biz 1,5 aydır 4 numara kullanıyoz..
muhahaaa vende yediiimkaydirigubbakcemile3bide celen duysa mu ha ha diye ibolya duysa bi tarafıyla güler ama sölemiden geçemicem dün kızıma bu kavanoz mamaları varya onun elma-muz püresini denedim kızım 2-3 kaşık yedi şükür 24saatte bitmesi gerekiyomuş bilin balkalım artanını kim yadi babası kaydirigubbakcemile3 hem de ballandıra ballandıra
bacular arızda bebişinin kıçına 4 numara alanınız var mı bizim bez stoğumuz bitti eray 7800 gr geçenlerde misafirliğe gittiydim 1 tane bez yedek almıştım yanıma yetmedi tabiki sıpaya ev sahibinin kızının 4 numara bezini taktım gayet iyi oldu bi de 4 no nun cırt cırtları esnek filan daha bi hoşuma gittiydi
4 numara 9 kilodan başlıyo ama alsam mı bilemedim akşam kocişle almaya gitcez ama biz bi de hep ikiz paket alıyoz onu bitirene kadr 9 olur bu velet herhalde?
Gunaydin bu arada 2 ye kadar killatmis killi karilar bu gece hacer sadece bi kere uyandi emdi uykulu uykulu doydu ltekrar devam etti hala uyuyo cok sasirdim bee aferim benim pamuguma annesinin prensesi
muhahaaa vende yediiimkaydirigubbakcemile3
bizde 1 hafta oldu gecelli.çoook güzel.ewet yanları esnek.canım 2 cesit varmış.biri 9 kilodan diğeri daha düşükten baslıo.bizimki o düşük olanı sanıırım.büyük olmuo yani:lepi:
Elof canim hopaala cok sirinmis yaa gule gule kullanan ama erken degilmi hani sonra sorun olmasin
dbestçiğim şimdi bende kraftınkine baktım ve 35 ytle buldum hatta 20 ye de var da oraya güvenemem 35e bulduğum daha önceden bildiğim bi site
puhahaaaa :roflol: kazıklanmasam şaşardım zaten
biz karı koca böleyiz daha hiç bişeyin ucuzuna denk gelmedik ayy çok güldüm leynnnn :roflol: :roflol:
yok anam sivilce gibi deil.kırmızı benek ama bi kabarıklığı yok.leke gibi.bi biyanağında vardı 2 de ötekinde.şimdi onlardan biri gitmiş.bi tane bi tarafta bi tane öteki tarafta kaldı heidi gibicelencim geçmişi şimdi okuyom yeni gördüm
geçmiş olsun cemrenin yüzündekiler ne öyle :uhm: yeni mi çıktı, sivilce gibi mi, kaşınıyo mu acaba..
ben de gülim bari :roflol: :roflol:
insan kazık yiye yiye öğrenir canım üzülme :roflol:
yok anam sivilce gibi deil.kırmızı benek ama bi kabarıklığı yok.leke gibi.bi biyanağında vardı 2 de ötekinde.şimdi onlardan biri gitmiş.bi tane bi tarafta bi tane öteki tarafta kaldı heidi gibi
banada de len siteyi.aynısımı?emünsünmü?:uhm:
evet hemde 2 msj yazdım cvp yok kötükedihüso hem kendileri yazın dediler cvp yazmadılar halaa kötükedihüsoya ben de uzmana yazdım ekim forumunda konu sorumlusu olarak o görünüyor diye bi de meran kuzeye yazdı nasılsa diye ama daha cevap gelmedi
bende özlem için çok üzülüyorum inş kuzeyden yada uzmandan olumlu bir cevap gelirsenağlama:çok üzgünüm:
hoşgeldinn kıss....bende getirdim özlemin slmını bugun :çok üzgünüm:anaa bı geliim dedim kımse kalmamışşÇok üzgünüm çoook
bu araada özlemın selamı var hepücünüze
gezin haa :dilcikar:ben gldim gezdıkdolastık bıraz geldık benım en acılınden araba almam lazım artık tasıyamıyom bu sıpayı agırlastı masalllah.
hmm gidip bi bakmak lazım... CADIARZUbıraz gec oldu ama gormusken cvp vereim deim.ben ay-yıldıza gıttım o gun.alım toparlayıcı gercekten cok guzel..ustelık7,5 aldım.
baska pek bişi kalmamıştı ama.tuketmişlerr maşallahhÇok üzgünüm çoook
evet çok güzelmiş cnm güle güle kullansın lülüü :ecrin_bebek:merhaba kızlarrr nasılsınızz
hoppalamız geldiii birazdan resmini koyacağım çok komik bişey yaaaa
kızım baştan salıncak gibi sallandı sonra keşfetti minicik ayaklarınla zıplamaya uğraşıyo çok şekerrrr :asigim: indirince baya ağladı inmicekmiş zilliiiii :asigim: ama yorulur diye korktum valla süper bişey...
