- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
senın bebış kız mı kac aylık ıyı maşallah
Ben okudum gecmisi su mutlulugun sirrini tuttum bende bugun diyim birr ikii
amaneyy karuu çıkmışş gelince ben görmezsem söyleyiinn ben onun gözününn bebeğiyimm kaydirigubbakcemile3 benden bu kadar çabuk vazgeçemezsinn caduu karuu :jeyyar:
elmalı kurabiye tarifi arıyorum.hani içinde tarcınlı elma rendesi dışındada pudra sekeri olan.kolay olsun ama..
1 çay bardağı sıvıyağ,yarım paket margarin,2 yumurta,kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker
aldığınca un,üzerine pudra şekeri.
içine elma ve tarçın.bunları kavur canım.
hamuru yoğur.yuvarlak aç.küçük üçgen şekilli olacak şekilde kes.içine azcık koy.sigara böreği gibi kıvır.:içelim:
elmalı kurabiye tarifi arıyorum.hani içinde tarcınlı elma rendesi dışındada pudra sekeri olan.kolay olsun ama..
daha erken değil mi yaa anlamadı ben:uhm:ibolya canın sıkkınmış bugünlerde Allah yardımcın olsun.tez zamanda felaha çıkarsınız inşallah
bugün benim kocişimde dağınıklıkta bi numarayız dedi ilk defa.ama benden kaynaklanıyo bi şey yapasım yok.zaten tembeldim iyice saldım çayıra:roflol:
teyzeleri bizim ilk dişimiz pırtladı biliyonuz muu huysuzuz biraz.bi oe çok saçımız dökülüo kestirelim diom korkuyo babası çok başını oynatıo die.siz hiç kestirdiniz mi her yerimiz saç
kızzz senin annene de yazık.sen oraya gidiyon aksilik oluyo.o sana geliyo temizlik yapıyoŞenizAnnecigim gitti az once canim annem benim geldi hic oturmadi hacerle ilgilendi bende temizlik yaptim mutfaga bi girdi heryeri topladi aksamada icli kofte yapti
özlem yok mu artık:uhm:ozlemle görustum msnde su agustos annelerının sitesini özelden edhak a gonderdiği için girişini yasaklamıslarve hiç giremiyecekmiş
Şeniz hamurun üstne bişi srmücez dimi?bide sekeri soğuyunca serpcem dimi?bidee hamura vanilysa yokmu?bideeeee... bu kadarŞeniza.s.
Misafirin mi geliyo canin mi istedi ben su sekilde yapiyom simdi bu elmeli pasta hamurunu iki parcaya ayirip birini tepsinin dibine yayiyorum otekini buzlukta sertlesene kadar bekletiroyorum tepsiye yaydigim hamurun uzerime rendelenmis tarcinli elma karisimini yayiyorum dolapta donan hamuruda uzerine rendeliyorum boyle hertarafi kapanacak sekilde sonra pisirip kare kare kesip pudra sekeri dokuyorum guzel oluyo
celennnn 3 kaşık da yoğurt var.unuttum.sen unutma cancazımmmm
kaydirigubbakcemile3
o kolay işi canım.yani erincek kadınlar öle yapar:roflol:lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?