2008 Ekim Anneleri

puhahaa benm hödükte kızıma sölüo "kızıııım annen seni sevmio laptop u sevioooo o seni deil laptopu doğurdu" dio kaydirigubbakcemile3 öküz:mymeka:

olm sen yine seyrek geliyon ya benim herif napsın burdan çıktığım yok ki :roflol::roflol::roflol:

puhahaa benm hödükte kızıma sölüo "kızıııım annen seni sevmio laptop u sevioooo o seni deil laptopu doğurdu" dio kaydirigubbakcemile3 öküz:mymeka:

Benimkide Onceleri hep pcnin basinda oturur hadi yatalim derim sen git ben geliyom diyip gelemezdi bende bi defasinda yastigi getirip kafasina attim al gelme onunla uyu demistim gecen aksam ben gectim pcnin basina bu kizi aldi gitti yaptmaya bende sen git ben geliyom dedim beklemis bende burda ceneye daldim bu defada bu getirif yastik atiyo al onunla uyu diye

ben oğlum çok kaka yapıyor diye değil çok ve sulu aynı zamanda yeşil kaka yapıyor diye endişelendim Allah korusun ishal olabilir diye düşündüm ve bu uzun bir zaman devam etti gereksiz bir telaş değil bence bu çok şükür şuan yine sık yapıyor ama sarı şuan dert yapmıyorum bu pimpiriklilikse evet ben pimpirikliyim kakasını yapamaza onada üzülürüm tabiki çaresini ararım benim bu konuyı burda konuşmam çare aramaktan başka bişey değildi .Bu şaka olayındada bir arkadaş zaten onda değişik bir şeyler vardı gibisinden birşeyler demiş bu nedemek anlamadım doğrusu

yafrim ben bişiyi merak ediyom sen niye hiç geyik yapmiin :uhm:CADIARZU

niiyse bende gittim gidim zıbarimsıpa sabahın köründe kalkii, nasıl dayani uykusuzluğa anlamiim yav, yarına da anam gelcek, pasta börenk olaylarına giriişcez, sonra efem akşama da misafir gelcek, beni yarın beklemeyin anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…