öf adamı hasta etmeyin len ne 2 yüzlülğümz kaldı ne psikopatlığımız bensadece altta giren kişiler arasında halilo gözüksün die yaptım hemen ortalığı ayağa kaldırdınız kızdırmayın kafamı yarında ibo olurum ona göre
hee manyaqcım benim ver sorumluluk azcık uzak dur fazlada konuşmaa burnunun ucuda 100 derece yukarıda olsuun bak tam 100 derece kaydirigubbakcemile3 azcık bırak adama yavruyu markete git ne bilim sorumluluk ver çocuk üzerine a.s mesela hergün devitini o versinn çocuğu kendine dahil etsiin yerimseniben
hee ya sorma kaydirigubbakcemile3 memişler ayrı bi ülke olarak bağımsızlıklarını ilan ettiilerr kaydirigubbakcemile3
He len ayni oyle ses cikiyo sen gul diye yazdim zaten
Ben bazen yapiyom oyle damlasini ver veya burnu tikamis ac hadi pijamasini giydir emzigini yika mendil getir gibi seyletde yapiyo bakmaya gelince agliyo yaa diye getiriyo ama neseliyken super seviyoo
öf adamı hasta etmeyin len ne 2 yüzlülğümz kaldı ne psikopatlığımız bensadece altta giren kişiler arasında halilo gözüksün die yaptım hemen ortalığı ayağa kaldırdınız kızdırmayın kafamı yarında ibo olurum ona göre
Ben bazen yapiyom oyle damlasini ver veya burnu tikamis ac hadi pijamasini giydir emzigini yika mendil getir gibi seyletde yapiyo bakmaya gelince agliyo yaa diye getiriyo ama neseliyken super seviyoo
hee iyi yapıon kuzumda ver giydir yıka getir götür deme emii abla tavsiyesi sana :1hug: verirmisin canım getirmisin de lütfen kelimesini unutma temem mii :lepi:
heaaa verir anam o devitini, çocuğu delirtmesin de :roflol: yavrum ahan da market locmanın kıçının diibinde, akşamüzeri muzlu rulo pasta yapcem diye malzeme almaya indim 2dakkada geldim, hemi karanlıkta nasıl gidim yav ora bura, hadi hafta sonu olsa neyse, lan bi hafta sonu ben sinemaya gidiyom ahan da dondurucuda süt var acıkırsa ver bebeye beni de akşama kadar bekleme desem nolur acaba :roflol: acaba hangi filme gitsem CADIARZU :roflol:
hele benimkiler hele benimkiler, bütün seksapelitem kayboldu ayol :roflol:
:roflol::roflol: güldüm zati manyag karı
yok misin falan, getir götür al gel ver dicem işte :mymeka:
ya ben bunalmadım ya sakinim
git len inan çok ii gelcek adam çocuğa bakınca gözüne daha ii görüncek bak..hemde nefes alırsın olm.. :lepi: hepimizin ihtiyacı azcık nefes almayaa sinemaya gitmesende çarşıya git vitrin bakk parasıyla değil yaa..git bi yerde kayfe neyim içç süper oluyoo kaydirigubbakcemile5
senin seksapalitenii de yerim ben yavrumm :jeyyar:
ya ben bunalmadım ya sakinim
ondan hoşlanıosan öyle de yavrum sen bilinn lülülülülülü ben bana ver getir denilmesinden hoşlanmam eşimde 1 kere bile emir kipiyle konuşmamıştır sğlsun ...ama ben ilk evlendiğimizde emir kipi kullanıordum sonra ben emir eri değilim dedi..ana adam doğru söylüyor dedim bişe isteyeceği zaman o hep bana hayatımla başlayan ...mısın lütfenle biten cümleler kurardı...yani uyarınca hayatımızda emir kipi bitti... :asigim:
yime olm zaten yok bi de sen yirsen iyce pörsümüş bi karı görüntüsünde olcem, ahhh seksapelitem ah nerlerdesin yav :roflol::roflol:
