2008 Ekim Anneleri

bnmkileride silmişler tel.no ları vardı orda noluo yaa adı üstünde özel msj ne özelliği kaldı şimdikötükedihüsoÇok üzgünüm çoookklava:

ayy canım yaa ilk incileri gördünüz haa çok sevindim inş.kolay çıkarır a.s.
cevap gelmedi beklemedeyim sengözlerimebaksanab aynen öyle.yakında bizide alırsa şaşmayın ergenekondan içerii çete kuruormuşsunuz deyii kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemilesenden nasıl vazgeçerim gozümün bebeği,:jeyyar:
ooyy bende senden geçemem maharetlii karuuu..neler bilirmişş ne tariflerde yaparmış..ol sen bunlaru yapıonn ve aynı hızda yiyosan kaç kilosun düşünemiom leen kaydirigubbakcemile3
biliorduk cnm ilk yazdığından beri halilolun sen olduğunu...biraz fazla bilmekte ii değill hemen yakalarım ama söylemek istemedik şakkıdı söylemeseydin banlancaktın çünküü yönetime de söylemiştim sengözlerimebaksanab
puhahaaaa tebrik ederim senden hiç şüphelenmemiştim:roflol:
buarada meran ve dbest e selamlar
kaçmaz olm biliozda diozz kimse bizi kekleyemezz gagalayamaz sengözlerimebaksanab
Len terken herkesten beklerdim hallilo olmayi senden beklemiyodum ben seni sadece oglanin kilosu moku ile ilgilenir saniyodum cokk sasirdim len sen asmissin kendini helall sana bee
hadi yaa nie beklemiodun kii..ummadık taş baş yarar derler ben kayseriye gelince saa uzun uzun ders vercem yavruum kaydirigubbakcemile3 kız leylaa seni çok seviom haa gel bi öpiimm lenn Şeniz
özel mesajlarımı silmişler kaydirigubbakcemile3
kuzeye ve kazene sevgiler.. saygılar efendim...

walla benim özel msj kutum dolmuştu üşeniodum boşaltmaya elim değmiodu ii oldu walla benim için kaydirigubbakcemile3 bide mailime yönlerdirsemde orayı temizleseler süpper olcekkk kaydirigubbakcemile3

Bende seni bekliyodum gel bacim ozledim yaa hallilo terkenmis onu konusuyoduk

oyyy leylam oyyy uyanda balığaa gideliim yavruum ilk msjdan bilioduk biz kaydirigubbakcemile5 sonra ufak bi araştırmayla öğrendikk
sen dün söyle demiştin ama msn i açmadın sonraade ben unuttum...dbest celen ibolya başka kimse söylemiştim hatırlamıorum ama söylemiştim..msn i açsaydın saada söylerdiim :jeyyar:

kızımda bugün sinemaya gitti ordan arkadaşının partisine :çok üzgünüm: ayy ev nasıl sessizz ben gelin vermem yaw bu kızıı :çok üzgünüm: bıcır bıcır size yazarken bi taraftanda onla resim yapıoduuk puzzle hamur oynuyodukk şiimdi boşş kaldı bi yanım :çok üzgünüm: arkadaşta 22.30 da bırakırım dedii beklioom yaww üzledimm eşşeksıpasınıı :mymeka:

ya meraann benm cemre hala sesli glmüoo:çok üzgünüm:

celeeeeen fıstık kızının cemrenin avatarındakii fotoğrafı ne kadar güzel çıkmış yaww kartpostal mübarekkk kızım bu cadı mıı böyle mi poz verioo sen mi yakalıon :jeyyar: yanii sen mii fotoğrafçılığa yatkınsın kızın mıı mankenliğe yatkıın de helee :dance:

Ulee ne saf kariyim haa nerden anladiniz len dunyadan haberim yok yav gel len bende seni opecem

ya meraann benm cemre hala sesli glmüoo:çok üzgünüm:

hadi uyurken de mii kahkaha neyim atmıoo muu :uhm:
bilmem nie aceba kızımda kahkaha atardıı oğlum da atıoo...ama atmamasıda anormal bişe olduğunu göstermez yaa merak etme....
mesela kucağına alıp hoppacık hoppacık yapıon muu,sırt üstü yatıorum ayaklarımı kendime çekip tameri ucuna koyuyorum hooop kaldırıom nasıll kahkaha atıoo,birde bi ördek var ötüyoo onada kahbaha atıoo,böyle şeyler denedin mii.... :jeyyar: abartılı yüz şekilleriyle konuştun mu hiiçç..birde kedi gibi miyavla cik cikk yapp hav hav yapp bunlarada aklıı gidiooo kaydirigubbakcemile3

Hasret canim sen neden katilmiyon gel kiz anlat bakiim neler yaptin bebisin napiyoo dogum gunude esin ne hediye aldi demedin bize

Ulee ne saf kariyim haa nerden anladiniz len dunyadan haberim yok yav gel len bende seni opecem

yavrum sen saf değilsin...celen ve ibolyada inanamadıı merak etme kaydirigubbakcemile3 sadece dbestle aynı fikirdeydik sengözlerimebaksanab sağlam dediller vardı elimizdee sengözlerimebaksanab kendimi james bond 007 gibi hissettim haa 007 de uyuyor zaten...nickim nie meran07 sanıon seen kaydirigubbakcemile3 hey yavrum kaçııın kurasıyıım benn :lepi:

yok foto cekceemde kendi bakıo.pek meraklı foto cekiilmeyekaydirigubbakcemile3
bide ben safım:lepi:
ööle yapınca sessiz gülüo:çok üzgünüm: ve anlamadığım hiç gıdıklanmıo babası kılıklıÇok üzgünüm çoook

a.s.

baak buna çıldırdıı yapıştıı kahkaha attı..al kız bi bebek...saçlarını tutup çekioo kendinee ısırmayaaa çalışıoo kahkaha atıoo ne güldükk yaww kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
var bööle oyuncaklarımız ama ördekti.bide bebek deniim bakalım.ördeği koyuyorz bide kucaklıo ağzına sokuo aguluo ama GÜLMÜOOO

avatarımın büyük hali:asigim: stündeki benm küçüklük montum:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…