2008 Ekim Anneleri

:roflol: yesinler o böceği

len değiştiriomdaa diğer fot.lar küçük kalıo değiştirem yine

olm vücudunu çekme sadece yüzünü çek birazcık da uzaktan olsun, la kem gözlü insanlar gelip bakabili senin oğlanı nazar edebili allah korusun :Saruboceq: bu arada benim böcük bugün biraz uyudu ya şindi onun acısını çıkartıyo, ayh her çığlığında beynim uğulduyo ha, babası gezdiriyo kucağında, ben de hiç oralı olmuyom az uğraşsın uyutsun, her zaman benden beklemesin deyi kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

evet azcıkta alıştırın atın üstlerine adamların meccbur bakacaklar azcık sorumluluk alsınlar klava:
tamam bunu söylemek bana kolay gelioo çünküü benimki çocuk manyağıı 5 tane doğursam bana hiiç ihtiyacı olmadan bakar fazla şefkatlii :asigim: ama alıştırmak lazım..
ablamada kızıom meselaa ikizleri var akşam görüşüoz netten baktım ikiside ablamın yanında eniştem tv izliormuş ağlayınca bırakıormuşş...kızdım ablama yok öyle nane dedim yalnız mı yaptın sen onları hemde ikiz ne kadar zorr klava: sevme kıvamında herkes severr asıl mızardayınca bakmak iş lafa gelince basit ama yok ölleeee...dışarı çıkarken özellikle uyanık zamanlarında çıkta anlasın senin kıymetinii zor iş olduğunuu... :lepi:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben değilde başka bir arkadaş şaka yapacak olsaydı site yönetimi bundan haberdar olacakmıydı çok merak ettim

2 kere alinti yaptim her sorunun cevabini yazdim ikisindede yanlislikla syfadan ciktim yaa uff sinir oldum yaa alinti yapmadan soyleyim len dbest neden supeleniyon len 2 dk cikiyom hemen iskilleniyo hemen bu garilar yav meran sende bencee demissin sanada sende mi meraaaan diyon ibolya pudra sekeri blenderda oluyo ben yaptim hatta toz seker lazim oldu evdede az kalmizti 1 bardaga tamamlamak icin kup sekeri blenderda toz seker yaptiydim

Nihal fotolarina baktim canim takilarin cok hos feyzaninda tulumuna bayildim gule gule kullanin bunu dun yazacaktim ama dun su hallilo kim diye kafam oraya takildiydi

ben değilde başka bir arkadaş şaka yapacak olsaydı site yönetimi bundan haberdar olacakmıydı çok merak ettim

sen önce şaka yapmadın kiii...ne bilelim biz sen olduğunu yada bir başkası olduğunu bilmeden konuştum ben yönetimlee....evet kim olursa olsun tabikide haberdar olacaktıı...sen halilo olduktan sonra bişe yazmadın şaka yapsan gülüp geçerdik önce...aceba meran mı dediler ben değilim dedim ibolya mı dedilerr sen hala sustunnn...

ne olduu kuzuum sorun muu varr CADIARZU

Terken kizdin mi bacim yaa senin herseyinde sorun oluyo aslinda manyak fikir aklima gelse ben yapardim varya hem telden kendi nick imle girer pcdende hallilo olarak gire ayni anda gorunurdum kimse anlamazdi benim oldugumu meran bile .

Nihal fotolarina baktim canim takilarin cok hos feyzaninda tulumuna bayildim gule gule kullanin bunu dun yazacaktim ama dun su hallilo kim diye kafam oraya takildiydi

oyy canım kıyamam ne taktın bee kafanıı ona kaydirigubbakcemile3 yavrum msn açmıon kii sıcak sıcak haberleri vereyim saa kaydirigubbakcemile3

Terken kizdin mi bacim yaa senin herseyinde sorun oluyo aslinda manyak fikir aklima gelse ben yapardim varya hem telden kendi nick imle girer pcdende hallilo olarak gire ayni anda gorunurdum kimse anlamazdi benim oldugumu meran bile .

meran bile haa gel len buraya kayserilii Şeniz wireless ın tek olm...tek modemden bağlanıoon yanii olmazdıı yine bulurduukk :lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olm bu saat oldu daha yeni uyuttum sıpayı, dakkalarca adamın kucağında vaa vaa deyip duruyo, hayde ses etmiyim uytsun öğrensin dedim ama benimki uyuz uyuz kucağında gezdirio ağzına emzik sokmaya çalışıo zırt prt, aman hadi kalk dedim gittim kucağıma aldım az sakinleştirdim sonra hafif yatırır gibi kucağımda gezdirdim, ağzına da emzik verip sarhoşlattım, sonra da yatağına attım salladık uyudu işte, bu kadar basit, yav benim herifin tarz aynen şöyle, yavaaaaş yavaş bir kiii üççç dörtt sonra geriye dön yavaaaaş yavaaş bir kiiii üçç dört, '(bu arada çocuk ısrarla ağlamaya devam eder ama herifte bi değişiklik görülemez ) birrr kiiii üççç dört :roflol::roflol: bu çocuk daha sayı saymasını bilmiyo anam az hoplatcan zıplatcan gölnünü eyleyecen sonra uyutcan, ama benim bi denecik kocişim aynı tonda hiiiiç istifini bozmadan gezdirmeye deavam eder:roflol::roflol: şindik sen söyle ben bu çocuğu hala bu adama verim de sorumluluk mu alsınnnnnnn yosan hiç bağırttırıp hırçınlaştırmadan ben mi halledim

yavrum senle ne alakası var, sen şikayet edilmedinki, konu haliloydu, halilo sen olduğun için üzerine alınıyon öylemi pes yani, bişey diyemiycim delikafadulden

len bu blender dediğinin bıçağı yokmi, şindik ben kinkten bi set aldıydım, büle döndürgeçi var, krem şanti neyin çırpmaya iyi oluyo, sona minnacık bıçaklı bişiysi var o ne moka yarıyo hala çözemedim, bi de bıçaklı bişeysi var, onda da fındık ceviz nein parçalıyom, şindik bu blender bundan daha mı farklı bişiy oliy anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…