2008 Ekim Anneleri

ivet yavrım malesef almicez, tamer paşanın piiipisinin zarar görmesini istemessin sanırsam, malum soy üretme olayında gerekli olucek :jeyyar: hea beniki sonradan olma hödük :roflol: diyomya flört ederkene böle deeeldi, maşallah anan da lafı kondurmuş hea e doğru olamazmı yane neyi eksik senden diemi :roflol::roflol:

bizde ailecek maça gidiozz :lepi: eşimin saat 20.00 de maçı var tezahurat yapcezz hihoyyyt görüşürüz gelincee kaydirigubbakcemile3

ay ne maçı be bu soğukta, çocuklar da mı gidiyo, ay ne biçimsiniz be, benim herif de sıpa hasta olcek diye gündüz güneşli havalarda çıkmama izin veriy, şindik hayde gidelim desem gece soğuğu deyi götürmez bi yere

naapim dinlemiy elif abla, bizim özlem mok yoluna gitti niyazi oldu

teşekkür ederim kızlarrrr
a.s.

ibolya bak adama kızıp duruyon, seninki de gönderiyomuş ya çiçekkklava:

hea yaklaşık olarak 2 sene önce 1 defa gönderttiydi işte :1closedeyes:

kızlar meyve sebze filesi diye bişey var bebekler için bayıldım valla.çok güzel bişey birdahaki ay alacağım inş.

nasıl bişimiş o :uhm:

suçunu ispat edin pliiiiiiiiiiizzzzz

yafrim iyi oliy demi, ben ilk zamanlar molfiks kullandım da çok kaba yaa, çocuğun poposu kocaman görünüy sankim popo var da :roflol: evy baby tuttum anam ben, sennin hesap kaka yapmadığı sürece bağlı duruyo, ahan bak 1 saat önce bezini bağladım, sabah kalkınca değiştiririm artıkın, geceleri kaka yapmıyo çok şükür, yanlız benim sıpa az az kaka yaptığı içün poposuna kıyamayıp haşır huşur bez değiştiriyom gündüzleri o ayrı tabi, bu güne kadar biz yidik paraları bundan sonra da böcüğüm yisin dimi kaydirigubbakcemile5

kızzlaarrr prensesim bugün 4 aylık olduuuuu

hayırlı ömürlü ossunnnnn uzun ömürlü ossunnnnnn allah hayırlı ak yazılar yassınnnnnn Şeniz

bilmem hiç düşündün mü ama internet aleminde arama moturları olar, bunlardan en büyüğü google olar, şindik giriyon anam oraya cam rende yaziyon, görsellerde aratiyon haşır haşır önüne bi sürü cam rende resmi getiriy, yafrim her aklımı sizemi diyim yav :mymeka: bu arada o cam rende dediğin şey gerçek rende gibi diil anacım, aynı senin dediğin gibi pütürlü, o havuç olayını ben de hala düşünüyom, celene sormak lazim:uhm:

hayırlı olsun yafrim kanaman neyin yoksa korkma, yaf insan ateşi düşük çıktı diye paniklermi :mymeka:

emzik dbest :roflol::roflol: la o file emzik mi neyin onun bi resmini koyun baam, bende görüm faydalı bişise bende alim bizim canımız yokmu naniknanik

leyla terken yanında halt etmiş anacım bilmem anlatabildimmi :roflol::roflol:

Simdi agustos anneleri site yonetiminemi kufir etmisler peki sorun neymis aralarinda bu duruma gelecek

özlemi çok iyi tanıdığıma inanıyorum ve asla küfür edecek yada yazabilecek bir kız değill kötükedihüso yazık yaa böyle olmamalııı

aynen katılıyorum

ya ben özleme sordum küfrettinmi dedim ya hayır sadece banlandıktan sonra sert konuştum dedi, yane banlanmayla alakalı bi olay yok, bende konuşiimm ama dinlemiyler, özlem küfrettiyse ben de ahan küfür mesacını görmek istiyom hayır yani ben gibi bi manyak küfretse tamam da la özlemin ağzından en ufak argo kelime bilem duyduğumu hatırlamimm ben yaf :uhm:

bu kurunun yanında yanan yaş meselesine de oldum olası sinir oluyom ya, kuruları yakın kardeşim yaşı niye yakıyonuz hayret bişi ya :mymeka:

Ibolya terken yapiyp diye dertli ben yapmiyo diye ama ben kafama takmiyom ki keyfi ne zaman yeterse ozaman yapsin kakasini eger terkeninkide yapmasaydi kesin surekli oglanin poposuna biseyler durterdi karsilastirma yapmayalim lutfen ben pimpirikli degilim

ibolya;5211297]emzik dbest :roflol::roflol: la o file emzik mi neyin onun bi resmini koyun baam, bende görüm faydalı bişise bende alim bizim canımız yokmu naniknanik

bilmem biliyon mu arama moturları diye bişi var bunların en büyüğü de google lülülülülülü

Son düzenleme:

benim kız doğduğundan beri ilk kez bukadar uzun süre mçmamıştı.. 48 saat oldu hala mok yok.. ben de mok yolu gözler oldum.. önceden günde 3-4 defa mçıyodu..

şşş karşılaştırma yapmayalım deme olm bak terken gelirse şindik yanlış anlar :mymeka:

bilmem biliyon mu arama moturları diye bişi var bunların en büyüğü de google lülülülülülü

o dediğiniz şeyin adını söylermisiniz emzik dbest hanım googleden arattırıceym de o bakımdan soriyim yane :dilcikar:

Simdi agustos anneleri site yonetiminemi kufir etmisler peki sorun neymis aralarinda bu duruma gelecek

sorun ne bilmiorum.ama ciddi küfürler var.annelerine kadar.yanlız burda deil kendi sitelerinde yapmıslar.şimdide mail atıolarmıs burya küfür olarak.özlemin sucu özelden reklam yapmak sitenin.
ibolya bak şimdi arama motoruna giriosun en byüğü google.oraya file emzik yazıosun bakıosun.ööfff her aklımı sana mı vericem bee:dilcikar: anladın sen onu angut karııı:roflol:

pimpirikli olmak kötü bişey değil leylacım baa diyebilirsin ben alınmam mesela.....fazlasıı başka bişeye girioo onu ben saa bi ara söylerim o kötüü.... kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ibolya bak şimdi arama motoruna giriosun en byüğü google.oraya file emzik yazıosun bakıosun.ööfff her aklımı sana mı vericem bee:dilcikar: anladın sen onu angut karııı:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

puhahaaaa:roflol: kalp kalbe karsıymıs:roflol:kaydirigubbakcemile5

Mu ha ha ha ha ha ha ha aferim kiz gel opecem seni benim yapacagim seyi yaptin

hee bende dbeste yazıodum bende olsam aynı cevabı verirdim delüü karuya deyii...kalpler karşı karşıyaymıışş kaydirigubbakcemile3 aynı şeyleri düşünmüşüzz lülülülülülü

canlarımmmm gelin ben de sizi öpüjemmmm Şeniz

ya endise ederim felan a.a takinti yapmam kendime

özlemin olayına üzüldüm yaa:çok üzgünüm: kociş beni pcden kaldırmaya çalışıyo.olayları anlamaya çalışıyom diyom bi yandanda anlatıyom.şifreni buluyimda bi iki küfür yazim.çıkarsınlar seni de ben de kurtuliimm şu kulüpten dio. :roflol:

hadi yaa kaydirigubbakcemile3 yönetimle şimdiden konuş eğer benim nickimle biri küfür ederse ben değülümm deyii kaydirigubbakcemile3

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…