2008 Ekim Anneleri

vışşşşşşş bu ne uramantika herifmiş büle yav, bi zamanlar benimkisi de baa böle bi süprüz yaptıydı çok mutlu olduydum, büle işyerinde mola verdiydim çay sigara neyin içiyodum, anam herifin biri elinde çiçekle girdi, beni sordu ben şaşkın şaşkın beniimm dedim sona bu çiçek size efem dedi, ahan ben şok :1shok: kimdenkine dedim içinde yaziyy dedi, ana bi baktım benim bidenecik hödüğüm baaa çiçek göndertmiş, içinde de çok güzel şeyler yaziydi, anam bi mutlu oldum bi mutlu oldum, iş arkadaşları da vaaaay oooo dedilerdi, yanlız şu var benim hödük bu aklı başkasından almış kendi akıkl edemezki :roflol:

bu arada bir haftadır samsunda kayınvalidemdeydm pek giremedim. üzücü olaylar olmuş heralde. özlem için yapabileceğimiz bişey var mı?

sanırsam yok yafrim kız mok yoluna gitti suçsuz yere, çok üzülümm çok, mesaclara cevap vermiyler, bende elif ablayla konuşum ama nuh diyo peygamber demiyo, inandıramadım bi türlü suçsuz olduuna :çok üzgünüm:

evy baby denemedim kuzum koskoca migrosta yoktuu tekpa var burda ordada yoğuduu bi kasıt var gibi sezdim CADIARZU mecburen yeniden prima aldım denemek için küçük bi paket alcam evy baby den a.s

canım doğum günün kutlu olsun a.s.
eşinin unutmaması çok güzell olmuşş kaydirigubbakcemile5

evy baby denemedim kuzum koskoca migrosta yoktuu tekpa var burda ordada yoğuduu bi kasıt var gibi sezdim CADIARZU mecburen yeniden prima aldım denemek için küçük bi paket alcam evy baby den a.s

allah allah niye satmiler ki, ya bizim burda normel marketlerde var da carrefourda yoktu misal, acep kasıtmı var diyon :uhm:

len ibolya biz almıcez mii len hoppalaa pipilerine bişe olur deyii kaydirigubbakcemile3
evet yaa çok gıcık bi durum özlem suçlu değil kii :çok üzgünüm: hep beraber bi msj yazalım yaa geri gelsin diee sengözlerimebaksanab

he len gül gibi herüfün kıymetini bilmioon haa sende :mymeka: bide dioo başkasından almış akıl edemez fln deyii olsuun almış yaa adam içinde romantiklik varmış bi zamanlarr adamın :icecream: anadan doğma hödük değilmiş yaniiii kaydirigubbakcemile3

len eşimde gönderir baa çiçek özelliklede ayrı kalınca...hele bi gün annem açmışş kapıyıı çiçekcii n....hanım yok mu demiş anneme kaydirigubbakcemile3 annem de biraz bozulmuş adamıda bozmuşş ben n....hanım olamazmıyım demişş :mymeka: ay ne gülmüştükk nee kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bizde ailecek maça gidiozz :lepi: eşimin saat 20.00 de maçı var tezahurat yapcezz hihoyyyt görüşürüz gelincee kaydirigubbakcemile3

doğum günün kutlu olsun cicim.evinede hoşgelmişena.s. senn kocan ekim babası eminsin dimi?bi yerden bi karısıklık olmasınCADIARZU
suclumuymus:1shok: öölemi diolar neymiş sucu.meydandan site ismi vermek yok dediler tamam dedik.özzelden atıncada mı sucmusÇok üzgünüm çoook
bizde ailecek maça gidiozz :lepi: eşimin saat 20.00 de maçı var tezahurat yapcezz hihoyyyt görüşürüz gelincee kaydirigubbakcemile3

:a015:

kiime attınız msj.bende atıcam:enbuyukkk:

canım doğum günün kutlu olsun a.s.
eşinin unutmaması çok güzell olmuşş kaydirigubbakcemile5

doğum günün kutlu olsun cicim.evinede hoşgelmişena.s. senn kocan ekim babası eminsin dimi?bi yerden bi karısıklık olmasınCADIARZU

teşekkür ederim kızlarrrr
a.s.

ibolya bak adama kızıp duruyon, seninki de gönderiyomuş ya çiçekkklava:

ben attım msj.kazen,uzman,elif,kuzey.umarım kaale alırlar msjımı((

şaka bi yana lütfen arkadaşımızın yasağını kaldırın.burda uyarı denilen şey yok galiba.bu defa uyarın.eğer bir daha tekrarlanırsa o zaman atın.biz de size hak verelim.ama şimdi hol yok yumurta yok hesabı atıverdiniz kadıncazı.arkadaşlarım ve kendi adıma rica ediyorum.

...LÜTFEN ÖZLEMEHM'İN YASAĞI KALKSINN....

ben izliyom canım hemde bayıla bayıla ama ben tnt de türkçe dublajını izliyom cdden daha çok hoşuma gitti
biz internet üzerinden izliyoruz canım türkçe dublaj.çok heyecanlı yaaadelikafadulden
hadi ya ne güzel tamerde hıyyaaa hıyyyaa diye tezahurat eder artıkkaydirigubbakcemile3
evy baby kullanıyom 1.5 aydır çok menunum çooooooooooooooook başka bişi kullanmam artık
ya biz bu gün markette bizim kiloya uygun bulamadık ya çok küçük yada çok büyük var
ben attım msj.kazen,uzman,elif,kuzey.umarım kaale alırlar msjımı((

hıımm bizde atalım o zaman yafriiikaydirigubbakcemile5

kızlar meyve sebze filesi diye bişey var bebekler için bayıldım valla.çok güzel bişey birdahaki ay alacağım inş.

Merhaba,
banlanan arkadaşınız haksız yere banlanmamıştır,arkadaşınızla görüşme imkanı bulduysanız sebebini kendisi açıklamıştır sanırım.
Verilen cezaların geri alınması diye birşey söz konusu değildir.
Adminlerimizin inceleyip banlama kararı verdiği arkadaşınız hakkında yapılacak hiçbirşey yoktur.

Saygılarımla...

Ibolya tavsiyen uzerine molfiks si birakop evy baby aldim anam supermis bee len bisey diyim mi sabah bagliyom tamami aksama kadar bide aksam degistiriyom sabaha kadar pisikte yapmadi bizimki mok yapmadigi icin gunde 2 defa degisir oldum oncede 4 defa degisiyodum azicik beklese kenardan sizdiriyodu islaniyodu bunda hic bisey olmuyo amma yarum ben kiyamiyom sipayacok gecmeden degistiriyom poposu yatim kilo oluyo yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…