kız leyla baktınmı dünkü koyduğum fotolara
Uyku tutmadi beni yaa
celen benimkide ağlamayı bilmioduu...bugün nisanı arkadaşına bıraktım hemen gelcem die emzirmemiştim ama keyfide yerindeydiisonra hazır bişeler alayım dedim yemek içinn onun paketlemesi fln bekleyim derken yarıım saat zaman kaybettim....vay efendim sen misin geç gelen babasının kucağındaydıı beni görünce bii ağlasıın sonra ellerimi yıkayayım dedim anacım bu nasıl ağlıoo hıyyya hıyyaa biz gülüoz çocuk ilk defa ağladı deyii...ilk defa bugün bi güzel ağladıı hemde beni görüncee kaydirigubbakcemile3 nasıl homurdanarak emioo kıza kızaa küçük adam sonra sakinleşti uyuduu :dance:
nie len canın mı sıkıldıı nie uyumadıın kafamçokkarıştı
şşşşş sen bu fotoyu da deiştir, bacaklar bıngıl bıngıl meydanda bak bu da tamer yiğidin herbişeyini meydana çıkartmş, nzar ettircen olğanı
:roflol: yesinler o böceği
len değiştiriomdaa diğer fot.lar küçük kalıo değiştirem yine
olm vücudunu çekme sadece yüzünü çek birazcık da uzaktan olsun, la kem gözlü insanlar gelip bakabili senin oğlanı nazar edebili allah korusun :Saruboceq: bu arada benim böcük bugün biraz uyudu ya şindi onun acısını çıkartıyo, ayh her çığlığında beynim uğulduyo ha, babası gezdiriyo kucağında, ben de hiç oralı olmuyom az uğraşsın uyutsun, her zaman benden beklemesin deyi kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben değilde başka bir arkadaş şaka yapacak olsaydı site yönetimi bundan haberdar olacakmıydı çok merak ettim
neyse ben kaçtım size iyi geceler
Nihal fotolarina baktim canim takilarin cok hos feyzaninda tulumuna bayildim gule gule kullanin bunu dun yazacaktim ama dun su hallilo kim diye kafam oraya takildiydi
Terken kizdin mi bacim yaa senin herseyinde sorun oluyo aslinda manyak fikir aklima gelse ben yapardim varya hem telden kendi nick imle girer pcdende hallilo olarak gire ayni anda gorunurdum kimse anlamazdi benim oldugumu meran bile .
evet azcıkta alıştırın atın üstlerine adamların meccbur bakacaklar azcık sorumluluk alsınlarklava:
tamam bunu söylemek bana kolay gelioo çünküü benimki çocuk manyağıı 5 tane doğursam bana hiiç ihtiyacı olmadan bakar fazla şefkatlii :asigim: ama alıştırmak lazım..
ablamada kızıom meselaa ikizleri var akşam görüşüoz netten baktım ikiside ablamın yanında eniştem tv izliormuş ağlayınca bırakıormuşş...kızdım ablama yok öyle nane dedim yalnız mı yaptın sen onları hemde ikiz ne kadar zorrklava: sevme kıvamında herkes severr asıl mızardayınca bakmak iş lafa gelince basit ama yok ölleeee...dışarı çıkarken özellikle uyanık zamanlarında çıkta anlasın senin kıymetinii zor iş olduğunuu... :lepi:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben değilde başka bir arkadaş şaka yapacak olsaydı site yönetimi bundan haberdar olacakmıydı çok merak ettim
Nihal fotolarina baktim canim takilarin cok hos feyzaninda tulumuna bayildim gule gule kullanin bunu dun yazacaktim ama dun su hallilo kim diye kafam oraya takildiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?