özlemin olayına üzüldüm yaa:çok üzgünüm: kociş beni pcden kaldırmaya çalışıyo.olayları anlamaya çalışıyom diyom bi yandanda anlatıyom.şifreni buluyimda bi iki küfür yazim.çıkarsınlar seni de ben de kurtuliimm şu kulüpten dio. :roflol:
özlemin olayına üzüldüm yaa:çok üzgünüm: kociş beni pcden kaldırmaya çalışıyo.olayları anlamaya çalışıyom diyom bi yandanda anlatıyom.şifreni buluyimda bi iki küfür yazim.çıkarsınlar seni de ben de kurtuliimm şu kulüpten dio. :roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben kaçanzi.hepinize ii geceler..
puhahaa benm hödükte kızıma sölüo "kızıııım annen seni sevmio laptop u sevioooo o seni deil laptopu doğurdu" dio kaydirigubbakcemile3 öküz:mymeka:
nereye leynnnn çiçek mi sulayacannn kaydirigubbakcemile3
kocanla aranız iyi heralde buaralar kaydirigubbakcemile3
olm sen yine seyrek geliyon ya benim herif napsın burdan çıktığım yok ki :roflol::roflol::roflol:
bende kaçıom :asigim: mercimeği fırına vercez kaydirigubbakcemile3:
Pu ha ha ha azgin garuu uu
Ibolya terken yapiyp diye dertli ben yapmiyo diye ama ben kafama takmiyom ki keyfi ne zaman yeterse ozaman yapsin kakasini eger terkeninkide yapmasaydi kesin surekli oglanin poposuna biseyler durterdi karsilastirma yapmayalim lutfen ben pimpirikli degilim
ben oğlum çok kaka yapıyor diye değil çok ve sulu aynı zamanda yeşil kaka yapıyor diye endişelendim Allah korusun ishal olabilir diye düşündüm ve bu uzun bir zaman devam etti gereksiz bir telaş değil bence bu çok şükür şuan yine sık yapıyor ama sarı şuan dert yapmıyorum bu pimpiriklilikse evet ben pimpirikliyim kakasını yapamaza onada üzülürüm tabiki çaresini ararım benim bu konuyı burda konuşmam çare aramaktan başka bişey değildi .Bu şaka olayındada bir arkadaş zaten onda değişik bir şeyler vardı gibisinden birşeyler demiş bu nedemek anlamadım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?