2008 Ekim Anneleri

senın bebış kız mı kac aylık ıyı maşallah

benim bebiş oğlan 3ay 10 günlük.daha çok erken biliyorum.pat diye nerden çıktı anlamadım.elime geliyo görünüyoda.anne babası erken çıkaran çocuklarda erken çıkarırmış.ben erken çıkarmamışım.kocişiminkini de annesi hatırlamaz heralde sekiz çocuktan hangisini hatırlasın:roflol:

amanınnnnnnn
diş mi çıkarmaya başladıkkk yine hapı yicek benim göğüsler zati hassas uçları daha yeni iyileşti de rahatça emziriyomm

elmalı kurabiye tarifi arıyorum.hani içinde tarcınlı elma rendesi dışındada pudra sekeri olan.kolay olsun ama..

elmalı kurabiye tarifi arıyorum.hani içinde tarcınlı elma rendesi dışındada pudra sekeri olan.kolay olsun ama..

1 çay bardağı sıvıyağ,yarım paket margarin,2 yumurta,kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker
aldığınca un,üzerine pudra şekeri.

içine elma ve tarçın.bunları kavur canım.

hamuru yoğur.yuvarlak aç.küçük üçgen şekilli olacak şekilde kes.içine azcık koy.sigara böreği gibi kıvır.:içelim:

Len ibolya kusura bakma yaa heruf geldi bekledim bekledim gelmedin ciktim bende simdi pc de sira bana gelmez artik

Şeniz hamurun üstne bişi srmücez dimi?bide sekeri soğuyunca serpcem dimi?bidee hamura vanilysa yokmu?bideeeee... bu kadarŞeniza.s.

Misafirin mi geliyo canin mi istedi ben su sekilde yapiyom simdi bu elmeli pasta hamurunu iki parcaya ayirip birini tepsinin dibine yayiyorum otekini buzlukta sertlesene kadar bekletiroyorum tepsiye yaydigim hamurun uzerime rendelenmis tarcinli elma karisimini yayiyorum dolapta donan hamuruda uzerine rendeliyorum boyle hertarafi kapanacak sekilde sonra pisirip kare kare kesip pudra sekeri dokuyorum guzel oluyo

daha erken değil mi yaa anlamadı ben:uhm:
Annecigim gitti az once canim annem benim geldi hic oturmadi hacerle ilgilendi bende temizlik yaptim mutfaga bi girdi heryeri topladi aksamada icli kofte yapti
kızzz senin annene de yazık.sen oraya gidiyon aksilik oluyo.o sana geliyo temizlik yapıyoŞeniz
ozlemle görustum msnde su agustos annelerının sitesini özelden edhak a gonderdiği için girişini yasaklamıslarve hiç giremiyecekmiş
özlem yok mu artık:uhm:
Şeniz hamurun üstne bişi srmücez dimi?bide sekeri soğuyunca serpcem dimi?bidee hamura vanilysa yokmu?bideeeee... bu kadarŞeniza.s.

yok kız şekeri hamurun içine atacan.üzerine bişi yok canım.pişince sadece pudra şekeri serpcen iştehihoyyyt

kaydirigubbakcemile3
o kolay işi canım.yani erincek kadınlar öle yapar:roflol:lülülülülülü

dur celen kaynanacımın defteri var.bunu ben kafamdan verdim.2 dakika bekle hemen hamurişi duayeni kayınvalidecimin tam tarifini yazim.

1 paket margarin,1 yumurta,1 yemek kaşığı yoğurt,1 çay bardağı zeytin yağı,1 paket kabartma tozu,4 damla limon,1 bardak şeker

içi;elma,tarçın şeker.(bu kesin tarif.limon ve zeytin yağını ağızda dağılması için katıyomuş)

Degisik turde pastalar yapmaya bayiliyom yavv du yarin bende biseyler yapiim soyle kremali krem santili turden farkli bi tarifi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…