hıh kızarıklığın nedenini bulduk, la o kadar cevizi yiyon yiyon sonra da pammuk karısını yolluyon bize lülülülülülü olm üçbeş tane ye patlayana kadar deel :mymeka:
napim olm dudaklar tam öpülmelik, şeytan gel haşırtt diye öp kaç diyo :jeyyar: yakınlarımda olsa ben o kızı öperkene bitirirdim ya hayde dua edin uzağımdasınız :1closedeyes: mademkine o kitap yımışak bende yımışak bi kitap yaparım böceeeeme :lepi: bu arada sen o kitabın ayrıntılı resimlerini mail atsana baa, örnek teşkil etmesi açısından yane şakkıdı
eyi anam eyi bişey demedim len, saaa laf sülemek ne haddime yafrim gel istersen cezvesiylen gayfe molası ver Şeniz
manyaqq karulaa biriniz yanımda olaydınız ne iyi olurduu beaaa :çok üzgünüm: birlikte içerüdükk bol dedikoluu kayfe içmeyii özledim haa kaydirigubbakcemile3
manyaqq karulaa biriniz yanımda olaydınız ne iyi olurduu beaaa :çok üzgünüm: birlikte içerüdükk bol dedikoluu kayfe içmeyii özledim haa kaydirigubbakcemile3
ok..atarım.aaşama gönderirima.s.
ya özlem için hepimiz atalım.ne yazıonuz?
hea çok iyi olurdu valla, ama doğanın kuralı bu, sevilenler hep uzakta olurlar :çok üzgünüm:
hea atalım doğru diyon, kızın bi kabahatı neyin de yok yav, çok üzülüyom ben :çok üzgünüm:
ok..atarım.aaşama gönderirima.s.
ya özlem için hepimiz atalım.ne yazıonuz?
ne şehittir ne gazi mok yoluna gitti niyazi oldu haa:mymeka: hiçbir art niyeti yokken cok sacmaaaayasakkelimeya ben de uzmana yazdım ekim forumunda konu sorumlusu olarak o görünüyor diye bi de meran kuzeye yazdı nasılsa diye ama daha cevap gelmedi
bende özlem için çok üzülüyorum inş kuzeyden yada uzmandan olumlu bir cevap gelirsenağlama:çok üzgünüm:
anaa bı geliim dedim kımse kalmamışşÇok üzgünüm çoook
bu araada özlemın selamı var hepücünüze
bu ne olm ya çarşıya giden gelmioo dün çıtır gitti gelemedi şakkıdı bugünde ibolya gittii ondan da ses yok sengözlerimebaksanab çarşıyıı toptan mıı aldıılar ne delüü karulaaaa -tatlicadiarzu-
ne şehittir ne gazi mok yoluna gitti niyazi oldu haa:mymeka: hiçbir art niyeti yokken cok sacmaaaayasakkelime
aselam:1hug: aldın mı len ay-yıldızıdelikafadulden
bıraz gec oldu ama gormusken cvp vereim deim.ben ay-yıldıza gıttım o gun.alım toparlayıcı gercekten cok guzel..ustelık7,5 aldım.
baska pek bişi kalmamıştı ama.tuketmişlerr maşallahhÇok üzgünüm çoook
nasıl aldın len 7 bucuğaaa:1shok:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?