niye o zaman üstüne alınıyon yafrim saa bişiy diyen yok ki :teselli:
yok bizim iş misin mısın demeyle olcek iş diil anam, ahan da ben istediğim kadar kocacuuummmm bebişimizin emziğini yıkarmısınnnnnnnnnnn desem de farketmez yane, en güzeli kelime israfı yapmiyim :roflol::roflol:
nie leen karum baa böyle desee emzüğüü yeniden yapar getiririm kaydirigubbakcemile3 len sen adama böyle desen kalpten giderrrr tühh kalpten gidermii dediimm :jeyyar: dene len bii naniknanik
iyi geceler bende yatiyim baari
bak ben bu taktiği deneyince herif gıcığına diyom sanar lan :roflol::roflol: neyse anam ben yatıciym hayde sizde kaybolun baam burdan, gece gece ne işinz var orda burda karı başınılzla :mymeka: şaka bi yana ben şu böcüğü emzirim de yatim artıkın, sıpa sabahın bi körü haguuu aguuu diye şarkı söylemeye başlıyo, zaten uykularım delik deşik bi de o uyku sersemiyle agulayınca zor oluo, cevap da veriemiyom kuzucuğa kendi kendine aguluyo yavrucak kaydirigubbakcemile3 yav bu arada kafamda oyun halısı neyin yapmak için fikirler var ama, acep ayılı bi oyun halısı mı yapsam, evde de sosis var, onun üstüne de bi kumaş geçirsem diorum, sona sallanan oyuncaklar takcem, bi de düğmeciden acayip alengirli düğmeler alim oraya buraya süs konduruym diyom, bi de şöyle bi fikrim var, misal ayılı yapim diyom ya, acep çıtçıt mı kullansam, misal ayının kulaklarını çıtçıtlasam, şindik bu sıpa çeker çıkar aaa noluo der belkim kaydirigubbakcemile3 sona ayıya papyon yapim onu da çıtçıtlı yapim diom, zaten her parçaya elyaf geçiriyim die düşünüyom, 1 kilo elyaf işimi görermi acaba, hea bi de karar verdim kendi kitabını kendim yapcem böcüğüme, böööle aynı boyda karton kesiyim diyom, sona onu koli bandıyla heryerini bantlayım, sıpanın ısırma ihtimaline binaen kartonlar erimesin yane, sonra efem ona uygun renkli kumaşlar buluyum geçiriyim, bi sayfaya davşan kafası yapim değişik kumaşlardan, kulaklarını da uzun uzun yapim sarkıtim diyom, ortaokuldaykene ev ekonomisi dersinde krlent yastığa palyaço yaptıydık büle parça kumaşlardan, sona başka bi sayfaya çiçek yapim çiçeklerin yaprakları çıksın dışarılardan diyom, onları filen tutmaya çalışır, nasıl iyi bi fikir mi, baa denişik fikirler verin ule, ya şindik ben bunları yapcem de benim dikiş makinem yok, elimde de başedebilirmiyim acaba :uhm:
yavruum ayıyıı maymuna çevirecen anlaşılan en iyisi bi maymun al daha kolay olur kaydirigubbakcemile3
yavrum canın ne istiorsa yaratıcılığına kalmışş ne isterseen yap...hatta doktor bana renkli kurdelalar as falan demişti dikkatini çeksin diye...tabi tehlikeli olmucak sekilde asmak lazım...
aman aman süper olması şart değil ya onda mutlu güzel zaman geçirmesi önemli..zaten yürümeye başlayınca genelde 1 yaş civarı gözü oyun halısı görmeyecek kii...o yüzden güzel oyuncaklar alıpp kendin yapabilirsin sonra o oyuncakları çıkarıp kullanabilirsinn kii çokta yaratıcısın fazlasıyla güzel yapacağına eminimm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?