun.tez zamanda felaha çıkarsınız inşallah
inanamıyorum herkes burda ve leyle yok zaten son zamanlarda leyla ara ara kaybolmaya başladı işkillenmeye başladım meran da rüyasında leylayı hamile görmüştü zaten
hödükleri öldürmeyelim!
onları topluma geri kazandıralım!:enbuyukkk:
heee leyla nerde sahiiiii :uhm:
ibolya üzme kendini hadi neşelen biraz bak halilin geldiiisositosositoŞeniz
yavrus sennkinin doğum tarihi ne?bide elinle ellediğinde değdimi:uhm:
annnaaamm ısırcaklar süt tankerleriniiiiiiii:1shok::1no2::çok üzgünüm:
inanamıyorum herkes burda ve leyle yok zaten son zamanlarda leyla ara ara kaybolmaya başladı işkillenmeye başladım meran da rüyasında leylayı hamile görmüştü zaten
hödükleri öldürmeyelim!
onları topluma geri kazandıralım!:enbuyukkk:
heee leyla nerde sahiiiii :uhm:
ibolya üzme kendini hadi neşelen biraz bak halilin geldiiisositosositoŞeniz
yavrus sennkinin doğum tarihi ne?bide elinle ellediğinde değdimi:uhm:
annnaaamm ısırcaklar süt tankerleriniiiiiiii:1shok::1no2::çok üzgünüm:
DİKKAT DİKKAT!!
bilioz halilonun kim oldğunuuu devam etsin bakalımm sengözlerimebaksanab özelden bana msj atsın kim olduğuna dair yada yönetime söyleyip ip numarasından göndercekler bir hada hiçbir nickle buraya giremez...
meran hayirdir canim sorunmu var, bana özelden yazabilirsin yardimci oluruz yerimseniben
oh beee gitttiiiii :1ninca:
Kim gittii ne oldu anlatin banada ben yokken neler dondu burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?