2008 Ekim Anneleri

ok..atarım.aaşama gönderirima.s.
ya özlem için hepimiz atalım.ne yazıonuz?

hadii meran kaçarr gecee gelirr şakkıdı hepücüğünüze öpeerr işlerine kaldığıı yerden devam eder :lepi:

manyaqq karulaa biriniz yanımda olaydınız ne iyi olurduu beaaa :çok üzgünüm: birlikte içerüdükk bol dedikoluu kayfe içmeyii özledim haa kaydirigubbakcemile3

be ndeeeeeee:çok üzgünüm: izmirdeyken hergn 1de kaave saatimiz vardısenağlama o yarım saat nasıl ii gelirdi hepimşize.5 kişiydik:çok üzgünüm: hayal olduusenağlama:a015:

manyaqq karulaa biriniz yanımda olaydınız ne iyi olurduu beaaa :çok üzgünüm: birlikte içerüdükk bol dedikoluu kayfe içmeyii özledim haa kaydirigubbakcemile3

hea çok iyi olurdu valla, ama doğanın kuralı bu, sevilenler hep uzakta olurlar :çok üzgünüm:

hea atalım doğru diyon, kızın bi kabahatı neyin de yok yav, çok üzülüyom ben :çok üzgünüm:

Ibolya evet canim sen misafirine mercimek koftesi yap bscum ben seni furmadan git basla mercimegi kaynatmaya ozlem icin mesaj mi atiyonuz kuzeye mi attiniz ne yazdiniz bende yazacam

bende cok üzülyorum.kime ne diicez?ipliceklermi bizişutarafagitti

selam karılar .biz birazdan kociş ve prensesimle dışarı çıkacağız ayy çok heyecanlıyım.alışveriş falan yapıp geliriz.anacım valla ibolyanın dediği gibi ahırdan çıkan danacıklar gibiyim.heeyyytt bee.

ya ben de uzmana yazdım ekim forumunda konu sorumlusu olarak o görünüyor diye bi de meran kuzeye yazdı nasılsa diye ama daha cevap gelmedi
bende özlem için çok üzülüyorum inş kuzeyden yada uzmandan olumlu bir cevap gelirsenağlama:çok üzgünüm:

anaa bı geliim dedim kımse kalmamışşÇok üzgünüm çoook
bu araada özlemın selamı var hepücünüze

ne şehittir ne gazi mok yoluna gitti niyazi oldu haa:mymeka: hiçbir art niyeti yokken cok sacmaaaayasakkelime
anaa bı geliim dedim kımse kalmamışşÇok üzgünüm çoook
bu araada özlemın selamı var hepücünüze

aselam:1hug: aldın mı len ay-yıldızıdelikafadulden

ben gldim gezdıkdolastık bıraz geldık benım en acılınden araba almam lazım artık tasıyamıyom bu sıpayı agırlastı masalllah.

bıraz gec oldu ama gormusken cvp vereim deim.ben ay-yıldıza gıttım o gun.alım toparlayıcı gercekten cok guzel..ustelık7,5 aldım.
baska pek bişi kalmamıştı ama.tuketmişlerr maşallahhÇok üzgünüm çoook

merhaba kızlarrr nasılsınızz

hoppalamız geldiii birazdan resmini koyacağım çok komik bişey yaaaa
kızım baştan salıncak gibi sallandı sonra keşfetti minicik ayaklarınla zıplamaya uğraşıyo çok şekerrrr :asigim: indirince baya ağladı inmicekmiş zilliiiii :asigim: ama yorulur diye korktum valla süper bişey...

nasıl aldın len 7 bucuğaaa:1shok:delikafadulden

nasıl aldın len 7 bucuğaaa:1shok:delikafadulden

etıketıne baktım.fıyatı 45 miş,sonra 25 e ındırmişler,sonra da 7,5 yazıodu.
denedım bı guzel oldu.alırken dedım nekadar??
7,5 dedi..:sm_confused:
eyüü dedım bende??:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…