oyy canım kıyamam ne taktın bee kafanıı ona kaydirigubbakcemile3 yavrum msn açmıon kii sıcak sıcak haberleri vereyim saa kaydirigubbakcemile3
Bence oyle bisey yapan komiklik olsun diye yapmis olmali ama sen hic konusmadin bu cok sasirtti bizi
Msn deyiz demediniz ki
evet kuzum konuşsa sorun yoktu...ama önce konuşmadıı o ismi kullanarak ana baba küfür etsee ben nerden bilcem kim deyii... :sm_confused:
tmm burda çok iyi dostluklarımız oldu ama yinede insanların iki yüzü olabilir...belki o isimle onuda kullanabilirdi yanii...o yüzden öğrenme gereği duyduk yani konuşmamasıı sorun olduu...hem konuşmucan şaka yapmıcan nie halilo oldun...amaç nee onu merak ettik :1ninca:
Msn deyiz demediniz ki
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olm bu saat oldu daha yeni uyuttum sıpayı, dakkalarca adamın kucağında vaa vaa deyip duruyo, hayde ses etmiyim uytsun öğrensin dedim ama benimki uyuz uyuz kucağında gezdirio ağzına emzik sokmaya çalışıo zırt prt, aman hadi kalk dedim gittim kucağıma aldım az sakinleştirdim sonra hafif yatırır gibi kucağımda gezdirdim, ağzına da emzik verip sarhoşlattım, sonra da yatağına attım salladık uyudu işte, bu kadar basit, yav benim herifin tarz aynen şöyle, yavaaaaş yavaş bir kiii üççç dörtt sonra geriye dön yavaaaaş yavaaş bir kiiii üçç dört, '(bu arada çocuk ısrarla ağlamaya devam eder ama herifte bi değişiklik görülemez ) birrr kiiii üççç dört :roflol::roflol: bu çocuk daha sayı saymasını bilmiyo anam az hoplatcan zıplatcan gölnünü eyleyecen sonra uyutcan, ama benim bi denecik kocişim aynı tonda hiiiiç istifini bozmadan gezdirmeye deavam eder:roflol::roflol: şindik sen söyle ben bu çocuğu hala bu adama verim de sorumluluk mu alsınnnnnnn yosan hiç bağırttırıp hırçınlaştırmadan ben mi halledim
yavrum senle ne alakası var, sen şikayet edilmedinki, konu haliloydu, halilo sen olduğun için üzerine alınıyon öylemi pes yani, bişey diyemiycim delikafadulden
len bu blender dediğinin bıçağı yokmi, şindik ben kinkten bi set aldıydım, büle döndürgeçi var, krem şanti neyin çırpmaya iyi oluyo, sona minnacık bıçaklı bişiysi var o ne moka yarıyo hala çözemedim, bi de bıçaklı bişeysi var, onda da fındık ceviz nein parçalıyom, şindik bu blender bundan daha mı farklı bişiy oliy anam
yafrim bence terkenin içinde çözemediği bişeyler var, hea benim de var da ben manyakım bana bakma :roflol: belkm o an onu yapmaya niyetlendi de acep sonra vazmı geçti, b uarada saat 1 olmuş yav ben yatim mirmirmirmir
Tamam benimkide onda o findik felan parccaladigin seye koyup yaptim o kucuk bicakli sey benim cok isimi goruyo mesela mercimek corbasini ben suzmuyom onu tencereye daldiriyom vijjiit vijjit yaptiriyom tamam patates puresinde muhallbi yapinca pistikten sonra onu kullanuyom o puruzsuz hale gitiriyo herseyii
yerim senin manyaqlığını -tatlicadiarzu- manyaqımm beniim kaydirigubbakcemile3
benimki gececii bugün tameri doyurup yatıyorum 2 gibi 1 saat daha burlardayım mirmirmirmir
napıyon napıyon :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şindik meran ne diyon sen bu işe, ben hala herife sorumlluk verimmi sırnaşık şey
ne olm hoşuna mı gittii gevrek gevrek gülüoon kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şindik meran ne diyon sen bu işe, ben hala herife sorumlluk verimmi sırnaşık şey
vıjıt vıjıt diyo ya çok hoşuma gitti :roflol::roflol:
şindik bu benim mesajımın yanında göüs bakmı neyin diyo la yosan bu reklamlar bililnçli mi geliyo, ne biliyon lan göüslerde bi mokluk olduğunu :mymeka: (laf aramızda kendüleri celenin pamuğu gibin oldular da kaydirigubbakcemile3)
He len ayni oyle ses cikiyo sen gul diye yazdim zaten
hee manyaqcım benim ver sorumluluk azcık uzak dur fazlada konuşmaa burnunun ucuda 100 derece yukarıda olsuun bak tam 100 derece kaydirigubbakcemile3 azcık bırak adama yavruyu markete git ne bilim sorumluluk ver çocuk üzerine a.s mesela hergün devitini o versinn çocuğu kendine dahil etsiin yerimseniben
öf adamı hasta etmeyin len ne 2 yüzlülğümz kaldı ne psikopatlığımız bensadece altta giren kişiler arasında halilo gözüksün die yaptım hemen ortalığı ayağa kaldırdınız kızdırmayın kafamı yarında ibo olurum ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?