2008 Ekim Anneleri

Ya mesela ben ozelden mesej gonderildiginde yetkililerin okudugunu bilmiyodum bunu ozlemde bilmiyodu bilse zaten gondermezdi bu haksizlik bence once bi uyarilabilinirdi kasitli bisey yapmis degilki

bisey sorcam bacilar simdi bu mevveleri cam rendede rendelememiz gerekiyomus ya bizim cam rendemiz yoktu bugun bi yere girdim aliyim diye ilgilenen bayan bi kase gibi bisey gosterdi ortasi puturlu ben hic gormedim cam rende bumu diye sordum oda ben bunu gosteriyom soranlara baska turlu yok dedi almadim hacucu felan rendelemez gibiydi simdi kocisle disari cikacaz cikmisken aliyim diyom nasil bisey ya kusura bakmayin bilmemek ayip degil herhalde

balık şeklinde.rende yapmıo aten püre yapıo.havucudayerimseniben

kizlar merhaba. ben hamile oldugumu adetime 5 gun kala ogrendim.sat 3 ocakti. atesime bakiodum ve yuksek seyrediyodu. kanda da hamile oldugum cikti. adetime 3 gun kala degerim 197.4 iken adet gunu 1257 cikti. bugun atesim dusuk cikiyor hep. 36.4-36.5.birden korku sardi beni. bu normal bir durum mu? henuz doktoruma gitmedim.adetin 5-6 gun gectikten sonra gel demisti.cvp verirseniz sevinirim

nihayet sesimizi bi duymuş mune gelmiş cevap yazmış ama ne demek biz biliyoz zaten özelden site linki verdi diye yasaklandı sanki başka bilmediğimiz bişey daha yapmış gibi mesaj yazmış:uhm:
ozlemehm i geri almıcaklarmış:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım ateşin hamilelik boyunca hep yüksek seyretmez zten bi de ateş ölçme işi kesin sonuç değildir kesin sonuç herzaman kan testi dir ki senin kan testinde hamiş olduğun kesinleşmiş değerin 10 dan yukarı olduğunda sonuç pozitif oluyo
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş:CüvCüv:

kızzlaarrr prensesim bugün 4 aylık olduuuuu

:teytey: maşallah maşallahhhh darısı başımızaaaaaaa

Ya mesela ben ozelden mesej gonderildiginde yetkililerin okudugunu bilmiyodum bunu ozlemde bilmiyodu bilse zaten gondermezdi bu haksizlik bence once bi uyarilabilinirdi kasitli bisey yapmis degilki

aynen leylacım ben de bilmiyordum.. özelden reklam yapmak neden yasakmış ki.. hem kimin aklına gelir yani bence de önce uyarsalardı kimsenin bu yasaktan haberi olduğunu sanmıyorum.. :çok üzgünüm:

Hee baktim hemsom cevap ta yazdiydim cok guzelmis takilarin kocisin zevkli feyzanin tulumunada bayildim gule gule kullanin bu sebze meyve filesi nasil bisey ki

canım emzik gibi bişey (ibolyaaaa :roflol:) ağzına sokacağı kısımda file var, açılıyo, içine mesela çilek koyuyosun veriyon bebenin ağzına, o da emiyo.. filenin içinde olduğu için bebenin ağzına kaçmıyo yani a.s

balık şeklinde oluyo, orta kısımı pütürlü, kenarları oluk şeklinde..

canım öncelikle hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ateş takibi ovulasyon takibi amaçlı yapılır.. sen artık gebesin, neden ısı takibi yapıyosun anlamadım :uhm: şuan vücut ısın normal değerlerde canım (olması gerektiği gibi yani)..

bu arada hasretcim doğum günün kutlu olsun a.s.

Az once kocisle disari ciktik haceri uyuttum ciktik 20dk gecmeden evden aradilar eve gelin hacer altina yapti diye bizimki altina yapmiyoya yapinca evde sevinc oluyo tabi bebek arabasi felan bakacaktik heryer kapanmis benim bekarken calistigim bi dukkan vardi orasi acikmis girdik biraz muhabbet ettik eski patronumla ayy ne guzel gunlerdi cok ozlemisim bekarligimi neyse kendime bi pantolon aliyim bari dedim zayiflayacak gibi degilim pantolanlarim olmuyo 40 bedendim 44 olmusum neyse arabada bakamadik babasida ben sali gunu istanbula dukkana mal almaya gidecem istersen ordan ben aliyim dedi eve geldik meger kizim mokunu yapmmamis gaz yapmis bosuna sevindim

saolun kizlar icime su serptin iz. ne bilim hamile olanlarin ateslerinin her zaman yuksek oldugunu duymustumda. bugunde olctum deger dusuk cikinca korktum. kismetse bende 2009 ekim annesi olucam

hbrler kötü:çok üzgünüm: özlemi kabul etmiolar.kfür edilmiş ağustos anneleri tarafından.özlemde kurunun yanında yanan yaş olmuş:çok üzgünüm:

özlemi çok iyi tanıdığıma inanıyorum ve asla küfür edecek yada yazabilecek bir kız değill kötükedihüso yazık yaa böyle olmamalııı

özlemi çok iyi tanıdığıma inanıyorum ve asla küfür edecek yada yazabilecek bir kız değill kötükedihüso yazık yaa böyle olmamalııı

bende dedim.özlem benden küçüktür ama benden cok daha olgundur dedim.ya onlarda kırılmış.yazılanları gönderdi.ciddi hakaretler var.ama özlem yok:çok üzgünüm: bende ona taktım.özelden reklam yapmak yasakmıs.tamam burdakini bilioruz ama özel konusu hiç açıklanmadı ki:mymeka:

ne küfürü ya mesaj yüzünden deil miymiş
bi kişi küfür etti diye bütün ağustos annelerini topa koymanın ne anlamı var hem özlem ağustos annesi de olsa ekim annesi gibiydi ağustos annelerine de takılıyo diye mi ....(

valla bende anlamadım.küfür ettiyse tamam ama ben ederim özlem etmez diyebilecek kadarda emnim:enbuyukkk:

Hosgeldin bacum yav benim anlamadigim gecen eylul bigun boyunca giremedi niye giremedin dedik baska bi sitedede uyeligim vardi o sitenin adini dedim diye dedi simdi bu kizcagiz ulu orta demedi ozelden attigi halde neden tamamen uzaklastirildi ozlemin yaptigini ben yapsam sanmiyorum boyle olacagini bence o agustos annesi oldugu icin hani oraylada baglantisi vardiya kufur edenlere kinlendilerya oyuzden cok katilar bu konuda onu kabul etseler otekilere halsizlik olur diye dusunuyo olabilirler ama ozlem tamamen konunun disinda aynen kurunun yaninda yasta yandi

evet hakaret ve küfür edilmesi asla doğru değil ama etmeyen insanı yasaklamakta hiç doğru değil orda olduğu için...kavga çıkıo gümbürtüye özlemde gidioo böyle olmamalıı :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…