kitap meselesi zaten kolay kartondan değil ama içinee hışırdayan poşet koyup poşetle kenarlarından dikcen...renkli kumaş olsun mesela kırmızı mavii vardır böyle kumaşlar evimizde illaki almakta şart değil...hem kendin yaptığın için çok eğlenceli olcak.... kaydirigubbakcemile2
yafrim kafada güzel kurguluyom da şindik bunu uygulamada nasıl yapacam, hepsi elimde başolurmu yav :uhm: keşkem bi dikiş makinesi neyin olsaydı, hemi ayılar papyon takarlar hatırlatırım yane :1closedeyes::roflol: o sosisi de böööele yarım yuvarlak yapıp halıya dikcez ya hane depesinde durcek sıpanın, diyomku oraya böööle alengirli anatharlıklar neyin varya onlardan mı assam, uzancam diye uğraşar, bi de zil bulim bari :roflol: bu çıtçıt olayı nasıl iyimi, ayının papyonunu neyin çeker çıkartır filen sence iyi olarmı, du ben bu ayıya bi de giyecek yapim, onları da çıkartsın, ayıyı soysun soğvana çevirsin :roflol::roflol::roflol: bu arada ben yatim artıkın yav, sabaha kalkamıcem, temizklik neyin edim diyom sıpa izin verirse, cumartesi günü günüm var, şimdiden sölüyüm gelemem o gün ve gecesinde, belkim gecenin ilerleyen saatlerinde gelebilürüm belli olmaz, neyse hayde ben kaçtım, öptüm yavrum seni, denişik fikirler bekliyorum, bu işi yapacam ben, karar verdim kendi oyuncağını kendim yapcam böcüğüme, gidcem oyuncak mağazalarına bakcam görcem şööle bi incelicem sona aynısını knedim yapcem, onlara da para mara kazandırmak yok :roflol: hayyyyyyyyyyde ben gittim, beni özle anacım baaaaaaayyyy Şeniz
iyi de karton koymassam içine şekil almaz ki kitap, ya ben bu koli kartonlarından ediym dediydim şindik öle etmimmi yani :uhm:
niiyse ben gidiym, hayde siz de gidin baam, icük dinlenin uyyun güzelleşin, gecenin bi vakti zaten yorulmuşuz yanlış konuşma neyin olabilü yani, zaten leyla karısı da gitmiş, mercimek mi yapcek acaba :uhm: :jeyyar: :roflol:
Ona kalirsa zambakta gelmedi kesin mercimek firin olaylarindalar
tskr ettim bacuummŞeniz valla coook canım cekio her tarif okuduğumdacokacimcoookben sana yaptığım tarifi yazayım burdan.. özel mesajlar siliniyo yaklava:
gerçi bunu da konu dışı derler ama neyse
iç malzemesi: 2 büyük elma veya 3 küçük elma, yarım subardağı ceviz, 1 tatlı kaşığı tarçın, 2 yemek kaşığı tozşeker
elmaları rendele, teflon tavaya koy, pişir.. suyunu salıp çekince 2 kaşık toz şekeri, cevizi ve tarçını ekle.. soğumaya bırak
hamuru:
250 gram margarin
yarım çay bardağı yoğurt
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemekkaşığı tepeleme toz şeker
kabartma tozu
un (2,5 su bardağı kadar sanırım, ben göz kararı koyuyorum)
bunları karıştır, unu az az ekle, eline yapışmayan yumuşak bi hamuır yap.. sonra şeklini ya sigara böreği gibi ya da daha önce anlattığım gibi yap... 175 derecede 25 dakka falan (üstü hafif kızaracak) pişir..
pudra şekerini servis yaparken dök..
afiyet olsun cokacimcoook
evet bugün saat 3te gideceğiz
koşuyolu medipol hastanesinde enver bey doktorumuz yoğun bakımdayken o ilgilenmişti ama 5 -6 aylık olunca bırakmayı düşünüyoruz çok telaş yaptırıyor kılı kırka yarıyor geçen ay baş çevresi 4 cm birden arttı diye kafa ultrasponu istedi panikletti ama aynı hastanede kızkardeşimin doktoru hüseyin var çok iyi bir doktor sen doktormu araştırıyorsun hayırdır?
ewet.alah korusun inşallah grek kalmaz ama 3 te bile arayabileceğim bi doktor arıyorum:1closedeyes:
nabersiniz ekim bacıları?şakkıdı
bi bakayım dedim işim gücüm çok bugün.çok salladım kendimi.bakım falan yapacam.haftasonuna güzel olayım:teytey:kocişle başbaşa gezmeğe gitcez.bayadır evde sıkıldım ya.aynaya baktımda kaş bıyık birbirine girmiş:roflol::roflol:
anam oğluşla uğraşmaktan kendime zaman ayıramıyomki.yoksam bakkala bile süslenmeden gitmezdim bi zamanlar:1rolleyes:
tamam pimpiriklidir falan ama doktorumuz çok ilgili pazar günü bayram günü bile çalışıyor
bu sehirde haftasonşları nerelere gidilir bide sen yaz bakem:içelim:
bi kere bu şehir dünyada yapacak biçok şey bulabileceğin ender renkli şehirlerden biri:içelim:bu yüzden şanslıyız.ancak sen anadoludasın,ben avrupa.karşı tarafı pek bilmem.sana o taraftan çok bişey öneremem.amaa ben ortaköyü çok özledim.sanırım pazar günü oralarda olcam.ordanda arnavutköy civarında sahilde yürüyüş yapmak istiyorum. ve dee boğaza karşı sıcacık bi çay.yapmadıysan kesinlikle boğaza karşı oturup uzun uzun manzarayı seyretmeni ve kafanı dağıtmanı öneririm.bana çok iyi gelir..gerçi oğluşu anneme bırakcaz.senağlama kesin aklım onda kalır.herşeyi kısa keser geliriz ama olsun.
2 hafta önce ortaköydeydikgüzeldi.asıl istanbul oralarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?