2008 Ekim Anneleri

ya noldu bakın size mesaj yazarken tel im çaldı arayan derya baykal:roflol:
anam dedim bişey kazandım herhalde halbuki bişey de istememiştim
meğerse bant kaydıymış ariel kullanıyorum sizde kullanın vs. gibin şeyler söledi carfurda ariel alırken kullanmak üzre 3 tl lik çek verceklermiş üfff kapattım hemen
bende umutlandıydım bişey kazandım diye:çok üzgünüm:

muhahaaa vende yediiimkaydirigubbakcemile3

bizde 1 hafta oldu gecelli.çoook güzel.ewet yanları esnek.canım 2 cesit varmış.biri 9 kilodan diğeri daha düşükten baslıo.bizimki o düşük olanı sanıırım.büyük olmuo yani:lepi:

Gunaydin bu arada 2 ye kadar killatmis killi karilar bu gece hacer sadece bi kere uyandi emdi uykulu uykulu doydu ltekrar devam etti hala uyuyo cok sasirdim bee aferim benim pamuguma annesinin prensesi

çabuk söyle nasıl yaptın delikafadulden gündüz kaç saat uyudu da gece bi kere uyandı ya benim kız 3-4 kere kalkıyo halaaa delikafadulden ama gündüz uyumak istiyo ben de kıyamıyorum napim yani uyutmayayım mı çocuğu

evet celencim benim kullandığım da 7 kg dan itibaren yazıyo a.s

celencim sormuşsun benim kuzuda geçen ay 3 saatte bir kalkıyoru 15 gün önceye kadar 2 saatte bir kalkıyordu 15 günden beri de 1.5 saatte bir uyanıyo sanırım acıkıyorlar

Elof canim hopaala cok sirinmis yaa gule gule kullanan ama erken degilmi hani sonra sorun olmasin

leylacım 4 aydan itibaren kullanılabilir diyor.. benim kız yatmayı sevmiyo hiç hep ayakta dikilmek istiyo
hoppalaya koydum yarım saat bi bakındı, döndü, salıncak gibi kullandı :asigim:
sonra bi ayağını kaldırınca hopladığını farketti
bi bi ayağını kaldırıyo bi diğerini, zıplıyo yaaaa çok şekerrrrrr :asigim:
inmek istemedi zaten ağladı inince :asigim:

dbestçiğim şimdi bende kraftınkine baktım ve 35 ytle buldum hatta 20 ye de var da oraya güvenemem 35e bulduğum daha önceden bildiğim bi site

celencim geçmişi şimdi okuyom yeni gördüm
geçmiş olsun cemrenin yüzündekiler ne öyle :uhm: yeni mi çıktı, sivilce gibi mi, kaşınıyo mu acaba..

dbestçiğim şimdi bende kraftınkine baktım ve 35 ytle buldum hatta 20 ye de var da oraya güvenemem 35e bulduğum daha önceden bildiğim bi site

puhahaaaa :roflol: kazıklanmasam şaşardım zaten
biz karı koca böleyiz daha hiç bişeyin ucuzuna denk gelmedik ayy çok güldüm leynnnn :roflol: :roflol:

celencim geçmişi şimdi okuyom yeni gördüm
geçmiş olsun cemrenin yüzündekiler ne öyle :uhm: yeni mi çıktı, sivilce gibi mi, kaşınıyo mu acaba..
yok anam sivilce gibi deil.kırmızı benek ama bi kabarıklığı yok.leke gibi.bi biyanağında vardı 2 de ötekinde.şimdi onlardan biri gitmiş.bi tane bi tarafta bi tane öteki tarafta kaldı heidi gibi
ben de gülim bari :roflol: :roflol:
insan kazık yiye yiye öğrenir canım üzülme :roflol:

banada de len siteyi.aynısımı?emünsünmü?:uhm:

irem bebe canım dur resmini koyam
alttaki bebek arabasını da alacam

Eklentiler

• $Chicco.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $imagemagic.webp
    450 bayt · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
evet hemde 2 msj yazdım cvp yok kötükedihüso hem kendileri yazın dediler cvp yazmadılar halaa kötükedihüso
anaa bı geliim dedim kımse kalmamışşÇok üzgünüm çoook
bu araada özlemın selamı var hepücünüze
hoşgeldinn kıss....bende getirdim özlemin slmını bugun :çok üzgünüm:
ben gldim gezdıkdolastık bıraz geldık benım en acılınden araba almam lazım artık tasıyamıyom bu sıpayı agırlastı masalllah.
gezin haa :dilcikar:
hmm gidip bi bakmak lazım... CADIARZU
evet çok güzelmiş cnm güle güle kullansın lülüü :ecrin_bebek:
valla ben dr ların yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 bebekler bişekilde emme güdüsünü tatmin etmek zorunda.. emzik almayan bebeklerde ilerde parmak emme görülme riski fazla canım yerimseniben
evet parmak emmek daha kötüü görümcemin parmağııı ince mesela emmekten ve çooook zor bırakmışş parmak emmeyii kaydirigubbakcemile3
biz 1,5 aydır 4 numara kullanıyoz..
biz 5 numara kullanıoz 1 aydırr kaydirigubbakcemile3 4 küçük gelioo
len olm tamer maşalllah gece 2 de uyuyooo sabah 8 de ben kaldırıom sıpacanı yoksa daha uyumak istiyor..doyuruyorum oynuyoruz falan tekrar uyuyor öğlene kadar daha sonrada ufak ufak şekerlemeler yapıo 2-3 kere yarım saat uyuyor...akşam 8 den sonra uyutmaa gecede odasında klasik müzikk aç bebekler için mozart var mesela onun cdsini al....beyin gelişiminede faydası var biliorsundur zaten.... :jeyyar:
puhahaaaa :roflol: kazıklanmasam şaşardım zaten
biz karı koca böleyiz daha hiç bişeyin ucuzuna denk gelmedik ayy çok güldüm leynnnn :roflol: :roflol:

