leyylaa kız napıyorsun.tee geçen foto koyduydumdu baktınmı
bisey sorcam bacilar simdi bu mevveleri cam rendede rendelememiz gerekiyomus ya bizim cam rendemiz yoktu bugun bi yere girdim aliyim diye ilgilenen bayan bi kase gibi bisey gosterdi ortasi puturlu ben hic gormedim cam rende bumu diye sordum oda ben bunu gosteriyom soranlara baska turlu yok dedi almadim hacucu felan rendelemez gibiydi simdi kocisle disari cikacaz cikmisken aliyim diyom nasil bisey ya kusura bakmayin bilmemek ayip degil herhalde
kizlar merhaba. ben hamile oldugumu adetime 5 gun kala ogrendim.sat 3 ocakti. atesime bakiodum ve yuksek seyrediyodu. kanda da hamile oldugum cikti. adetime 3 gun kala degerim 197.4 iken adet gunu 1257 cikti. bugun atesim dusuk cikiyor hep. 36.4-36.5.birden korku sardi beni. bu normal bir durum mu? henuz doktoruma gitmedim.adetin 5-6 gun gectikten sonra gel demisti.cvp verirseniz sevinirim
kızzlaarrr prensesim bugün 4 aylık olduuuuu
Ya mesela ben ozelden mesej gonderildiginde yetkililerin okudugunu bilmiyodum bunu ozlemde bilmiyodu bilse zaten gondermezdi bu haksizlik bence once bi uyarilabilinirdi kasitli bisey yapmis degilki
Hee baktim hemsom cevap ta yazdiydim cok guzelmis takilarin kocisin zevkli feyzanin tulumunada bayildim gule gule kullanin bu sebze meyve filesi nasil bisey ki
bisey sorcam bacilar simdi bu mevveleri cam rendede rendelememiz gerekiyomus ya bizim cam rendemiz yoktu bugun bi yere girdim aliyim diye ilgilenen bayan bi kase gibi bisey gosterdi ortasi puturlu ben hic gormedim cam rende bumu diye sordum oda ben bunu gosteriyom soranlara baska turlu yok dedi almadim hacucu felan rendelemez gibiydi simdi kocisle disari cikacaz cikmisken aliyim diyom nasil bisey ya kusura bakmayin bilmemek ayip degil herhalde
kizlar merhaba. ben hamile oldugumu adetime 5 gun kala ogrendim.sat 3 ocakti. atesime bakiodum ve yuksek seyrediyodu. kanda da hamile oldugum cikti. adetime 3 gun kala degerim 197.4 iken adet gunu 1257 cikti. bugun atesim dusuk cikiyor hep. 36.4-36.5.birden korku sardi beni. bu normal bir durum mu? henuz doktoruma gitmedim.adetin 5-6 gun gectikten sonra gel demisti.cvp verirseniz sevinirim
kızzlaarrr prensesim bugün 4 aylık olduuuuu
slm kızlar nettünüzz
hbrler kötü:çok üzgünüm: özlemi kabul etmiolar.kfür edilmiş ağustos anneleri tarafından.özlemde kurunun yanında yanan yaş olmuş:çok üzgünüm:
özlemi çok iyi tanıdığıma inanıyorum ve asla küfür edecek yada yazabilecek bir kız değill kötükedihüso yazık yaa böyle olmamalııı
ne küfürü ya mesaj yüzünden deil miymiş
bi kişi küfür etti diye bütün ağustos annelerini topa koymanın ne anlamı var hem özlem ağustos annesi de olsa ekim annesi gibiydi ağustos annelerine de takılıyo diye mi ....(
özlemi çok iyi tanıdığıma inanıyorum ve asla küfür edecek yada yazabilecek bir kız değill kötükedihüso yazık yaa böyle olmamalııı
bende dedim.özlem benden küçüktür ama benden cok daha olgundur dedim.ya onlarda kırılmış.yazılanları gönderdi.ciddi hakaretler var.ama özlem yok:çok üzgünüm: bende ona taktım.özelden reklam yapmak yasakmıs.tamam burdakini bilioruz ama özel konusu hiç açıklanmadı ki:mymeka:
Hosgeldin bacum yav benim anlamadigim gecen eylul bigun boyunca giremedi niye giremedin dedik baska bi sitedede uyeligim vardi o sitenin adini dedim diye dedi simdi bu kizcagiz ulu orta demedi ozelden attigi halde neden tamamen uzaklastirildi ozlemin yaptigini ben yapsam sanmiyorum boyle olacagini bence o agustos annesi oldugu icin hani oraylada baglantisi vardiya kufur edenlere kinlendilerya oyuzden cok katilar bu konuda onu kabul etseler otekilere halsizlik olur diye dusunuyo olabilirler ama ozlem tamamen konunun disinda aynen kurunun yaninda yasta yandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?