2008 Ekim Anneleri

Bence oyle bisey yapan komiklik olsun diye yapmis olmali ama sen hic konusmadin bu cok sasirtti bizi

evet kuzum konuşsa sorun yoktu...ama önce konuşmadıı o ismi kullanarak ana baba küfür etsee ben nerden bilcem kim deyii... :sm_confused:
tmm burda çok iyi dostluklarımız oldu ama yinede insanların iki yüzü olabilir...belki o isimle onuda kullanabilirdi yanii...o yüzden öğrenme gereği duyduk yani konuşmamasıı sorun olduu...hem konuşmucan şaka yapmıcan nie halilo oldun...amaç nee onu merak ettik :1ninca:

yafrim bence terkenin içinde çözemediği bişeyler var, hea benim de var da ben manyakım bana bakma :roflol: belkm o an onu yapmaya niyetlendi de acep sonra vazmı geçti, b uarada saat 1 olmuş yav ben yatim mirmirmirmir

Tamam benimkide onda o findik felan parccaladigin seye koyup yaptim o kucuk bicakli sey benim cok isimi goruyo mesela mercimek corbasini ben suzmuyom onu tencereye daldiriyom vijjiit vijjit yaptiriyom tamam patates puresinde muhallbi yapinca pistikten sonra onu kullanuyom o puruzsuz hale gitiriyo herseyii

yafrim bence terkenin içinde çözemediği bişeyler var, hea benim de var da ben manyakım bana bakma :roflol: belkm o an onu yapmaya niyetlendi de acep sonra vazmı geçti, b uarada saat 1 olmuş yav ben yatim mirmirmirmir

yerim senin manyaqlığını -tatlicadiarzu- manyaqımm beniim kaydirigubbakcemile3

benimki gececii bugün tameri doyurup yatıyorum 2 gibi 1 saat daha burlardayım mirmirmirmir

napıyon napıyon :roflol::roflol::roflol:

yerim senin manyaqlığını -tatlicadiarzu- manyaqımm beniim kaydirigubbakcemile3

benimki gececii bugün tameri doyurup yatıyorum 2 gibi 1 saat daha burlardayım mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şindik meran ne diyon sen bu işe, ben hala herife sorumlluk verimmi sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şindik meran ne diyon sen bu işe, ben hala herife sorumlluk verimmi sırnaşık şey

şindik bu benim mesajımın yanında göüs bakmı neyin diyo la yosan bu reklamlar bililnçli mi geliyo, ne biliyon lan göüslerde bi mokluk olduğunu :mymeka: (laf aramızda kendüleri celenin pamuğu gibin oldular da kaydirigubbakcemile3)

hee manyaqcım benim ver sorumluluk azcık uzak dur fazlada konuşmaa burnunun ucuda 100 derece yukarıda olsuun bak tam 100 derece kaydirigubbakcemile3 azcık bırak adama yavruyu markete git ne bilim sorumluluk ver çocuk üzerine a.s mesela hergün devitini o versinn çocuğu kendine dahil etsiin yerimseniben

hee ya sorma kaydirigubbakcemile3 memişler ayrı bi ülke olarak bağımsızlıklarını ilan ettiilerr kaydirigubbakcemile3

öf adamı hasta etmeyin len ne 2 yüzlülğümz kaldı ne psikopatlığımız bensadece altta giren kişiler arasında halilo gözüksün die yaptım hemen ortalığı ayağa kaldırdınız kızdırmayın kafamı yarında ibo olurum ona göre

Ben bazen yapiyom oyle damlasini ver veya burnu tikamis ac hadi pijamasini giydir emzigini yika mendil getir gibi seyletde yapiyo bakmaya gelince agliyo yaa diye getiriyo ama neseliyken super seviyoo

senin problemin bu okuduğunu kafana göre yorumluyorsun...ben sana iki yüzlü demedim....burayıda ayağa kaldırmadım ama gerekirse kaldırırımm kötükedihüso bunuda herkes bilir burdaaa kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…