selam kızlar.bugün benim doğum günüm.eşim hatırlamadı diye üzülüyodum.aradım geç gelcem falan diyo.ben de internete oturdum. 2 saattir geçmişi okuyodum birden zil çaldı ve çooookkkkk güzel bi çiçek geldi. çok şaşırdım ve sevindimmm:asigim:
bu arada bir haftadır samsunda kayınvalidemdeydm pek giremedim. üzücü olaylar olmuş heralde. özlem için yapabileceğimiz bişey var mı?
selam kızlar.bugün benim doğum günüm.eşim hatırlamadı diye üzülüyodum.aradım geç gelcem falan diyo.ben de internete oturdum. 2 saattir geçmişi okuyodum birden zil çaldı ve çooookkkkk güzel bi çiçek geldi. çok şaşırdım ve sevindimmm:asigim:
evy baby denemedim kuzum koskoca migrosta yoktuu tekpa var burda ordada yoğuduu bi kasıt var gibi sezdim CADIARZU mecburen yeniden prima aldım denemek için küçük bi paket alcam evy baby den a.s
evet yaa çok gıcık bi durum özlem suçlu değil kii :çok üzgünüm: hep beraber bi msj yazalım yaa geri gelsin diee sengözlerimebaksanabsanırsam yok yafrim kız mok yoluna gitti suçsuz yere, çok üzülümm çok, mesaclara cevap vermiyler, bende elif ablayla konuşum ama nuh diyo peygamber demiyo, inandıramadım bi türlü suçsuz olduuna :çok üzgünüm:
vışşşşşşş bu ne uramantika herifmiş büle yav, bi zamanlar benimkisi de baa böle bi süprüz yaptıydı çok mutlu olduydum, büle işyerinde mola verdiydim çay sigara neyin içiyodum, anam herifin biri elinde çiçekle girdi, beni sordu ben şaşkın şaşkın beniimm dedim sona bu çiçek size efem dedi, ahan ben şok :1shok: kimdenkine dedim içinde yaziyy dedi, ana bi baktım benim bidenecik hödüğüm baaa çiçek göndertmiş, içinde de çok güzel şeyler yaziydi, anam bi mutlu oldum bi mutlu oldum, iş arkadaşları da vaaaay oooo dedilerdi, yanlız şu var benim hödük bu aklı başkasından almış kendi akıkl edemezki :roflol:
doğum günün kutlu olsun cicim.evinede hoşgelmişena.s. senn kocan ekim babası eminsin dimi?bi yerden bi karısıklık olmasınCADIARZUselam kızlar.bugün benim doğum günüm.eşim hatırlamadı diye üzülüyodum.aradım geç gelcem falan diyo.ben de internete oturdum. 2 saattir geçmişi okuyodum birden zil çaldı ve çooookkkkk güzel bi çiçek geldi. çok şaşırdım ve sevindimmm:asigim:
suclumuymus:1shok:sanırsam yok yafrim kız mok yoluna gitti suçsuz yere, çok üzülümm çok, mesaclara cevap vermiyler, bende elif ablayla konuşum ama nuh diyo peygamber demiyo, inandıramadım bi türlü suçsuz olduuna :çok üzgünüm:
bizde ailecek maça gidiozz :lepi: eşimin saat 20.00 de maçı var tezahurat yapcezz hihoyyyt görüşürüz gelincee kaydirigubbakcemile3
canım doğum günün kutlu olsun a.s.
eşinin unutmaması çok güzell olmuşş kaydirigubbakcemile5
doğum günün kutlu olsun cicim.evinede hoşgelmişena.s. senn kocan ekim babası eminsin dimi?bi yerden bi karısıklık olmasınCADIARZU
ben attım msj.kazen,uzman,elif,kuzey.umarım kaale alırlar msjımı((
biz internet üzerinden izliyoruz canım türkçe dublaj.çok heyecanlı yaaadelikafaduldenben izliyom canım hemde bayıla bayıla ama ben tnt de türkçe dublajını izliyom cdden daha çok hoşuma gitti
hadi ya ne güzel tamerde hıyyaaa hıyyyaa diye tezahurat eder artıkkaydirigubbakcemile3bizde ailecek maça gidiozz :lepi: eşimin saat 20.00 de maçı var tezahurat yapcezz hihoyyyt görüşürüz gelincee kaydirigubbakcemile3
ya biz bu gün markette bizim kiloya uygun bulamadık ya çok küçük yada çok büyük varevy baby kullanıyom 1.5 aydır çok menunum çooooooooooooooook başka bişi kullanmam artık
ben attım msj.kazen,uzman,elif,kuzey.umarım kaale alırlar msjımı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?