Ben kacanz kizlar opt sizi pudra sekerini robotta bende yaptim dene bence celen oluyo
gitme leyyynnn hep kaçıyon bu aralar haaa şüpheli davranışlar sergiliyonn :jeyyar: :jeyyar:
Degisik turde pastalar yapmaya bayiliyom yavv du yarin bende biseyler yapiim soyle kremali krem santili turden farkli bi tarifi olan varmi
ibolya canım boşver demek istiyorum sana ama bende bugün kızdım kocama aldım başımı çıktım biraz hava aldım noldu bu erkeklere anlamıyorum inşallah bir geçiş dönemidir ve hayırlısıyla atlatırsınız rüyam bunamı çıkacakmış nedir annelik o kadar zorki bebişini babasız bırakmamak için zorluklara katlanıyorsun düzelir inşallah ne diyim
bizde bugün aşımızı olduk pnomokok ve karma ateşi şuan 37 dereece inşallah daha çıkmaz boyumuz 62 cm kıyafetli 6050gr geldi bakalım yarın doktorda kaç gelecek kıyafetler kaç gramdırki
bu arada halilo bendim arkadaşlar bi şaka yapalım dedik ortalık ayağa kalktı tövbeler olsun ortam şenlensin diye düşünmüştüm kötü birşeyde yazmadım sadece gülelim istedm kötü bir niyetle kimseye birşeyde yazmadım zaten beni bu yüzden siteden atacaklarsa atsınlar canları sağolsun kimseyede bir zarar verecek bir davranışta bulunduğumuda düşünmüyorum açıkçası sizleride çok seviyorum
kızlar sıkışınca valla bana sorun.çok güzel şeyler biliyorum.un kurabiyesi,tarçınlı kurabiyeler,
poğaça ve çörekler kaynanamın alanına girer tabii
özel mesajlarımı silmişler kaydirigubbakcemile3
kuzeye ve kazene sevgiler.. saygılar efendim...
wardır yaa belki kahkaha atmayan bi soralım bakalıım
benimkide çok gıdıklanıoo banyo yatırcamız zaman tutamıoz düşün ıgg ıgg yapıoo hanii tikli adamlar yaparlaryaa biri dokuncak diee..aynı öyle bizde huylandırmayalım die ne napcamızı şaşırıoz...
gıdıklamamak lazımmıış bebekleri kahkaha atarken çatlar derlermiş eskiden ama doğruluk payı var çatlama değilde bayılmalar olabilirmiş o yüzden gıdıklamamak lazımmış bebeklerii a.s
cicim benm taktığım gelişimle alakalı.diğeri sağlıkla.ilaç verirsin tedavi edersin iileşir.ama gelişiminde giden ters bişe var-sa ozaman daha zordur.
buarada benm malzemem daha doorusu pudra sekerim yok.tam tarif aliim hafta sonu eksik varsa tamamlarım yaparım dedi.cokacimcoook ozamana kadar sabır cekcem:Saruboceq: bnm yerimede 2 tane ye:jeyyar:
benim kızım da dönmeye çok üşeniyor onun dışında herşeyi önceden yaptı.. 1 haftalıktan beri bardaktan içiyo (nurse harveys şurubunu minik bardakla içirdim hep).. 2 aylıktan beri gayet güzel basıyo, zıplıyo hatta yatmaktan nefret ediyo.. yarın hoppalamız geliyo buarada hihoyyyt
15 gündür çığlık çığlığa konuşuyo pek geveze.. okadar çok konuşuyo ki kafam şişiyo valla çok gülüyo kahkahalar atıyo
amaaaa benim cadı da sırtüstünden yüzüstü dönmeyi sevmiyo dötüne zor geliyo sanırım ama ben endişelenmiyorum çünkü bi kaç kere yaptı gördüm ama hep yapmıyo işte..
cemre anlattığın kadarıyla hareketli bi bebek, gelişiminde sorun yoktur canım için rahat olsun demek kibarcık olcak senin kız benimki sanki dağda yaşıyo vallaha sesini son sesss çığırıyo bi de nasıl kart sesi adam gibi kaydirigubbakcemile3
Ben kacanz kizlar opt sizi pudra sekerini robotta bende yaptim dene bence celen oluyo
gitme leyyynnn hep kaçıyon bu aralar haaa şüpheli davranışlar sergiliyonn :jeyyar: :jeyyar:
bu arada benim tontoş bugün hiç kaka yapmadı
kötükedihüso kaka mıı kötükedihüso
heee kaka kaydirigubbakcemile3
noldu bacım yaran mı var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?