2008 Ekim Anneleri

oy ben cemrenin o köfte dudağını yerim
celecim erayda da oluyo bazen sivilce gibi ertesi gün geçiyo bizimki mamayı fazla kaçırdığında oluyo dün annesütü ışında birşey verdiysen ondan olmuştur belki

kaydirigubbakcemile5 elden gel dostum

bu arada geçmiş olsun.alerji falanmı oldu ki bebişin?
bazen bizdede çıkıyo ama geçiyo 1 gün sonra falan.

bizmki geccene daha cıkıo.cenesindede ufak ufak var:çok üzgünüm:

havuc:çok üzgünüm: ama kabarık deil.normal dümdüz cildini düşün orası ööle kırmızı.kan toplamıs gibi:çok üzgünüm:

evet ya bişeyler dokunmuş bence havuç daha öncede vermiştin ama değilmi benim erkek kardeşimde bebekken hep yüzünde olurdu aynı ergenlik sivilcesi gibi doktor anne sütünden dolayıdır demişti belki sende farklı bişeyler yedin sütünden ona geçmiştir bir gözden geçir bakalım

Ne yaptiniz bakiyim ben yeni kalktimve aciim sabah bi baltim kize yok geri vurdum kafayoi yattim cemreye ne olmus yedigi bisey yapmis olabikir

sanırım havuc.gecen verdiğimde dikkatimi cekmedi sanırım...bi gecsin sonra yine veriim havuctan.bakalım yine olucakmı??

mrb kızlarr

özlemin size çoook selamı var :çok üzgünüm:
ya inş.yeniden gelir yaa :Saruboceq: hepimiz artık iyice arkadaş olduk içimizden birisi olmasa gözümüz onu arıyor merak ediyoruz :çok üzgünüm:
özlemde rüyasında görmüş bizii :çok üzgünüm: onu konuşuyormuşuz soruyormuşuz burda falan :çok üzgünüm:

kırmızıııı:çok üzgünüm:

celen senin sütünden geçen hormonlarla alakalı canım..bende regl olmaya yakın tamerdede çıkıo aynısından... a.s
birde banyoda kullandığın neyse yüzüne sürdüğün ondanda olabilir a.s
sen yağlı bişeyler yediysen mesela kuruyemiş kızartma falan ondan da olabilüüü a.s

gece geliyon da ne işin var lan bu saatte :mymeka: bu arada benim karşı komşlar hoşgeldine geliceklermiş her an gelebilirler, ona göre anacım

yok olm o kitaplara erken daha oynayamaz kii onlaaa laelaelaelaelae
kumaş olcak içindede sesli bişe olcak dikkatini çekcek öyle bişe yapp mirmirmirmir

e cemrenin kitabı sankim sert bi kitaptı :uhm: o zaman ince bi sünger buluyum, onun üstüne de hışırtılı bi nalyon geçiriym onun üstüne kumaş geçiriym öle olarmı

Len tobe tobee her ciktigimda mercimek diyonuz len gecenim saat kaci oldu hala gidesiniz yok uykuya yenik dusmusum bee ondan ciktim o saťte mercimek mi olur heruf kacinci uykuya gecmis dunyadan haberi yok fururum len sizi

ben de yarın misafirlere mercimek köftesi yapim diorum, sen ne diyon bu konuda leylacım fikirlerini alıyım :roflol:

Gunaydin bu arada 2 ye kadar killatmis killi karilar bu gece hacer sadece bi kere uyandi emdi uykulu uykulu doydu ltekrar devam etti hala uyuyo cok sasirdim bee aferim benim pamuguma annesinin prensesi

benim sıpa da dün güzel uyuduydu da gündüzki uyuduğunu gece çıkardı, sıpa 1e doğru uyudu len :bbo:

günaydın kızlar
ooooooo gece vardiya yaparsanız tabi sabah bu saatte kimse olmaz
neyse bende gidiyim de biraz işleniyim ozamana kadar belkim birileri gelirr

yafrim günaydın mucuk yane Şeniz

sanmam senin kız standartların dışında ultra akıllı bi kız zaten, anasına ne yapceni iyi biliyodur :roflol:

vışşşşşşş gezmeye gidceniz dimek ha

bitanesi dünden vardı ötekiler bugun cıktı

yafri buna benzer bişiy benim sıpada da olur gibi olduydu da sen meyva suları filen veriyon acep ondanmı alerci yaptı ki :uhm: bu arada dudaklar müthiş yani Şeniz

celen ne oldu kızına.bizdede çalıyor bazen öyle şeyler ya sıcaktan olmuştur yada alerjiktir geçer canım

pişt yavrum naber la, acele tarafından sana da bi öpücük atyım dur Şeniz

yafrimmmmmm kıyamam, ben özlemi geri istiyom yaaaaaa :çok üzgünüm:

ceviiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz:1shok: 2 gndur incir-cviz yiyoruuumm:1shok:

yok cemrenn kitabı bezden yumusak.içi naylon hışırılı torba.sayfalarının bazılarında acılan pencere zil ddük varyerimseniben
asılma kızıma len:mymeka:

bi kahve molası verdim olm yavrum cvp geldimi deyide baktım kuzeye msj göndermiştim ya....bide diğerlerine göndereyim dedim özlem gelsin diiee :çok üzgünüm: işim uzadı kaldıım kaydirigubbakcemile3 çıkcam şimdii

ceviiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz:1shok: 2 gndur incir-cviz yiyoruuumm:1shok:

hıh kızarıklığın nedenini bulduk, la o kadar cevizi yiyon yiyon sonra da pammuk karısını yolluyon bize lülülülülülü olm üçbeş tane ye patlayana kadar deel :mymeka:

yok cemrenn kitabı bezden yumusak.içi naylon hışırılı torba.sayfalarının bazılarında acılan pencere zil ddük varyerimseniben
asılma kızıma len:mymeka:

napim olm dudaklar tam öpülmelik, şeytan gel haşırtt diye öp kaç diyo :jeyyar: yakınlarımda olsa ben o kızı öperkene bitirirdim ya hayde dua edin uzağımdasınız :1closedeyes: mademkine o kitap yımışak bende yımışak bi kitap yaparım böceeeeme :lepi: bu arada sen o kitabın ayrıntılı resimlerini mail atsana baa, örnek teşkil etmesi açısından yane şakkıdı

eyi anam eyi bişey demedim len, saaa laf sülemek ne haddime yafrim gel istersen cezvesiylen gayfe molası ver Şeniz

ama bak kbarık deil sivilce gibi.düz.kan toplamış gibifisfisfis

mesela yüzüstü falan yatırdıysan sivilcenin olduğu yer kızarmış olabilir yada yüzüne bişe sürdüyse ucu kızarmış olabilir...meraak edilecek bişey olduğunu sanmıyorum celencim..bebeklerin yüzünde olabiliyor böyle şeyler 6.aydaa çokkk güzell bi cildi olcak sütün yağlı olsada ceviz yesende pek sivilce olmaz o zamanlar

manyaqq karulaa biriniz yanımda olaydınız ne iyi olurduu beaaa :çok üzgünüm: birlikte içerüdükk bol dedikoluu kayfe içmeyii özledim haa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…