2008 Ekim Anneleri

ben sana yaptığım tarifi yazayım burdan.. özel mesajlar siliniyo ya klava:
gerçi bunu da konu dışı derler ama neyse

iç malzemesi: 2 büyük elma veya 3 küçük elma, yarım subardağı ceviz, 1 tatlı kaşığı tarçın, 2 yemek kaşığı tozşeker

elmaları rendele, teflon tavaya koy, pişir.. suyunu salıp çekince 2 kaşık toz şekeri, cevizi ve tarçını ekle.. soğumaya bırak

hamuru:

250 gram margarin
yarım çay bardağı yoğurt
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemekkaşığı tepeleme toz şeker
kabartma tozu
un (2,5 su bardağı kadar sanırım, ben göz kararı koyuyorum)

bunları karıştır, unu az az ekle, eline yapışmayan yumuşak bi hamuır yap.. sonra şeklini ya sigara böreği gibi ya da daha önce anlattığım gibi yap... 175 derecede 25 dakka falan (üstü hafif kızaracak) pişir..

pudra şekerini servis yaparken dök..

afiyet olsun cokacimcoook

ya aslında ilk bebek olduğuu içinde biraz telaş yapıyorsunuz ama haklı bi telaş....
gerçi ben nisandada rahattım ama şimdi daha rahatım biliorum çünküü yapcak....mesela uzanma işini tamer nisandan daha önce yaptıı ay olarak ama dahada geç yapabilirdiii.... tamerde nisandan geç konuşacaktır erkekler geç konuşuoo çünküü...daha bissürü şey var nisan 5 aylıkken çiğneyeme başladı tamer 3 aylık başladı ağızında çevirmeyee...nisan 3 aylıkken ayaklarını basıoduu çivi gibiydi tamerde öyle bi hareket yokk...önünüzde başka bir örnek olsa azcık daha rahat olurdunuz ama şimdi heyecanla bekliosunuz ama o yaramazlarda istemeyince hiçbişe yapmıolarr :ecrin_bebek:

oooo halilomuz çıkmış meydane:roflol::roflol:
kızlar ben geldim ama felaket yorgunum bugün kociş çok geç geldi oğlan da suyum çıkardı
kız celen soktun aklıma elmalı kurabiyeyi gerçi ben elmalı tarta bayılırım cokacimcoook
yarın yapsam mu ki:uhm:
neyse ben kçar kızlar bugün erken yatcam hepiciğinize iyi gecelermirmirmirmir

hayırlı akşamlar hanımlar naptınız bakem.bu sefer geçmişi okumayacam çok vakit alıyor ya.siz anlatın ne var ne yok

benim kızım da dönmeye çok üşeniyor onun dışında herşeyi önceden yaptı.. 1 haftalıktan beri bardaktan içiyo (nurse harveys şurubunu minik bardakla içirdim hep).. 2 aylıktan beri gayet güzel basıyo, zıplıyo hatta yatmaktan nefret ediyo.. yarın hoppalamız geliyo buarada hihoyyyt
15 gündür çığlık çığlığa konuşuyo pek geveze.. okadar çok konuşuyo ki kafam şişiyo valla çok gülüyo kahkahalar atıyo

amaaaa benim cadı da sırtüstünden yüzüstü dönmeyi sevmiyo dötüne zor geliyo sanırım ama ben endişelenmiyorum çünkü bi kaç kere yaptı gördüm ama hep yapmıyo işte..

cemre anlattığın kadarıyla hareketli bi bebek, gelişiminde sorun yoktur canım için rahat olsun demek kibarcık olcak senin kız benimki sanki dağda yaşıyo vallaha sesini son sesss çığırıyo bi de nasıl kart sesi adam gibi kaydirigubbakcemile3

Degisik turde pastalar yapmaya bayiliyom yavv du yarin bende biseyler yapiim soyle kremali krem santili turden farkli bi tarifi olan varmi

yafri kkanın pasta börek bölümünde muzlu rulo pasta tarifi var, cumartesi neyin günüm vardıydı, bikaç gün olduydu o tarife bakalı biraz önce de uygulama yaptım, baam iyi olursa cumartesi de yapacam, aynı yaşpasta gibi oluomuş sölüyüm yani

ulen halilo sensin de madem niye hemen arkasından iki gırgır patlatmadın, millet de kim bu halilo diye acanlığa soyunduydu kaydirigubbakcemile3

kızlar sıkışınca valla bana sorun.çok güzel şeyler biliyorum.un kurabiyesi,tarçınlı kurabiyeler,

poğaça ve çörekler kaynanamın alanına girer tabii

eh s eni bulabilirsek sorarız artıkın :1closedeyes:

özel mesajlarımı silmişler kaydirigubbakcemile3
kuzeye ve kazene sevgiler.. saygılar efendim...

keşkem benim özel mesaclarımı da silseler, bi özel mesacım bileme yok :çok üzgünüm:

:roflol::roflol: benimki de yapıyo leyn öle, bugün sildim ya kıvrılıyo marul gibi yavaş yavaş dokunuyom yine kıvrılıyo, bi oyana bi bu yana, bu arada sıpa hala uyumadı delikafadulden

senin kızın gelişiminde mi ters giden bişeler vra, ahahaha güldürme beni, la senin kız şeytana bilem pabucunu ters giydiirir be, şaka bi yana sanmıyorum gelişim geriliği olduğunu, bence sen evham yapıyon, terkenleşme şindik :mymeka:

celen benimkide ağlamayı bilmioduu...bugün nisanı arkadaşına bıraktım hemen gelcem die emzirmemiştim ama keyfide yerindeydii sonra hazır bişeler alayım dedim yemek içinn onun paketlemesi fln bekleyim derken yarıım saat zaman kaybettim....vay efendim sen misin geç gelen babasının kucağındaydıı beni görünce bii ağlasıın sonra ellerimi yıkayayım dedim anacım bu nasıl ağlıoo hıyyya hıyyaa biz gülüoz çocuk ilk defa ağladı deyii...ilk defa bugün bi güzel ağladıı hemde beni görüncee kaydirigubbakcemile3 nasıl homurdanarak emioo kıza kızaa küçük adam sonra sakinleşti uyuduu :dance:

yerim ben o kart zilliyi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben kacanz kizlar opt sizi pudra sekerini robotta bende yaptim dene bence celen oluyo

ya şindik benim robot yok da blenderi miskeri zırtı pırtı olan üçlü bi set var, bi özelliği de doğraması, şindik bu doğrama bölümünde olabilümü ki bu toz şeker, sanmıyom ben ama :uhm:

gitme leyyynnn hep kaçıyon bu aralar haaa şüpheli davranışlar sergiliyonn :jeyyar: :jeyyar:

aynen :1ninca:

ben kaçarr
hepinize iyi geceler kızlarrr

buarada kurabiyelerden bi tane daha götürdüm aha da bu sana celen :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…