2008 Ekim Anneleri

günaydın.dünkü lekeler geccene bi tane daha cıkmıs alnında( cok moralim bozuk.vcudunda yok ama(

günaydın.dünkü lekeler geccene bi tane daha cıkmıs alnında( cok moralim bozuk.vcudunda yok ama(

günaydınn
aferüm ün ben yokkene az kıllatmışınız hemencük okudum
kıs celen cemre kızamık neyim mi çıkarıyo yaoksambenneyaptımkifisfisfis
gerçim hiç görmedim nasıl çıktığını ama kırmızı noktacık diyon ya böle teker teker mi başlıyo ki zati bebişler kızamık kabakulak vs. çıkarırmış genelde:uhm:

iboşum bu aralar benim delü de öle 10 d bayılıyo uykusu geliyo yatırıyom ama 12 ye kadarr her yarım saatte bir kalkıp pış pış istiyo gece daha çok kalkıyoo
antropoza mı girdi bu oğlanlar ne:roflol::roflol: yoksam diş mi çıkarıyo bizimkiler de gerçi ben anlamadım eray ın ağzında bişey yok gibinCADIARZU

Herkes telas eder tabi hic kimse yavrusununa bisey olsun istemez bende dun kaka yapmiyo diuince beni seninle kiyasladilar ve durun farkli benimki yapmiyo onunki yapiyo dedim ve her annede pimpiririklilik vardir ben kafama takmiyorum anlaminda dedim yoksa kaka yapmadigi icin endiselenerek bende pimpiriklenmis oluyorum ama kafama takinti yapmiyorum canim bence sende bazi seyleri cok dusunme sakinilan goze cop batar senin oglusun gelisimi cok guzel bence tamam hamileliginden beri basindan talihsiz olaylar gecmis bu seni korkutmus ve endiselendiriyo ama sen huzurlu olursan bebegine de bu yansir kimsenin lafini kafana takma gel burda geyige katil bak biz cok egleniyoruz halilommm benim mucukss

biliyorum canım ya bende takmıyuorum artık napalım bizimkide problemli büyüyecek sağlığı yerinde olsun ama dediğin gibi normal bir şekilde doğum yapmadım doğduğundan beri küçük doğmasından kaynaklanan problemler var değilse niye kendimi harab ediyim

Rabbiim hepimizim yavrusunu korusun sen bol bol dua et canim uzulme kucuk olmasi sorun degilki kilolu iri bi bebek olupta allah gostermesin gozu gormeseydi eli tutmasaydi ne ise yarayacakti ki ama kucuk olsun diri olsun cani icinde yavrunun bence doktorun seni bu kadar cok endiselendiren degistir bence

günaydınn kızlarrrhihoyyyt
az önce kapı calı ve mılupaadan kargo geldiiiiiiii:dance::dance::dance:
bırsuru numune gondermişler...
çorbalar,sutlu pirinçli muhalebi,meyve suları,,,cesıt cesıt super ya:dance:
buzolbı süsü koymyşlar,,,
bırde ıcıne bır kıtapcık koymuşlar mılupaın tum urunlerı var,muhtesem tarıfler varr...bır ara paylasırım sızınle..
daha oncede bır kutu gelmişti mılupadan yine nmuneler vardı,,
tebrıkler mılupaaaa:teytey::teytey::teytey:

sız ne yaptınızz bakimm ??sositososito

Ne yapalim canim aynen devam tarifleri en kisa zaman da paylas

leylacım dün sana bişey sormuştum ya hacer önceki gece bi kere uyanmış ya nasıl yaptın diye sormuştum cevap yazdın da kaçırdım mı acaba bilmiyorum bi daha yazarsan sevinirim leyyynn
benim cadı gece en az 3 kere kalkıyoo uyku bırakmıyo ki..
bugün 3. gün hala kaka yokkkk.. hiç böle olmamıştı :uhm:

gectı ama malum yeni gördüm canım doğum gunun kutlu olsun.nıce mutlu snelere inşa.s.

