2008 Ekim Anneleri

bak napak biliyon mu leyla.4 yumurta,2 kabartma tozu,1 bardak süt,1 bardak sıvıyağ,1 bardak şeker,1 vanilya,aldığınca unu koy çırp.bildiğin kek yanee.sonra pişince ortadan ikiye ayır.

3 bardak süt,1 vanilya,2.5 kaşık un,3 kaşık şeker,göz kararı kakao koy.bu da bildiğin puding oluyo.soğuyunca araya sür.sonra en üste de krem şanti sür.al sana pastaaaa

sonraa.misafiri gelecek hatunlar.

1 litre süt,1 çay bardağı un,3,5 kaşık şeker,1 vanilya yı koy pişir.muhallebi gibim yanee.sonraa alta bildiğin kakaolu piknik bisküvilerini un gibim ufaltın.en alta yayın.üzerine muhallebiyi dök.iyice soğuyunca üzerine krem şanti sür.en üstüne de istersen eğer kalan bisküvileri yine un gibi kalırsa tabi serp.bak bakem ne güzel olayyo

ibolya canım boşver demek istiyorum sana ama bende bugün kızdım kocama aldım başımı çıktım biraz hava aldım noldu bu erkeklere anlamıyorum inşallah bir geçiş dönemidir ve hayırlısıyla atlatırsınız rüyam bunamı çıkacakmış nedir annelik o kadar zorki bebişini babasız bırakmamak için zorluklara katlanıyorsun düzelir inşallah ne diyim
bizde bugün aşımızı olduk pnomokok ve karma ateşi şuan 37 dereece inşallah daha çıkmaz boyumuz 62 cm kıyafetli 6050gr geldi bakalım yarın doktorda kaç gelecek kıyafetler kaç gramdırki
bu arada halilo bendim arkadaşlar bi şaka yapalım dedik ortalık ayağa kalktı tövbeler olsun ortam şenlensin diye düşünmüştüm kötü birşeyde yazmadım sadece gülelim istedm kötü bir niyetle kimseye birşeyde yazmadım zaten beni bu yüzden siteden atacaklarsa atsınlar canları sağolsun kimseyede bir zarar verecek bir davranışta bulunduğumuda düşünmüyorum açıkçası sizleride çok seviyorum

kızlar sıkışınca valla bana sorun.çok güzel şeyler biliyorum.un kurabiyesi,tarçınlı kurabiyeler,

poğaça ve çörekler kaynanamın alanına girer tabii

abbooo kızz terken halilosu nzr len?maşallah akif emrenin kilou iyi.boşver kız değişiklik oldu.biz de sen
i seviyoz canım benimmŞeniz

Bunu hep yapiyom zaten ben keki 3 kat kesiyom bi katina kakolu krema otekine sade dilimlenince goruntu super

terken bak mutlu ol işte bide zayıf diyodun benimki de kıyafetli 6000 gram üztelik boyu da 60 cm senden ufak yani bi daha da küçük müçük deme işte üstelik benim kuzum 3500 gram doğdu

puhahaaaa tebrik ederim senden hiç şüphelenmemiştim:roflol:
buarada meran ve dbest e selamlar

Len terken herkesten beklerdim hallilo olmayi senden beklemiyodum ben seni sadece oglanin kilosu moku ile ilgilenir saniyodum cokk sasirdim len sen asmissin kendini helall sana bee

Len terken herkesten beklerdim hallilo olmayi senden beklemiyodum ben seni sadece oglanin kilosu moku ile ilgilenir saniyodum cokk sasirdim len sen asmissin kendini helall sana bee

muhahaaaa manyak karııı puhahaaaa:roflol::roflol::roflol:

ben de bu şekilde yapıyom ama yumurta koymuyom ayrıca içine bol ceviz de koyuyom süper oliiiiiiiiiii delikafadulden bi de şeklini böle yapmıyom ama nasıl yaptığımı anlatamam şimdi :roflol:

ben de bu şekilde yapıyom ama yumurta koymuyom ayrıca içine bol ceviz de koyuyom süper oliiiiiiiiiii delikafadulden bi de şeklini böle yapmıyom ama nasıl yaptığımı anlatamam şimdi :roflol:

anlat len canım acaip elmalı lkurabiye istio.sennkinin ortası acıkmı?

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
celeeeeeeeeeen bak halilo kimmişşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

celencim ben hamurdan ceviz kadar bi parça alıyom, avcumda yuvarlak açıyom inceltiyom yani şekli de yuvarlak oluyo.. ortasına cevizli elmalı tarçınlı içten koyuyom ve yuvarlağın iki ucunu ortaya getiriyom.. anlatabildim mi bilmiyom..

içine ceviz koy leyyynnn cevizsiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzz

Terken ayrica oglusunun boyuda kilosuda cok iyi benim kizim tam gununde dogdu boy 50 olarak simdi seninkiyle ayni boyda bence sena takinti yapan o dr degistir oglunun gelisimi gayet guzel

muhahaaaa manyak karııı puhahaaaa:roflol::roflol::roflol:

Kim len manyak gari benmi terkenmi amma cok sasirdim len hic beklemezdim terken aklimin ucundan gecmedi aferin len terken keskem komik seylerde yazssaydin da az gulseydik
puhahahaa kesin hamile leynn buuuuu :roflol:

Bencede zaten hep 2009 ekim annelerinde geziyo

özel mesajlarımı silmişler kaydirigubbakcemile3
kuzeye ve kazene sevgiler.. saygılar efendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…