he ya bizde çok öpülürüz kaydirigubbakcemile3 öpüldüğünüz yeri söyledee ordan almayalıım bu sefer :teytey:

selam kızlar.bugün benim doğum günüm.eşim hatırlamadı diye üzülüyodum.aradım geç gelcem falan diyo.ben de internete oturdum. 2 saattir geçmişi okuyodum birden zil çaldı ve çooookkkkk güzel bi çiçek geldi. çok şaşırdım ve sevindimmm:asigim:

bu arada bir haftadır samsunda kayınvalidemdeydm pek giremedim. üzücü olaylar olmuş heralde. özlem için yapabileceğimiz bişey var mı?

iboooşş 2009cuların sayfaya yazdığıma bak muhahsaaaa

la ben onu aboneliklerden sildiydim yaaa du bi bakim

hehehe gez gel hade anam oh misler gibi oksicen var dışarda Şeniz

aldım aldım.çok guzella.s

resmini koysaaa buraya :jeyyar:

ALINTI YAPMAYIN FURURUMM klava:

kapı arasınamı astın len çocuu, evde kalcek allah mafaza, bizim orda kapı eşiğine oturma evde kalırsın derler :roflol: ama çok şeker olmuş zilli yaaa, kafadaki toka da süper yane :asigim: yanlız bu erkek çocukları içün zararlıymış erkek anaları bilginiz olsun yane

uyuturken verdim aldı baya emdi ama uyanıkken emeceğini hiç sanmıyom anam benimki ayrı bi cins...
süt gelmiyo ya boş boş emmek istemiyo sanıırım..

emzik dbest :roflol::roflol:

saolun arkadaşlar ya biz de çok sevdik ben de istiyom bundan yaa bize göresi yok mudur :uhm:

heaa var anam gel kucamda hopla barim töbeeee :roflol: len şaka maka hane böle naylondan bişi oluyo, şişiriyolar da kocamann bişi oluyo, sona üzerine çıkıp hopluyolar, ay hamileykene salda gölüne gittiydik, teee 32. haftadamıydı neydi, kışın bebeyle gezemem beni götür dediydim kocişe, anam orda suyun kenarına kurmuşlar ondan, herifler müzüğü açtı, büle para veriyon giriyon hopluyon, önce eşşek kadar herifler bi güzel hopladı, sona çocuklar hoplaya hoplaya ayyyyyy heves ettiydim de sıpa karnımdaykene hoplayamadıydım :çok üzgünüm:

ben de bekliyorum bakalım benimki ne zaman keşfedecek :çok üzgünüm:
emzik emmeyen bebeğin parmak emmesi beklenen bişey :çok üzgünüm:

benim sıpa emzik ağzından kaçınca hemi bağırıyo hemi parmağına saldırıyo delikafadulden velhasıl kelam emzik emse de oparmağın tadı hiçbiyerde yok anacım cokacimcoook

cmreööle şapurdatıo ki karnım acıkıo gidip bişeler atıstırıorumcokacimcoook

çocuk şapırdattıkça senmi acıkıyon :roflol::roflol:

olm siz celenle ikiniz varya :roflol: çocuğun rızkını niye yiyonuz olm :mymeka:

biz hala 3 numero kullanıoz anacım, bi süre de onu kullanırız herhal, biliyon benim sıpa minnacık :roflol: siz prima mı kullanıyonuz baam, ben evy baby kullanıyom da, bu arada meran len sen evy baby denicem diodun nettin denedinmi beğendinmi

benimkiinin gündüz uykuları da beni deli edicek anacım, yarım saatte bi vaaaaaa bu ne yav :mymeka: sıpaya diyom olm uyu işte ne güzel bak ananı da böle sallasalar da uyusa keşke diom ama dinlemiyo :roflol: ama gece uykumuz iyi, gece 2 defa filen kalkıyoz o da uykusunda acıkıyo yavrım, emziriyom geri uyumaya devam ediyo, acıkmasa onu da kalkmıcek yani, zaten benim sıpa alıyosa gece emmelerinden kilo alıyo, gündüz emdiğinin hayrı yok, memeye kafa atıyo sıpa kötükedihüso

kızım olsaydı bende kullanırdım çok şeker oluyolar onun iiçinde, ama mecburen ben kullanamıyciimm, hayalarını piipiisini eziyomuş irkek çocuklarının, o piiipi büyüyünce bize lazım ezdirmeyek yavrının piipiyi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…