len ibolya biz almıcez mii len hoppalaa pipilerine bişe olur deyii kaydirigubbakcemile3
evet yaa çok gıcık bi durum özlem suçlu değil kii :çok üzgünüm: hep beraber bi msj yazalım yaa geri gelsin diee sengözlerimebaksanab
he len gül gibi herüfün kıymetini bilmioon haa sende :mymeka: bide dioo başkasından almış akıl edemez fln deyii olsuun almış yaa adam içinde romantiklik varmış bi zamanlarr adamın :icecream: anadan doğma hödük değilmiş yaniiii kaydirigubbakcemile3
len eşimde gönderir baa çiçek özelliklede ayrı kalınca...hele bi gün annem açmışş kapıyıı çiçekcii n....hanım yok mu demiş anneme kaydirigubbakcemile3 annem de biraz bozulmuş adamıda bozmuşş ben n....hanım olamazmıyım demişş :mymeka: ay ne gülmüştükk nee kaydirigubbakcemile3
ivet yavrım malesef almicez, tamer paşanın piiipisinin zarar görmesini istemessin sanırsam, malum soy üretme olayında gerekli olucek :jeyyar: hea beniki sonradan olma hödük :roflol: diyomya flört ederkene böle deeeldi, maşallah anan da lafı kondurmuş hea e doğru olamazmı yane neyi eksik senden diemi :roflol::roflol:
bizde ailecek maça gidiozz :lepi: eşimin saat 20.00 de maçı var tezahurat yapcezz hihoyyyt görüşürüz gelincee kaydirigubbakcemile3
ay ne maçı be bu soğukta, çocuklar da mı gidiyo, ay ne biçimsiniz be, benim herif de sıpa hasta olcek diye gündüz güneşli havalarda çıkmama izin veriy, şindik hayde gidelim desem gece soğuğu deyi götürmez bi yere
doğum günün kutlu olsun cicim.evinede hoşgelmişena.s. senn kocan ekim babası eminsin dimi?bi yerden bi karısıklık olmasınCADIARZU
suclumuymus:1shok:öölemi diolar neymiş sucu.meydandan site ismi vermek yok dediler tamam dedik.özzelden atıncada mı sucmusÇok üzgünüm çoook
:a015:
kiime attınız msj.bende atıcam:enbuyukkk:
naapim dinlemiy elif abla, bizim özlem mok yoluna gitti niyazi oldu
teşekkür ederim kızlarrrr
a.s.
ibolya bak adama kızıp duruyon, seninki de gönderiyomuş ya çiçekkklava:
hea yaklaşık olarak 2 sene önce 1 defa gönderttiydi işte :1closedeyes:
kızlar meyve sebze filesi diye bişey var bebekler için bayıldım valla.çok güzel bişey birdahaki ay alacağım inş.
nasıl bişimiş o :uhm:
Merhaba,
banlanan arkadaşınız haksız yere banlanmamıştır,arkadaşınızla görüşme imkanı bulduysanız sebebini kendisi açıklamıştır sanırım.
Verilen cezaların geri alınması diye birşey söz konusu değildir.
Adminlerimizin inceleyip banlama kararı verdiği arkadaşınız hakkında yapılacak hiçbirşey yoktur.
Saygılarımla...
