özel mesajlarımı silmişler kaydirigubbakcemile3
kuzeye ve kazene sevgiler.. saygılar efendim...
geldiim noluyooo lenn
ayy canım yaa ilk incileri gördünüz haa çok sevindim inş.kolay çıkarır a.s.ibolya canın sıkkınmış bugünlerde Allah yardımcın olsun.tez zamanda felaha çıkarsınız inşallah
bugün benim kocişimde dağınıklıkta bi numarayız dedi ilk defa.ama benden kaynaklanıyo bi şey yapasım yok.zaten tembeldim iyice saldım çayıra:roflol:
teyzeleri bizim ilk dişimiz pırtladı biliyonuz muu huysuzuz biraz.bi oe çok saçımız dökülüo kestirelim diom korkuyo babası çok başını oynatıo die.siz hiç kestirdiniz mi her yerimiz saç
cevap gelmedi beklemedeyim sengözlerimebaksanabkim var kim yok anacım çok dağıldık
merancım msn de bir girişiminden bahsetmiştin cevap geldi mi?
özlemle ilgili ve öbür konuyla?
valla kendimi çok suçlu hissediyom özleme dair keşkem mesacı göndermeseydi...
aynen öyle.yakında bizide alırsa şaşmayın ergenekondan içerii çete kuruormuşsunuz deyii kaydirigubbakcemile3ne o len banada anlat
anacım özlem ve sen bilseydiniz zaten daha dikkatli olurdunuz....diicem ama zaten özelden atılan bi msj.ÖZEL!!aynı bu hani atatürkcleri ergenekoncu die toplayıp susturanlara benzio olay.yandas olman bile yeter kovulmak için.ama cidden bu sefer abartıldı.:çok üzgünüm:
ooyy bende senden geçemem maharetlii karuuu..neler bilirmişş ne tariflerde yaparmış..ol sen bunlaru yapıonn ve aynı hızda yiyosan kaç kilosun düşünemiom leen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilesenden nasıl vazgeçerim gozümün bebeği,:jeyyar:
biliorduk cnm ilk yazdığından beri halilolun sen olduğunu...biraz fazla bilmekte ii değill hemen yakalarım ama söylemek istemedik şakkıdı söylemeseydin banlancaktın çünküü yönetime de söylemiştim sengözlerimebaksanabibolya canım boşver demek istiyorum sana ama bende bugün kızdım kocama aldım başımı çıktım biraz hava aldım noldu bu erkeklere anlamıyorum inşallah bir geçiş dönemidir ve hayırlısıyla atlatırsınız rüyam bunamı çıkacakmış nedir annelik o kadar zorki bebişini babasız bırakmamak için zorluklara katlanıyorsun düzelir inşallah ne diyim
bizde bugün aşımızı olduk pnomokok ve karma ateşi şuan 37 dereece inşallah daha çıkmaz boyumuz 62 cm kıyafetli 6050gr geldi bakalım yarın doktorda kaç gelecek kıyafetler kaç gramdırki
bu arada halilo bendim arkadaşlar bi şaka yapalım dedik ortalık ayağa kalktı tövbeler olsun ortam şenlensin diye düşünmüştüm kötü birşeyde yazmadım sadece gülelim istedm kötü bir niyetle kimseye birşeyde yazmadım zaten beni bu yüzden siteden atacaklarsa atsınlar canları sağolsun kimseyede bir zarar verecek bir davranışta bulunduğumuda düşünmüyorum açıkçası sizleride çok seviyorum
kaçmaz olm biliozda diozz kimse bizi kekleyemezz gagalayamaz sengözlerimebaksanabpuhahaaaa tebrik ederim senden hiç şüphelenmemiştim:roflol:
buarada meran ve dbest e selamlar
hadi yaa nie beklemiodun kii..ummadık taş baş yarar derler ben kayseriye gelince saa uzun uzun ders vercem yavruum kaydirigubbakcemile3 kız leylaa seni çok seviom haa gel bi öpiimm lenn ŞenizLen terken herkesten beklerdim hallilo olmayi senden beklemiyodum ben seni sadece oglanin kilosu moku ile ilgilenir saniyodum cokk sasirdim len sen asmissin kendini helall sana bee
özel mesajlarımı silmişler kaydirigubbakcemile3
kuzeye ve kazene sevgiler.. saygılar efendim...
Bende seni bekliyodum gel bacim ozledim yaa hallilo terkenmis onu konusuyoduk
kızımda bugün sinemaya gitti ordan arkadaşının partisine :çok üzgünüm: ayy ev nasıl sessizz ben gelin vermem yaw bu kızıı :çok üzgünüm: bıcır bıcır size yazarken bi taraftanda onla resim yapıoduuk puzzle hamur oynuyodukk şiimdi boşş kaldı bi yanım :çok üzgünüm: arkadaşta 22.30 da bırakırım dedii beklioom yaww üzledimm eşşeksıpasınıı :mymeka:
oyyy leylam oyyy uyanda balığaa gideliim yavruumilk msjdan bilioduk biz kaydirigubbakcemile5 sonra ufak bi araştırmayla öğrendikk
sen dün söyle demiştin ama msn i açmadın sonraade ben unuttum...dbest celen ibolya başka kimse söylemiştim hatırlamıorum ama söylemiştim..msn i açsaydın saada söylerdiim :jeyyar:
ya meraann benm cemre hala sesli glmüoo:çok üzgünüm:
Ulee ne saf kariyim haa nerden anladiniz len dunyadan haberim yok yav gel len bende seni opecem
yok foto cekceemde kendi bakıo.pek meraklı foto cekiilmeyekaydirigubbakcemile3celeeeeen fıstık kızının cemrenin avatarındakii fotoğrafı ne kadar güzel çıkmış yawwkartpostal mübarekkk kızım bu cadı mıı böyle mi poz verioo sen mi yakalıon :jeyyar: yanii sen mii fotoğrafçılığa yatkınsın kızın mıı mankenliğe yatkıın de helee :dance:
bide ben safım:lepi:Ulee ne saf kariyim haa nerden anladiniz len dunyadan haberim yok yav gel len bende seni opecem
ööle yapınca sessiz gülüo:çok üzgünüm: ve anlamadığım hiç gıdıklanmıo babası kılıklıÇok üzgünüm çoookhadi uyurken de mii kahkaha neyim atmıoo muu :uhm:
bilmem nie aceba kızımda kahkaha atardıı oğlum da atıoo...ama atmamasıda anormal bişe olduğunu göstermez yaa merak etme....
mesela kucağına alıp hoppacık hoppacık yapıon muu,sırt üstü yatıorum ayaklarımı kendime çekip tameri ucuna koyuyorum hooop kaldırıom nasıll kahkaha atıoo,birde bi ördek var ötüyoo onada kahbaha atıoo,böyle şeyler denedin mii.... :jeyyar: abartılı yüz şekilleriyle konuştun mu hiiçç..birde kedi gibi miyavla cik cikk yapp hav hav yapp bunlarada aklıı gidiooo kaydirigubbakcemile3
yavrum sen saf değilsin...celen ve ibolyada inanamadıı merak etme kaydirigubbakcemile3 sadece dbestle aynı fikirdeydik sengözlerimebaksanab sağlam dediller vardı elimizdee sengözlerimebaksanab kendimi james bond 007 gibi hissettim haa 007 de uyuyor zaten...nickim nie meran07 sanıon seen kaydirigubbakcemile3 hey yavrum kaçııın kurasıyıım benn :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?