2008 Ekim Anneleri

maşallah yavruma yaa fındık yüzz Allah özenmişde yaratmışş senide ondan bekletmiş bı kadar yııl 41 kere maşallah

maşallah yavruma yaa fındık yüzz Allah özenmişde yaratmışş senide ondan bekletmiş bı kadar yııl 41 kere maşallah

saol anamŞeniz bu kaçamadı bizdendelikafadulden kacıodu yakaladıkkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

evet cok gülüo aslında ama sessiz:çok üzgünüm:

wardır yaa belki kahkaha atmayan bi soralım bakalıım

benimkide çok gıdıklanıoo banyo yatırcamız zaman tutamıoz düşün ıgg ıgg yapıoo hanii tikli adamlar yaparlaryaa biri dokuncak diee..aynı öyle bizde huylandırmayalım die ne napcamızı şaşırıoz...
gıdıklamamak lazımmıış bebekleri kahkaha atarken çatlar derlermiş eskiden ama doğruluk payı var çatlama değilde bayılmalar olabilirmiş o yüzden gıdıklamamak lazımmış bebeklerii a.s

baktım.kiminin 3. ayda baslamıs kiminn daha yok.üzülüyorum ya.aslında korkuyorum.ters giden bişe var die..pooff..nese ben kaçanzi.cadı bugun erken yattı kalkar sık sık:)

baktım.kiminin 3. ayda baslamıs kiminn daha yok.üzülüyorum ya.aslında korkuyorum.ters giden bişe var die..pooff..nese ben kaçanzi.cadı bugun erken yattı kalkar sık sık:)

uzulme ay benimkide dah yeni yeni basladi hatta benimki hic biseye uzanmiyo hala ama ben uzulmuyom elbet bigun ypacak hatt onune koydugum seyleri bile hic farletmiyodu gecen poset koydum oymadii buda bi gelisme zamanla herseyi yaparlar

ya meraann benm cemre hala sesli glmüoo:çok üzgünüm:

sen de mok profesörü gibi oldun haaaaa kaydirigubbakcemile3

kız celen aklıma soktun elmalı kurabiyeyi
kalktım yaptım 2 tane yedim ama sen buralardasın klava:

madem kendin yapmıcan ne sokuyon aklımıza cık cık cık :mymeka:

cicim benm taktığım gelişimle alakalı.diğeri sağlıkla.ilaç verirsin tedavi edersin iileşir.ama gelişiminde giden ters bişe var-sa ozaman daha zordur.
buarada benm malzemem daha doorusu pudra sekerim yok.tam tarif aliim hafta sonu eksik varsa tamamlarım yaparım dedi.cokacimcoook ozamana kadar sabır cekcem:Saruboceq: bnm yerimede 2 tane ye:jeyyar:

canım benim her bebeğin gelişimi eşit gitmez ki sen nerden çıkardın gelişiminde problem olduğunu.. henüz çok erken bunları düşünmen için.. cemreye zaman tanı bakalım yerimseniben

iki temiz kağıt arasına toz şekeri koyup üstüne ısıtılmış ütü ile basarsan pudra şekeri olurmuş..bunuda yeni öğrendim ama denemedim..yukarıdakini denemiştim

standart bi eğri var. suan benmki saptı o eğriden.uyuz tembel.babası kılıklı nolcek!

neyse haden öptüm hepücüünüzü.size ii kıllatmalar.mirmirmirmir:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…