suçunu ispat edin pliiiiiiiiiiizzzzz
Ibolya tavsiyen uzerine molfiks si birakop evy baby aldim anam supermis bee len bisey diyim mi sabah bagliyom tamami aksama kadar bide aksam degistiriyom sabaha kadar pisikte yapmadi bizimki mok yapmadigi icin gunde 2 defa degisir oldum oncede 4 defa degisiyodum azicik beklese kenardan sizdiriyodu islaniyodu bunda hic bisey olmuyo amma yarum ben kiyamiyom sipayacok gecmeden degistiriyom poposu yatim kilo oluyo yoksa
yafrim iyi oliy demi, ben ilk zamanlar molfiks kullandım da çok kaba yaa, çocuğun poposu kocaman görünüy sankim popo var da :roflol: evy baby tuttum anam ben, sennin hesap kaka yapmadığı sürece bağlı duruyo, ahan bak 1 saat önce bezini bağladım, sabah kalkınca değiştiririm artıkın, geceleri kaka yapmıyo çok şükür, yanlız benim sıpa az az kaka yaptığı içün poposuna kıyamayıp haşır huşur bez değiştiriyom gündüzleri o ayrı tabi, bu güne kadar biz yidik paraları bundan sonra da böcüğüm yisin dimi kaydirigubbakcemile5
kızzlaarrr prensesim bugün 4 aylık olduuuuu
hayırlı ömürlü ossunnnnn uzun ömürlü ossunnnnnn allah hayırlı ak yazılar yassınnnnnn Şeniz
bisey sorcam bacilar simdi bu mevveleri cam rendede rendelememiz gerekiyomus ya bizim cam rendemiz yoktu bugun bi yere girdim aliyim diye ilgilenen bayan bi kase gibi bisey gosterdi ortasi puturlu ben hic gormedim cam rende bumu diye sordum oda ben bunu gosteriyom soranlara baska turlu yok dedi almadim hacucu felan rendelemez gibiydi simdi kocisle disari cikacaz cikmisken aliyim diyom nasil bisey ya kusura bakmayin bilmemek ayip degil herhalde
bilmem hiç düşündün mü ama internet aleminde arama moturları olar, bunlardan en büyüğü google olar, şindik giriyon anam oraya cam rende yaziyon, görsellerde aratiyon haşır haşır önüne bi sürü cam rende resmi getiriy, yafrim her aklımı sizemi diyim yav :mymeka: bu arada o cam rende dediğin şey gerçek rende gibi diil anacım, aynı senin dediğin gibi pütürlü, o havuç olayını ben de hala düşünüyom, celene sormak lazim:uhm:
kizlar merhaba. ben hamile oldugumu adetime 5 gun kala ogrendim.sat 3 ocakti. atesime bakiodum ve yuksek seyrediyodu. kanda da hamile oldugum cikti. adetime 3 gun kala degerim 197.4 iken adet gunu 1257 cikti. bugun atesim dusuk cikiyor hep. 36.4-36.5.birden korku sardi beni. bu normal bir durum mu? henuz doktoruma gitmedim.adetin 5-6 gun gectikten sonra gel demisti.cvp verirseniz sevinirim
hayırlı olsun yafrim kanaman neyin yoksa korkma, yaf insan ateşi düşük çıktı diye paniklermi :mymeka:
:teytey: maşallah maşallahhhh darısı başımızaaaaaaa
aynen leylacım ben de bilmiyordum.. özelden reklam yapmak neden yasakmış ki.. hem kimin aklına gelir yani bence de önce uyarsalardı kimsenin bu yasaktan haberi olduğunu sanmıyorum.. :çok üzgünüm:
canım emzik gibi bişey (ibolyaaaa :roflol:) ağzına sokacağı kısımda file var, açılıyo, içine mesela çilek koyuyosun veriyon bebenin ağzına, o da emiyo.. filenin içinde olduğu için bebenin ağzına kaçmıyo yani a.s
balık şeklinde oluyo, orta kısımı pütürlü, kenarları oluk şeklinde..
canım öncelikle hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ateş takibi ovulasyon takibi amaçlı yapılır.. sen artık gebesin, neden ısı takibi yapıyosun anlamadım :uhm: şuan vücut ısın normal değerlerde canım (olması gerektiği gibi yani)..
bu arada hasretcim doğum günün kutlu olsun a.s.
emzik dbest :roflol::roflol: la o file emzik mi neyin onun bi resmini koyun baam, bende görüm faydalı bişise bende alim bizim canımız yokmu naniknanik
Az once kocisle disari ciktik haceri uyuttum ciktik 20dk gecmeden evden aradilar eve gelin hacer altina yapti diye bizimki altina yapmiyoya yapinca evde sevinc oluyo tabi bebek arabasi felan bakacaktik heryer kapanmis benim bekarken calistigim bi dukkan vardi orasi acikmis girdik biraz muhabbet ettik eski patronumla ayy ne guzel gunlerdi cok ozlemisim bekarligimi neyse kendime bi pantolon aliyim bari dedim zayiflayacak gibi degilim pantolanlarim olmuyo 40 bedendim 44 olmusum neyse arabada bakamadik babasida ben sali gunu istanbula dukkana mal almaya gidecem istersen ordan ben aliyim dedi eve geldik meger kizim mokunu yapmmamis gaz yapmis bosuna sevindim
leyla terken yanında halt etmiş anacım bilmem anlatabildimmi :roflol::roflol: