2008 Ekim Anneleri

uyuturken verdim aldı baya emdi ama uyanıkken emeceğini hiç sanmıyom anam benimki ayrı bi cins...
süt gelmiyo ya boş boş emmek istemiyo sanıırım..

saolun arkadaşlar ya biz de çok sevdik ben de istiyom bundan yaa bize göresi yok mudur :uhm:

uyuturken verdim aldı baya emdi ama uyanıkken emeceğini hiç sanmıyom anam benimki ayrı bi cins...
süt gelmiyo ya boş boş emmek istemiyo sanıırım..

o cinsten bi tanede bende var boş boş ağzında gevelio uyuz:ecrin_bebek: bide basparmağını emmeyi öörendi:çok üzgünüm:

o cinsten bi tanede bende var boş boş ağzında gevelio uyuz:ecrin_bebek: bide basparmağını emmeyi öörendi:çok üzgünüm:

ben de bekliyorum bakalım benimki ne zaman keşfedecek :çok üzgünüm:
emzik emmeyen bebeğin parmak emmesi beklenen bişey :çok üzgünüm:

dbest cim çok tatlı olmuş daha hoplamıyodur ama herhalde valla ben dediğin gibin bilem özendim
bu arada benim sıpa emzik alıyo emzirdikten sonra tıkıyom ağzına yarım saat filan oyalıyo onu ama bizimki de başparmağını emiyo ağzında emzik olmadığı zamanlar hemde emzikten daha iştahlı bi cuk cuk edişi var deli ediyo bazen de emziğin yanından sokuyo o parmağı yani emzik almamasıyla bi ilgisi yok elini emmesinin

valla ben dr ların yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 bebekler bişekilde emme güdüsünü tatmin etmek zorunda.. emzik almayan bebeklerde ilerde parmak emme görülme riski fazla canım yerimseniben

valla ben dr ların yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 bebekler bişekilde emme güdüsünü tatmin etmek zorunda.. emzik almayan bebeklerde ilerde parmak emme görülme riski fazla canım yerimseniben

cmreööle şapurdatıo ki karnım acıkıo gidip bişeler atıstırıorumcokacimcoook

merabalr hanıölar bebek görmeye gittim böcük gibiydi yaaaa minicik neyse sanırım hppaladan bahsediyorsunuz tam da üstüne düştüm ben alacam almasına da hatta beğendim sipariş verecem ama her kapıya uyarmı diye korkuyom almaya şimdi dbsetçiğim hemen beni aydınlat bakim montesi her kapıya olurmu bide kaça aldın bide geldimi

ben kraft ınkini aldım.. valla alırken sitede yazıyo ölçüleri (tam hatırlamamakla birlikte kapının olduğu duvarın genişliği en fazla 17 cm olacak, kapı çerçevesi de en az 1,5 cm mi olcak neydi valla hatırlamıyom) ona göre ölçtüm kapımıza uygundu sipariş verdim.. 49 ytl ye aldım..

bide celen duysa mu ha ha diye ibolya duysa bi tarafıyla güler ama sölemiden geçemicem dün kızıma bu kavanoz mamaları varya onun elma-muz püresini denedim kızım 2-3 kaşık yedi şükür 24saatte bitmesi gerekiyomuş bilin balkalım artanını kim yadi babası kaydirigubbakcemile3 hem de ballandıra ballandıra

bacular arızda bebişinin kıçına 4 numara alanınız var mı bizim bez stoğumuz bitti eray 7800 gr geçenlerde misafirliğe gittiydim 1 tane bez yedek almıştım yanıma yetmedi tabiki sıpaya ev sahibinin kızının 4 numara bezini taktım gayet iyi oldu bi de 4 no nun cırt cırtları esnek filan daha bi hoşuma gittiydi
4 numara 9 kilodan başlıyo ama alsam mı bilemedim akşam kocişle almaya gitcez ama biz bi de hep ikiz paket alıyoz onu bitirene kadr 9 olur bu velet herhalde?

biz 1,5 aydır 4 numara kullanıyoz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…