evet parmak emmek daha kötüü görümcemin parmağııı ince mesela emmekten ve çooook zor bırakmışş parmak emmeyii kaydirigubbakcemile3valla ben dr ların yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 bebekler bişekilde emme güdüsünü tatmin etmek zorunda.. emzik almayan bebeklerde ilerde parmak emme görülme riski fazla canım yerimseniben
biz 5 numara kullanıoz 1 aydırr kaydirigubbakcemile3 4 küçük gelioobiz 1,5 aydır 4 numara kullanıyoz..
len olm tamer maşalllah gece 2 de uyuyooo sabah 8 de ben kaldırıom sıpacanı yoksa daha uyumak istiyor..doyuruyorum oynuyoruz falan tekrar uyuyor öğlene kadar daha sonrada ufak ufak şekerlemeler yapıo 2-3 kere yarım saat uyuyor...akşam 8 den sonra uyutmaa gecede odasında klasik müzikk aç bebekler için mozart var mesela onun cdsini al....beyin gelişiminede faydası var biliorsundur zaten.... :jeyyar:çabuk söyle nasıl yaptın delikafadulden gündüz kaç saat uyudu da gece bi kere uyandı ya benim kız 3-4 kere kalkıyo halaaa delikafadulden ama gündüz uyumak istiyo ben de kıyamıyorum napim yani uyutmayayım mı çocuğu
puhahaaaa :roflol: kazıklanmasam şaşardım zaten
biz karı koca böleyiz daha hiç bişeyin ucuzuna denk gelmedik ayy çok güldüm leynnnn :roflol: :roflol:
iboooşş 2009cuların sayfaya yazdığıma bak muhahsaaaa
selam karılar .biz birazdan kociş ve prensesimle dışarı çıkacağız ayy çok heyecanlıyım.alışveriş falan yapıp geliriz.anacım valla ibolyanın dediği gibi ahırdan çıkan danacıklar gibiyim.heeyyytt bee.
aldım aldım.çok guzella.s
ALINTI YAPMAYIN FURURUMMklava:
uyuturken verdim aldı baya emdi ama uyanıkken emeceğini hiç sanmıyom anam benimki ayrı bi cins...
süt gelmiyo ya boş boş emmek istemiyo sanıırım..
saolun arkadaşlar ya biz de çok sevdik ben de istiyom bundan yaa bize göresi yok mudur :uhm:
ben de bekliyorum bakalım benimki ne zaman keşfedecek :çok üzgünüm:
emzik emmeyen bebeğin parmak emmesi beklenen bişey :çok üzgünüm:
cmreööle şapurdatıo ki karnım acıkıo gidip bişeler atıstırıorumcokacimcoook
bide celen duysa mu ha ha diye ibolya duysa bi tarafıyla güler ama sölemiden geçemicem dün kızıma bu kavanoz mamaları varya onun elma-muz püresini denedim kızım 2-3 kaşık yedi şükür 24saatte bitmesi gerekiyomuş bilin balkalım artanını kim yadi babası kaydirigubbakcemile3 hem de ballandıra ballandıra
bacular arızda bebişinin kıçına 4 numara alanınız var mı bizim bez stoğumuz bitti eray 7800 gr geçenlerde misafirliğe gittiydim 1 tane bez yedek almıştım yanıma yetmedi tabiki sıpaya ev sahibinin kızının 4 numara bezini taktım gayet iyi oldu bi de 4 no nun cırt cırtları esnek filan daha bi hoşuma gittiydi
4 numara 9 kilodan başlıyo ama alsam mı bilemedim akşam kocişle almaya gitcez ama biz bi de hep ikiz paket alıyoz onu bitirene kadr 9 olur bu velet herhalde?
çabuk söyle nasıl yaptın delikafadulden gündüz kaç saat uyudu da gece bi kere uyandı ya benim kız 3-4 kere kalkıyo halaaa delikafadulden ama gündüz uyumak istiyo ben de kıyamıyorum napim yani uyutmayayım mı çocuğu
leylacım 4 aydan itibaren kullanılabilir diyor.. benim kız yatmayı sevmiyo hiç hep ayakta dikilmek istiyo
hoppalaya koydum yarım saat bi bakındı, döndü, salıncak gibi kullandı :asigim:
sonra bi ayağını kaldırınca hopladığını farketti
bi bi ayağını kaldırıyo bi diğerini, zıplıyo yaaaa çok şekerrrrrr :asigim:
inmek istemedi zaten ağladı inince :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?