2008 Ekim Anneleri

iyi de karton koymassam içine şekil almaz ki kitap, ya ben bu koli kartonlarından ediym dediydim şindik öle etmimmi yani :uhm:

Allah iyiliğini versin delü karuu kaydirigubbakcemile3 hadi öptüm senii Şeniz senin kadar yaratıcı değüşük fikirleri olan başkasını tanımıom benn kaydirigubbakcemile3
yarın benimde temizlik günüm o yüzden bende gece gelirim herhalde...hadi bye

iyi de karton koymassam içine şekil almaz ki kitap, ya ben bu koli kartonlarından ediym dediydim şindik öle etmimmi yani :uhm:

yok olm o kitaplara erken daha oynayamaz kii onlaaa laelaelaelaelae
kumaş olcak içindede sesli bişe olcak dikkatini çekcek öyle bişe yapp mirmirmirmir

Len tobe tobee her ciktigimda mercimek diyonuz len gecenim saat kaci oldu hala gidesiniz yok uykuya yenik dusmusum bee ondan ciktim o saťte mercimek mi olur heruf kacinci uykuya gecmis dunyadan haberi yok fururum len sizi

Gunaydin bu arada 2 ye kadar killatmis killi karilar bu gece hacer sadece bi kere uyandi emdi uykulu uykulu doydu ltekrar devam etti hala uyuyo cok sasirdim bee aferim benim pamuguma annesinin prensesi

günaydın kızlar
ooooooo gece vardiya yaparsanız tabi sabah bu saatte kimse olmaz
neyse bende gidiyim de biraz işleniyim ozamana kadar belkim birileri gelirr

günaydııınnkaydirigubbakcemile2 naparsınız bakem
ya cemre önceden 3 saatte 1 uyanırdı ama 2 gündür nerdeyse 1 bucuk saatte uyanıo:uhm: e tabi bnm uyku haramlanıomirmirmirmir aç mı acabaCADIARZU

tskr ettim bacuummŞeniz valla coook canım cekio her tarif okuduğumdacokacimcoook
terkeeeen kıllı karı anam bööle işkilli olma emi:teselli: herkes seni çok sevio ve kimsenn sana direk söölediği bişe yok:1hug: senn doktor kontrolu bugunmuydu bebişinfisfisfis

koşuyolu medipol hastanesinde enver bey doktorumuz yoğun bakımdayken o ilgilenmişti ama 5 -6 aylık olunca bırakmayı düşünüyoruz çok telaş yaptırıyor kılı kırka yarıyor geçen ay baş çevresi 4 cm birden arttı diye kafa ultrasponu istedi panikletti ama aynı hastanede kızkardeşimin doktoru hüseyin var çok iyi bir doktor sen doktormu araştırıyorsun hayırdır?

ewet.alah korusun inşallah grek kalmaz ama 3 te bile arayabileceğim bi doktor arıyorum:1closedeyes:

nabersiniz ekim bacıları?şakkıdı
bi bakayım dedim işim gücüm çok bugün.çok salladım kendimi.bakım falan yapacam.haftasonuna güzel olayım:teytey:kocişle başbaşa gezmeğe gitcez.bayadır evde sıkıldım ya.aynaya baktımda kaş bıyık birbirine girmiş:roflol::roflol:
anam oğluşla uğraşmaktan kendime zaman ayıramıyomki.yoksam bakkala bile süslenmeden gitmezdim bi zamanlar:1rolleyes:

bu sehirde haftasonşları nerelere gidilir bide sen yaz bakem:içelim:

tamam pimpiriklidir falan ama doktorumuz çok ilgili pazar günü bayram günü bile çalışıyor

terkeeeen buralarda bildiğin cocuk hastanesi varmııı??ccuğumun yüzü kırmızı kırmızı.bak remini cekemd gösterem:çok üzgünüm:

bu sehirde haftasonşları nerelere gidilir bide sen yaz bakem:içelim:

bi kere bu şehir dünyada yapacak biçok şey bulabileceğin ender renkli şehirlerden biri:içelim:bu yüzden şanslıyız.ancak sen anadoludasın,ben avrupa.karşı tarafı pek bilmem.sana o taraftan çok bişey öneremem.amaa ben ortaköyü çok özledim.sanırım pazar günü oralarda olcam.ordanda arnavutköy civarında sahilde yürüyüş yapmak istiyorum. ve dee boğaza karşı sıcacık bi çay.yapmadıysan kesinlikle boğaza karşı oturup uzun uzun manzarayı seyretmeni ve kafanı dağıtmanı öneririm.bana çok iyi gelir..gerçi oğluşu anneme bırakcaz.senağlama kesin aklım onda kalır.herşeyi kısa keser geliriz ama olsun.

2 hafta önce ortaköydeydikgüzeldi.asıl istanbul oralarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…