bak napak biliyon mu leyla.4 yumurta,2 kabartma tozu,1 bardak süt,1 bardak sıvıyağ,1 bardak şeker,1 vanilya,aldığınca unu koy çırp.bildiğin kek yanee.sonra pişince ortadan ikiye ayır.
3 bardak süt,1 vanilya,2.5 kaşık un,3 kaşık şeker,göz kararı kakao koy.bu da bildiğin puding oluyo.soğuyunca araya sür.sonra en üste de krem şanti sür.al sana pastaaaa
ibolya canım boşver demek istiyorum sana ama bende bugün kızdım kocama aldım başımı çıktım biraz hava aldım noldu bu erkeklere anlamıyorum inşallah bir geçiş dönemidir ve hayırlısıyla atlatırsınız rüyam bunamı çıkacakmış nedir annelik o kadar zorki bebişini babasız bırakmamak için zorluklara katlanıyorsun düzelir inşallah ne diyim
bizde bugün aşımızı olduk pnomokok ve karma ateşi şuan 37 dereece inşallah daha çıkmaz boyumuz 62 cm kıyafetli 6050gr geldi bakalım yarın doktorda kaç gelecek kıyafetler kaç gramdırki
bu arada halilo bendim arkadaşlar bi şaka yapalım dedik ortalık ayağa kalktı tövbeler olsun ortam şenlensin diye düşünmüştüm kötü birşeyde yazmadım sadece gülelim istedm kötü bir niyetle kimseye birşeyde yazmadım zaten beni bu yüzden siteden atacaklarsa atsınlar canları sağolsun kimseyede bir zarar verecek bir davranışta bulunduğumuda düşünmüyorum açıkçası sizleride çok seviyorum
ibolya canım boşver demek istiyorum sana ama bende bugün kızdım kocama aldım başımı çıktım biraz hava aldım noldu bu erkeklere anlamıyorum inşallah bir geçiş dönemidir ve hayırlısıyla atlatırsınız rüyam bunamı çıkacakmış nedir annelik o kadar zorki bebişini babasız bırakmamak için zorluklara katlanıyorsun düzelir inşallah ne diyim
bizde bugün aşımızı olduk pnomokok ve karma ateşi şuan 37 dereece inşallah daha çıkmaz boyumuz 62 cm kıyafetli 6050gr geldi bakalım yarın doktorda kaç gelecek kıyafetler kaç gramdırki
bu arada halilo bendim arkadaşlar bi şaka yapalım dedik ortalık ayağa kalktı tövbeler olsun ortam şenlensin diye düşünmüştüm kötü birşeyde yazmadım sadece gülelim istedm kötü bir niyetle kimseye birşeyde yazmadım zaten beni bu yüzden siteden atacaklarsa atsınlar canları sağolsun kimseyede bir zarar verecek bir davranışta bulunduğumuda düşünmüyorum açıkçası sizleride çok seviyorum
Len terken herkesten beklerdim hallilo olmayi senden beklemiyodum ben seni sadece oglanin kilosu moku ile ilgilenir saniyodum cokk sasirdim len sen asmissin kendini helall sana bee
1 çay bardağı sıvıyağ,yarım paket margarin,2 yumurta,kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker
aldığınca un,üzerine pudra şekeri.
içine elma ve tarçın.bunları kavur canım.
hamuru yoğur.yuvarlak aç.küçük üçgen şekilli olacak şekilde kes.içine azcık koy.sigara böreği gibi kıvır.:içelim:
ben de bu şekilde yapıyom ama yumurta koymuyom ayrıca içine bol ceviz de koyuyom süper oliiiiiiiiiii delikafadulden bi de şeklini böle yapmıyom ama nasıl yaptığımı anlatamam şimdi :roflol:
düzgn ver le su tarifi:mymeka:
leylusum istediğim tarif bu.acaip canım cekio 2 güündürcokacimcoook
muhahaaaa manyak karııı puhahaaaa:roflol::roflol::roflol:
puhahahaa kesin hamile leynn buuuuu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?