günaydın.dünkü lekeler geccene bi tane daha cıkmıs alnında( cok moralim bozuk.vcudunda yok ama (
günaydın.dünkü lekeler geccene bi tane daha cıkmıs alnında( cok moralim bozuk.vcudunda yok ama (
ben oğlum çok kaka yapıyor diye değil çok ve sulu aynı zamanda yeşil kaka yapıyor diye endişelendim Allah korusun ishal olabilir diye düşündüm ve bu uzun bir zaman devam etti gereksiz bir telaş değil bence bu çok şükür şuan yine sık yapıyor ama sarı şuan dert yapmıyorum bu pimpiriklilikse evet ben pimpirikliyim kakasını yapamaza onada üzülürüm tabiki çaresini ararım benim bu konuyı burda konuşmam çare aramaktan başka bişey değildi .Bu şaka olayındada bir arkadaş zaten onda değişik bir şeyler vardı gibisinden birşeyler demiş bu nedemek anlamadım doğrusu
Herkes telas eder tabi hic kimse yavrusununa bisey olsun istemez bende dun kaka yapmiyo diuince beni seninle kiyasladilar ve durun farkli benimki yapmiyo onunki yapiyo dedim ve her annede pimpiririklilik vardir ben kafama takmiyorum anlaminda dedim yoksa kaka yapmadigi icin endiselenerek bende pimpiriklenmis oluyorum ama kafama takinti yapmiyorum canim bence sende bazi seyleri cok dusunme sakinilan goze cop batar senin oglusun gelisimi cok guzel bence tamam hamileliginden beri basindan talihsiz olaylar gecmis bu seni korkutmus ve endiselendiriyo ama sen huzurlu olursan bebegine de bu yansir kimsenin lafini kafana takma gel burda geyige katil bak biz cok egleniyoruz halilommm benim mucukss
biliyorum canım ya bende takmıyuorum artık napalım bizimkide problemli büyüyecek sağlığı yerinde olsun ama dediğin gibi normal bir şekilde doğum yapmadım doğduğundan beri küçük doğmasından kaynaklanan problemler var değilse niye kendimi harab ediyim
bende kaçıom :asigim: mercimeği fırına vercez kaydirigubbakcemile3:
günaydınn kızlarrrhihoyyyt
az önce kapı calı ve mılupaadan kargo geldiiiiiiii:dance::dance::dance:
bırsuru numune gondermişler...
çorbalar,sutlu pirinçli muhalebi,meyve suları,,,cesıt cesıt super ya:dance:
buzolbı süsü koymyşlar,,,
bırde ıcıne bır kıtapcık koymuşlar mılupaın tum urunlerı var,muhtesem tarıfler varr...bır ara paylasırım sızınle..
daha oncede bır kutu gelmişti mılupadan yine nmuneler vardı,,
tebrıkler mılupaaaa:teytey::teytey::teytey:
sız ne yaptınızz bakimm ??sositososito
gectı ama malum yeni gördüm canım doğum gunun kutlu olsun.nıce mutlu snelere inşa.s.selam kızlar.bugün benim doğum günüm.eşim hatırlamadı diye üzülüyodum.aradım geç gelcem falan diyo.ben de internete oturdum. 2 saattir geçmişi okuyodum birden zil çaldı ve çooookkkkk güzel bi çiçek geldi. çok şaşırdım ve sevindimmm:asigim:
resmini koysaaa buraya :jeyyar:
evy baby denemedim kuzum koskoca migrosta yoktuu tekpa var burda ordada yoğuduu bi kasıt var gibi sezdim CADIARZU mecburen yeniden prima aldım denemek için küçük bi paket alcam evy baby den a.s
puhahaa benm hödükte kızıma sölüo "kızıııım annen seni sevmio laptop u sevioooo o seni deil laptopu doğurdu" dio kaydirigubbakcemile3 öküz:mymeka:
Ne yapalim canim aynen devam tarifleri en kisa zaman da paylas
leylacım dün sana bişey sormuştum ya hacer önceki gece bi kere uyanmış ya nasıl yaptın diye sormuştum cevap yazdın da kaçırdım mı acaba bilmiyorum bi daha yazarsan sevinirim leyyynn
benim cadı gece en az 3 kere kalkıyoo uyku bırakmıyo ki..
bugün 3. gün hala kaka yokkkk.. hiç böle olmamıştı :uhm:
canım sen sadece ann sutu verıyorun demi??
gece uyumaan once muhallebı tarzı tok tutacak bır sey vermeyı denesen??:uhm:
leylacım dün sana bişey sormuştum ya hacer önceki gece bi kere uyanmış ya nasıl yaptın diye sormuştum cevap yazdın da kaçırdım mı acaba bilmiyorum bi daha yazarsan sevinirim leyyynn
benim cadı gece en az 3 kere kalkıyoo uyku bırakmıyo ki..
bugün 3. gün hala kaka yokkkk.. hiç böle olmamıştı :uhm:
Kizlar bisey sorcam ya benim kizim gogsumu sadece 2 3 dk emiyo en fazla emdigi 5dk birakiyo sonra tekrar verince diliyle yitiyo istemiyp zorlarsamda öggk yapiyo sutum az degil ama cok acele emiyo sanko elinden alan var gibi nefes nefese emiyo arada genzine kaciyo tabi oksure oksure kizariyo doymasa birakma,z diye dusunuyorum oyle arti bi huysuzlugu yok hani ac desem degil ama 2dk icinde tas gibi gosumu yumusacik yapiyo bu konuda beni bi aydinlati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?