resmini koysaaa buraya :jeyyar:

oldu anam taktım ölee koyiim istersen kaydirigubbakcemile3

evy baby denemedim kuzum koskoca migrosta yoktuu tekpa var burda ordada yoğuduu bi kasıt var gibi sezdim CADIARZU mecburen yeniden prima aldım denemek için küçük bi paket alcam evy baby den a.s

bende burda bulamadım mıgros ve kıpada..şimd eşim gıttı yıe alısverişe bakıcak yıne.bakalım bulabılecek mii??CADIARZU
puhahaa benm hödükte kızıma sölüo "kızıııım annen seni sevmio laptop u sevioooo o seni deil laptopu doğurdu" dio kaydirigubbakcemile3 öküz:mymeka:

benımde laptop kucagımayken ıklım ağlıosa dıokıı durr yavrum ağlama ananın 2. bebeği var kucagında,sıra sana da gelıcekkaydirigubbakcemile3
tabı artık ben pek takılmıyorum boyle bır sorun kalmadı.
Ne yapalim canim aynen devam tarifleri en kisa zaman da paylas

leyloşcum buraya yazınca tarıfleri yok olup gıdıyor ben bi başlık acıyıma orda toplu kalsın hepsii,,,yerimseniben

canım sen sadece ann sutu verıyorun demi??
gece uyumaan once muhallebı tarzı tok tutacak bır sey vermeyı denesen??:uhm:

Kizlar bisey sorcam ya benim kizim gogsumu sadece 2 3 dk emiyo en fazla emdigi 5dk birakiyo sonra tekrar verince diliyle yitiyo istemiyp zorlarsamda öggk yapiyo sutum az degil ama cok acele emiyo sanko elinden alan var gibi nefes nefese emiyo arada genzine kaciyo tabi oksure oksure kizariyo doymasa birakma,z diye dusunuyorum oyle arti bi huysuzlugu yok hani ac desem degil ama 2dk icinde tas gibi gosumu yumusacik yapiyo bu konuda beni bi aydinlati

leylacım artık çeneleri güçlendi.eskiden mıy mıy emiyolardı da ondan uzun sürüyodu.şimdi maşallah curk curk yaptırıyolar ve en fazla da 5 dakika sürüyo canım benimmŞeniz

canım sen sadece ann sutu verıyorun demi??
gece uyumaan once muhallebı tarzı tok tutacak bır sey vermeyı denesen??:uhm:

cnım ya henüz erken daha 4 aylık bile olmadı kuzum..
aslında ben de senin gibi düşünüyorum çünkü uyandığında emiyo uyanmıyo yani karnı acıkıyo bu belli ama henüz erken yaa siz ne zaman başladınız muhallebi vermeye?

ya çıtır bizde de aynı sorun var.eskiden en az 1 defa kaka yapan çocuk şimdi 3-4 günde 1 yapıyo.bizim de bugün 3.gün ve hala tık yok

Canim ozellile bisey yapmadim ki aksam 12 de uyuydu bak bugunde oyle oldu 6 ya kadar uyudu uyandi acikyigi icin emdi tekrar devam etti tabi gece nhergun bi kac kere uyanmaya alistigim icin uyandim kontrol ettim tekrar uyudum bizimkinin hunduz uykusu fek yok ya ayagimda sallarsam uyur bazen kendi kendine de uyuyo emzigi verince direk uyuma moduna geciyo ama en fazla 10 dk emeri aslinda benim kizim cok huysuz degil uykusu guzel benide emiyo emzigide emiyo biberonla su veriyorum bueberonuda emiyo o konuda sorun yasamadim cok sukur bizimkinin tek istegi kucak kucakta gezsin yeterki hic sesi cikmaz ama bi koy ortaligi yikiyo

evet leylacım bu normal çeneleri güçlendi ya ondan öyle
benim kızım da böyle yaa sanki memeyi kaçırıyolar sanki kıtlıktan çıkmış gibi yapışıyo ama 5 dakka anca sürüyo emmesi.. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…